Student

Härligt att starta dagen med forsande näsblod. Gick som tur var över lagom till uuuuuutspringet! Grattis broooor! Vad du har blivit stooor! Haha

Shit alltså, det slog mig idag vad stora vi har blivit.. När man såg alla glada studenter och ba scheisse, nästa år är det min tur. Det var ju inte länge sen man var liten och såg upp till dom stooooooora människorna som var hela 18 år!!

Fin apa:                                       Fuuult näsblod:

  

Snaaaart

Sista provet är skrivet, sista skoldagen är avklarad! Har tyvärr två inlämningsuppgifter som måste skrivas om... så än är det inte slut. Men snaaart! Snaaaaaaart är det sommarlov! :D

Idag blir det fullt ös, måste städa rummet vilket tar tid för mig, och sedan sy in en klänning jag ska ha på mig imorgon då brooor tar studenten. Sen om jag är duktig blir det väl att skriva lite på de där arbetena..

Självklart har jag gått och blivit lite halvt sjuk nu också.. Det "brukar" drabba mig såhär i slutet på året. Visserligen är det inte så överdrivet farligt denna gång men iaf. När vi slutade nian hade jag två dagar tidigare haft 40 graders feber (som jag fick under besöket på grönan, inte världens roligaste dag direkt...) och på avslutningen mådde jag ju inte så underbart som jag kunde ha gjort.. Såg ut och kände mig förjävlig helt enkelt. Sen det faktum att jag hade två feta munsår på både över och underläppen hjälpte ju inte särskilt mycket heller. Fyfan.. hemska dag

Nej nu ska jag sluta tänka på det, blir bara bitter då :P Dags att börja städa.

Laaater
/Emelie

Promenad

Precis hemkommen från en lång promenad. Gick hemifrån runt 9 och kom hem nu. Blev nog runt 8-9 km allt som allt tror jag. Men jag tog ett avbrott mitt i promenaden och träffade favoritvovven och hennes sällskap. Var där ett tag, sprang runt med favoriten och hade det najs. Så sjuukt skönt att gå omkring ute nu, skit mysigt.

Har bara jobbat idag, rätt okej ändå. Börjar tröttna på att jobba varje dag, samma tider, med samma folk osv osv. Men men, det är pengar så får väl vara glad ändå.
Känns skit bra att jag sköter mig så bra i kassan nu att dom sätter in mig ofta på det ordinarie schemat. Jag är på g! haha

Dagens höjdpunk var en jätte söt tant som skulle skicka ett paket, och så blev det lite trassel med det. Det vägde lite för mkt så det blev jätte dyrt. Och då sa jag att hon skulle packa om osv. Och hon hade lite svårt med tejpen så då hjälpte jag ju såklart till, och så skrev jag om adressen igen. Och hon blev så glad och tacksam så det finns typ inte. Jag blev fan generad när hon sa massa söta saker som att jag borde stå med i tidningen och sånt. Sjukt söt tant, gjorde verkligen hela dagen. Levde på det skit länge =)

Har inte så mkt mer att skriva nu faktiskt. Ska snart sova och innan det ska jag försöka hinna/orka raka benen och fixa fossingarna. Så jag äntligen kan börja gå i kjol haha.
Ska till skolan en stund imorgon och träffa brunisarna. Myspys.
Men sen är det tillbaka till jobbet, såklart.. Tror jag ska ta samma runda imorgon också, promenader är väl ändå rätt bra träning?

Puss och godnatt! / Fanny

Criminal minds

Ligger och kollar på det just nu, och egentligen hatar jag det programet. Och såna liknande. Jag är så jääääkla lättskrämd så jag får lite panik här och där ungefär. Men det är ju så braaa!

Har jobbat hela dagen idag, var helt okej. Fick hålla till ute i matbutiken och göra diverse grejer. Fick även sluta tidigare, me like! Kan iofs bero på att jag tjatade på T i  2 timmar att jag ville gå hem haha. Till slut fick han väl nog antar jag ;)

Den här och nästa veckas planering;

Skulle ha gått på Andreas studentskiva imorgon, men han har inte hört av sig ännu ang biljett osv så det verkar inte som om det blir något. Men kanske lika bra det iofs, har sjukt mkt fester på gång nu ändå så. Spara in lite pengar är inte helt fel om man tänker så.

Fredag; Fira Malins 18-års dag med middag hemma hos henne med tjejgänget. Kommer bli skit mysigt tror jag!
Lördag; Fortsätta firandet av Malin, denna gång med släkt och vänner (?) i någon lokal i stan. Ska vara där till ungefär 8-9 då jag ska dra till Spången för deras Rockabilly kväll. Hade sjukt kul sist så hoppas på en lika rolig repris.
Söndag; Dea och jag ska ev ta med Malin ut till något mysigt ställe och dricka lite drinkar. Sen ska jag iväg på Emilys studentskiva.

Tisdag; 3ornas utspring, Davids studentmottagning och sen är det 3ornas slutskiva på K15. Kommer bli stört kul!
Onsdag: Skolavslutning, något lär vi väl hitta på efter det. Annars har jag en studentmottagning att gå på där också.
Torsdag; Andreas studentmottagning, ser fram emot den som fan alltså. Träffa hans släkt osv som jag inte träffat på skit länge. Nostalgi på hög nivå typ haha.

Nu kanske det framgår rätt tydligt varför en dags förlorat festande inte spelar så stor roll ;) haha

Fredagen lär bli att bara dö i sängen för att sedan orka jobba hela helgen. Tänker fan inte gå ut nånting den helgen haha. Och nu ska jag hålla det också!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska bara kolla klart på Criminal minds sen blir det sängen. Ska upp och jobba imorgon kl 10, otaggad till max verkligen. Men men, det är pengar..

Puss och godnatt! / Fanny

Måndags pös

Idag har varit en riktigt riktigt najs dag. Sov ut som fan, väcktes vid halv 2 ungefär. Och sen dess har jag suttit i soffan med datorn och tvn på och bara haft det as kalas haha.

Min helg har varit kalas, har haft riktigt roligt, dock blev det lite för lite sömn eftersom jag även jobbade den här helgen. Men det är smällar man får ta.

Fredagen spenderades på Spången med typ halva västerort kändes det som, Det var kö in till Spången! Ni som vet vad det är för ställe förstår varför det är värsta grejen haha. Men jag hade skit kul där, träffade en massa människor man kände och det gjordes en del nya trevliga bekantskaper haha. Hamnade på någon b efterfest sen, men drog därifrån rätt fort. Var otaggad och jobbet hägrade så jag fick mig en redig promenad hem haha.

Lördagens jobb var mindre kul, typ ingenting att göra. Helt illa, det ska inte vara så när det är Elitloppen plus löningshelg! Något positivt var iaf att jag fick med mig 3 par jeans hem haha. Vi snackar total lycka här haha.
Efter det så drog jag hem och gjorde mig iordning snabbt. Grillning och inflyttningsfest hos brorsans kompis stod på schemat. Mötte upp dom i en park i sumpan där vi grillade och käkade massa gott. När det började bli kallt gick vi till lägenheten och kollade på schlagern. Jackie, Hanna och Ellen kom förbi en stund också, men det var kanske inte deras typ av folk där så dom drog rätt snabbt. Själv hade jag skit kul och var kvar där till 1 ungefär. Sen så kom en där på att det vore en skiiit bra ide för oss att gå hemifrån sumpan. Det tar ju bara en timme ungefär.. Men det är örhm. Chill eller nått haha. Men iaf, hem kom jag iaf.

Lyckades försova mig till jobbet, dumma dumma jag. Men jag var där på 10 min, och var riktigt tacksam över att jag glömt/inte orkat tvätta bort sminket på kvällen så det lallade jag runt med på jobbet haha. Och det såg riktigt bra ut!

Och så var det ju morsdag då också, så vi var snälla nog att bjuda mamma på middag hemma hos Robin, plus bio på det! Och blommor fick hon också haha.
Vi såg What happens in Vegas, stöööört bra haha. Och sen blev det en promenad hem därifrån också. Plus en liten omväg för att följa mamma en bit.
Så helgens slutsats blir att jag gått galet mkt den här helgen haha. Men det har ju inte skadat direkt, det är snart sommar och jag är inte ens i närheten av beach 08 än! Paniiiiik

Men men, nu ska jag nog ta mig en tupplur haha.
Puss / Fanny

Härligt värre

Idag var jag och Frida ute på en promenix i det underbara vårvädret, eller är det sommar nu? Underbart är det iaf!



Såhär lugnt och fridfullt ser det ut endast ett stenkast från Frida och två stenkast från mig.

Lite skillnad från den vardagliga stadsstressen. Mycket härligt :D

/Emelie

Min favorit är i Polen :(

Min kära laptop är på lagning! Och enligt en snubbe i skolan (Vad är han egentligen? Teknisk supporter?) Han iaf, har skickat den till "sjukhuset". Den ska få en helt ny skärm, då den gamla blev galen på mig, bilden liksom flipprade. Tydligen så lagas den i Polen.. Helt långt.
Jag ska få tillbaka den i slutet av nästa vecka, längtar tills dess. Dels pga det och dels pga att då är det snart sommarlov! Vi slutar den 4:de ;D. Den ni!

På måndag ska min blivande Chef ringa mig för mer info om i sommar, utbildningsdagar och så. Fyfan vad spännande det ska bli, hihi!

Och ja Emelie, bilden var inte vacker! Förutom möjligen ögonen då.. ;)

Aja. Vi hörs!

/Frida

HAHA

Idag har jag hittat den genom tiderna, utan något som hellst motstånd, absolut fulaste bilden på mig! Haha shit alltså. Och jag har tagit mååånga riktigt fula bilder vill jag lova. Men denna slår allt. Frida kan intyga. Det värsta är att den inte är tagen med min kamera så det finns en till av den... Hua!

Tro inte att jag tänker visa den för er ;) Ville bara retas lite. Hoho

Haha damn.. det är fan illa

/Emelie


Så det kan gå ibland..

I'm back!

Haha trodde ni att ni skulle slippa mig eller? NEVAAAH mahaha
Nej, så hemsk är jag väl ändå inte? Eller..? ;)

Det kanske märks att jag har haft lite bloggabstinens här eller? Min dator har/är skiiiit sämst så jag har varit lite smått arg här hemma. Och datorn är arg på mig, och då blir jag ännu argare och så fortsatte det tills den var så arg att den inte ens orkade visa upp en sketen jävla internet sida. Och då fick jag allt nog! Blev att ta bort allt skit jag kunde hitta, avsluta mina nerladdningar och voila! Här är jag igen!

Förhoppningsvis kan jag och datorn bli vänner igen, även om det är en del djupa sår som ska läkas först. Men vi ska försöka iaf.

Vad har hänt sen jag sist uppdaterade här då. Oj oj, måste jag ju börja tänka.. Jobbigt värre.
Jag jobbar som fan iaf. Men men ska inte klaga, det ger bra med pengar så. Sen kan jag faktiskt inte komma på vad jag gjorde förra veckan... Säkert inget roligt alls haha. Träffade säkert Christer och Christian en del, som vanligt liksom.
Så istället för att försöka komma på vad jag gjorde under vardagarna kan vi lika gärna hoppa till helgen! Woooohoo.. Eller nått haha.

Fredag, hade verkligen inte tänkt att dra till stan då eftersom jag jobbade lördag. Hade istället tänkt dra till en grillfest precis bredvid mig för att bara ta det lungt och ha det najs ungefär. Men Nina lurade med mig till stan, och vi hamnade på Huset. Dom hade sagt ett annat namn till mig så jag hade inte den blekaste vart fan vi skulle haha. Men väl där kände jag igen mig allt för väl haha. Men tänkte ge det en chans till, förra gången var det ju jag som var galet otaggad så. Vi var väl ett gäng på.. 8 pers eller nått sånt. Och väl där var det väl helt okej, men inte så mkt mer än så. Så runt 12 bestämmer jag mig för att dra hemåt och till grillfesten. Men den blir inställd när jag precis dragit, och bitter som jag då blir så pallar jag inte vända om och pröjsa inträde och garderob en gång till. Så jag åkte hem till Christer där dom satt några stycken och drack öl ungefär. Runt 2 fick jag skjuts hem så jag somnade faktiskt i hyfsad tid ändå. Pluspoäng där alltså haha.

Lördag, utgång med jobbet plus 60 års fest (20+20+20) väntade. Det kunde ju inte annat än bli lyckat liksom!
Börjar kvällen med att dra förbi stället där festen skulle vara, lämnar av min dricka och får skjuts till v-by där jag möter upp jobbgänget. Tror vi vart 13 pers allt som allt. Galet kul! Åkte in till söder, Broder Tuck tror jag stället hette? Var inget spec med det direkt, man kunde sitta och snacka och ha det bra typ. Jag lyckas få bartendern att minnas mig så väl så han visste redan vad jag skulle ha innan jag hann säga något haha. Och så fick jag det billigare i slutet. Ibland är det så najs att vara tjej!
Vid halv 12 känner jag att det är dags att dra vidare, ville ju inte missa festen där mr raggare befann sig. Så sticker dit, möter upp Joppe så går vi dit tillsammans. Och där var det sjukt kul, riktigt lyckat. Dock smakade vodka och cola bajs så jag pallade inte dricka mer där. Men det var ju inte värsta grejen liksom haha. Bara lite bittert att all min vodka försvann till alla andra förutom mig haha. Mycket trevligt folk där som man inte träffat på länge osv. Riktigt kul. Och kvällens plan blev EXAKT som jag planerat haha. Och med det så lämnar vi det ämnet haha.

Söndagen, sov skit länge och så tog jag det bara toklungt den dagen. Så stört skönt att vara ledig och inte behöva gå upp tidigt.
Helgens insikt. Det är skit jobbigt att sova och försöka se snygg ut samtidigt! ;)

Den här veckan då.. Hrm, jobbat såklart, vad annars liksom?
Idag var min första lediga dag, gaaalet skönt. Har annat jobbat hela långa dagarna, huahua.
Tillbringar mer och mer tid inne i maten nu, börjar nästan bli riktigt skillad faktiskt! Inte fått några klagomål än iaf, och får beröm från kunderna så det känns bara bra =)

Vad jag gjorde på min lediga dag?
Jag fyllde i min tatuering, ntu ser den verkligen skit fin ut. Mera.. bullig typ. Svårt att förklara men fin ser den ut att vara iaf. Gjorde fan ondare den här gången haha. Måste bero på att jag inte var fullpumpad med adrenalin den här gången. Men jag överlevde ännu en gång iaf, och det är det viktigaste! ;)
Sen åkte jag till skolan, fixade lite med nästa årets kurser osv. Mötte även mina favoriter där, en riktigt glad överraskning! Trodde inte jag skulle få träffa dom på 2 veckor ungefär.
Så vi drog runt lite i Kista efter att dom pluggat klart, ett par skor fick följa med mig hem.

Åkte sen till jobbet, och fördrev på tok för lång tid där borta. Nästan så det börjar bli pinsamt haha. Men finns så många som man vill prata med så det tar fan tid innan man kommer därifrån!

Har även färgat håret ikväll, och jag vågar inte gå och kolla hur det ser ut haha. Men det borde se bra ut, har kört på samma färg som jag brukar ha ungefär. Men första gången jag färgat själv så vi får se hur resultatet blir. I värsta fall hinner jag panikbesöka frisören imorgon innan jobbet haha.

Näe ska väl avrunda här nu tänkte jag. Kanske skriver ett till inlägg snart, har en jävla massa planerat framöver som jag så gärna vill dela med mig till er om ;)

Puss och kram! / Fanny

Hejsan

Det skulle vara roligt om jag kunde skriva något intressant och spännande, något glatt och uppmuntrande! Men trots att jag har roligare saker att berätta så hinner jag inte ta mig tid till att skriva om det. Allt som får plats i min hjärna just nu är skola, skola, skola, plugga, plugga, plugga. Har just gjort ca. 60 frågor till fysiken. Och med gjort menar jag inte att jag kan det. Hjärnan har bara blivit mosig och seg så jag orkar inte göra resterande 20 frågor just nu. Det tog bara stopp liksom. Så nu är det bara att hoppa på nästa projekt! Engelskan. Den som sulle vara inne förra veckan, oooojdå.

Den här skolavslutningen kommer vara den mest efterlängtade någonsin!!
(Efter studenten.. men det är ju en bit kvar till den)

Endast två veckor kvar! Men dom två veckorna känns eeeevighetslånga! Aaaah jag vill att det ska vara sluuut på eländet!

Som sagt, vill ni läsa roligre inlägg, kom tillbaka om sisådär två veckor.

Vi ses då!
/Emelie

Ointressant

Vi skriver verkligen inte här alltför mycket. Skärpning.

Sitter här på min lediga Måndag och pluggar, gör nån engelska uppgift som är sådär lagom rolig. Höhö.

Helgen var kul, lite party på lördagen och slapp hos tobbe på söndagen. Najs.

/Frida; som skrev ett mycket ointressant inlägg.

Tatueringstankar..

Jag är så sugen på att tatuera mig, och just nu är jag helt inne på ett litet hjärta på vänster handled. Vad tycks?



/Frida

Nytt och somrigt

Nu har jag slitit lite med designen, ny header och grejer. Helt nytt utseende faktiskt :P Vad tycks? I like it. Den är somrigare och det passar ju super! Kanske bara var bra att jag råkade ta bort den gamla. Höhö

Hmm, skulle inte jag plugga idag? Ooooops
Roligare att fixa och trixa ju! Önskar att jag kunde mera dock.


Enjoy!
/Emelie

Sen det faktum att jag lika gärna kunde vart min bror med peruk på bilden kan vi ju bara strunta i så länge ;)

Min första moped!

Hahaha, dom allra flesta får sin första moped vid 15 års ålder, jag vid 17. När jag kan ta körkort om 5 månader liksom :P hahah. Det är min morbrors gamla, och jag fick den för att jag ska kunna ta mig till jobbet i sommar, då jag bor på landet och bussarna inte alltid går.

Det är en svart Ciao moppe, ganska ful ja, den har pedaler liksom.. Men den duger, jag tar mig ju fram! Hahah :D
Bild kommer, när jag orkar koppla in mobilen till datorn.

Nu kallar plugget och snart mammas hemlagade köttbullar!

Hej Svejs!

Frida

Oops..

Öhm.. jag klantade mig lite och lyckades typ.. ta bort vår stilmall :S Ledsen för röran och det märkliga utseendet. Jag var bara lite nyfiken...

Ska försöka ändra tillbaka allt, ha tålamod mina vänner!

/Emelie

Flytt

Nu har vår blogg flyttats till den nya plattformen, allt ser annorlunda ut.

Jag sitter här med svenskan och försöker desperat översätta isländska och färöiska till svenska, svårt vill jag lova. Vid 14.30 ska jag träffa upp brunluggarna för en fika. Myys :D Sen så ska jag och Emelie iväg på genrepet inför dansuppvisningen imorgon.

Ha en bra dag! (Även fast en del av den redan gått)

/Frida

Högt över molnen...

Jag måste hålla med Frida i tidigare inlägg. Nu när man fått smak på bloggandet igen vill man bara skriva lite till. Och sen kanske lite till igen.

Jaja, måste även utnyttja detta tillfälle att berätta för er (få trogna läsare) om en sak som hände mig idag. Dela med mig av min glädje. Min fysiklärare kom fram till mig, klappade mig lite på axeln och sade (något i stil med): "Bra gjort på provet, du slog killarna. Bäst i klassen." O M G ! Jag kan fortfarande inte smälta det! Inte nog med att jag fick MVG på ett fysik-prov (omg igen!) jag slog även de två killarna som alltid turas om om "förstaplatsen" varje gång. Nu fick jag vara med i leken också.

Att slå till i underläge är nästan det bästa, ingen förväntar sig det och så BAM. Moahaha!

Okej förlåt för att jag låter skrytig och jobbig, men det här är min stund i rampljuset :') Låt mig njuta lite. Man vet aldrig när man hamnar här igen.. Jag brukar ju mest klaga jämt och ständigt så njut lite ni också ;D haha

Det är som att jag svävar...

/Emelie :D




En icke studsmatthoppande Frida

Tänk vad lusten att skriva kan komma tillbaka genom att skriva ett litet inlägg. Helt plötsligt kom blogglusten tillbaka liksom, däremot ingen idé om vad jag ska skriva. Men jag är tillbaka iaf, muhahah!

Jo jag kom på en sak.. Har ni mött någon som absolut INTE kan hoppa studsmatta? Well, jag kan verkligen inte det... Bildbevis! (Hoppas det är okej Julia, att du är med på bild här ;) )

Jag är hon i svart linne och jeans, (Den som inte kan hoppa alltså)



image267

Att jag vågar lägga ut dom här bilderna... :P

Over and Out.

Frida

Glugg

Åh vad jag inte saknar denna glipa =)

image264

Inte heller bettet på 11mm... Tänk vad en liten stålräls kan hjälpa :) Jag är den evigt tacksam! Hahaha

/Emelie

Snygg vit rand runt läpparna också xD

Hej hej!

Frida här, det var ett tag sen jag skrev här, oh ja. Men jag har liksom tappat lusten lite, precis som Emelie skrev i förra inlägget. Höhö

Just nu sitter jag på Svenska lektionen och gör en del uppgifter, slutar om en kvart. Är inte riktigt klar, men lämnar den sista till imorgon, när jag ska sitta hemma och plugga i vanlig ordning, älska mina lediga tisdagar. (Ironi)

Vad har hänt sen sist jag skrev? Typ inget, haha. Därför jag inte skriver, livet knallar liksom bara på i vanlig ordning. Det har ju blivit en del plugg, och en del träffande av härliga människor, en del sova, en del huvudvärk, en del glädje osv osv. Ja ni vet..

På Onsdag är det dansuppträdande igen! Hua, läskigt men kul. Får hoppas att jag inte är sjuk, har ganska stor risk att ha blivit smittad, då lillebror varit sjuk och även Tobbe. Får hålla tummarna för det bästa.

Snart är det bara en månad kvar till Elvis kommer hem, fyyfan vad roligt det ska bli att alla är samlade igen :D Brunisarna = <3 .
image263
Aaaaah jag längtar så det knakar! Elvis, COME HOOOOME! :D



Nåväl, vi hörs väl

Puss

Vecka 19

Har precis suttit några timmar på min balkong med Christer och Christian och ätit chips och snackat skit. Riktigt mysigt nu när vi börjar få ordning här ute så man kan sitta här.
Så balkongen hann även bli invigd den här veckan haha. Har gjort äckligt mycket saker veckan som gått, slitigt som fan men riktigt riktigt roligt! 200 bilder lyckades jag ta, en del kommer upp nu, resten som är okej hamnar på bilddagboken ;)

Måndags - Studentskiva på Engelen med Amanda. Var rätt så kul, lite dåligt med folk bara men annars var det bra. Minus på att alla blev utslängda halv 1 pga att några börjat bråka på dansgolvet. Riktigt trist när man faktiskt betalat för att få vara där hela kvällen. Men sånt ska ju inte få förstöra hela kvällen ;) Så jag och 6 till smög över till After som ligger precis bredvid och fortsatte festen där. Kvällen slutade i Abrahemsberg..

 

Tisdags - jobbade typ 20 min haha, skulle vara inhoppare för Angelica. Vid 2 fick jag sluta för då skulle andra halvan av jobbet åka iväg på det stora lyftet som det så fint hette. Det var sådär där, en skiiiiit bra föreläsare var där, och så Måns. `Typ det enda som var bra på hela kvällen. Så jag drog runt halv 10, skulle göra mig iordning för skiva nr 2. Åkte hem till Dennis, coop grejen var precis bredvid så. Där träffade jag Jenny, riktigt kul. Hon fick hjälpa till och locka mitt hår, haha. Tjejer är bra på sånt ;)
Skivan för kvällen var Davids skiva, grease tema, på Café Umbra som låg i slussen. Gled in där runt halv 12 ungefär, möttes av störda priser i baren, riktigt slemmiga snubbar och insynen av att världen är äckligt jävla liten. Men jag hade kul iaf, nästan alla i mitt favoritgäng var där så det blev riktigt lyckat iaf.


Bild 1. Min bästaste Jesper. 2&3... Så det kan gå ibland haha. 3, jag och favorit Love =) Gaangsta! ;)

Onsdags - jobbade 16-19 så jag sket i derbyt. Skulle bli så jäkla stressigt om jag skulle åkt in efter jobbet. Så istället åkte jag hem och mötte upp Nina här för skiva nr 3. Jag ändrade mig ang outfiten, körde på cocktail igen, kändes onödigt att slänga ut mer pengar på ännu en outfit när jag hade en klar hemma. Vi gjorde oss iordning här medans vi förkrökade en del. Sen så var Christian snäll nog att köra in oss till stan så vi slapp tunnelbana och sånt tjaffs. Vi var inne i god tid faktiskt, men Nina hade glömt sitt leg så vi var tvugna att åka och möta hennes syrra som hämtat det osv osv. Så vi gled ändå inte in innan halv 12.. Men väl där, shit vad kul jag hade! Fick reda på att treorna inte alls hatade mig haha, de flesta visste t om vem jag var och vad jag hette. En riktigt överraskning haha. Låter helt illa, men så är det. Flörtade in mig hos vakten så jag och Nina fick skjuts hem haha. Reeedigt skönt alltså, hade fan inte pallat nattbuss.
Lyckades undvika nattbussen alla gånger faktiskt, duktigt gjort av mig haha. Skjuts två dagar och så en dag taxi till abrahemsberg.


Bild 1, jag hemma hos mig. bild 2, jag, Jonathan och Harris. Bild 3, Nina och jag =)

Skulle ha gått till skolan i torsdags. Men stängde av klockan i sömnen så väcks av Frida som undrade om jag tänkt dyka upp eller inte. Slänger mig in i duschen för att komma dit så fort som möjligt så jag iaf kunde sitta och snacka lite skit med dom.. Kanske inte blev så uppskattat som jag hade hoppats, men men.. Snackade även en hel del med P om allt möjligt, tar fan hundra år innan man kommer ifrån vår handledare haha.

Fredags - utgång ännu en gång haha. Så det kan gå liksom haha. Drog hem till herr bagares bästa kompis där vi satt och förkrökade, körde jag har aldrig och snackade massa skit. Efter ett tag satte vi oss på taket, galet mysigt. Utsikt över vattnet vid karlberg, det heter säkert något men det har jag inte koll på haha. Efter ett tag drog jag och herr bagare vidare, skulle ju som sagt på en smygpremiär av en ny nattklubb. Men vi vände i dörren, hade fått höra innan att det sög där inne, och när inträdet gick på 140 kr så kände vi att det inte var värt det.
Så istället drog vi till G, ett gayställe vid slussen. Gaah, så jäääkla kul!! Dansade som fan hela kvällen, träffade en massa trevligt folk och gick vilse i den enorma lokalen. Var inte ute så länge, vi båda skulle upp och jobba dagen efter så. Fick erbjudandet att sova hemma hos honom, men kände för att sova i min egen säng så jag drog hem. Kanske inte det smartaste draget jag har gjort i världshistorien.. Åka hem själv i stan, med en kort tajt fodralklänning.. Jag blev inte alls uttittad, nej nej. ´Joppe min sötnos fick rädda mig genom att prata med mig i telefon hela tiden. Och snäll som han är så gick han faktiskt upp till v-by för att möta upp mig och följa mig hem. Hur snällt som helst!

Gå upp för att jobba kl 10 var fan ingen höjdare alltså, man kan nog förkorta det hela med att jag ville dö haha. Men upp kom jag, och pigg och fräsch såg jag ut att vara också ;)
Världens segaste dag, inte många som sket i det fina vädret för att spela bort sina pengar på V75 inte. Men det passade mig rätt bra faktiskt haha.
Love och Jeppe gick förbi jobbet och lurade med mig på ännu en utgång. Haha, och nu tänker ni säkert att jag är dum i huvudet som gick med på det, och jaa det är jag nog.
När jag slutat jobba drog jag till Love där han och Jeppe satt och solade och drack öl. Riktigt mysigt att bara sitta och ta det lugnt där. Sen hem och käka, och då tappade jag verkligen all ork till att gå ut. Men dom lyckas övertala mig att följa med iaf så det var bara att göra sig snygg och tagga till. Och det var verkligen värt det, hade en skit trevlig kväll! Satt på uteserveringen på Dovas och drack en del. Folk kom dit allt eftersom så efter ett tag var vi väl en 10 pers minst.
När det stället stängde åkte vi till After, det är öppet till 3 och dom tar inte inträde haha. Typ det som avgjorde det hela. Men där stannade vi verkligen inte länge, så vi drog istället till donken för nattmat och sedan hemgång. Var hemma runt 3 ungefär, redigt skönt! Tokslocknade i sängen med Christer i telefon haha.


Bild 1. Jag och bästis =) Bild 2, hahaha så det kan gå ;) Och bara för att dom inte ska bli sura så låtsades dom faktiskt bara. Men det ser fan bra ut ;)
Bild 3, jag och bästis i väntan på tuben =)

Upp idag för att möta upp Malin, Dea och Issa för en fika på Cafe 60. Var mindre sugen på det runt 1 tiden, men väl uppe så var det inte så farligt. Jävligt tur att jag inte blir bakis alltså haha. Då hade jag fan inte överlevt dagarna efter.
Fikan var skit mysig, som alltid när vi umgås. Började planera lite för Malins 18-års dag som närmar sig som fan!
Runt halv 5 började vi röra på oss, och istället för hem drog jag till nälsta ängarna för att kolla när några idioter spelade fotboll haha. Satt där i gräset och hade det bra ungefär. Sen blev det en tripp till coop, min plan för kvällen var att dö hemma, äta chips och kolla på film. Men så blev det ju inte riktigt som sagt, men det var en helt okej ändring faktiskt ;) jag fick ju mina chips iaf! ;)

Just det, fick även en ros i lördags av Gusten! Jag smälte som smör i solen ungefär, blev verkligen skit glad. Fick den för att jag jobbat så många av hans pass osv, så då tyckte han att jag förtjänade den. =)
Den står nu så fint på mitt bord, en vit för vänskap som han så fint uttryckte det haha.

Nu ska jag snart sova, ska upp imorgon och fixa min jävla sjukskrivning.. Mindre kul, men är så illa tvungen så. Bara att hålla tummarna för mig ungefär.

Slutsats efter den här veckan;

● Det är inte mänskligt att dricka och festa ordenligt 5 dar av 7 möjliga. Iaf inte om man inte får sova ordentligt mellan.

● Det har varit såååå ofattbart äckligt kul! Har nog haft den roligaste veckan i mitt liv ungefär! Skulle göra om det när som helst ungefär.

● Jag älskar att jag inte bli bakis och att jag alltid är städad när jag är ute.

● Det är bra att vara tjej, man blir så lätt bjuden på alkohol haha

● Världen är äckligt äckligt liten! Nästan obehagligt faktiskt.
● Dansa ger väl också bra träning? Spec om man har högklackat, jag har en redig träningsvärk i benen just nu haha

● Jag saknar mina brunisar..

Puss och godnatt! / Fanny


Yo

Det var ett tag sen. Jag har typ tappat lusten att blogga så lär inte bli något på ett tag heller.. Sitter och tittar på körslaget, eller jag zappade precis till det, och direkt är det den balla Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna. Där bytte man i rättan tid :D

Hej så länge.

I'm alive!

Tänkte bara meddela att jag lever, även om det är med nöd och näppe haha. Nej nej, skojade bara. Jag är väl inte helt på topp, lite för lite sömn dom här dagarna, men annars är det kalas.

Har haft tre äckligt roliga dagar där en massa roliga, och korkade saker har gjorts haha. Men det har varit såååå värt det..

Ska nu sova, måste ladda upp inför ännu en utekväll imorgon haha. Om jag är taggad? Njee, men jag kommer bli.

Vipfest på något snofsigt ställe med en massa snygga människor, om jag skulle ångra mig om jag inte gick? JAAA!! Så därför är det bara att tagga till helt enkelt..

Vi hörs på lör-sön för en låång uppdatering.

Vi ses i dimman! ;)
Puss / Fanny

Vad är det som händer?

tiVarför är det ingen av oss som har uppdaterat på flera dagar? Jag, jaa jag är helt enkelt för lat haha. Har tänkt tanken flera flera gånger men det har helt enkelt inte blivit av. Jag gillar mina sammanfattningar bättre ;)

Men ni andra brunisar? Vart är ni? Har inte pratat med någon av dom sen i tisdags typ? =/ Nästan så att jag börjar bli lite orolig här ;p

hrm hrm, sitter just nu på balkongen och har det skönt med datorn och en filt. Väntar på att pappa ska utfodra mig haha.

Vad har hänt sen sist då?
Skrev ju teorin, och blev glad som ett as som ni kanske märkte haha. Jag är fortfarande skit stolt över mig själv, går fortfarande på moln ungefär.
Hade även en nattgäst mån-tis, fick en hel del saker förklarade för mig vilket var skönt, men det kan ändå inte göra något ogjort tyvärr. Jag tror det jag tror, och jag vet att du förstår hur jag faktiskt känner om allt det här.

Drog och spelade cypertown samma dag, gaaalet kul haha. Jag var ensam tjej med ett gäng på 16 bögar haha. Men jag kände mig inte utanför, för som sagt vi delar ju samma intresse för killar haha. Fick tre ryssar efter mig som raggade rätt hårt, lite läskigt att springa omkring i en mörk lokal när dom kunde dyka upp över allt haha. Men jag överlevde, som tur är ;)
Drog sedan omkring med hälften av sällskapet, vi letade efter något ställe att käka på och dricka öl typ. Men vi hamnade till slut på donken. Vi kom fram till att cola var godare än öl. Hade skit kul med alla där, några hade jag träffat tidigare men en hel del nya ansikten var det också. Kommer nog följa med någon mer gång och spela =)

Valborg var ju... Ja, mindre lustig kanske. Käkade middag med delar av familjen och så satt vi och snackade skit ett bra tag. Runt halv 11 började jag bli lite rastlös så jag vandrar ner till gläntan och möter upp Christer och hela det gänget. Fick några kommentarer om att jag var nykter, men jag pallade verkligen inte supa på valborg. Valborg är så jäkla överskattat så det är fan inte värt det. Det är inte lika kul att vara full när alla andra också är det ;) haha
Det var fjortisbrudar som stod och spydde, killar som bråkade och en eld som var ett skämt.
Jobbade 10-19 dagen efter också, så det gjorde ju extra mkt till att jag inte pallade festa. Tjänade stört med pengar på torsdagen, sånt tycker vi om haha.
Fick vara ute i matbutiken en hel del då faktiskt, sitta lite i kassan och packa upp varor. Kassan går bättre och bättre nu, jag är inte helt efterbliven där längre haha.
Fick t om sitta i förste kassan i fredags, och det gick bara bra faktiskt!

Och eftersom jag är så rackarns snäll så ställde jag upp och jobbade åt en tjej i igår, 17-21, bara sitta i kassan ungefär. Helt ok med pengar, och så fick jag öva lite. Lite pinsamt när typ 10 pers man känner kommer och handlar av en haha.

Efter jobbet drog jag förbi Cribbe där dom satt några stycken och drack öl. Var bara kvar där 20 min ungefär, min plan var att dra in till stan och försöka snylta mig in på ett 23 års ställe haha. Men när jag inte skulle varit framme förän halv 12 så kände jag inte att det riktigt var värt risken. Så jag stannade hemma och kollade på film och åt popcorn.

Så det blev en skit lugn helg för mig, riktigt skönt faktiskt. Tror det behövdes om jag ska vara ärlig.. Både för kroppen och för plånboken.
Ska ju ut nu måndag, tisdag och onsdag haha. Så det lär nog räcka och bli över för mig ändå hhaha.

Måndag - studentskiva Engelen. Tema, cocktail. Ska dit med Amanda, känner inte en kotte där annars tror jag. Eller det får man väl se iofs haha.
Tisdag - först någon jobbfest, jag ska få träffa Måns Zelmerlöv (?) haha. Sen blir det att dra till Davids studenskiva, tema Grease. Kommer bli stört kul, massa kompisar som ska dit osv =D
Onsdag - derby, ska gå i klacken med några kompisar så det kommer bli så att vi sitter i någon park och förar lite där. Sen efter det ska jag förhoppningsvis på en skiva. Jag vill verkligen, men måste lösa vissa grejer med Mor innan så vi får se. Där är det iaf tema Pirat, gaah jag har en sån bra outfit för det alltså!!

Någon som vill chansa på hur bra jag kommer må på torsdag kl 10 när min religionslektion börjar? hahaha, men det lär vara så värt det iaf ;)

Nu ska pappa äntligen utfodra mig, muuums. Sen ska jag vandra till jesper där vi ska kolla på film och vara allmänt lata =)

Så, nu har jag dragit mitt strå till stacken, bara för er andra brunisar att haka på nu! ;)
Puss! / Fanny



Det där skrev jag runt 6 tiden men eftersom blogg.se var dumma så gick det inte att publicera.
Kom precis hem, var hos jesper och kollade på film som sagt. Riktigt mysigt, bee movie, älskar den! haha
Sen vandrade vi hemåt, men då stötte jag på Christer, Christian, Marcus och Robban i v-by skolan så då stannade jag kvar där ett tag och spelade lite basket. Sjukt kul, saknar det som fan märker jag nu.

Nu ska jag plocka ihop allt inför imorgon, ska göra mig iordning hos Amanda så jag kommer inte komma hem förän run 3-4 på tisdagmorgonen ;) Men det är så det ska vara haha.

Puss, igen ;) / Fanny

RSS 2.0