Skoldags

Imorgon inleder jag mitt tredje och sista år på gymnasiet.
Och som jag sa till Elvis nyss: det är liksom blandade känslor, jag vill börja för att få det överstökat.. men ändå inte, för då är det nära "slutet" vilket innebär en ny början som jag inte har någon aning om vad jag ska göra med!

Det är läskigt när man tänker på det. Det är nu man blir stor på riktigt.. Vuxenvärlden kallar på mig! Jag vet inte om jag är redo att svara än.. Höhö

Vad filosofisk jag låter, men det stämmer ju. Nu ska jag först och främst ta vara på mitt sista av 12 års plugg (även om det lär bli fler framöver).

Jag återvänder till Kista... One.. last.. time....

Tadaaaa!
/Emelie

Skamligt

Nu är det faktiskt pinsamt länge sen något skrevs på den här bloggen. Varför? Bra fråga, vi hänger säkert lika mkt på internet som vi alltid gör, men orken finns inte riktigt här just nu. Jag lovar att jag iaf ska försöka bättra mig.

Vad har hänt sen magaluf då? Och nej, jag ska inte skriva skit långt nu jag lovar haha. Jag har jobbat, festat som en tok x antal gånger, gjort lite dumma grejer, varit på grönan två gånger, jobbat, och något som ni inte förväntade er. Tränat! Hör och häpna, Jag, Fanny har faktiskt tränat några gånger, och fler ska det bli. Om bara min jäkla skit förkylning från västerås försvinner. Och ja, västerås var för ungefär 1½ månad sen om inte mer. Taskigt imunförsvar? javisst! Meeen, jag var ju faktiskt frisk i 3 dar förra veckan innan halsontet kom tillbaka...

Börjat skolan har jag också gjort, shit här händer det grejer.. Första dagen var idag, och det verkar faktiskt helt okej. Snackade med några i klassen och dom var trevliga så haha. Och en gammal gammal barndomskompis går även i min klass, men han har jag inte pratat med än haha.
Så mina två år i Spånga gymnasium kommer nog bli helt okej =)


Näe, nu ska jag nog glo på lite kung fu panda, den är så bra! <3
Puss/ Fanny

Bild på den nya tatueringen kommer snart, måste bara få igång min nya data och sånt tjaffs :)

RSS 2.0