Dagen i korthet

Muuh, jag har fått munsår :( Hatar att ha det! Det är inte ett litet öppet sår lr nåt utan en fet jävla blåsa :(:( Ska alltid komma så olägligt..

Brukar använda vectavir och det har alltid funkat prima, men nu på senaste tiden har det inte alls varit lika bra! Köpte såna där genomskinliga plåster som man sätter på blåsan idag. Får se hur det funkar, står att det ska motverka sårskorpa så får hoppas på det.

Dagen startade surt på fler sätt en just detta, missade bussen när jag skulle till tandläkaren och kom lite för sent. Och självklart när man är för sen är dom i tid! Men det ordnade sig ändå, gick riktigt bra faktiskt. Men jag har visst inflammerat tandkött lite här och där, så det är dags att börja använda tandtråd..

Men dessa små händelser har ändå inte påverkat dagen så mkt än så länge, pluggade matte i skolan med Frida och det gick riktigt bra faktiskt, äntligen börjar det kännas som att man kan nånting iaf! Sen gick vi till Kista och köpte 2st BH:ar var! Likadana, så nu kan vi matcha ;)

Ikväll blir det en lugn myskväll =) Det blir najs (även om munsåret förstör en del...)

Aja, hoppas alla får en trevlig och munsårsfri kväll! Kramsi!
/Emelie

Lite funderingar

Hjälp.. imorgon ska jag till tandis och skrapa bort tandsten =( Det är så sjukt obehagligt!! (Oh, btw mitt mystiska hål är i stort sett borta nu, så ingen operation här inte) Senast jag var där började jag tänka på hur sjukt det var att ligga där och gapa så stort man kan medan någon pillar i ens mun, så jag kunde nästan inte hålla mig för garv.. nu måste jag ligga där ännu längre! Hur ska det gå? :P Tänk andra tankar Emelie!!

Ooh, jag har hittat en jättefin jacka som jag vill ha!! Men finns den i min storlek eller? Neeeee. Men jag ska inte ge upp, ska leta tills jag hittar den ;) Så det så.

Jag måste erkänna att jag inte har skött mitt pluggande... :( Och det suger för just nu måste jag ju det!! Imorgon ska jag börja och även fortsätta plugga efter det!

Hihi, Fanny jag är alltid tillgänglig för dig ;) Alltid trevligt med samtal + att jag får visa upp hur cool jag är i mitt headset ;D

Nu ska jag leeesa lite =) Måste ju förtjäna mina kapitel! Ha det bra!

/Emelie

2 i 1

Bara för att jag var så trött igår så orkade jag inte skriva nånting.
Haha mitt greys race hela natten sket sig ju totalt! Somnade i mitten av första, vaknar runt 8, ligger och skedar med datorn haha. Fannys bästa vän, javisst! Men det mest tragiska är, att när jag vaknar och ser vad klockan är. Jag stänger inte av datorn! Utan jag låter den vara på, för annars skulle jag vara tvungen att sätta igång den igen 5 timmar senare hahaha. Energibov, javisst!
Vaknade runt 14 tror jag. Var ju tvungen att åka upp till centrum och fixa lite innan jag började jobba 16.
Problemet med simkortet var ju ingenting, bara något offer som skrivit fel på pappret som följde med. Morrr!!

Det gick bra att jobba, som vanligt. Lite segt att jobba varje dag nu bara. Men men, det är smällar man får ta om man vill ha lön.
Sen efter jobbet drog jag till Joppe, fick hälsa på hans söta katter! =D Tigge gillade inte mig längre, då blev jag lite ledsen i ögat faktiskt =(
Satt där och drack min jävla nyponsoppa, som vanligt... Det är inge gott längre! Något bra, och lite dåligt kanske, är iaf att jag gått ner lite mer än 1 kg sen i måndags. Haha värsta dieten ju ;)
Sen gick vi på bio, det var trevligt trevligt. Såg American gangster, tyckte riktigt bra om den faktiskt. Trots att den var nästan 3 timmar lång så gick det väldigt snabbt. Satt och petade in chips i munnen, det var jätte gott! Sen fick dom smälta lite innan jag svalde haha.
Blev även en liten äventyrsfärd innan vi lyckades ta oss ur biografen haha
Tack för en trevlig kväll Joppe =D

Hem, somnar inte föräns 4 ungefär, dumma dumma mig. Upp och jobba vid 11. Lagom drygt må jag säga. Jobbade 11-19, trevligt med pengar =D
Emelie den snälla varelsen offrade en timme till att sitta och prata med mig på min lunch =D Tack för det babe ;)
Åt riktigt mat för första gången sen i söndags också. Mums vad gott det var! Jag svalde makaronerna hela haha men det gick det också ;)

Skåningen bangade ur haha. Fast nu verkar han ha ångrat sig. Men jag orkar inte röra på mig nu, jag vill sooova istället. Får se om det blir någon annan gång. Lite jobbigt att jag knappt förstod ett ord han sa när han ringde igår haha.

Emelie, du fick ju höra om min trevliga dröm. Ack vad ledsen jag blev när jag insåg att läget inte alls var så! Haha skit också! ;p Men hoppas kan man ju alltid göra..

Skönt att tungan börjar bli mindre svullen nu. Kunde tugga tottar idag, det var gott =D
Lite jobbigt när första hamnar med hålet rätt på kulan haha, då vart det krångligt ;)

Ska bara dega nu hade jag tänkt, på med mysbyxor, och så lite Greys på det. Då kan det nästan inte bli bättre. Eller jo, men man tar vad man får haha

Puss!

Greys kan man lita på

Där fick jag min lilla sorgliga stund :P Fast tråkgit nog var jag inte sugen på att gråta längre :( jaja

Hihi juste, jag har tittat lite på piercingar i öronen och har kommit fram till följande:



Nr. 5 och 1 är dom jag kan tänka mig. =) menmen.. får se hur det blir med det

Imorgon är en ny dag! Och det är även starten på mitt och Fridas nya liv! Vi ska skaffa gymkort!!!! Vi ska starta dagen med ett gympa-pass också ;) Det blir najjjjjs

Nej jag orkar inte skriva

Natti
/Emelie

Osammanhängande

Tisdag, det blev bättre än måndagen iallafall, då vet jag ju att jag är ledig imorgon liksom ;)
Så imorgon ska jag soova, sen ska jag plugga matte. Woho! (nej)
På Torsdag blir det gymkort, fan vad skönt det ska bli att röra på mig, dansen en gång i veckan räcker inte.
Måste läsa engelska boken också, men vafan, Harry Potter är galet mycket bättre! Haha.
Imorgon ska jag fixa mitt rum också, kanske kanske kommer det bilder ;)

Vilket osammanhängande inlägg, haha. Aja, orkar inte skriva mycket mer.

Vi ses!
Puss

Trams

Hoppa i säng och mysa låter som en underbar idé =) Tror jag följer den jag med. Har nyss haft mitt lilla tv-race, tisdagar är för härliga =D Tyvär hände inget sorgligt, jag som var sugen på att gråta lite. Kanske blir imorgon till Greys ;)

Fanny har ju piercat sig som nog ingen kan ha ungått vid det här laget ;) och jag måste erkänna att jag också har lite funderingar på att göra något liknande. Inte i tungan dock, jag tänkte nöja mig med ett hål där uppe i örat, eller vad det nu kallas. Jag vill också göra nåt annorlunda som inte vore likt mig. (okej, hål i örat.. wow!! men ändå) Det busigaste är att mamma inte skulle vara helt okej med det. hihi En liiiten tonårsrevolt från min sida =) Det skulle sitta fint just nu faktiskt, är på sånt humör :P haha om man nu kan vara det. Aja, får se vad som händer.. Det som sker det sker lr nåt..

Frida kom på en najs grej, det är nämligen så att vi ska läsa en bok till engelskan, men eftersom jag även läser "HP" just nu blir det svårt att prioritera engelskan. Men då sa Frida: 10 sidor i eng-boken = 1 kapitel i HP ;) me like. Idag har jag förtjänat 2 kapitel ;) Duktiga jag.

Nej nu ska jag tjattra lite med mina små F och sedan blir det läs+sov =)

Natti
/Emelie

27 november

Mah, jag loggades ut när jag skulle publicera inlägget. Tur att jag har lärt mig, så jag kopierar alltid allting innan jag gör något ;) Åter till "urinlägget"

Seriöst, jag hatar verkligen rubriker. Jag kommer fan aldrig på vad jag ska ha för rubrik! Det brukar oftast sluta med att jag sitter och försöker tänka ut något skit snitsigt som rubrik, men aldrig kommer på något och så skiter jag i att skriva något alls. Får väl köra med dagens datum eller något.

Provet idag gick väl... Det gick helt enkelt. Första frågan var fan svår! Haha så jävla illa.
Satt och pimplade nyponsoppa för fullt på provet, var lite hungrig då jag inte ätit någon riktigt mat sedan i förrgår. Min mage är så jäääävla sugen på en blodig oxfile. Maaaaah

Men jag är så jävla nöjd med min piercing. Att jag vågade! haha
Min tunga är dock tjock som en snigel, så att tungan har avtryck från mina tänder haha. Det ser helt mobbat ut. Men förhoppningsvis lägger sig svullnade snart. Lite underligt att jag har kunnat prata helt normalt hela tiden. Kanske sluddrat till lite då och då, men det är allt. Ingen märkte att jag tagit hål förän jag sa det på jobbet =)

Mamma är inte lika sur längre, det är lite skönt. Fast nu kör hon med det här snacket "jag förstår att du måste göra uppror någon gång bla bla bla. "
Pappa tror jag faktiskt tycker det är lite ballt. För tillfället går jag under nicknamnet ormtunga hahaha!

Sitter och petar in godisapor i munnen, det går faktiskt att tugga. Blir dock liiite knepigt när något fastnar på piercingen. Hur gör jag då? =/

Nu är det bestämt, jag ska träffa herr skåning på torsdag istället. Åker dit efter jobbet, trött och sliten. Men det är hans problem ;) Och jaa Frida, jag ska tvinga honom att möta mig någonstans så jag kan bedömma hans verkliga ålder, så han inte är 50 och peddo haha

Fick mitt nya simkort till mobilen nu, eftersom jag har en sån cooool telefon kan jag ha videosamtal och bla bla. Men tror ni inte dom kissråttorna har ändrat mitt nummer!! Jag är helt upprörd, jag sa till han i affären att jag ville ha kvar mitt gamla nummer ju! Måste åka dit imorgon och morra på honom. Jag älskar mitt nuvarande nummer, så jäkla lätt!

haha och babes, G gillade min piercing ;) Mjaaau haha

Jag har fått en bögvän också! Jag är nästan obeskrivligt lycklig! Haha har haft misstanken ett tag, men idag fick jag det bekräftat. Eller, vän är kanske att ta i, men va fan. Jag snackar mycket med honom, så en framtida bögvän kan vi väl kalla det då? haha

Jag börjar inte jobba förän 16 imorgon, obeskrivligt skönt! Jag ska ligga uppe hela natten och kolla på Greys hade jag tänkt =D

En grej som jag är lite stolt över... Jag kommer för första gången betala en räkning i tid! Hör och häpna! Jag letade t om upp den så jag inte skulle bli försenad. Alla andra räkningar har jag betalat minst 1 dag försent haha (A)
Dock har jag missat att skicka tillbaka skolfotona. UPS!

Näe, nu ska jag tvätta bort sminket, skutta i säng och bara mysa =D
Puss på er!

Ja, jag är stolt!

Jag kommer tjata som fan om min piercing nu ett bra tag. Men det är bara att stå ut ;)
Jackie filmade när jag tog hål, så tänkte dela med mig av videon haha =D
Om jag fattar hur man lägger in klipp

Tungpiercing!

Japp, jag har piercat tungan idag! =D är helt glad alltså. Fattar inte riktigt hur jag vågade, men nu sitter den där iaf =D Och det är heeelt fint, jag älskar den redan!
Jackie har seriöst inte bra inflytande på mig haha! Vi satt och fikade på Sandys när jag berättade att jag planerade att pierca tungan. Och då kommer hon på den strålande idén att jag skulle göra den på en gång! Var lite halvskeptisk först, men gick med på att gå dit iaf och kolla så min sträng var okej. På vägen dit går vi in i en skoaffär, Jackie var på jakt efter skor. Och så hittar hon ett par skit fina stövlar. Och dum som jag är säger jag att om hon köper dom skulle jag pierca mig. Och så köper hon dom. Haha typiskt också! Kunde ju inte backa ur då liksom!
Så vi går dit, och när vi går in säger tanten att hon inte kan ta fler kunder idag. Och då vart jag faktiskt lite besviken, jag som laddat upp så! Men sen ändrar hon sig när hon får reda på att det bara var jag som ville ha. Och då fanns det ju faktiskt ingen återvändo!
Sagt och gjort, sätter mig ner, 1 min senare har jag ett hål. Och det kändes seriöst inte ett dugg! Eller, det kändes som om någon petade på tungan, sen var det klart =)
Jackie filmade det också, haha jag ser helt livrädd ut!

Jag är så nöjd så nöjd!
Har även berättat det för mor och far. Fast dom märkte ingenting på en halvtimme, trots att jag satt och pratade med dom! haha men var tvungen eftersom man typ inte kan äta mat på någon dag iaf.
Berättade för pappa först iaf, och han blev inte arg alls. Han tyckte det var bättre än i naveln, fast han tycker inte det är fint. Men det spelar ju ingen roll! =p
Mamma därimot. Hon är "så besviken" på mig. Men vad ska hon göra? Om 58 dagar är jag myndig, vad spelar 2 månader för roll egentligen?
Tänker absolut inte berätta vart jag gjorde den iaf, hon skulle kunna få ett sånt ryck så hon skulle kunna anmäla stället. Och det vill vi ju inte! Haha

Skulle ha varit hos frisören idag ju. Men jag valde att sova istället. Bra mycket skönare! Så jag ska dit nästa vecka, nu har jag bokat tid och allting!
Biologin var trevlig, dock kan jag ingenting, men det är väl smällar man får ta. Frida och Emelie dom satungarna ville inte dela med sig av sin choklad! Haha men till slut fick jag =)

Andreas ringde också! Blev helt paff haha. Men tydligen hade jag sagt att han skulle höra av sig innan han tatuerade sig. Vilket han ska göra på onsdag. Ska bli riktigt intressant att få se den sen faktiskt! =D

Dagens nackdel, man får inte hångla på en månad med hålet. Murr! Jag som ska träffa skåningen på onsdag =(

Nu ska jag nog börja plugga haha
Puss!

Yesbox, nejbox. (Brist på fantasi ang. rubriker)

Måndagen sög lite. Det var ju måndag liksom.
Hoppas Tisdagen blir bättre, med prov och allt ;) haha
Hursomhelst, det går väl hyfsat bra med pluggandet, har inte pluggat vidare värst mycket, men min kära far förhörde mig, och jag kunde typ allt! Haha :D Om det håller i sig blir jag superduperlycklig, det är ju faktiskt det enda nv-ämnet det faktiskt går bra i för mig, :P

Jag vill fixa i mitt rum, med alla nya saker jag köpt, änsålänge står de bara på golvet och skräpar.
Men på onsdag lär det bli.

Reklamerade mina stövlar idag, tanten i affären var helt elak mot mig, pratade helt sarkastiskt osv. osv. Bitch :(
Iaf, jag (eller skomakaren) la på lite extra klack, så att hälen inte skulle slitas ner igen. Så nu är jag 0.5 cm mer över havet än tidigare ;) haha

Jag äter chilinötter nu! Haha, har varit sugen på det jättelänge, och nu fick jag det :D Mums i magen! hihih.

Ååååh, vi får en besökare till jul, min brors Flickvän! Jag blev helt lycklig, hon är ju så jävla snäll och söt! Och dom hade gjort slut ett tag, men inte längre, äntligen ;D hihi. Det var det enda riktigt roliga som hände idag. :D haha (självklart kommer bror min också, och det ska också bli jävligt skojj ;D )
 
Inatt vill jag sova utan att slå huvudet i väggen hundra gånger, varför jag sov nära väggen inatt vet jag inte, brukar sova långt ut. Men nej, nu skadar jag skallen (Inte ens nära då, men) bara för att jag hoppade till kudden bredvid min andra kudde! Dumma jag :P

Pussar på er.
Frida

Duktiga Jag

Prov imorgon då i genetik&genteknik.. Kan inte påstå att jag pluggat så mkt, har typ tappat ork till att göra nåt nu för tiden. Hur får man viljan tillbaka?? :P Ämnet är ju riktigt intressant, men man orkar inte sätta sig ner och plugga. Jag får ta mig i kragen och sätta igång helt enkelt!

Genteknik är asballt! Tänk att få klippa och klistra i massa gener! =D Tror jag ska sätta upp det på listan: möjliga jobb! :P

Jag ser fram emot besöket på Stockholms Universitet då vi ska få labba i deras labb :D Och kanske (förhoppningsvis!) får vi se en Gelelektrofores! Tufft!

Nej nu ska jag ta och plugga in transkription, translation, replikation, meios, mitos... ja allt vad det heter.

Wish me luck!
/Emelie

Fanny din buuuuse!!! Jag vill se och höra om din nya piercing!!!!!!!

Söndag = skit!

I alla fall den här söndagen suger! Börjar med att jag måste gå upp 06.15 för att hinna till jobbet. Jag ville verkligen inte gå upp! Somnade runt halv 3 också, så det blev inte överdrivet många timmars sömn. Men hamnade aldrig i den djupa sömnen, så lite pigg var jag iaf i några timmar.
Kan berätta att det inte är kul att gå halv 8 på morgonen i snöblandat regn och bli helt dygnsur. Sedan att jag inte hittar in till rätt hiss för att komma till jobbet gjorde inte det hela bättre!
Sen att Gusten inte kom när han skulle, maaah då var jag lite morrig. Men men, han kom till slut och jag fick kompensation för att han var sen ;) Haha =D

Dagen var annars ganska sen. Lite roligt att se att även när vi var 3 stycken där uppe så var det mycket att göra. Och tänk om jag hade varit själv där hela dagen! Och hur skulle jag då ha kunnat ha lunch? Dagens eviga funderingar

Mitt pluggande går verkligen inte bra! Jag orkar bara inte lära mig vad meios och mitos är! Eller hur fan dolly kom till! Låt Dolly få vara i fred tycker jag! ;p

Ska klippa mig plus färga håret imorgon. Tänkte ge Tessan fria händer, får se om jag ångrar mig sen haha
Sen till skolan, gå på biologin sen ska jag träffa Jackie inne i stan och shoppa lite! =D
Ska bli riktigt mysigt allting. Dock skulle jag ha pluggat då, men som sagt, jag orkar inte!

Funderar på att gå och lägga mig nu. Tänkte vara hos frisören vid halv 10 imorgon så jag verkligen hinner.

Ska nog rulla iväg till Lilla/Lugna gatan med min tatuering i veckan! Jag vill ha den nuuu!

Nästa lön kommer vara riktigt jävla najs har jag kommit på. Kommer nog få ut minst 10 000. Och det är ju inte heelt fel i juletider och allt ;)

Frida, prata på, det är det vi brunisar är till för =)
Emelie, jag tycker det är lite synd att du inte ska ha kossafläckar i rummet =(
Elvira, jag vill ha julpynt av dig när du kommer hem!
Ni tre rockar den här världen! <3

Puss på er! /Fanny


Jag och bilder blir inte genast toppen

Tjolahoppsanhejsansatrallalallalaidagärdetennydag.

Fint hej va ;) Kom på det nu, haha, fast lite sent att säga att det är en ny dag, men om jag berättar om den blir det ju det, eller hur! ;)

Jag vaknade vid kl. 10, och kunde inte somna om, dels för att jag visste att jag skulle gå upp för att familjen skulle ut och fara.
Så vid 12 är jag färdiggjord, förfärlig hårdag! Fick ingensomhelst fason på luggen.
Iaf, hela familjen sätter sig i bilen och far iväg till Ikea, jag köpte faktiskt en hylla, typ, fast det är som lådor man sätter på väggen, och två ramar, så hej då med mitt kollage, och Hej nya fina bilder! Fast jag vet inte vad jag ska ha kort på, inte mig själv iaf ;) Haha, får leta efter fina bilder i tidningar, svart-vita ska dom vara :)

Sen färdades vi hemåt, lillebror köpte ett x-box 360 också, det kommer jag kanske utnyttja liiite ;)

Väl hemma pluggades det lite lite biologi, är inte så motiverad för skolan just nu känner jag, håller med Emelie att jullovet skulle sitta skönt nu! Ett jullov som aldrig tar slut.
sen åt jag middag, och hejsan hejsan, nu sitter jag här och plågar er med min inte så intressanta dag.

Imorgon blir en ny dag, måndag, det suger! Jag vill verkligen inte.

Vi ses hörrni!
Frida

Sö(m)ndag

Funderar på att plugga.. gick igenom loggboken för att se vad som är på g, det var ingen rolig syn :( Usch, jag ser fram emot jullovet, jag vill att det ska börja nu! Och skippa veckorna fram till dess, för dom suger rent ut sagt. Jag vill läsa istället.. Harry Potter :) hihi. Kanske läser lite biologi först, men sen blir det jag, min soffa, kuddar, en filt och boken :D veri najs

/Emelie

Jag kom upp i någorlunda hyfsad tid idag, men jag skulle inte banga på att sova bort alla dagar fram till jul alltså =(

Nytt rekord

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag gick upp vid 3 vilket är väldigt sent för att vara mig, även fast jag gillar att ligga och dra mig i sängen ett tag. Men ha-ha till det gamla rekordet.. gissa när jag klev ur sängen denna dag? Jo, nämligen vid 6! Tro inte att jag gick och la mig så übersent för det gjorde jag inte. Hade bara ingen lust att gå upp, men jag klagar inte =) Det var så mysigt i sängen så. Middag blev det inte förns vid 9-tiden, och hade inte ätit nåt innan dess förutom godis :P Tro inte heller att det här är något jag får för mig att göra någon gång ibland, jag är faktiskt inte ensam vid dessa stunder..

Och därmed lämnar jag den punkten. ;)

Hm.. jag tänkte skriva nåt mer, men kan inte komma på vad det var..

Aja skitsamma, ska sova snart igen, (och förhoppningsvis får jag även se lite dagsljus imorgon) tänkte läsa lite tjejtidningar innan, me like =)

Nattinatti
/Emelie




Liten rättning: läs "denna dag" som igår, och "imorgon" som idag. Om man ska vara lite petig ;)

Jag hatar rubriker =/

Goderafton goderafton.
Nu är ordbajsande Fanny här igen! Mueheheeh!

Har inte skrivit på ett tag. Eller jaa.. iförrgår då, men iaf!

Har jobbat som en liten iller, jag är så jävla trött just nu! Jag vill bara sova, sova i all oändlighet! Men tror ni jag kan göra det eller? NEJ för imorgon börjar jag 07.45  Vilken normal funtad människa börjar jobba vid den tiden?! Och vilken normal människa HANDLAR då?! Sov för i helvete!
Gusten är schnell han, han ska jobba med mig imorgon. Annars hade jag varit själv där, hela dagen och ansvarig för 3 stationer. Vågen för den chefen!

Hm. Igår då. Jobbade som vanligt, haha tråkigt liv jag har. Och så kom bagar-Micke ut och berättar att han tänker säga till chefen att han måste ha en kondisansvarig ute i affären, som har koll på allting och som han skulle vända sig till först. Och gissa vem han vill ha som ansvarig?! Lilla moi! Blev helt glad! Bagarna har tydligen berömt mig skit mycket till Lotta och andra. Och så tyckte dom att jag skulle passa bra som det! Ooh, Fanny miiicket glad ja!
Tråkigt nog kanske jag jobbar för lite för att få vara det =/ Men jag får se hur många timmar jag kommer få, plus om jag kommer få vara inne i mataffären något. Men fortfarande, det var mig dom tänkte på först! ;)

Träffade Christian och Joppe igår också, var hemma hos Christian och snackade och drack lite. Var riktigt roligt att träffa dom! Har nog inte snackat med Christian sen innan sommaren! Så det var trevligt. Men orkade inte dricka så mycket, skulle ju som sagt jobba >.<
Drog hem runt 1, går och lägger mig. Kollar på lite Greys, tokslocknar och vaknar upp vid 5 igen haha. Som tur är lyckades jag undvika att rulla på datorn i sömnen haha

Jag börjar nästan bli kompis med några i mataffären nu! Det är lite trevligt =D Dock har jag iiiiiingen aning om vad någon heter ungefär, men det löser sig! Bara man tittar på den man pratar med så brukar man inte behöva använda namn haha

Var så jäkla trött idag på slutet så min hjärna slutade typ fungera. Tänkte vara lite duktig och fylla på min vattenflaska, men dum som jag är glömmer jag att skruva på munstycket igen!! Så när jag hurtigt hivar upp flaskan för att dricka så hamnar hälften på mig, och hälften på golvet. Det såg ut som jag kissat på mig ungefär =( Och det var blöta fotspår i hela affären hahaha

Egentligen borde jag plugga nu, men det är så himla tråkigt! Istället för att plugga har jag roat mig med att ladda hem en massa teman till mobilen, kolla igen allihopa och döpa om dom, och nu pratar jag med Fridispidis =)

Nästa helg är jag ledig, någon som vill hitta på något skoj då?

Puss!

Upphittat!

Nu är det faktiskt så att mina nycklar är hittade! Så Ha-Ha Frida ;) Vi hade ändå inte blivit skåppolers.. Min extranyckel ligger kvar i väskan. Jag har Tobbe att tacka för mina upphittade nycklar och någon anonym person i skolan! Tappade dom nämligen där, men eftersom jag inte är i skolan på fredagar var det lite svårt för mig att höra om någon hittat dom, så Mr.T fick återigen rädda mig :P Så nu kan jag andas ut =) Hade inte sagt något till päronen.. muaha, och nu slipper jag göra det också :) najjjs. (dom är supernojiga när det gäller nycklar)

Var på högskolemässan idag, vet inte om det gav mig så mkt... fick lite broschyrer som jag kan titta igenom nån gång. Det är svårt att leta efter något som man inte har någon aning om vad det är! Aja, det lär väl klarna till slut, lr nåt.

Mamma har tagit hem färgkartor nu! Det tog lite tid. Men nu har jag dom iaf och ska leeeta efter någon fin färg till rummet :) Wohoo! Hoppas jag hittar nåt fint!

Trevlig helg!
/Emelie

Tjejmiddag =)

Fuuuck nu försvann allt jag skrev. Vad arg jag blir!
Men men, får väl börja om då.
Andrea och Malin har varit här och ätit middag med mig idag =) Riktigt mysigt. Kände mig riktigt mogen när jag var och handlade mat haha. Det blev färsk pasta med köttfärssås. Mucho gott! Och så kladdkaka till det, som vi fick köra i micron haha. Men det funkade det med =)
Alltid kul att träffa dom två, och som sagt, grymt kul att vi fortfarande håller kontakten! =D
Ska nog börja träna med Andrea också, röra på fläsket lite haha

Annars har dagen varit riktigt slapp. Inte gjort något spec alls. Skönt att vara ledig från jobbet! Men nu väntar tre mardröms dagar! 10-19.30 imorgon, sen 6 timmar på lördag, och 8 på söndag! Döda mig, snälla! Plus att jag ska hinna plugga till provet på tisdag =(

Ska nog stänga av datorn, krypa ner i sängen och kolla på lite greys. Som vanligt liksom ;)

Ha det kanoners! Puss


Nycklar,

Men Emelie!! Dumma unge, orka härma mig med att tappa bort nycklarna! HAhahaha! Har du skåpnycklarna nu? Annars blir vi skåppolers igen ;) fast nu mitt skåp! Haha, din lilla nörd! :P

Ni har förmodligen inte hört talas om mina nycklar, som inte existerar längre. I somras, lyckades jag tappa hela nyckelknippan, men hemnycklar och min och Emelies skåpnycklar. Detta hände när jag dansade runt midsommarstången, :P haha, dom har jag inte sett sedan dess.
Anyway, jag fick en ny nyckel till hemmet, och Emelie hade min reservnyckel till skåpet, så den får jag när skolan börjar igen. Jag fäster denna på nyckelknippan, och helgen efter, ja, jag skäms, då är den borta! Bara den, inte resten av nycklarna! Vart i HEELA friden tog den vägen! HAha, nåväl, nu har vi beställt och fått nya skåpnycklar, men så tappar Emelie bort dom, hon har min reservnyckel ;) hahaha, du är så rolig! (Fast jag ska hålla tyst som sagt.)

Nycklar är viktiga, de skola ickes förloras, något för mig (Och nu även Emelie) att tänka på ;) hahahah.


Pussar på er!
Frida

Hellu

Ledsen för det lite bittra meddelandet senast :P Men jag var som sagt på riktigt dåligt humör... Alla har vi dåliga dagar. Nu är jag iaf lite gladare =)

En liten sammanfattning av dagen: Först var det svenska i en timme, den flöt väl på.. är mest bara att sitta och lyssna, det är rätt skönt på morgonen, sen var det Kemi och där gjorde vi en liten labb =D ♥ labbar. Jag och Frida fick en komplimang! :D Det är två jättesöta tjejer som vi har rätt många lektioner med. En av dom sa till Frida att hon och den andra blev helt glada när dom såg oss för att vi alltid ser så glada och positiva ut :P haha. Nej nu snor jag ju Fridas story. Jag lämnar ämnet och så får hon skriva mer om hon vill ;) Tillbaka till dagen: efter kemin åt vi lunch och pluggade sedan fysik för fullt hus! (lr vad man säger) Det gick riktigt bra, fick hjälp av lille rawis som är så smart. Var kvar i skolan till typ 3-4 nån gång.. Sen drog jag, Frida, Tobbe och Rawand till Kista! Gick runt där ett tag.. Jag köpte en tröja! Det var nedsatt pris, då kan man ju inte låta bli =) Eftersom klockan redan var så mkt bestämde vi att vi lika gärna kunde käka middag där, så så blev det! Jag tog lasagne ♥ hihi, det var gott. Sen avslutade vi med glass också. Det var också gott. Sedan bar det av hemåt. Japp, det var denna dag lite "kort" sammanfattat.

Juste, måste ju berätta om mitt tandläkarbesök som jag inte orkade göra förut. Tydligen har jag fått massa tandsten, särskilt runt tråden som sitter bakom nedre tänderna, så jag ska tillbaka nästa vecka för att ta bort det, hann inte göra det igår.. Ser inte fram emot det :( Hmm, sen det mystiska hålet (i tandköttet).. jag har visst en inflammation i tandköttet som kanske bidragit till den lilla luckan. Fick ett medel som jag ska använda nu i en vecka, om det inte blivit bättre under den tiden ska dom typ skicka en remiss till käkoperations-blabla  vad det nu heter, för då måste munsträngen skäras bort.... Men tror inte det kommer gå så långt, för det börjar redan bli bättre med den där vätskan.

Jaja, jag vet inte om det är så intressant att läsa om min mun :P haha, men den är väldigt problemig av sig, blev av med min tandställning för ett tag sen och på en gång ska dom dit och pilla igen :( Tycker inte om när folk pillar i min mun. Med munnen ska man äta! Och lite annat... Sen får det vara nog!

Oj vad jag har snackat massa skit =) Nu ska jag gå och läsa Harry Potter!! Mamma köpte boken igår! Yay!

Juste, jag har tappat bort mina nycklar!! :'( :'( :'( Hittade inte dom när jag kom hem! Buhuhu :'( Alltid är det nåt...


/Emelie

Inte ännu...

Näe, jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Har faktiskt inte ens rört på mig.. Tragiskt, jag vet

Men iaf, igår när jag åkte från skolan till jobbet igår kom en låt upp på mp3n som jag inte lyssnat på på jätte länge!
Kommer ihåg att när jag hörde den första gången utsåg den till "när det tar slut mellan oss låt" haha mogen jag är!
Iaf, här har ni texten på den.


 



So many times I was alone and couldn't sleep
You left me drowning in the tears of memory
And ever since you've gone, I found it hard to breathe
'Cause there was so much that your heart just couldn't see
 

A thousand wasted dreams rolling off my eyes

But time's been healing me and I say good-bye...

 

'Cause I can breathe again, dream again

I'll be on the road again

Like it used to be the other day

Now I feel free again, so innocent

'Cause someone makes me whole again

For sure... I'll find another you

 

Could you imagine someone else is by my side?

I've been afraid I couldn't keep myself from falling

My heart was always searching for a place to hide

Could not await the dawn to bring another day

 

You're not the only one so here me when I say

The thoughts of you, they just fade away

 

'Cause I can breathe again, dream again

I'll be on the road again

Like it used to be the other day

Now I feel free again, so innocent

'Cause someone makes me whole again

For sure... I'll find another you

 

Sometimes I see you when I close my eyes

You're still a part of my life...

 

But I can breathe again, dream again

I'll be on the road again

Like it used to be the other day

Now I feel free again, so innocent

'Cause someone makes me whole again

For sure... I'll find another you, mm...

 

Oh, I'll find another you


Rätt mycket där stämmer in på mig just nu. Visst, jag saknar Andreas utav bara helvete vissa dagar. Men samtidigt så vet jag i hjärtat att det är bäst såhär. Det är inte meningen att det ska vara vi just nu. Om några år, kanske det. Men inte just nu. Och det gör lite ont. Är du lycklig så är jag lycklig. Tyvärr så kunde vi inte vara tillräckligt lyckliga med varandra just nu...Men vad som än händer, så kommer du alltid att ha betytt allt för mig.
Jag kommer alltid älska dig för allt du har gjort för mig! Som sagt, vi ser vad som händer när jag är 20 ;)

Ett tecken!

Det här måste vara ett tecken, seriöst. Var precis på toa, och lat som jag är så orkade jag inte gå till min egen så jag gästade brors. Och där ligger det några dvdfilmer. Ja, jimmy har filmer på toaletten, varför vet jag inte! Men det enda som syns från hela högen är "Att jobba suger" Och det stämmer så jääääkla bra! Just nu suger det att jobba!
Jag som hoppade av skolan för att få ligga hemma och sova, och bara dryga omkring. Blåst jag blev där! haha
Men det positiva med att vi har så mycket att göra att vi knappt hinner andas är att *trumvirvel* dagen går sjukt snabbt! Jag började 2 idag, och nästa gång jag hann kolla på klockan så var den halv 6! Ännu en positiv sak är att man går ner i vikt av att springa runt som en galning plus att man inte hinner ha lunch. Beach 2008 here I come!

Snälla bror Robin var här idag också, idag var det faktiskt inte jag som behövde hjälp. Jimmys dator som pajjat. Snäll som jag är så satt jag med honom hela tiden och underhöll honom med mina fina berättelser. Han tyckte om George tror jag haha
Och på tal om George så har pappa äntligen skrivit ut mina bilder på George =D jag funderar på om man skulle rama in honom haha. Alla tanter på pappas jobb hade tydligen tyckt jätte synd om George! hahaha

Jag har lekt med mobilen hela dagen idag också, och jaa.. Jag är kär <3 Den är helt braig! Har lagt in massa musik nu så ska testa och se om den funkar bra som mp3. Isåfall, någon som är intresserad av en rosa mp3, världens sötaste och i bra skick? haha ;)

Jag borde igentligen sova, jag är helt galet trött och börjar få träningsvärk i hela kroppen >.<
Ska bara orka röra på mig, tvätta av sminket sen blir det Greys för hela slanten tills jag slocknar!

Puss!

Glädjedödaren

Kul att någon är på bra humör.. Jag känner mig bara nere just nu, riktigt långt nere. Ingen särskild anledning. Mest massa små anledningar som tillsammans blir stort.. Onsdagar är inte min dag alltså.

*suck*... känner inte ens för att skriva ner allt jag tänkt skriva idag, så jag skiter it och kommer tillbaka när det är bättre, förhoppningsvis piggnar jag till lagom till dansen. Då kommer jag förmodligen plåga Frida (möjligen också Tobbe?) med massa bullshit om dagen :P Var ju hos tandis idag, och tjaa.. orkar inte skriva om det nu, kanske senare.

/Emelie

Glad värre!

Ja usch ja vad glad jag är just nu! Haha :D

1. Tobbe har varit så underbart snäll att köpa Harry Potter boken till mig idag, när han ändå var i skolan. Så ikväll är den min, bara min! Muhahah!

2. Jag har bakat en kladdkaka, herregud vad gott det ska bli! (Förhoppningsvis) Haha :D

Så just nu har jag inget att gnälla på ;)

Fanny, ber hemskt mycket om ursäkt för mobilfelet ;) haha, men din är superbra faktiskt ;)
Emelie, lycka till hos tandis idag! Jag lär höra sen hur det gick, bra hoppas jag :)
Elvis, Lycka till med din raggning på B ;)

Ikväll blir det dans, idag ska jag fanimej inte göra ett enda fel! (Lättare sagt än gjort ;) )

Och jag fick världens shoppinglust nu! Bara för att man ska lägga pengarna på julklappar, men jag tänker faktiskt ändå titta runt lite på nätet ;)  På Laredoute har jag 40% rabatt på ett plagg, och 30% på resten av ordern, jag kommer inte hitta något :P Typiskt min tur liksom. Haha

Nä, nu ska internetshoppingsidorna terras av mig ;)

See you later!
Frida

Dumpidump

Angående mitt lilla tandköttsproblem: Ringde tandis alldeles nyss, fick en tid idag kl.16 =) Men nu har jag ett litet dilemma.. Ska jag åka till skolan innan? Jag har en lektion som börjar kl.13. och slutar runt 15-16 någon gång. Om jag ska till tandis vid fyra så måste jag åka från skolan senast vid tre.. Hmm, insåg just att jag bara missar typ en kvart av lektionen.. damn. Det gjorde ingen större skillnad.. blir väl att åka till skolan ändå. Men känns så bläigt att  vara i skolan ungefär lika länge som det tar att åka till och från skolan =( Livet är hårt.

Äsch, det blir skönt att lyssna på musik =)

Idag har jag varit duktig! Brukar gå upp lagom tills jag ska åka annars på onsdagar, men idag var jag uppe vid halv 10 redan! Och då började jag plugga! Matte! Hehe, det gick väl sådär... Men huvudsaken är att jag gjorde det iaf =)

image49

Have a nice day!
/Emelie


Goderafton

Jag saknar mina babes på msn, vaaaart är ni? Mihi =(
Idag har varit en riktigt jävlig dag. Så galet trött just nu, på det mesta och i kroppen. Jobbet är helt jävla kaos just nu! Fick några trevliga utskällningar pga vi är för lite folk i spelet. Bara för det så tog jag en bulle som jag "tappat" MAHA in your face dumma chef!

Biologin var trevlig i vilket fall som helst, alltid kul att vara med mina favorit bönor ;)

Helt hemskt, jag har typ tänkt hela dagen vad jag ska skriva här, men nu är allt som bortblåst!
Joppe kom förbi på jobbet också, han tyvärr inte prata så mkt med honom. Men jag ringde honom när jag var på väg hem och det visade sig att han var på väg till centrum så jag vände och sällskapade honom när han käkade lite =)
Sen hem, äta mat, sen typ slocknade min hjärna. Har pillat med mobilen lite, och jag älskar den =D Helt bra, och sötelitöt!
Frida den dumstruten hade ju inte alls samma som mig! Haha pycko =D

Träffade en gammal klasskompis på bussen också, var skit länge sen jag såg honom! Sen fick jag springa till bussen, värsta långt också! Så nu har jag as ont i höfterna hahaha! Känner mig inte särskillt fitt längre ;)

Pratar med skåningen nu också, veeeet inte hur jag ska göra med det här. Hrm, krångligt värre.. Murr, att allt ska vara så svårt!

Tänkte berätta om en grej som hände igår, blev helt glad i själen då hahaha!
Åkte buss upp till jobbet, och det sitter en massa småttingar där, runt 7-9 år kanske. Och så kommer det på en halvgammal tant, och då reser sig faktiskt en kille upp! Och petar på tanten och säger att hon kan sitta där. Skönt att se att den generationen har mer hyffs än vad jag har haha! Jag skulle nog inte orkat flytta på mig.. Fy mig!

Näe, nu är det helt tomt i huvudet känns det som.

Ska sätta på greys nu, och sen sova gotteligott =)
Puss på er!

Damdidam

Hmm, jag kom på att det kanske är fel att avsluta ett inlägg med "/E" eftersom det finns två E:n på denna blogg. Så nu är det slut med det :P Vad duktigt av mig att lägga märke till detta!

Ja, det här lär bli ett inlägg utan särskild mening... men vad tusan!

Jag har haft ont i vad ska man kalla det.. det undre tandköttet? Alltså det där undertänderna "sitter fast". Har inte vetat vad felet är, trodde det var för att jag haft ett starkt tuggummi där en stund men så var det inte .. Nu har nämligen tandköttet som jag nämnde lostnat lite från en tand... Det är liksom en liiten liiten öppning där. Och den gör ont =( Ska nog ringa tandläkarn när jag har tid och kommer ihåg det.. Snackade med Petronella idag (vår "handledare"/lärare) som frågade om det kunde vara den där strängen man har där som typ sitter för tajt, att man skulle vara tvungen att skära bort en bit! Hon hade fått göra så på den övre strängen. I don't like the sound of that.. Men jag får som sagt ringa efter en tid och få det här uppklarat!

Hm, jaa annars har dagen varit rätt seg.. Känner mig galet sliten, måste sova bättre! Det blir läggdags efter mitt tv-maraton som består av Joey, Vänner, Ugly Betty, DH och Christine! Wohooo!! Det bästa med tisdagar! Hihi, det låter ju inte alls som att jag inte har ett liv. (A) =)

Nej nu ska jag ta min vardagliga bloggrunda och sedan blir det förhoppningsvis mat! Sen är det dags för maratonet ;) *längtar* tihi

Ha det gött!
/Emelie!

PS. Jag tog ingen muffin!!

Rättning

Angående fysikprovet som Frida skrev om, du glömde nämna att det handlar om allt vi gått igenom än så länge. Vi ska ha 2 stora prov i fysiken, det här är ett av dom! =(

Buhuhu, tyck synd om oss :'(

E

Plåga

Hejsan hoppsan!

Ja usch ja, jag har inte skrivit på ett tag. Fy på mig!

Dagarna knallar på i vanlig ordning, dag ut och dag in är densamma. Jag måste skaffa mig en hobby, haha.

Jag tänkte plåga er lite med mitt och emelie kommande provschema!

V.48 Tis. Biologiprov
V.49 Tis. Ma C Nationellt Prov
V.50 Fre. Fy A Prov
V.51 Tis. Slutprov Biologi, Tor. Kemiprov.

(Allt med risk för uppdatering)


Det är bara biologi som går bra, haha. Kemi har jag iofs ingen aning om just nu, eftersom vi precis börjat med den. Den är faktiskt intressant! :D


Jag stog på mässan i sammanlagt 9 timmar! 3 biobiljetter är det :D haha. Saw 4 är en av de jag ska se, sen är jag öppen för förslag ;)

Jag vill ha en nedrans massa pengar och shoppa järnet! Det vore helt naaajs!

Och aj, nu har jag helt plötsligt ont i halsen när jag sväljer, haha stackars mig! (inte)

Jag är höstirriterad just nu, snäser lite åt allt och alla. Förlåt till er drabbade!

Nej, om man ska göra sig klar för sängen kanske. Behöver lite sömn. Haha, lång dag imorgon! Slutar 4! Tack för att jag inte har ph-samtal då iaf, förra veckan åkte jag inte hem förrän vid fem, då är jag hemma halv sju liksom. :D

Aja,
Natti natti alla små sötnosar!
Frida



Ny mobil! =D

Idag har varit en riktigt jävulsk dag. Det är så nästan synd om mig!
Började jobba kl 10 idag, var där till 13, springer till bussen, åker till skolan, har lektion, skyndar till kista, köper ny mobil och lämnar in den gamla på lagning, åker till jobbet, jobbar till halv 8. Jag är lite trött nu =(
Det är för övrigt riktigt roligt att jobba. Dock är vi underbemanade som fan. Men det är bara att kämpa på. För tänka på lönen som kommer vara obehagligt stor nästa månad ;)
Köpte som sagt en ny telefon idag, tror jag fick något bra erbjudande, men jag är inte säker längre. Dock är den riktigt äckligt snygg och säkert as bra =D Jag har samma som frida, haha men jag fick det för henne ;) Den ska bli min nya bästa vän. Så om någon är sugen på att köpa en Lg Chocolat som funkar halvtaskigt, hojta till!

Det riktigt kliar i fingrarna, jag vill börja pilla på mobilen nuuu!

Jag ska jobba häcken av mig den här veckan, jobbigt värre!
Har jobbat idag, ska jobba imorgon så fort jag hinner dit. Även hela onsdag, fredag, lördag och söndag. På torsdag, då jävlar, då ska jag sova!
Längtar inte till söndagen, öppnar kvart i 8!! Det betyder att jag måste gå upp innan sju. Det är fan inte mänskligt! Och så är det tydligen tänkt att jag ska vara SJÄLV hela jävla söndagen!! Bra tänkt där chefen. Som tur är ska Gusten komma och hjälpa mig iaf =)

Funderar på att gå och göra mig iordning snart, och kolla på lite greys. Kan inte ligga upp till 3 varje natt. Det blir inte så bra i längden ;)

Puss på er!

Harry Potter på Onsdag!!

Någon som missat att sjunde och sista boken av Harry Potter kommer ut på onsdag?? Hihihi (den svenska versionen då) Eftersom det bor en liten Harry Potter-nörd inom mig blir jag helt exhalterad :D Fast jag kommer inte rusa till bokhandeln, får vänta tills mamma köpt den eller nåt :P haha, så nördig är jag inte (A)

Spana in detta om du vill se nedräkningen ;)

image50

Annars flyter väl allt på i sin vanliga ordning.. Måndagar suger!! Vi fick lite kakor som var över från i söndags på biologi-lektionen. Men det blev lite för mkt för min ömtåliga mage. :( Och ändå funderar jag på att ta en muffin nu, det är ju så gott, jag kan ta en frukt efter! Det kompenserar väl lite! Eller hur? =) Våra nyttiga veckor har inte gjort nån nytta.. Nej usch, jag måste verkligen börja träna. Ska ta och spana in F&S lite senare för att se om jag tjänar på att köpa ett kort. Sen är det bara att planera ett träningsschema ;) Det låter prima om jag får säga det själv! :D

Nej nu ska jag forstätta titta på vänner och sen blir det scrubs! Kan äntligen se avsnitten på datorn nu! wiie =D (Kanske en muffin till detta också :P)



Seeya
/Emelie


Raggningsförsök nr 2

Okej, kör här en liten uppdatering på min fortsatta raggning på B i min fotoklass. Pratade typ inte med honom på hela veckan förrän i fredags, när jag äntligen tog mod till mig och gick fram till hans skåp under en av våra 4minuters raster (så korta!). Anyhow, jag frågade hur ofta han är hos våra grannar, för ibland har jag sett honom där efter skolan.
Han: det beror på min mamma, när hon kan hämta mig och så Jag: okej (här minns jag inte riktigt vad jag svarade^^) för jag tänkte att du kanske kunde hjälpa mig träna basket efter skolan nångång? Han: Jag kan säkert komma över i så fall Jag: Det skulle vara bra Han: Bara säg till(jag uppfattade detta svar som lite desperat mihi) Jag: OK.
 (sen blev det hela lite kortare än det verkar, vi har ju inte sådär extremt mycket tid på oss mellan lektionerna.. plus att det är sjukt svårt att översätta ordentligt, jag har säkert missat nåt)
Utvärdering av raggninsförsök: Han sa ju inte nej i alla fall! Haha:P Nu får vi se hur det hela går vidare efter detta, jag vet att min värdmamma inte är sådär jätteglad över att jag överhuvudtaget blir kompis med honom så jag berättar inte mycket för henne mahaha.

Fortsätter uppdatera min raggning här, när jag har tid och ork.
Förresten har jag blonderat mig... sorry brunisarna :'(


Smartskaft

haha smidig jag är då. Har inte kommit in på vår kära blogg på några dagar. Men jag hade ju glömt bort vårt lösenord lite smått. Haha smaaart! Känner mig otroligt klyftig just nu..

Hur ska jag sammanfatta mina dagar då. Det här kommer säkert bli ett sånt här skit långt och dryg inlägg, men det är najs bajs.

I torsdags öppnade mataffären bredvid oss, och dom fruktade coopkläderna kom in i vårt pösiga liv. Fyfan vad jag hatar dom där byxorna!! Skjortan kan jag leva med, men den ska vi inte ha längre. Suck. Åter till byxorna då. Jag mådde så psykiskt dåligt över dom. Dom satt i MIDJAN på mig, var minst 10 cm för korta, och skärde upp i baken som fan! Jag har aldrig mått så dåligt över något jag har haft på mig som den där dagen. Hua!

Har jobbat en massa nu. Sjukt jobbigt, men samtidigt väldigt kul. Torsdag 17-19, fredag 14-19 och lördag 10-17. Så jag somnade sött igår halv 10. Ni som känner mig, hur många gånger har jag somnat halv 10? Det är inte vanligt alls!
Coop har infört värsta klädreglerna, man måste ha svarta strumpor! Jag kan ärligt säga att jag inte har haft det, mahaha. Sen har jag även inte knäppt byxorna dom senaste två dagarna! Haha så jävla snyggt. Jag vägrade ha byxorna i midjan igen alltså! Så jag drog upp blixtlåset. Kanske 5 cm, sen fick det fan vara nog. Skjortan över så syntes det inte ;) Har äntligen fått byta till killbyxor, och jag är så lycklig! Dom sitter iaf på höften!
Jag har blivit "kondis" ansvarig, kan vi säga. Det är sjukt kul! Jag är grym på att sälja tårtor! Sålde säkert över 20 stycken i lördags. 
Och jag är såååå trevlig enligt en massa söta tanter =D haha

Idag har vi varit hos vår söta lilla fröken Petronella på vår årliga klassfika. Helt okej faktiskt, massa gott att äta =D
Emelie, jag älskade dina muffins! Ge mig! Frida, din köpta mjuka pepparkaka var också god ;)
Mr Jag-skulle-kunna-bli-nästa-skolmassaker-mördare är läskig! Jag får jobbiga vibbar av honom!

I fredags var vi på gymnasiemässan, det var skoooj =D
Dock vill jag inte veta hur många gånger jag sa "Kunskapsgymnasiet?"
Montern snett framför oss var naaajs! Lite ögongodis i arbetsbyxor är alltid bra för humöret! Någon som vet vart Elektrikergymnasiet ligger? Jag skulle inte banga på att hälsa på där alltså ;) Mjaaau!

Jag och Emelie har även fått hem våra H&M kläder, och allt satt som en smäck! Fanny mycket lycklig jaaa. Har tyvärr för mycket kläder just nu, allt får inte ens plats i garderoben! Så ooootroligt synd om mig! Pengar är inte bra för garderoben.

Jag har även hittat mig en ny älskling. Allas våran George!  Alla borde få ha en egen George!
image48
Vem skulle inte vilja ha en egen liten fettoigelkott?!

Jag är fortfarande tokförkyld, och det suger fortfarande lika mycket häst. Jag orkar verkligen inte!

Nästa vecka kommer bli jobbig. Ska jobba nästan 40 timmar, plus att jag ska hinna åka på två lektioner i skolan. Plus en massa annat, t ex ett biologiprov! Jag kommer vara tröttare än Trötter!

Näe, om man skulle ta och avrunda här. Lagom mycket ordbajsning från mig tycker jag ;)
Ska kolla vart mitt biologipapper är. Om jag orkar göra något på det. Ytterst tveksamt haha

Nattinatt!
Puss /Fanny

Musical

Sms från Frida: Vid 10 får vi skjuts till mässan. Jag som känner dig bryr mig inte ens om att fråga om du ska åka vid den tiden.

Haha, vadåårå? (A) Men du hade så rätt så rätt.. gick inte upp förns 3 idag!!! Det är riktigt sent för att vara mig! Men var vaken några timmar innan iofs.. =) Gick upp till ett par nybakade scones :D (nybakade vid 8-9 iaf)

Nej nu ska jag titta på High School Musical 2! Wohoo! Sen blir det fotboll ikväll! Det missar ni inte va?

image47

Snart är det slut på nyttighetsveckorna tjejor! :D


/E


Tjock igelkott

Haha, jag läste världens underbaraste, hemskaste och sötase artikel nyss!

Här är den!

Enjoy kära ni! ;)


Annars har inte så mkt hänt idag nej, sov på soffan när jag kom hem.
Imorgon blir det mässa, efter ska vi samla på oss en sjuhejdrans massa gratis pennor ;)

Heej heej!

Frida


Trötter

Jag är typ ultramegasupertrött just nu. Kan inte påstå att jag sovit så mkt den här veckan. Och mer lär det inte bli.. Ska vara på gymnasiemässan kl.9 imorgon bitti vilket innebär att klockan lär ställas på.. halv 6? =D wiie, not..

Blir läggdags tidigt idag!

Hm, nej nu är det dags för tv:n.. Min fantasi ligger på noll för tillfället. :/

Ha det!
/E

Torka

...

Har idétorka.. Det är typ tomt i huvet. Idag är det en motsats till tänkar-dag.

Jag klippte luggen i morse :) Helt på egen hand. Blev väl helt ok, kanske ska fixa till det lite sen, om jag orkar vill säga.. Har ingen lust att gå till frisören, eller jag är för slö för att göra det helt enkelt. Har inte klippt mig sen innan sommarn =) hihi, men mitt hår är ju så långt nu, vill inte klippa bort det, mihi

Jag satte upp håret när jag kom hem från skolan idag, för att testa lite nytt, det blev fiint. Jag vill börja fixa håret mera, men det är jag typ också för slö för..

Nej usch vilket tråkigt inlägg.. :P haha

HEJDÅ!
/Emelie

Om allt och inget

Näe, jag vet inte vad jag ska skriva. Haha.

Det gick bra på provet igår, tror jag iallafall, det var lite roligt prov faktiskt, inte bara sitta och räkna, utan man fick skriva :D

Igår drack jag och Tobbe latte på Cafe Valvet, MUMS säger jag bara! Det är så nedrans gott! Fast jag mår alltid illa i slutet av en latte, det blir för mycket, det suger. :P

Idag övningskörde jag igen, halleluja! Det är skojj, och jag har varit uppe på treans växel nu ;) Det ni! Mahah! :D

Ikväll det blir dans, det ska bli very najs :)
Jag ska faktiskt köpa gymkort också tror jag, bort bort sladdriga kropp ;) Och HEJ KONDITION!

Vi ses babes!
Frida

Experimentera

Jao, so this is the deal. Snubbe i skolan. Snubbe i min fotoklass, söting och har tidigare verkat intresserad eftersom han snackat med mig, slutade helt plötsligt snacka med mig. Så jag tänkte, fine, han är inte intresserad liksom..
Igår hade jag trist dag, saknade er tjejer nåt grymt! Behövde en kram från en vän, men hade inga vänner o fråga:( så när jag kom hem från skolan drog jag ner till vår flod för att fota/kanske gråta/vara filosofisk. Larry, värdpappa, kom ner för att höra hur det egentligen var med mig. Så jag drog snyfthistorien om hur svårt det är att få riktiga vänner i skolan osv. Frågade honom också om B, snubben i fotoklassen, om varför han slutat prata med mig?

Larry sa då: hur gammal är han? Jag: 17... Larry: Aha... Jag: dårå? Larry: Är du säker på att han inte gillar dig?

Sen drog Larry historien om amerikanska bondpojkar som beter sig tvärtom när de gillar någon. Vilket ju är ganska osmart tycker jag... Så jag bestämde mig för att idag köra ett litet experiment i  skolan. Det gick ut på att prata med B och se vad som händer.

Så här gick det då: Jag frågade B om något som hade med fotoklassen att göra - han fortsätter prata med mig och se helt söt ut! (också hans ex är snäll och är med på ett hörn och pratar - ett skäl till att jag har så svårt att prata med honom.. hon är alltid i närheten) Vi har det där slags korta meningsutbytet som är lite halvt med glimten i ögat och jag rör mig tillbaka mot mitt bort igen - och lämnar honom glad (sittandes med sin ex-flickvän mina vänner!) och leende. Resten av lektionen spenderar han med att se glad ut, typ le och prata med sitt ex men ändå, så mycket gladare än innan jag pratade med honom..
Det här var ett kul experiment, som jag ska fortsätta med imorgon... se upp för avancemang!

Puss alla sötnosar från Elvis

353842-46

Ge mig sommar nuuu!

Sitter och klickar runt på lite olika hemsidor för att hitta vår utlandsresa i sommar. Det går sådär faktiskt, hittat några alternativ. Gäller ju bara att man får med sig knoddisarna dit också ;)

Bror kom in och ville kolla på bilderna från när vi var på Cypern förra året, och så hittade jag den här bilden



hrm hej kan jag få bli sådär jävla brun igen tack?!

Och bara för att våra konversationen äger allt!



Haha jag älskar oss!!

Puss!

Mjau?

Någon som bangar på semester i detta slott?!

image43

Tappade bokstavligen hakan! :P haha


Om man hade pengar.....

Rubriker är tråkiga

Just nu är jag lite ledsen, mina sötnosar är inte inne på msn! Hur ska jag nu klara mig? Jag som hade längtar sååå. Ville ju höra lite om smset Emelie! Fy på er som inte är inne! MORRRR!!

Var på begravning idag, det var väl. Roligt kanske inte är rätta ordet, men iaf. Det var en borglig begravning, rätt fint det med. Men den berörde inte på samma sätt som en kyrklig gör tycker jag. Det är något med den där musiken som får mig att gråta floder. Föll väl några tårar där borta, blödig som man är. Helt hemskt att man dör igentligen! Vad fan händer sen?!
En annan sak jag tänkt rätt mycket på är att jag  måste begravas i en kyrka, med psalmer och hela den där baletten. Man vågar ju fan inte chansa! Tänk om Gud verkligen finns, och så har man sumpat sin plats i himlen bara för att man inte begravdes rätt! Jag vågar inte ta den risken iaf! Sen ska jag begravas hel, helt jobbigt om man vaknar upp i ett annat liv och så fattas det lite grejer på en.
Sånna skumma saker lallar jag runt och tänker på. Normalt? haha skulle inte tro det..

Hoppas det gick bra för alla på Np idag, alla som gjorde det vill säga. Jag är inte ett dugg avundsjuk! Maha

Tog hela dagen att åka till Nyköping, vara där och åka hem. Så har inte gjort något speciellt idag faktiskt.

Såg en av mina kusiner idag också, den enda som är yngre än mig. Och shit pommes. Jag skulle ALDRIG känna igenom honom ute! Var iofs 6-8 år sedan jag såg honom, då var han bara... hrm. 8 tror jag han var. Kommer ihåg att jag var så jävla sur över hans veckopeng! Hans päron är rätt täta om man säger så, så när han var 8 år fick han 200 kr i veckan!!! Så mycket fick jag inte ens i månadspeng, och då var jag ändå 3 år äldre än honom! Snorunge ;)

Jag är fortfarande tokförkyld, snorar som en riktig snorunge. Orkar verkligen inte vara sjuk alltså. Hostar gör jag också, och det hatar jag något enormt! Så störande när man hostar bland folk. Morrmorr

Tänkte sitta här tills runt 10, för att se om någon snäll dyker upp på msn (A) Om inte ska jag kolla på lite Greys och sova.
Kan sova ända till halv 3 imorgon, ska bli så jääääävla skönt!

Puss på er!

Glömsk

Mitt minne är så bajsdåligt.. hade nationella i Svenska B idag ju och häftet man fått var liksom ett måste att ha med sig, tror ni inte att jag glömmer det? Sätter mig på bussen nöjd och glad att jag hann med, åker några stationer och så slår det mig... FAAN! Så jag får helt enkelt hoppa av bussen, kuuuuta hem och slita åt mig häftet och kuta till nästa buss :( Det var inte roligt....

Men jag hann iaf.

Sen mina kära bloggarvänner kan jag meddela att jag fått ett efterlängtat sms. Vi hörs på msn!

Puss
/E

Överstökat

Andreas har precis varit här, eller precis och precis. Det var väl en halvtimme sen iaf. Otroligt skönt att få träffa honom må jag säga! Vi snackade i en timme ungefär. Och jag behövde verkligen det, känner det nu. Nu känns allt mycket bättre. Han har fortfarande betett sig som en idiot, men han verkar vara medveten om det! Och som sagt, han hanterar saker på det här sättet. Men det gör fortfarande ont att tänka på vad han gjort och sagt. Jag kommer aldrig glömma honom, det är ett som är säkert. Saknar honom något enormt, så lätt att snacka med honom om allt. Önskar vi kunde fixa en normal kontakt nu. Han var ju trots allt min bästa vän. Fick grejerna nu, så slipper bråka mer om det. Vi skulle höras om någon vecka eller så, kolla läget bara.

Vi har iaf kommit överräns om att när jag är 20 ska vi träffas igen ;) Haha som förra gången! =) 

 Haha du kommer alltid vara mest min, lika så jag.

Dagen i annars då.. Hrm, var på jobbet vid 11 tiden. Fick springa runt i hela jävla affären innan jag hittade Lotta haha. Kassatränade i ungefär 10 min, sen tyckte Lotta att jag kunde det där. Var faktiskt ganska lätt, bara piffla lite med alla knappar så bandet rullar. Fick hjälpa till lite med allt möjligt i butiken. Dööötråkigt!
Sen lunchade jag med bror Jimmy, najs najs. Blev en smarrig hamburgare. Frida och Emelie, ni vet han diskavplockaren som erbjöd oss vantar? haha han trodde jag och jimmy var tillsammans, så han föreslog ett lite mer romantiskt bord. Då börjde en kille bredvid tokgarva när jimmy avböjde med ett "Njee, inte med min syrra alltså" Vaaaadårå? haha

Fick skynda mig till skolan sen, jobbigt jobbigt. Var tvungen att gå hela långa biten från kista till skolan. Men jag hann! En lite komisk grej var att när jag kommer halvspringandes sista biten mot skolan började det hagla utav bara helvette! Fick ett hagel på bröstet, och fy fan vad ont det gjorde! Då kände jag bara Gud vill inte att jag ska vara här! 

Snackade med Petronella om skolan också. Hon tycker inte jag ska hoppa av, utan skolka på alla timmar förutom biologin =p Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det faktiskt. Får iofs behålla datorn då! =D 5000 som kan stanna kvar på mitt konto, man tackar. Papps skulle snacka med henne lite också och kolla vad som gäller.

In till stora staaaden, bytte min tröja som jag köpte för över en månad sen. Fy mig! Fick dra värsta historien för att få byta, men fick bara byta ut den mot något annat tydligen. Så jag plockade på mig en snygg brun kofta och en tshirt. Funkar alltid ;)

Det är så härligt att skriva upp vad man gör på dagarna, det ser ju nästan ut som om jag har ett liv ju! HAHA

Ska nog dryga mig lite mer här, sen kolla lite Greys och sleepa tror jag. Blir upp tidigt imorgon inför begravningen.
Usch vad jag kommer gråta! Känns nästan onödigt att sminka sig överhuvudtaget =p

Men men, ha en trevlig måndagskväll =)
Puss!

Np

Imorgon har vi ett fem timmar långt svenska nationellt prov, och hör och häpna, det enda vi ska göra är att skriva en enda text!
Det är helt långt tid som sträcker sig över lunch, men men, vi missar alla andra lektioner, det ska bli lite najs ;)

Helt vanlig dag i skolan, förutom mötet då som emelie redan nämnt.
Vi ska stå i montern, det ska blir riktigt skojj måste jag säga :) Något annorlunda för en gång skull liksom. Mihi.

Näe, det var dött i mitt huvud.

Vi ses!

Frida

Skolkort

Korten ha kommit + skolkatalogen.

Blev inte nöjd med självporträttet, men när blir man det?

Klasskortet får godkänt ;P (om man ska analysera ser min hand ut att bara hänga där helt död, men det tänker väl bara jag på :P)

Nu ska jag titta igenom katalogen :D yaay, alltid lika roligt! Ska spana in Fanny och Elviras nya klass ;)


Ooh juste, var på typ "möte" om hur man ska ta kontakt med eleverna på gymnasiemässan. Jag och Frida ska stå i våran monter ;D Helt roligt! Fick en fin tröja vi ska ha på oss. Heja!!
Nu jäävlar alla små 92:or, här ska jagas ;) hihi

Ha det bra!
/Emelie

Hello

Ah  okej, egentligen är ju inte det här min blogg. Men jag kommer ju faktiskt tillbaka till sverige om sju månader, så jag tänker minsann vara med på ett hörn i alla fall!
Ni tycker ni tjejer äter onyttigt! Men jiisses sicken tur det är att jag har träning fem gånger i veckan... amerikansk mat är ju verkligen inte den bästa! Typ chips, kakor, godis och en massa sånt! Äh varför behärska sig när det bara är en begränsad tid;)
Idag hjälper Larry mig med att bygga en typ "bil" utav en  colaflaska och lite annat skoj, till min natur-klass:D Det är ganska tydligt att jag är en liten NV-nörd jag med.... älskar såna här projekt! Haha:P
Gosh, ibland saknar jag sverige nåt grymt... och ibland vill jag inte åka hem alls! Saknar förresten era kramar... INGEN här kramar lika bra som ni tjejer gör! Och frida - liksom vem ska jag klänga på här? Emelie - vem kan jag muuuh:a med här som förstår? Fanny - VEM kan förstå mig när jag vill morra? Är i alla fall så sjukt glad för att du fanny ska gå i skolan samtidigt som mig, och ta studenten samtidigt! Vi kommer ROCKA kista!

Nu ska jag fortsätta jobba på min lilla cola-bil,
Pussar från Stora Landet i Väst


Tudelu bitches!

Fanny is in tha house ;)
Jag har gaaalet tråkigt just nu. Suttit vid datorn och gjort naada sen bror Dennis och Robin lämnat mig. Och det var vi halv 10.. Inga kommentarer på det där haha

Dagen har varit trevlig, jobbade två timmar, inga större problem där inte. Fick betala ut en vinst på över 15 000 kr, hallå skänk lite till fattiga arbetare? haha
Mr hetoman kom förbi idag också, som vanligt. Shit pommes, jag smälter typ haha. Mjaaau! Antingen så inbildar jag mig att han gör små moves, eller så är jag för dum för att fatta ifall han verkligen gör det. Haha förvirrande! Men men, tiden får utvisa vad som skall hända ;)

Bröderna kom hit vid 3-4 tiden. Då började det lagas mat för fulla gubbar. Blev potatisgratäng med grillad fläskfile och glaserade morötter och så två såser på det. Vart riktigt jävla gott! Sedan blev det tårta, eller kaka ska man kanske kalla den? Jag vet inte, god var den iaf. Fick ett glas limochello också, men njeee. Det gick inte riktigt ner om vi säger så. Baksmällan kom idag typ, mycket onajs må jag säga! Taskiga förbränning!
Pappa blev jätte glad för sin present, det känns jätte bra!

image42
Den där fick han, skit cool grej. Den mäter hur mycket vin det är kvar i boxen osv. Sen finns det fyra knappar som visar hur mkt varje person har druckit typ. Jag skulle få den blåa! Haha

Pappa är dum, han driver som fan med mig angående min tokfylla. Det här kommer jag få äta upp länge!

Imorgon är min sista dag som student det här året! Det känns både bra och läskigt. Tänk om det faktiskt är helt fel för mig? Men samtidigt känns det så rätt just nu. Jobbigt det här. Ska bara gå på biologin imorgon, skiter i det andra. Ska kassaträna två timmar innan med Lotta, kan bli intressant. Sen till skolan, ha lektion och sen snacka med Petronella. Sen, är jag friiii!
Känns bra för då kan jag gå på begravningen på tisdag, min mormors nya gubbe som dött. Har redan missat en begravning i år. Fy på mig!

Shit vad jag ordbajsar! Orkar inte kolla igenom om min text har något samband, tyvärr. Bara att stå ut eller nått ^^

Sitter och pratar med Emelie pemelie prutt! Lika trevligt som alltid, vi har arbetat ut en plaaan.
Vi kommer nog ha kommit fram till att en massa personer förtjänar spö innan den här kvällen är över.

Petade i mig en godis två minuter i tolv, bara för att! Idag fick vi ju äta onyttigt, men bara idag! Haha

Nu fick jag just reda på att Emelie drömt att jag hade sex?! Haha Emelie behärska dig! Jag vet att du vill ha mig ;)

Puss!

Totalfrossa

Haha, jaa man måste ju passa på att äta sötsaker när vi får på den här tvåveckors nyttighets saken vi har fått för oss.
Idag är det ju farsdag, så då var det ett undatntag bestämde vi. Och oj oj oj vad jag har ätit!
Två bitar kladdkaka, en tårtbit och snart ska jag äta chips. Bästa dagen på länge ;)

Är hos Tobbe och sitter och tittar på James Bond, just nu är det scenen när Halle Berry kliver upp ur havet.
Alla säger att hon är så snygg, men i kort hår var hon inte det tycker jag, lite längre ska det vara.

Idag märkte jag att om jag sätter upp min lugg i spännen blir det faktiskt snyggt, så nu kan jag variera mitt utseende, ibland raklugg, ibland sne och ibland ingen alls, :D Trött på att se likadan ut dag ut och dag in.

Pussar på er!

Frida

Uppdatering

Pluggandet har inte gått alls :P (Gjort 3 av 11 frågor på biologin, wohoo)
Ska faktiskt göra halva engelskan + svenskan innan jag går och lägger mig iaf :)
Kanske blir lite Kemi som godnatt-saga. Om jag orkar kanske jag försöker besvara lite fler frågor på biologin också.

Nånting bra med idag var iaf att pappa blev riktigt glad för kortet :P haha, han tyckte det var väldigt fint. Det är bara att tacka och ta emot =)

Kl.20 ska jag titta på "Åter till Cold Mountain" på femman. Har ingen aning om den är bra eller inte, någon som har sett den? Jude Law är ju med, så lite ögongodis blir det iaf :D


image41

Ooh, jag vill bara ta i hans hår :D

Ha en bra kväll!
/Emelie


Alicia Keys

Jag och emelie har nyss kommit fram till att Alicia Keys har en underbar röst!

image40

Vad tycker ni om henne? :)

Happy

Nu är jag helt glad!

Känner för att hoppa och skutta :D

Friida

Ingen rubrik

Emelie, du är inte ensam om att tänka, jag är en sann tänkare. Tänker för mycket, speciellt idag av någon anledning.

Har inte skrivit på ett tag, kan väl börja med gårdagen.
Det hela startade med att jag övningskörde med far min, och det gick superbra :) Jag körde på en riktig väg! Härlig känsla.
Sen spenderade jag resten av dagen med Emelie, vi hittade på lite saker. Det var mys :)

Idag lär det väl bli en pluggardag för mig också, tyvärr. Det får bli idag och imorgon, sen kanske det är ganska lugnt med det om jag har tur. Jag vill göra andra saker än att plugga.

Jag har vaknat minst 9 ggr imorse av att telefonen ringde, svarade endast 2 av dessa.
Lillebrorsans kompis totalstalkade vårat hem halv tio i morse, ringde säääkert 5 gånger! (Inga överdrifter, jag loovar) Sen ringde även mormor och morbror.

Nej usch, om man kanske ska ta och sätta igång med pluggandet. :(

Wish us luck!

Puss
/Frida

Fars dag

Idag blir det nog en lugn dag med lite Fars dags-firande. Jag hittade värsta fina kortet igår, men när jag kom tillbaka för att köpa det var det borta :/ Så fick bli ett "vanligt" kort med lite fiskar och sånt. Det är rätt typiskt min pappa, så blir nog rätt najs ändå.

Söndag är även en plugg-dag. Lär bli en del Kemi, Biologi, Svenska, Engelska ... Kanske om jag får "lust" även lite matte.

Ooh, idag får vi smaska godsaker babes :D hihi


/E


Tänker


"Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
 graderna sjunker så fort överallt
 och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
 ja det fryser nu sakta till is"
- Lars Winnerbäck

Mjaoo.. är på typ tänkar-humör. Tänker på allt möjligt. Hur ska det bli i skolan nu utan Fanny :/ Kommer sakna dig där babe. Kom att tänka på Elvis också.. Saknar dig gummsistumpi, fick sån där längtan att krama om dig!! Och Frida, har varit mycket mys att tillbringa dagen med dig. Älskar er alla grymt mkt =)

Mm, tankar kan fara iväg till oändliga platser :P

Nej nu ska jag lyssna klart på Ozzy Osbourne's - Changes, och sedan ta en paus från tankens värld och titta på lite Scrubs :D

Natti
/E

Tjingeling!

Tror inte någon har undgått att det är snö ute just nu? Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Visst, det är grymt fint och julstämningen är på max då. men det är ju så jäävla kallt! Jag tycker inte om kyla =(

Igår var naajs. Dock slutade det inte riktigt lika bra. Det blev helt enkelt för mycket sprit för min lilla kropp. Blev ett besök på toaletten innan pappsi ringdes så jag fick sällskap hem. Lite jobbigt, har ingen aning vilken väg jag och jesper tog? Jag var inte särskillt medveten om mycket just då. Men men, någon gång måste ju vara den första man dricker för mycket. Har fortfarande gårdagens smink kvar, har inte orkat tvätta bort det. Känner mig så ruggigt fräsch alltså ^^ haha
Tack för hjälpen igår Jesper, jätte snällt!

Idag har jag hjälpt pappa flytta hit en massa möbler från hans jobb. Vi fick en hel del grejer, ett skrivbord, 4 bokhyllor osv. Väldigt fina må jag säga!

Dennis är här nu också, vi har bakat pappas fars-dags tårta. Den blev inte kanon =/ Den föll precis sönder, lite sorgligt. Men den verkar iaf vara jätte god! Luktar så stört gott i köket just nu.

Har gjort iordning morötter och gurka och så dipp till det! Myspys =D
Ska kolla på filmen Freaky Friday, kanske inte den bästa som gjorts, men va fan. Den går säkert att kolla på. Annars har jag hela säsong 1 av Greys anatomy som jag kan roa mig med.

Imorgon ska jag jobba 2 timmar, ooootroligt jobbigt ;)
Sen ska syskonskaran laga till en festmåltid haha.

Har ni köpt något till pappsen ännu? =)

Puss på er!

Godmorgon

Jajamensan. Nu är man uppe och studsar igen!

Jag såg aldrig snön igår eftersom det var så mörkt ute när den kom, så idag möttes jag av en underbar syn när jag tittade ut genom fönstret :D Älskar snööö <3

Brukar alltid ligga kvar i sängen en stund innan jag orkar gå upp, och ibland får jag för mig att läsa lite då. Idag blev det NP-häftet till Svenska B. Måste ju läsa igenom alla texter så man är ordentligt förberedd på tisdag. ;) Det ska faktiskt bli rätt kul med det provet, gillar att skriva. När jag kommer på nåt att skriva vill säga ;P Det brukar ta tid! I nian satt jag säkert en timme innan jag kom igång.. Lär väl bli nåt liknande nu igen. Tur att man har 5 timmar på sig :P

Vad händer idag då?
Joo, jag och Frida ska åka till Eurostop och leta farsdag-presenter. :) Kanske ska titta efter en skön kofta också =)
Det var rätt länge sen man var där och handlade :P Det lär bli trevligt trevligt :D hihi

Ska försöka ta nån fin bild på snön också! Hann aldrig ta nån bild på höstlöven :/ Dom försvann ju så fort!


Ha en trevlig dag :)
/Emelie

Freedag

Fredag idag, ojsan hoppsan vad fort det går alltså! Och gud vad gammal jag lät där.. Wojne wojne

Ikväll då, ska snart lyfta på häcken och piffa till mig. Måste byta strumpor haha har haft det här paret två gånger på jobbet. Ifall ni ville veta så luktar dom inte rosor! HAHA
Ska iväg till Jespers tjejs brorsa och dricka lite =) Kommer nog bli ruuuligt. Schnella människor där så =)

Har jobbat hela dagen idag. Eller heeela är kanske att överdriva. Från 2 till 7 haha. Helt skönt, är ledig imorgon. Då kan jag ligga hemma och vara bakis och bara vaaara. Så jävla skönt!

Blev erbjuden ett jobb också, ojoj. Fattade dock inte riktigt vad jag skulle göra, men det lät lite kul. Så om jag inte får tillräckligt många timmar på coop så skulle jag snacka med honom. Blev även "polare" med en ny kille på jobbet, känns bra att man börjar få lite kontakt med dom nya.

Näe, nu ska jag nog rulla iväg, ha en bra kväll allihopa!

PUSS

Lugnt

Det blir nog en lugn dag idag, mamma glömde att jag inte fick äta godis och sånt så hon köpte hem det till mig, och jag vill haaa :( Hoppas suget försvinner snart!

Är för övrigt rätt så mätt, åt tacos idag så magen är fylld :P

Hitta Nemo var braaaa =) Som alltid. Jag var lite mogen och tittade på engelskt tal utan text! Pluspoäng till mig! (Fast det kanske inte räknas när man i stort sett kan hela filmen utantill:P)

Och till sist bjuder jag på en lugn låt för att skapa en lugn atmosfär :D lr nåt.

 Muse <3



Ha en lugn dag
/Emelie


Snö :)

Hjälp vad rädd jag blev nyss! Det dunsade till jättehögt i min dörr till rummet, vill ni veta vad det var?
Min kära lillebror som gjorde moonwalk från köket och tydligen inte märkte min dörr ;)

Jag sitter och tittar ut, det snöar ju liksom :D
Sicken tuur att jag lyckades hitta mina finfina stövlar igår måste jag säga, det var i sista stund ;)

Jag vill gå ut och gå i snön. Det skulle vara härligt värre :)

Jag har precis ätit en sjuhejdrans stor portion med bakad potatis, jääääst!

Jag lär nog kanske skriva ngt mer ikväll, det skulle inte förvåna mig alls. ;)

Pussar på er

Friida

Ring ring

Det ringer typ galet mkt här hemma just nu, ingen aning om varför :P Orkar inte bry mig, pappa får svara ..

Hmm, vad ska man hitta på en dag som denna :/ Vet inte riktigt vad jag vill göra..

Så för att skingra tankarna lite har jag bestämt mig för att titta på Hitta Nemo :D Det var ett tag sen =)

Ses senare :)
/E


Snor din fina bild Fanny :)

So far

Mitt huvud gör lite ont idag.

Jag vaknade runt tio och sov en väldigt orolig sömn fram till 11, jag drömde en massa konstiga saker, inget var roligt att drömma.
Vid 11 hör jag en välbekant röst i hallen, min faster från Skåne är här och ska hämta sin bil som har stått vid vårat hus i ca 1 månad, när hon har arbetat i stockholm.
Det var trevligt att se henne igen, dock mådde jag inte så bra imorse, så pratglad var jag inte.

Sen for hon hem till sitt kära Skåne, jag satte mig ner för att rita, det blev en ganska fyndig bild måste jag säga :P

Sen for jag med mamma och pappa och handlade mat på Maxi.
Där såg jag min gamla hemkunskapslärare, vi hälsade inte. Det var ju faktiskt två år sedan jag hade henne. Men jag gillade henne aldrig, faktiskt, hihi.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Helt tråkigt har jag.

Jag får sysselsätta mig på något sätt, humpidumpi.
Ingen rolig på internet, kanske ringa nån och snickelisnacka i tele?

Aja, hare så bra på er! :)

Puss puss, Frida!

Dröm eller kanske mardröm? :P

Igår natt innan jag skulle sova sa jag till Fanny att jag skulle gå och drömma om mat och sötsaker. På skämt, naturligtvis, men tror ni inte att jag gör det?? :P Drömde att jag var med några kompisar och vi var här hemma, fast ändå inte (ni vet drömmar...) iaf, drömde att vi satt och åt massa ostbågar och så kom jag på mig själv med att äta dessa ostbågar :O men försökte intala mig själv att neeeej, ostbågar är ju jättnyttiga =) så läste jag på påsen och där stod det "innehåller till hälften socker". Jag blev helt förstööörd! Ba, ohneeej! Jag har brutit vår pakt! Vad ska jag göra?!

Hihi, sen minns jag inte så mkt mer :P Tyckte det var lite kul att drömma om sånt just nu så var tvungen att dela med mig. haha


/Sötsugen Emelie


image34

Vad var det jag sa?

Inte fan har jag gått och lagt mig än. Heeeelt illa! Har inte ens orkat göra mig iordning. Murrmurr

Min häck har domnat av, kanske ett tecken på att börja röra på sig? Eller? haha

Istället för att göra något vettigt har jag laddat upp en massa bilder i bilddagboken. Var bara en månad sen sist liksom. Man ska väl inte stressa? ;)

Så Frida, nu har du något och kolla på =D

Kom på att vi inte har nämnt våra bilddagböcker här än?
Isåfall är det väl dags tycker jag.

http://faannyh.bilddagboken.se/ Min
http://friidaa90.bilddagboken.se/ Fridas
http://emeliepemelie.bilddagboken.se/ Emelies
http://elvis90.bilddagboken.se/ Elviras får också vara med på ett hörn =)

Så om ni har lika tråkigt som jag har kan ni alltid kolla in våra bilder =)

Puss på magen!

Nuuudels =D

Sitter här och smaskar nudlar, och muuuums vad det är gott!
Var så sjukt jävla hungrig, då fick det bli något lätt =)

Kanske borde sova snart.. Hrm, jobbiga val.
Ska jobba imorgon med, lite smått jobbigt. Men man får tänka på pengarna som kommer rulla in senare.

Idag. Jaa, vad fan har jag gjort idag?
Inget speciellt, tagit en liten powernap på eftermiddagen, sen åkte jag nyvaken upp till jobbet. Det var väl trevligt. Eller något. Ni babes vet vad jag menar när jag säger treeevligt ;) Maha

Har bestämt mig nu, no more school for me förän efter sommaren. Och guuud vad det ska bli skönt! Ska jobba en del, 20-25 timmar i veckan, det är najsigt med cash det =D
Bara för att; räknade ut att jag kommer som minst tjäna 9000 i månaden! Det är väääldigt trevligt må jag säga!

Näe, nu blir mina nudlar kalla! Bäst jag smaskar i mig lite mer så jag kan somna mätt och belåten sen =)

Frida och Emelie! Jag kommer sakna våra dagar i skolan något enoooormt! Vad är en liten Fanny utan resterande Brunluggar?
Elvis, du vet redan att jag saknar dig. Sen blir det du och jag mot 91:orna ;)

Puss på er alla!

Update: 01:00
Haha just det! Ni vet såna där muppar som står överallt och vill få en att skänka pengar? Dom är alltid lika roliga, speciellt när dom blir chockade när man säger att man inte är 18. Killen idag drog t om till med ett "Näe, driver du?" Haha kick för egot, ja visst!

Nu mår jag lite illa efter nudlarna, det är inte lika najs. Tröstar mig med lite loka smultron =)
Jag är för pigg för att sova. Men för lat för att göra mig iordning. Det är ingen bra blandning. Det kan och brukar oftast leda till att jag inte går och lägger mig förän 3 tidigast. Som senast den här veckan tror jag att jag somnade runt kl 5. Onajs på hööög nivå!

Jag vill göra något kul i helgen?! Inte bara sitta hemma och pilla naveln. Någon som har något förslag?

Puss, igen ;)

"Man ska inte ropa 'hej' förns... vi vinner!"

Eller vad säger ni?
Tycker det var ett fint citat från Staffan Olsson efter matchen, som för övrigt gick riktigt bra :P

Jag la in en liten handduk i ninens bur som hon kan sitta på med tanke på tassarna. Det verkar funka fint :)

Hihi, Frida synes bakom min fina vante <3

image33

Puss
/E


Äsch

Men orka att man skriver vääärsta inlägget och så försvinner allt.

Nu blir jag sur.

Äsch, ni ska vara glada att ni slapp det. Jag klagade som bara den, och det ska ni slippa ;)

Pussar

Frida

Musik


Bara för att jag letade efter den här låten i flera år.

Försökte förklara för folk, men kunde liksom inte få ut det eftersom jag inte mindes exakt hur den gick, bara att jag gillade den starkt! :D

Här har ni den.





aaaah, minnen =)


Btw, alla bajen-fans där ute, glöm inte matchen ikväll! Hammarby IF Vs. THW Kiel
Blir knappast vinst dock, men säkert härlig match. ;)

/Emelie

hihi, är jag normal eller inte? ;)

Man ska ha under 30 kryss för att vara "normal"

(x) Jag har dragit ut 3 eller fler tänder
( ) Jag har brutit något
(x) Jag har börjat blöda väldigt mycket
(x) Ibland önskar jag att jag dog
(x) Jag är rädd för döden
(x) Jag tror att det finns spöken & hus/gårdstomtar
( ) Jag har sett ett spöke eller en hus/gårdstomte
Totalt: 5

(x) Jag har ramlat av en stol
(x) Jag har skrattat så att jag inte kunnat stå upp
(x) Jag har gråtit väldigt mycket
( ) Jag har rymt hemifrån
( ) Mina föräldrar har slängt ut mig ur huset
(/) Jag tror på Gud
Totalt: 3½

(x) Jag använder nån form av eyeliner/kajal
(x) Jag använder mascara
( ) Jag använder skarpa färger på mina läppar
( ) Jag dricker inget annat än vatten
(x) Jag är galen i godis
( ) Jag är tuff
(x) Jag är över 144 cm
(x) Jag är över 155 cm
Totalt: 5

(x) Någon har sagt att jag är liten inom det senaste året
( ) Någon har sagt att jag ser längre ut på bild
( ) Jag är blondin  
(x) Jag är brunett  
( ) Jag lyssnar bara på punk
(x) Jag har ljus hy
(x) Jag blir lätt brun
Totalt: 4

( ) Jag väger mindre än 50 kg
( ) Jag har en eller flera piercingar
( ) Jag har en eller flera tatueringar som inte går att tvätta bort
( ) Jag har trampat i hundbajs när jag var barfota
( ) Jag hatar choklad
(x) Jag älskar godis
Totalt: 1

(x) Jag har gråtit när jag tänkt på ett minne
(x) Jag har skrattat när jag tänkt på ett minne
(x) Jag är känslosam
(x) Jag brukar känna mig som en idiot
(x) Jag undrar varför jag föddes ibland
( ) Jag tror att Eva och Adam var dom första människorna på jorden.
Totalt: 5

( ) Jag har sett samma film 3 gånger i rad
(x) Jag har lyssnat på samma låt 6 gånger i rad
(x) Jag har dödat en spindel
( ) Jag har försökt dränka massa myror
( ) Jag har kissat på mig av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben
(x) Jag har skrikit av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben
Totalt: 3

( ) Jag är allmänt ointressant
(x) Jag är tråkig
( ) Jag får andra att skratta
(x) Jag skrattar ofta
Totalt: 2

Totalt: 28½

maha, jag är visst normal, ;)

Puss
Frida

Hm

Har dansat idag (som Frida nämnde), kombinationen blir bara svårare, det tillkommer massa nytt och det går så himla fort. Bara 3 lektioner kvar innan genrep!! Gaaah! Hur ska det gå?..

Min kanin har fått sår under fötterna :(:( Hon får typ ont av att gå runt i buren, nu ligger hon utanför och vilar. Skulle vilja ha öppet hela tiden så hon slipper lida, känns så hemskt, men vill ju inte lämna henne ensam.. What to do...

Jag äter mat som en tok just nu. Bara för att vi inte får käka sötsaker så proppar jag magen med typ mackor, frukt osv. för att slippa känna suget, men det funkar inte :( Får bara ont i magen för att jag äter så mkt..

Jag känner mig . . . :ig idag, alltså, blir liksom . . . på allt. Man ska väl ha såna dagar också.. (lite komiskt med sista punkterna där, inte sant?)

Ohno, time to go, annars kommer något knasigt skrivas (mer än det som redan skrivits vill säga)

Byye
/E

(btw, stolt över dig Frida som skippade chokladflingorna!)

Min Daaaaag

Det har varit en fartfylld, men ändå inte fartfylld dag. Förstår ni? :P

Jag var ju ledig från skolan idag, lyckliga jag, så jag sov ända till tolv. Helt underbart när huset är tyst. :)

Steg upp, åt frukost, satte mig vid tv:n och glodde på musikvideor (Som vanligt).

Sedan hade jag några ärenden i centrum, (haha, ärenden, heelt vuxet), så jag tog bussen vid två och mötte Tobbe där :)
Vi drack caffe latte på ett cafe och sen köpte han en snickers! Hans första choklad på hela 1½ år! Han var väldigt lycklig, och jag är stolt över att få vara med om en så stor händelse ;) (Åt inte choklad pga att finnar uppstod då)

Sen for vi hemåt till mig, jag fick i uppdrag att skala potatis av min mor, det gick bra. :P
Och sen nördade vi två oss med Tobbes mp3 spelare, som har ett "jätteroligt" spel, det är bara beroendeframkallande. Och gissa vad, äntligen slog jag rekordet! Tji, vad sur han blev :D hihi, och jag kommer retas för det här lääänge ;)

Sen åt vi köttbullar och Potatis med mor och far, sen for jag iväg till dansen med Emelie, och Tobbe åkte hem.

Dansen har blivit sjukt svår, jättemycket att hålla reda på! Och till råga på allt så står jag LÄNGST FRAM!! Alla kommer se mig jättetydligt på uppträdandet! HJÄLP!

Sen hem, käka kvällsmål, lite mackor och youghurt (Tänkte ta chokladflingor, men nej nej, detta är onyttigt.)
Och såklar Greys Anatomy! Så bra :D

Oj, vad ni fick veta i detalj vad jag gjort ;) haha.

Pussar på er
Frida

Gårdagen

Då jag är lite seg på att uppdatera, så kommer jag nu skriva om det jag gjorde igår.
Försov mig först, men tänkte rulla iväg till andra lektionen. Då min NYINLÄMNADE telefon pajar igen! Jag fick tillbaka den i... Torsdags kanske?
Jag är helt bitter. Detta resulterade i att jag vaknade runt två och fattade nada =P
Somnade om, satte en annan klocka och gick upp halv 4. Jaa, jag har helt störda sömnbehov!
Gjorde mig i ordning, åkte iväg till vällingby för att gå någon säkerhetsutbildning med jobbet. Det roligaste var lätt när vi fick testa på brandsläckarna! Jag blev helt lycklig när jag insåg att vi skulle få spruta, på en riktig eld! Haha
Människorna som åkte t-bana vid den tiden måste ha haft riktigt roligt. Vår lilla grupp fick några konstiga blickar =p

Sen blev det maaat. Så sjukt gott, det första jag åt på hela dagen. Och då var klockan runt 6. Fick en subway macka, första gången jag åt en sådan. Den var helt okej, dock en massa saker jag inte tyckte om på, utan det hade den nog varit ruggigt god!

Sen var det två timmars snack om rånrisk osv.. Lite smådrygt, men man får ju betalt.
Efter det var det stationsvandring. Eller vad man nu ska kalla det?
Så jag gick inte därifrån förän... kvart över 10? Fick sällskap av Gusten en bit, hade nog inte vågat gå själv!
Sen när han vek av ringde jag Jesper och terrade honom hela vägen hem! Tack för sällskapet bästaste Jesper =)

Sen har jag bara suttit här, kollat på lite tv samtidigt. Jag orkar inte gå och tvätta bort sminket! Väldigt ansträngande haha

Ska jobba lite idag/imorgon, då har jag en anledning att inte sova bort hela dagen iaf ^^

Murr, jag har nästan helt bestämt mig för hur jag ska göra med skolan osv. Men det kommer bli så tråkigt utan mina två sötnosar i skolan ju! Jag kommer typ hänga där bara för att få vara med er ju!
Miih, det suger häst =(

Näe, snart ska jag lyfta på min feta röv och göra mig iordning.
Godnatt gott folk!
Puss!

Rajtantajtan!

Fiiina priser, jupp jupp

Friiida
fiser, jupp jupp

Baaarnen traskar, japp japp

Faaanny smaskar, japp japp

Wiiiiieeeehooooooo

Såhär kul har jag när klockan är efter midnatt! =D

hiiiiihiiiii



(jag skyller på sockerbrist, höhö)


/EMELIEPRUTT

Ang. allt det här nyttiga

Joo, som sagt. Vi har ju en "trevlig" pakt att vi inte ska äta sötsaker på två veckor, men söta lilla jag har ett undantag så att jag får äta saker på lördagar. Varför jag inte vill avstå helt beror helt enkelt på att sist vi hade en sådan här pakt påstod min mor att jag blev för smal. :P

aja, det går toppen för mig iaf! :D
Igår, så åt Tobbe chips för fullar rullar, och så drack han cola, smakade jag? Nej, inte alls. ;) Även fast han höll chips två millimeter från mina läppar och smaskade mig i ansiktet så att det luktade gott! Mahah, i'm goooood ;)

Fick se skolkorten idag, morr, jag ser ut som en riktig bitch, ser helt sur ut! Sen var jag inte glad den dagen alls, så det är därför jag ser så sur ut, men det suger, den bilden ska man liksom leva med i ett år! Maah!

Jag ska på två mässor snart inom två veckor.
Gymnasiemässan ska jag ev. stå i montern för vår skola och prata med små 92:or,
och sen ska jag på SACO, högskolemässan! Ah, helt vuxet!

Nä, nu ska jag typ återgå till att städa rummet mitt, det går faktiskt gaanska bra ;)

Är ni duktiga på att städa era rum/lägenheter osv osv? :P

Pussar Friida

Trååååååk

Jag har så himla himla tråkigt!!
Och så är jag jätte kissnödig också! Det suuuuuger
Jag har gått igenom alla mina bloggar, jag har hängt jätte länge på Pa, jag har varit inne på bilddagboken, jag har gjort aaaaaaaaaaallt som jag kan komma på att göra. Så vad ska jag göra nu då?
Mitt tv race börjar ovanligt sent idag, det är lite surt. Klockan 12 börjar det, jag längtar redan!

Jag tror jag har suttit i den här fotöljen i ... 2 timmar åtminstonde. Man sitter ruggigt skönt, delvis därför jag inte orkar gå och kissa. Jag har ju bästa positionen, platsen är uppvärmd. Det kan inte bli mycket bättre!

Jag har stått emot godiset idag! Jag är riktigt jävla stolt! Jimmy har till och med suttit och hetsat mig, kastad godisar på mig och lockat på alla sätt och vis. Han drack cola till middagen, men drack jag? Neeej, jag drack sketet jävla kranvatten... Orkade inte gå ner och hämta Loka. Fy på mig!
Det jag ville få fram är iaf att jag har varit duktig idag, det onyttiga har legat framför ögonen på mig och lockat, MEN ICKE!! Haha

Ooh, nu har några bloggar uppdaterat! Toabesöket är uppskjutet minst ... 20 min till ;)

Vi hörs imorgon!
Puss


P.S Pappa, om du nu kommer ihåg adressen hit, så välkommen ;)

Det går fint

Jepp, det går faktiskt bra med pakten såhär långt, har precis käkat värsta middan så är riktigt mätt. I magen får det inte plats mycket mer för tillfället :P
Blir det problemas är ett knep att dricka vatten, man blir inte så sugen på annat då, eller kanske te, för att rensa kroppen lite eller vad det nu gör. Ännu ett knep är att INTE titta i kylskåpet och skafferiet hela tiden!
Men det här kommer gå finfint! Det känner jag på mig :D Gick ju så bra förra gången.

Om nån vill joina pakten är det bara att hojta till ;D hihi

Nej nu fick jag lust att leta utbildningar, jag vill att jag ska känna att "ååh, det här vill jag verkligen göra i framtiden"
Tror det skulle bli liiite lättare att plugga då också, kanske.. Om man har ett mål liksom, nu pluggar man för att man måste, och det är inte så himla skoj.

Hmm, har inte hittat nåt jag fastnat för förut, får se om det går bättre nu då :)

Ses!
/E


Beslutsångest

Morr, jag hatar att bestämma saker! Allt blir så bökigt då!
Pratade med Petronella idag, hon var inte helt negativ till att jag skulle ta ledigt ett år. Jag skulle tänka över saken ett tag sa hon.
Just nu kan jag bara tänka på hur najs det vore att inte ha några läxor eller prov, och tjäna en massa pengar!
Nackdelen är då att jag inte kommer träffa mina små sweeties lika ofta =( Det är ett stort fett MINUS i min bok iaf.
Tydligen kunde jag inte bara läsa en kurs, attans. Fast P sa faktiskt att om jag ville läsa biologin nu så kunde jag, ve och fasa, SKOLKA! Jaaa, petronella sa det! Haha jag blev helt paff!

Ska snacka med dom på jobbet imorgon, om det finns någon möjlighet att jobba mer där. Annars dissar jag nog det. Vill inte bara dryga omkring i flera månader. Då kommer jag bli helt tjock efter ett tag! Haha

Jag är huuuuungrig, väntar på att pappsi ska komma hem med lite kycklingmacka til mig! Mums i magen!

Dag ½ avklarad, inget snask ännu ;)
Hur går det för er babes?

Kollar på vänner på femman, jag älskar det! Hoppas jag får boxen i julklapp! =D WIIIE

Puss!

Hungrig

Nu vill jag ha mat mat mat! Känner osen från köket, mmmmmm mat <3

btw, provet gick som väntat ÅT SKOGEN! (fick även tillbaka matteprovet från innan lovet, finns inte så mkt mer att säga om det..........)

/E

Ska man sova?

Hmmmm, man är ju lite trött... har egentligen inget uppe att göra förutom plugga fysik, men sistaminuten-plugg brukar ändå inte fästa.
Såå, sova? Är det ett alternativ?
Javisst. MEN: det betyder ju att provet bara kommer närmre och det vill jag inte :(

Sen kanske man borde tänka på att klockan ringer 06.00 imorgon bitti vilket om jag skulle gå och lägga mig nu betyder sisådär 6 timmars sömn... vilket inte heller är så bra, men vad tusan, 6 timmar, 5 timmar, stor skillnad?
Nope, sova bra gör jag endast då jag slipper gå upp en viss tid.

Hmm, titta igenom lite fysik papper, borsta tänderna, tvätta fejset, byta om, gå och sova. Det får bli min plan!

(Jag hejar också på oss! Ner med snasket! hihi)

/Emelie

Vår pakt!

Glömde helt bort en sak!
Vi tre, jag Frida och Emelie har återskapat vår pakt!
Inget godis eller haha snaskätande på två veckor!
Frida får äta på lördagar, och jag och Emelie får äta en glass i veckan =P

Just nu diskuterar vi vad straffat ska vara, om man misslyckas!

Vår plan är att hålla ut i två veckor, sen ev fortsätter vi fram till jul!

Jag hejjar på oss ;)

Puss!

image31

Inget sådant på 2 veckor nu tjejer!

Sista dagen på lovet!

Så var det här lovet förbi. Har jag tagit det lungt och stressat mindre? NEPP snarare så är jag mer stressad nu än någonsin. Jag blir stressad för när jag är stressad kan jag inte göra nånting, och då blir jag stressad över det. haha det suger iaf häst!

Funtar på att droppa skolan ett tag. Börja om med Elvira sen. Känns inte som om jag är riktigt i form för att plugga derivator osv just nu! Men vi får se vad som händer, ska snacka med Petronella osv.
91or är ju så småååå =p haha

Har pluggat massa fysik idag, det var både roligt och icke roligt. Roligt att träffa mina babes igen, fysiken förstörde bara allt =P haha
Stackars lilla Robin fick åka hit fastän han var sjuk. Du ska få världens finaste julklapp!!

Träffade Julia idag också, känns skönt att hon fortfarande bryr sig om mig, och är på min sida! Det där var ju min andra familj, så jag saknar dom som fan!
Tror jag ska åka och ge dom blommor eller något snart, som tack för allt... Men som sagt, vi får se

Nu ska jag snart se på vit oleander, och sova lite grann.
Fysikprov om 9½ timme! kuuuul ^^

Näe, vi höres en annan dag! Ta hand om er, ni alla 14 läsare som vi inte vet vilka ni är ;) haha

Puss!

Buhu

Fysik B ska akta sig för mig! Jag är ju så GRYM på fysik A!!!!!

G - som i gnällig över att allt går åt helvete
R - det är extra rörigt när man inte gått igenom allt!
Y - yr i huvet av alla jävla formler
M - står för Mazdak vår lärare som är hur gullig som helst, men har vi lärt oss något??? NEJ!

buhuhu, jag ska nog gå och gråta lite

om man ändå vore en katt: sova, äta & gosa - livets höjdpunkter =)

mjau
/E

Bye bye

Nu sticker jag till Vällingby för att plugga fysik med mina kära små skolkamrater, dvs, resten av ägarna till denna blogg ;)

Wish us luck!


Pussar / Frida


Bilder!

Jag tror att ord är överflödiga. Jag låter bilderna tala för sig själv ;)


Vi gör världen till en lite roligare plats!
Älskar er! PYSS PÅ ER!

I'm back

Var ett tag sen sist. Fick börja med att läsa igenom allt ni skrivit dom senaste dagarna :) väldigt fint må jag säga

Anledningen till att jag inte skrivit något är för att jag (hör och häpna!) inte har orkat sitta vid datorn på sistone. Alltså ca. 2 och en halv dag ;P

Hmm, vad har jag haft för mig istället då?
onsdag kväll drog jag till Frida för lite tid på tu man hand innan tjejgänget kom och det blev dags för skräckis, som jag tittade lite halvhjärtat på (är inte så förtjust i skräckfilmer).
Sov över hos Frida, vill ju inte lämna henna ensam en sådan dag :)
Sen på torsdag åkte vi in till stan för lite shopping innan tv-inspelningen av Fredag hela veckan! (Som sändes igår, men orkade inte titta). Det var riktigt skoj =)
I fredags blev det en halvdag med fysikplugg, det gick helt ok faktiskt med tanke på att jag inte fattar ett skvatt, och en halvdag med myspys tillsammans med en viss M. =) Vid typ 1-2 nån gång på natten fick jag lite ont i huvet så tog en tablett och vi bestämde oss för att ta en promenix. Jag öppnar dörren, och vad ser jag?! SNÖ!!?! Det snöade! Ett litet vitt täcke hade bäddat in marken! Snacka om chock!! Haha, helt stört :P Och tänka sig, det låg kvar lite i morse också, tror ingen skulle trott oss annars :P Kändes mer som jullov än höstlov just då. Dags att plocka fram vinterstövlarna!
Idag har jag vart och firat en kusin på 19års dagen. (Han fyller inte år idag, men skitsamma) Där bjöds på smörgåstårta och kladdkaka, det var riktigt mumsigt :) Såg också Simpsons filmen, hihi, den var riktigt bra ju :D
Nu ska jag skicka ett mail till min "chef" eller vad man ska kalla honom och säga att jag inte kan jobba mer på en kampanj, jag har verkligen ingen tid! Han vill ha in rapport från senaste 2 veckorna, jag har inte gjort nånting! Och vi har ändå haft lov liksom! Nej, det blir helsatsning på plugg istället.. eller nåt. Lite surt att inte få pengar.. men man överlever :)
Sen ska jag fortsätta med pluuuuuugg av fysiiiiiik och jag kommer bli gaaaaaaalen för det är så tråååååkigt och så svååååååårt!

Hejsvejs i lingonskogen!
/Emelie

Allahelgona,

Idag har varit en lugn dag, har pluggat lite mer fysik.
Sen har jag även spanat på fotbollsmatch på tv,
och så har jag åkt iväg med familjen till kyrkogården och tänt ett ljus på morfars grav.
Det är jättefint på kyrkogårdar på allahelgona, speciellt i mörkret, med alla ljus.

Min kära mamma fyller även år idag, så ikväll blir det supegod mat :) Oxfile, tada!
Jag har köpt en liten fin present, fyra små kaffekoppar, vita med svarta detaljer, från Mique.
Mique är en av mina absoluta favoritaffärer, jag älskar att gå runt där och bara titta och njuta av alla fina saker som finns. Där ska jag söka jobb i sommar har jag bestämt.
Jag skulle kunna shoppa järnet där, men tyvärr är jag inte i så stort behov av sakerna som finns där, men om sisådär två år, när jag förhoppningsvis har en egen lägenhet, då jävlar ;)

Ååh, jag vill verkligen ha en jättefiiiiin lägenhet när jag flyttar hemifrån, jag ska inreda som bara den :D
Jag läängtar galet, även fast det är läskigt att sova ensam i ett mörkt hus/lägenhet. Äsch, Tobbe får sova med mig, det löser sig allt. Muhaha :D

Pussar
Frida

Tankar

Det är fan obehagligt hur snabbt livet kan vända. Hur allt från att ha varit hanterligt helt plötsligt bara blir för mycket.

För lite mer än 3 veckor sen, då var allt så annorlunda.. Jag tänker inte påstå att jag mådde bra, för det gjorde jag inte. Men jag överlevde! Att en enda person kan ha en sådan makt över en, det är läskigt. Jag både saknar och blir arg när jag tänker på dig.
Det är verkligen inte ditt fel hur allt blev, men absolut, du var delaktig i det. Det blev droppen som fick bägaren att rinna över helt enkelt. Och det är jobbigt att hantera, jag vill inte att du ska kunna påverka mig så mycket som du faktiskt gör. Jag vill bara förtränga och fortsätta låtsas. Men allra helst vill jag vrida tillbaka tiden, jag vill ha min bästa vän och pojkvän tillbaka! Om allt bara hade varit annorlunda, hade jag haft dig i telefon, eller ännu bättre, hos mig just nu. Jag hade inte suttit här och tänkt, och försökt komma på något bra. För jag kommer inte komma fram till något vettigt på länge, väldigt länge.
Även om jag inte vill, så älskar jag ju dig. Jag gör det. Jag har levt en femtedel av mitt liv med dig. Och även om du beter dig som att det inte betytt något för dig, så har det betytt allt för mig!

Tack vare dig har jag överlevt, men samtidigt är det "du" som har sänkt mig till en nivå där jag aldrig varit förr. Och det suger rent ut sagt!

Då jag är jag, kommer jag inte prata om det här med någon annan. Jag är rädd för.. vad jag är rädd för vet jag faktiskt inte, med nånting är det som stoppar mig, precis innan allt bara forsar ut.
Hade jag bara dig, så klarade jag allt. Jag klarade av att låtsas. Nu orkar jag inte göra det längre. Det har blivit för mycket helt enkelt. Allt får inte plats bakom min mask. Med dig försvann min ork och glöd.

Det hade nog blivit för mycket även om du hade varit kvar, men nu är det så långt över gränsen så jag vet inte hur jag ska komma tillbaka...

Varför jag har skrivit det här vet jag faktiskt inte. Men det blir nog lättast om ni bara struntar i det. Jag kommer ändå bara att undvika att prata om det.

Vi får se om och hur länge jag orkar fortsätta låtsas.

Det finns några av mina vänner, som betyder så otroligt jävla mycket! Men jag kan ändå inte släppa ut det här, inte riktigt än. Ni betyder i alla fall allt och mer där till!

Nu ska jag nog gå och dra täcket över huvudet, sätta på en disney film och grina lite grann. Eventuellt äta lite glass till det också!

jag ser det snöar!

Det är snö här hos mig just nu! :D
Helt härligt.
Nu måste jag verkligen få arslet ur vagnen och se till att köpa mig ett par stövlar! Maha


Puss

/Frida


Tjolahopp

Bläääää! Jag skulle kunna döda uppfinnaren av fysik, ett totalt onödigt ämne enligt mig! Hur ofta beräknar jag liksom resultanten till de givna krafterna (Som vi förövrigt inte ALLS gått igenom på lektionerna!) till vardags?
Nej, fysik = :'(

Annars idag då,
Vaknade, åt frukost med familjen, spelade Yatzy med lillebror min istf plugg, gjorde tre uppgifter plugg, åkte iväg och handlade mat på coop, kom hem, började plugga, insåg att jag inte kan uppgifterna, in på msn, klaga till Fanny, och nu här.
Ikväll kommer storebror min hem från Östersund, kommer till mammas födelsedag, ska bli kul att se honom :)

Imorgon ska vi ha en pluggardag, mycket välbehövligt måste jag säga. Kul lov va? Plugg :D

Nej usch vad jag klagar, måste sluta.
Får se fram emot övningsköringen idag istället, nu jävlar ska jag göra vägarna osäkra! (inte för att jag kör på vägarna än, men ändå ;) Ska göra parkeringen vid Outlet osäker! )


Pussar på er  / Frida


Fysikplugg

Fysiken suger häst röv!!! Gud vad tråkigt det är! Har iaf kommit till uppgift 9 nu, och jaa, jag är helt stolt. Jag ska tacka pappsi sen, utan hans uråldriga bok hade det blivit problem alltså. Inget står ju fan i boken?! Eller i anteckningarna? Maaaah

Ikväll då.. Jag ska faktiskt bowla =D Discobowling i åkeshov. Ska bli riktigt kul! =D
Ska dit med Jesper och company =) Dock suger jag på att bowla, men det är smällar man får ta helt enkelt ;)

Min plan idag var att jag skulle gå upp mellan 10 och 11. HAHA säger jag bara!
Jag "somnade" om och gick inte upp förän pappa ringde mig halv 2. oooops!
Men nu är jag uppe iaf!
Får turboplugga fram tills One Three hill ;)



Vad har hänt med mina andra små brunluggisar? Varför inga inlägg? Jag blir ju ledsen i ögat här!

Puss och kram!

Bröööööl

Bara för att jag har så jäääävla tråkigt, och Frida har dissat mig den bitchen! Men jag älskar dig ändå ;)

Kickoffen var väl... inte som jag förväntade mig kanske. Väldigt mycket snack, och hälften gick inte ens in om vi säger så =p Orkade verkligen inte lyssna ordentligt, inte i 7 timmar iaf! Det vart mycket frukt och varm choklad, gratis är gott eller hur ;)
Träffade Emily där också, jäkligt kul om jag får jobba med henne! Var väl bara två år sedan vi gick på bio med hennes lillebror haha. Man ska ju inte träffas för mycket haha!
Annars var det väl helt okej folk, väldigt mycket ungdomar. Kände mig nästan gammal där!
Men det kan nog bli bra. Lite jobbigt att jag måste börja i mataffären, jag som trivdes så bra i spelet! Men men, pengar är fortfarande pengar..

Åkte och fikade med Malin och Andrea efter det på något cafe vid st eriksplan. Väldans mysigt! Alltid bra att få snacka av sig lite, tack för att ni lyssnade! Vi får seriöst börja träffas mera, det går för lång tid emellan.

Nu borde jag igentligen vara färdig fixad, ligga i min säng och kolla på mina sovprogram. Men jag är för pigg för det, så jag funderar t om på att kanske läsa lite fysik?! Nu kanske ni förstår bredden på min uttråkning =p

Näe, ny dag imorgon/idag. Då SKA jag plugga...

Vi hörs!
Puss

En ny månad

Happ. Då var det november igen då. Vi har nog egentligen haft det ganska lugnt med allt höstbajs om man tänker efter. För efter november kommer ju december, och då är det julafton! Och eftersom jag bestämmer så bra, så tänkte jag bestämma att det ska vara snö på julafton iår. Så det är bara för mr vädergud att lyssna och lyda tycker jag! Mahaha

53 dagar kvar till julafton! Det är ju ingenting!
60 dagar kvar till nyår!
83 dagar kvar tills jag fyller 18 ;) muehehehe

Idag då, jag var faktiskt vaken innan 9 idag! Att jag sen somnade om är ju en helt annan historia. Men nu är jag iaf uppe, borde ha pluggat lite fysik, men hur rolig vore världen om man alltid gjorde det man skulle?

Snart ska Gusten slå en pling, han ska hämta upp mig och bror min. Sen ska vi brumma iväg till Sundbyberg, för en kickoff med dom nyanställda. Kan bli riktigt kul, hoppas det är lite roligt folk som ska börja jobba där. Det ska vara en massa nissar som ska snacka om hur man ska bete sig när man jobbar osv, men det funkar väl. Man får ju mat! haha
Det kommer hålla på från 12 till efter 19 någon gång. Herre min skapare, nu hinner jag ju inte plugga idag igen! ;)

Haha pappa har lånat mig en bok, som jag ska ha när jag pluggar fysik. Den är KNALL orange, och ska kolla när den kom ut... *trumvirvel* 1960!!! Då är den nästan modern =p

Mitt rum är nästan pinsamt stökigt just nu... Knappt jag kan skutta över alla hinder fram till sängen. DÅ är det illa!

Ska skutta in i duschen nu snabbt, tänkte ta en fin bild på mitt rum sen

Puss!


Nu är jag tillbaka. Ren och fiiiiiin =D
Måste turbosminka mig snart, ska åka kvart i! Ojoj!


Såhär välstädat jag har det alltså! Haha

Natti natti!

För nu ska vi faktiskt sova! Så det så! Mahaa!

Idag är det November, då är det dags att börja tänka på att köpa stövlar (Frida)

Natti natti på er! Nu ska jag och emelie slagga liksom, mahaha!


PUSS OCH GODNATT

Frida OCH Emelie

<3

RSS 2.0