Hallå i stugan!

Jag har kommit på att när jag planerar något så blir det aldrig bra helt enkelt. Idag, skulle plugga satan och vara hur flitig som helst. Vad tror ni händer? Joo, jag somnar på matbordet och snarkar gott i en ... 2-3 timmar ungefär. Böckerna låg iaf bredvid mig, räknas det? Jag förstår inte hur jag kan vara så klantig!! Jag som skulle plugga så seriöst till det här provet och allting.. Imorgon måste jag alltså köra så det ryker. Om jag är taggad? Neeeej!

Hm, vad har hänt sen jag senast uppdaterade här då?
Joo, festen blev av som ni kanske märkte på mitt lilla inlägg när jag var lite väl rund om fingrarna. Det var 50-tals tema, jag hade världens fulaste kjol, men jag var glad iaf ;) Jag passade iaf in någorlunda bra. Vi var ett gäng på ungefär 10 pers som drog till festen, hade galet kul. Svingade våra lurviga rejält så jag vaknade med lite träningsvärk dagen efter. Jag och Elin fulade till oss två fördrinkar, fulaste på hela kvällen haha. Men som sagt, riktigt jävla kul, t om värt värken i fötterna efter promenaden hem.
Jag har kramat Peter Siepen! Och jaa, jag känner mig lite cool faktiskt haha ;)
Fler bilder kommer, ska bara få några till av en av blombrudarna =)


Jobbade dagen efter, började inte förän 4 så det var najs ;)
Skulle ha pluggat efter jobbet, hur tror ni det gick? Icke bra icke bra. Skippade t om festen i märsta för att jag skulle plugga. Men när brorsan lockar med en beck film och lite nötter så kunde jag inte tacka nej. Somnade för sent, och gick upp för tidigt idag för att jobba. Ett jävla drag på jobbet, sålde slut på nästan hela kondisdisken och vi sprang som små vesslor.

Träffade Amanda på vägen hem så vi gjorde sällskap. Hon fyller 18 år den 16e, så den 18e är det middag och en rejäl utgång som gäller! Är taggad till max haha ;)
Vi ska även simma på måndag, duktiga som vi är.

Jag har faktiskt klarat mig ganska bra med den här sockergrejen. Laddade upp som fan med frukt idag, och så hade pappa köpt jordgubbar till mig. Men som sagt, jag somnade ju =p
Det här kommer bli så braaa, jag känner det på mig ;)

Jag är ensam hemma för tillfället, skit tråkigt. Fast ändå skönt på ett sätt. Jimmy är på bortamatch och pappa är på dejt... Gör gamla människor sånt?! =p Därav mutan jordgubbar haha.  Stunder som denna saknar jag sällskap som fan. Ge mig en pojkvän tack!!
Mitt postragg vore iofs inte helt fel just nu haha.

Näe, nu ska jag faktiskt ta och läsa lite i boken innan det blir sovdags. Jobbar hela dagen imorgon också, det blir trevligt med pengar iaf ;)

Ja, jag vet att mitt inlägg inte har något som helst samband, men jag halvsover typ fortfarande haha
Puss / Fanny


Guitar Herooooo

Wohoo, vi har äntligen fått tillbaka Guitar Hero + PS2, som min brooor lånat ut. Typiskt att han gör det just när jag får lust att spela det. Idag har jag i alla fall lirat en hel del :D Det är ju så roligt, och vet ni vad? Jag klarade min första låt på expert!!!!!!! :D:D:D
Spana in vår otroligt coola pimpade gitarr

image237


Elvis, vi skulle ta en match sen när du kommer hem va? ;) Jag ska öööva och bli gryyym, hihi. Kanske ska öva lite nu till och med? Hmm, snart iaf.

/Emelie

Hej..

Festen igår var helt okej, hade väl varit roligare om man hade tillhört dom lite onyktra, men nu tittade jag bara på. Det var nästan som en tv-show. haha. Gick hem till Tobbe och sov sen, klockan ringde 07.30 för en mycket tidig fotbollsmatch. Vid kvart i nio var jag hemma, gick och la mig och sov till kl. 12 sen, ändå är jag trött som bara den. Hur ska jag klara av resterande 10 (?) veckorna i skolan.. I'm gonna die.

Jag vet inte varför, men jag är lite nedstämd just nu av ngn anledning. Trots att inget är negativt, har bara fått höra roliga nyheter som t.ex. min kommande jobbintervju! Fifan, det är min första intervju, så läskigt så det inte är sant. haha.

Nu ska jag väl typ.. Slösa bort tid här vid datorn och göra totalt onödiga saker hehe.

/Frida

It's been a long time baby

Här har jag inte skrivit på länge, länge. Tyckte det var bäst att jag lämnar ett avtryck nu iaf, eftersom jag faktiskt är den fjärde medlemmen som hrm ju ska skriva här. Så hej tjohej!


/pussar från en Elvis som längtar hem


Struligt

Nu har det hänt två ggr i rad att det blir något strul precis när jag ska posta inläggen.. Först i förrgår, sen idag. Men det kanske är lika bra det. Var inte så jätteintressanta, det ena handlade om mina jeans-problem.. Haha, ni kan skatta er lyckliga som slapp höra om det.
Jag hade egentligen inget vettigt att säga nu heller :P Så jag avslutar med att jag önskar alla en trevlig kväll =) Och håll tummarna för mig!!

Puss
/Emelie

Ps: Frida din biatch! Jag vill också ha jobbintervju! Haha ;D

Aochie

Sarah, jag måste säga att efter din underbara (Läs: Plågsamma) massage igår, så är min rygg ÖM! Om håret slår till där gör det ont, haha! Men pappa sa att då är knutarna borta, så jag tackar så himla mycket! ;)
Som sagt, eftersom att jag ofta är stressad så spänner jag mig, det leder till att min rygg kan jämföras med en 70 årings. Haha, jag var så hård igår så att jag ville skrika när jag fick den väldigt välbehövliga massagen.

Nu ska man väl plugga, bläsch.
Vid 18.00 idag ska jag heja på min lillbror som står i mål mot ett hockeylag ändå från Finland, egentligen har jag ingen lust. Men vad gör man inte för familjen? ;) haha. Det kommer väl vara så nervöst att jag spänner mig ännu mer, och så är min rygg knäpp ikväll igen.

Igårkväll fick jag en massa nya kläder! Jag och några kompisar samlade ihop våra gamla kläder, la ihop dom i en hög och bytte med varandra! Några småfighter blev det, tjejer.. ;) haha. Min vinst blev Två tröjor, ett linne, en klänning och ett skärp. Min "Förlust" blev två tröjor, en tshirt och en skjorta. Ingen har blivit använt på över ett år;)

ÅH HERREGUD! Jag fick ett samtal nyss. Jag ska på Jobbintervju på en mataffär! Det är ju sjuukt hahaha :D Nu är jag glaaaaaaaaaad!


Hej då från en väldigt lycklig Frida!

Fylleblogg?

Näe, fylleblogga ska man icke göra.... Så jag ska inte skriva något nu. höhöhöh
Ska dra av mig min aaas fula kjol, äta upp min gorbys ochsooooova.
Natti folket!
And remember! Alkohol var ok ;)
Puss! /Fanny

Sötsugen? Nope

Första dagen på nyttighetsperioden. Det känns bra. Jag är inte sugen på något sött överhuvudtaget. I vanliga fall hade jag säkert gått och tagit lite gottgott bara för att, men nu får jag inte, och det är braaa! Om man fuskar ska man klia den andra på ryggen i 20 minuter och det vill man ju inte! Fannys håriga rygg liksom... hahahaha nej förlåt, den är så len och fin =)

Sitter här och svarar på massa engelska-frågor. Det är inte svårt, men tar tid. Och om man är som jag och börjar syssla med annat hela tiden tar det extra lång tid. Hmm.. nu gör jag ju något annat bara för det.. Dags att fortsätta. Hoppas ni har en bra dag :)

/Emelie

Beach 08- här kommer jag!

Jag och Emelie har precis gjort en "pakt". Det här är väl den tredje i ordningen, men iaf ;) haha
Inget onyttigt på 2 veckor, för nu jävlar ska iaf jag bli fit! Det är ju snart shortssäsong, alltså kan man inte gå och sladdra hur som helst ;)

Det vi har bestämt är;
Inget godis, chips, kakor, glass, läsk jaa, allt i den stilen. Saft är okej ibland, men helst inte. Nötter är okej.
Och så kanske den största boven i dramat. Alkohol, men det är också okej ;) haha. Vi ska ju inte överdriva det hela liksom ;)
Alkohol är galet mycket kalorier, men det ger iaf inte samma sockerberoende som allt annat.
Vi ska köra stenhårt i två veckor, sen kan man släppa efter lite. Jag måste iaf bli av med mitt jäkla sockerberoende.

Sen har jag även bestämt mig för att köpa gymkort! Herrejävlar liksom, jag vill inte ens tänka på hur länge sen det var jag tränade.. Det är nästan pinsamt. Men nu ska det bli ändring! Jag och bror min ska börja träna tillsammans. Gå och gymma och simma iaf 2 gånger i veckan. Nära och bra, kan man gå upp innan eller efter jobbet och träna lite.

Frida och Emelie var här igår, det var myspys =D En riktig tjejkväll, med en riktig tjejfilm.
Jag har för övrigt hittat min dröm man. Gaah, ge mig! ;)

image236
Jag skulle iaf inte banga en sekund. Herregud haha

Näe, nu ska jag snart försöka sova. Ska jobba imorgon igen, 11-19. Sen är det förhoppningsvis "fest". Vällingby öppnar sitt nya modehus imorgon, så efter det så är det fest för alla som jobbar i v-by. Dock har vi missat att anmäla oss, men hoppas att det löser sig iaf ;) Gratis mat och ev alkohol är ju aldrig fel ;)

Puss och godnatt från en nyttigare Fanny ;)

Newly Cut

Nu är man nyklippt, kort är det, till axlarna. Annars inte så stor skillnad. Men skönt är det :)

Jag måste säga att jag har lite brist på idéer om vad jag ska skriva, det enda jag har på hjärnan är en så konstig fråga som jag inte tänker skriva här. haha

Jo jusste, det har kommit på tal här hemma att jag kanske ska få en 1.20 säng, nu har jag en 90. Det är trångt när man har sovsällskap vill jag lova, men nu ska det kaaanske bli ändring :D

Nu ska jag skicka in mitt svenska arbete,

Ha en bra kväll

Frida

Klipp

Som Frida skrev ska vi till Fanny strax. Men innan dess (efter "pluggandet") ska jag klippa mig!!!! Kanske Frida också? Sitter nu och tar en sista titt på mitt långa hår.. haha, lite sorgligt, men ååååh så skönt det ska bli!

image166

Hoppas det blir fiiiiint, vet inte hur jag vill ha det än :P Lägger kanske in en efter-bild sen. Vi får se.
/Emelie

Inte ensam

Som jag skrev i mitt förra inlägg har jag inte varit ensam sen i torsdags, men trodde att jag skulle vara det idag. Men Icke! Snart ska jag och Emelie iväg till Fanny för en övernattning! Mah vad roligt :D Men innan dess ska jag plugga lite. Om vi är duktiga så kommer vi orka plugga lite biologi också, hihi.

Så nu måste jag rusa, ska klä på mig, sminka mig osv osv. En tjejs vardag ni vet ;) haha

Vi kanske skriver ngt inlägg ikväll! :)

Ha et så bra !


Pussar
Frida

Age of the understatement

Jag tittar inte ofta på mtv eller lyssnar på radio, därför är jag lite lost när det kommer nya låtar och har oftast ingen aning om vad folk snackar om. Men igår då jag satt och zappade lite framför tvn, bytte jag till mtv och en ny låt började precis spela. Hmm, tänkte jag, det här kanske kan vara nåt. Och oj så rätt jag hade :D Me like!! Tänkte därför dela med mig av denna pärla till er =) Enjoy!




/Emelie

Ensam

Jag är nu ensam, har inte varit det sen i Torsdags. Bara några få korta stunder, men imorgon blir jag nog ensam hela dagen! Konstigt. :P

Snö har vi också! Jag blir galen på det här jävla mars vädret! Ge mig soool och 25 grader! Ge mig bikini på stranden, ge mig små skor, ge mig brun hy, ge mig glass, ge mig sommar! Är det för mycket begärt? :P
Tänk, inget plugg, inga krav, bara vara. Ta dagarna som de kommer, dra ner på "stan" och käka glass. Sitta i Stockholm med solbrillor och käka jordgubbar i kungsträdgården. Att gå utanför huset på 2 sekunder istf 2 minuter, att se smal ut i sommarkläder istf tjock och marshmallowig i vinterjacka.
SOMMAR, ME WANT!


Nu ska jag sova, och drömma om grönt istf vitt.

Natti natt

Frida

Excel

Sitter här och försöker förstå mig på Excel. Var väl ca ett år sedan jag var inne och pillade med det programet. Det där MVGt i datorkunskap kanske inte var så välförtjänt egentligen? Men men, min datalärare vet ju inte att jag nu sitter och svettas över alla dessa funktioner som finns tillgängliga. Det är ju ett jäkla bra program, det måste ni hålla med om. Jag var så otroligt mogen för ett år sedan så jag förde "bankbok" på excel förut. Hade precis börjat tjäna "mycket" pengar och ville hålla koll så jag inte slösade bort allt. Hur tror ni det gick? Jag hade stenkoll på vad jag slösade pengarna på, men inte fan slutade jag för det haha. Pengar är till för att spenderas helt enkelt ;)

Har betalat lite räkningar och sånt tråkigt precis, och kände mig nördigt kreativ helt plötsligt. Så det jag nu ska ha excel till är att räkna ut hur mkt pengar pappa ska ha i "hyra" av mig för det här året. Det kommer säkert inte bli en rolig historia, men ligger man efter så mkt som jag gör så får jag väl bita i det sura äpplet.

Frida, din och Tobbes "present" är nu beställd och på väg att skickas *BLINK BLINK* mahaha =D

Puss på er! / Fanny

Ps. Jag vaknade kl 5 idag, höhö ups

God morgon

Sitter här med en bulle och en kopp te som jag smaskar i mig. Gott.

tal om annat, jag har tröttnat rejält på godis och annat gottigott. Mitt påskägg ligger här bredvid mig men jag känner mig inte det minsta lockad att ta en bit.. Typiskt att man ska känna såhär just nu :P Men också rätt najs. Kanske kan få den där beach-08 kroppen man vill ha, haha.

Nu ska jag tillbaka till min bulle.

Ha det bra
/Emelie


Fortfarande vaken

Jag har inte kommit särskillt långt sedan det förra inlägget. När jag skulle klicka upp avsnittet av Gossip girl så fastnade min blick på mappen "Gamla bilder". Och bara för att det var så jäkla kul att kolla igenom dom ännu en gång så tänkte jag dela med mig av en hel del bilder. Vad kan jag annars göra som är vettigare runt 5 en måndags morgon? ;)

Här har ni mitt liv i bilder, ungefär ;)
Ska försöka ta allt i ordning så gott det går.
 Måste väl bjuda på en bild när man tillhörde tandställningsgänget ;) Var väl typ 11 år där? haha
 Det här var väl.. I 5an kan jag tänka mig? Hemma hos Maria, minns allt som om det vore igår.
 HAHA. Min och Idils oootroligt heta ryggar. Från början av sjuan. H-by gård haha
 Nyår hemmas hos Bea. Måste ha varit. 04/05?
 Första gången på Andreas land.. Sommaren 04
 Vintern 06 på Andreas land. Mycket minnen med den där snögubben... haha

 Jag och min bättre halva Jesper på 9ans bal. Vi var lätt det snyggaste paret!

 Festen hos mig feb 06, nästan alla samlade.
 06 vs 07  Haha Malin kör på samma stil! ;)
 06, den legendariska LOL bilden haha
 06 vs 07  Bella drar fram det fulaste i mig haha
 Festen 07. Vårt lilla gäng =)
 Cypern 06, jag och bror min =)
 Första bilderna på oss. Någon dag in på gymnasiet. Haha vad vi var smååå!
 Vårt första besök i Märsta.
  Gamla tjejgänget på Skansen. Okt 06 tror jag det var? Innans Malins dejt haha =D
 Först Felica som liten liten valp. Sen en lite större Felicia ;) Saknar den korven!
 Är det någon som kommer glömma vad vår engelska vikarie utbrast när den här bilden på elvis blev synlig för hela klassen? Hahaha!
 Första fikan hos Petronella (vår lärare) Ni kanske förstår varför vi kallas brunluggarna? =p
 1 april 07. 3 års presenten.
 2 april 07. Den ultimata bilden på oss fyra =)
Skolutflykt 07.
 Sista skoldagen tillsammans innan Elvis åkte.
 Skolavslutningen 07 haha ;)
 Andreas land 07. Kräftan ville bada haha
 Blå Lagunen 07
 Österike med Andreas + familj 07. Oförglömlig resa!
 Gröna Lund 07. Elvis kom hem igen så vi kan göra såna här saker igen!

Näe, om jag skulle få igång det där avsnittet nu så jag kan få sova någon gång.
Godnatt, eller godmorgon för vissa. Puss / Fanny


Alvin and the chipmunks

Har precis kollat på Alvin, igen. Det här var tredje gången jag såg den, men den är fortfarande lika söt. Min favorit är lätt Theodore!
 Någon som blir förvånad? haha ;)

Har inte gjort mycket vettigt idag alltså. Sov till halv 4, åt frukost bestående av massa godis och saft och sen åkte jag till mamma med brorsorna för lite middag. Efter det hamnade jag här, liggandes i sängen med datorn i knät. Kan det bli mycket bättre? Hade ev tänkt att dra ut ikväll igen, men kände att jag inte riktigt orkade det, plus att det skulle bli så jäkla sent.

Gårdagen var iaf riktigt trevlig. Började på Nivå 22, stannade där en timme ungefär innan vi drog till Toxic. Var väl sådär måste jag säga. Kan iofs bero på att jag var sjukt sliten/trött från kvällen innan så jag orkade inte riktigt tagga till. Träffade en del roligt folk, och än en gång, Världen är fan äckligt liten! Överallt möter man på folk man känner, eller som känner någon man känner och bla bla. Drog hem ganska tidigt igår, det började snackas om diverse efterfester så av någon anledning drog vi ifrån toxic. Rätt dumt, fast ändå rätt skönt för efterfesterna sket sig så jag kunde åka hem och sova. Kom hem runt 3, så jag fick mig en 12 timmars sömn iaf. Och det behövdes vill jag lova! Lär sova lika länge imorgon också, är helt ledig så har inget bättre för mig ändå haha.

Funderar på om man kanske skulle träna, eller gå en promenad imorgon. Har blivit lite mkt alkohol och annat onyttigt på senaste tiden. Det är fan dags att börja tänka på sommarfiguren ;) Magaluf närmar sig! Gaah, längtar gaalet! =D

Jag undrar vart 3/4 av mitt lilla gäng är för tillfället? Elvis, du brukar ju alltid vara inne mitt i natten när jag kommer hem från en hård utekväll? Inte har någon av er visat era söta nyllen på msn iaf... Att inte prata med dom på mer än ett dygn känns fan riktigt wierd. Baaaaaaaaaaaaaaaaabes ;(

Näe, nu ska jag kika på något avsnitt av Gossip girl, sen ska jag väl försöka sova.
Puss /Fanny

Dagen efter

Sitter nu här och petar i mig lite snabbmakaroner och köttbullar. Mycket gott måste jag säga. Makaroner är typ den ultimata maten, med lite ketchup och peppar på.. Yuuuummie!

Gårdagen var mycket trevligt måste jag säga. Kul att festa med J och N och deras kompisar. Vi var på 360 igår, riktigt kul haha. Träffade även en gammal kompis där, så han fixade gratis öl och cider. Det uppskattades! ;)
Vi röjde dansgolvet, x antal snusk tog oss på rumpan och var allmänt äckliga. Jag förstår seriöst inte grejen, smyga sig fram bakom någon tjej och börja kladda hej vilt.. Skit skabbigt måste jag säga. Träffade en jobbarkompis där också, så när dom andra drog fortsatte jag festa med hon från jobbet och hennes gäng. Hade sjukt kul, blev en nattvisit på mc donalds också.

Vad som hände sen ska det inte skrivas om här iaf, ni som vill veta får helt enkelt fråga ;)

Kom hem rätt tidigt imorse, och har sovit sen dess. Är så sjukt trött alltså. Helst skulle jag vilja sova i ett dygn eller så. Men det kan jag inte göra, för om en liten stund ska jag åka iväg till bror Dennis och fira honom. För han fyller hela 22 år idag, Grattis!
Efter det ska jag hem till Jesper där han bjuder på hemlagad mat, jag är helt förvånad! Haha Jesper laga mat, går det? ;) Men det ska bli kul att käka med honom, vi träffas så sällan känns det som. Sen blir det nog förkrök hos Jackie innan vi ska dra till Toxic. Så är planen iaf, sen får vi väl se om det blir så.

Nu måste jag springa och sätta på mig lite kläder och lite smink.
Ha en trevlig lördagskväll! /Fanny

Glad Påsk

Igår var en rolig dag, får se hur rolig den blir idag. Höhö.. La märke till ett rött märke på ena kinden nu för en stund sen. Undrade vart tusan det hade kommit från. Och så slog det mig. Frida bet mig den jäveln! Hahaha ;D Aja, kul hade vi iaf. Finns en del att skratta åt för ett tag, vad tyckte du om mina fina sms Fanny? (A)

Nej nu ska jag ta det lugnt och käka påskägg. Drar till farmor lite senare för påsklunch, trevligt trevligt.

Glad Påsk på er!
/Sören Sörenhammar
(don't ask, haha)

Påsk

Jag har inte riktigt fattat att det är påsk alltså. Det känns fel på något sätt. Vi har inte påskpyntat eller någonting, tror inte ens jag kommer få något ägg från familjen heller. Men som tur är så fick jag av Julia, Andreas mamma. Så jag är inte så ledsen iaf ;)

Ska väl berätta lite om onsdagen.. Fyfan, hade så sjuuuukt kul alltså. Kvällen började med att jag och 3 till förkrökade lite hos Mr M, verkligen verkligen sista utvägen haha. Åker in till stan runt 10 tiden, möter upp några inne på Harry B James, och fler och fler droppar inte. Som mest var vi väl en 10-15 pers där de flesta jobbar på mitt jobb. Spelningen var skit bra, blev riktigt imponerad faktiskt. Hittade mig ett ragg också, fy satan vad snygg han är. Jag är helt såld haha. Han var militär, så hans kropp var ju inte fy skam alltså. Gaaah! Haha och han ringde mig igår igen, fast då sov jag så jag svarade inte. Murr! Ska väl skicka iväg något sms snart och se om han vill träffas något mihi =D
Efter Harry B så drog några vidare till After, var väl helt okej där. Var med rätt folk iaf så det var kul. Ansvarsfull som jag är så slutade jag faktiskt dricka innan vi kom dit, är inte helt fel att vara respektabel på jobbet faktiskt :P
Lite kul att det var ca .. 6-7 som jobbade dagen efter haha. Kvällen var riktigt lyckad iaf, dock lite mkt pengar som gick åt till dricka och taxi.. Men det är smällar man får ta ;)

Igår fyllde Jackie hela 18 år! Grattis igen! Vi var väl en 9 brudar som var hemma hos henne och åt middag och tårta. Dom andra drack, men jag pallade inte riktigt det haha. Jesper och company kom förbi också, riktigt trevligt. Runt 1 halv 2 fick jag skjuts hem och då var det bara att tokslagga. Var så stört trött så jag missade 3 samtal och några sms. Det är inte vanligt för att vara mig, jag brukar alltid vakna av mobilen.

Gick upp runt 12 idag, gjorde mig iordning lite halvt och åkte upp till jobbet för att skvallra lite med Angelica om hennes dejt ikväll och min militär haha.
Nu ska jag snart äta en massa påskmat, sen blir det utgång =D
Ska börja med att träffa två från skolan, och så lite kompisar till dom, sen ska vi väl ut på krogen. Vet inte vart dom har planerat att dra ännu. Ev kanske jag åker till Märsta och möter Emelie och Frida på någon fest där. Vi får se =)
Trevligt lär det bli iaf =D

Och imorgon blir det en rejäl utgång, för då ska Jackie firas ordentligt! Toxic ska vi nog till då. Ooh, kommer bli så kul! =D

Om vi inte hörs imorgon, glad påsk på er!
Puss / Fanny

Det är en Lång fredag

Långfredag idag, ska snart iväg till morbror med fru och äta påskmiddag :) Mumma

Såg precis filmen Poseidon med mamma, jag grät. Inte så mycket, men lite sådär lagom, vilken tur att jag inte har sminkat mig än ;) haha.

Igår fick jag påskpresent, 200 kr på HM och en bok! Wieee :D hahah


Aja, ha en bra långfredag!!


Friida

Natti

Nu har vi lov :D
Fast tre stora uppgifter såklart.. Men men.

Nyss var jag ute och gick med Tobbe och hans hund, dom drog ut mig på läskiga mörka ängar, och sa "Seven Days" (Tobbe, inte hunden) Fy vad elakt säger jag bara... Samara från filmen The Ring är den karaktär i en film som jag fortfarande är rädd för, jag såg den för sisådär 5-6 år sen? Och fortfarande kan jag inte sova om jag tänker på henne... Bitch.

/Frida

Glad skärtorsdag

Jag känner mig helt slut! Satte mig vid köksbordet för att käka middag och pang sa det. Kanske är det för att kroppen insett att nu är det lov igen, dags att andas ut - inte vara uppe i varv hela tiden. Tänk så lyckas jag sova nu också! :O Man kan ju alltid hoppas.

Snart är det påååsk! Eller säger man att det är påsk nu? Vilken/vilka dagar är det? Haha, påskafton "motsvarar" ju julafton, borde vara då? Eller så är det från nu fram till måndag. Vi säger så.

Ha en hääärlig påskhelg allesammans! :D
önskar Emelie

(och Gott Nytt År till de som firar :P)

Kemi-provet
gick lika bra som det kändes förresten! Wohoo! Alla rätt :D:D


Tårta =)

Jag vet att Sarah blir mycket glad av era grattis till henne :)

Jag fick äta tårta där, mihi, det var gott! Jag blev blå i munnen av blåbären :) Haha.

Nu ska jag snart sova, imorgon blir det skola, lunch i Kista och sen Gym. Sen är det Looooooooooooov! Mah vad härligt :D

God natt!


Frida

Födelsedag

Grattis Sarah! Idag fyller du hela 18 år! :D Vi ses lite senare hos dig för tårta ;)

image192

Biologiplugg

Har vi inte alla lärt oss vad det betyder när jag "pluggar". Att jag gör allt som jag inte borde göra, eller sitter på msn i för många timmar och inte gör ett piss. Men det är ju lite trevligt trots allt ;)

I måndags var det skola en stund, lite trevligt. Vi skulle redovisa om GI-metoden. Vi har sagt det förut, men det tåls att sägas igen Fyy fan vad vi är bra när vi improviserar! Vi har typ ingen aning om vad det är vi pratar om, men ändå blir det så himla.. Rätt ;)
Läraren var imponerad, vi fick massor av beröm och det tycker man ju om =D

Efter att Frida och Emelie svek mig för sin lektion så åkte jag in till kista med två från skolan. Där inhandlades det skor, jag är helt käääär. Ena paret är iofs galet höga, det är ungefär 10 cm klack på dom... Men det är najs! haha =D Dom ska invigas imorgon, woohoo

Idag skulle jag ju vara så duktig och plugga hela dagen inför mitt "omprov" imorgon. Hur tror ni det gick? Börjar med att jag måste jobba två timmar, fördriver en halv timme inne hos mina favoritbagare, missar lite bussar hit och dit. När jag väl kommit hem, petat i mig lite mat och lagt mig i soffan för några timmars seriöst koncentrationsplugg, tror ni inte jag somnar då eller?! Eller, det var ganska planerat iofs... Så jag får väl skylla mig själv egentligen. Blir till att plugga lite nu innan jag måste sova, och så lite imorgon innan provet.
Var och övningskörde med mamma idag också, det gick rätt bra faktiskt. Några pinsamma stopp på vägen, men det är sånt som händer. Annars gick det skit bra!

Teoriprov har jag bokat också! 11 april ska jag skriva provet. Passar mig skit bra, veckan innan slutar biologi B, så jag har gott om tid till att plugga till det. Det är på gång nu med körkort och allt! =D

Imorgon blir det utgång med massor från jobbet, en tjej där har spelning på Harry B James så vi blir några stycken som ska dit och kolla. Kommer bli riktigt roligt tror jag. Har inte bestämt mig för om jag ska dricka eller ej ännu, börjar jobba 10 på torsdag.. Och ska ut båda fredag och lördag. Det blir både dyrt och slitigt. Hm, vilket dilemma haha

Nu ska jag faktiskt ta och plugga, på riktigt!
Godnatt! Puss /Fanny

Glassigt

Jag har just ätit en skål av en utsökt chokladglass med brownie-bitar. Behöver jag säga mer? Gaah, jag dör! Yuuuummi!

Me lööve ice-cream


Skratt i mängder

Tjuvtittat.se, min nya favoritsida. Jag skrattar så att jag gråter och ramlar ner på golvet.
Här är ett ex. på vad sidan har att erbjuda. Hahahaha!


image191

Akta er för krokodilerna.


Frida

Come together

Hah, tänkte skriva ett liknande inlägg som Frida just skrev, men struntar i det då ;) Är det inte det ena så är det det andra. Haha, har nämligen hänt x antal gånger att kläderna vi har på oss för dagen ser näst intill identiska ut. That's life!

Nu ska jag plugga lite "mera" / springa och småäta lite från köket

Seeeya
/Emelie

Jag har för övrigt himla dålig fantasi vad gäller rubriker, kommer jag inte på något brukar det bli titeln på låten som spelas just när jag skriver..

Ökning och Minskning

Jag är nu uppe i hela 7 kakor, och snart en svenska uppgift mindre.
Så både ökning och minskning. Haha.

Nu kurrar min mage, den har bara ätit lite youghurt och kakor somsagt. Skulle vara galet gott med Spaghetti och köttfärssås, eller köttbullar och makaroner! Men, jag får ChiliConCarne, det är inte min favoritmat. Men jag ska väl inte klaga, jag får maten serverad, slipper laga den själv. Ändå längtar jag tills jag får flytta hemifrån, att inreda en egen lägenhet ska bli sååå najs :D.

Nu ska jag fortsätta med Svenska Uppgiften.

/Frida


Something in the way she moves

Kör också på den lugna stilen idag. Har just ätit glass och kollat på Sex and the City. Kan det bli mycket bättre än så? Don't think so. ;) Nu ska jag spendera lite tid till att ta igen skolarbete samtidigt som The Beatles strömmar ut ur högtalarna, härligt värre (musiken alltså, inte skolarbetet)

Have a nice day
/Emelie


Mittbena

Idag kör jag på mittbena, istället för den gamla hederliga snedbenan. Jag vet inte vad jag tycker om det, både snyggt och fult. Jag har inte "Rätt" hårfäste för att ha mittbena, tyvärr. :P

Idag är en slappdag, jag har redan ätit 4 kakor. Tv och Data är mitt sällskap idag :) Mycket skön. Och jag måste plugga Engelska. Har glömt göra läxorna i några veckor, ska göra det den här gången!

Jag tittar på Oprah Winfrey Show, helt intressant. Nyss handlade det om Glykemiskt Index, och jag förstog, för det är vad GI-metoden går ut på, och det hade vi en muntlig redovisning om igår. Den gick bra ;) haha.

Ha en bra dag!

Frida

One year

Idag är en lite cool dag, jag och Tobbe har varit tillsammans i hela 1 år. Så nu har vi ätit pizza, mums i magen. =)
image190

<3

Godnatt låt

Den här låten spelar jag sönder totalt nuförtiden, så himla bra! :)

Linkin Park - Pushing Me Away (I lugnt tempo med Piano.) Underbar! :)

God natt!

Frida







Börjar det bli en söndags rutin?

Att köra en toksammanfattning av helgen börjar nästan kännas som rutin på söndagskvällen. Men men, varför bryta en tradition liksom? ;)

Hm, får väl börja med fredagen. Åkte till skolan, "pluggade" med Frida och Emelie, åkte in till kista och letade skor. Det gick inge bra tyvärr, så jag ringde Jackie och så åkte vi in till stan istället. Det gick ännu sämre där fan, jag blir galen. Mina favoritskor har ju gått sönder så jag måste hitta något att ersätta dom med. Stövlar känns för vintrigt att ha på sig. Jakten fortsätter! Jackie skulle typ pierca sig också, men skippade det eftersom det snart är sommar och allt vad det innebär. Orkade inte dra med henne på fest så jag åkte hem till h-by med lite godis och cola. Tillbringade kvällen framför datorn och några bra filmer så det var rätt najs det med!
Första lördagen på länge som jag gick till jobbet hyffsat utvilad alltså.

Jobbet gick skit bra, vi var bra med folk och det var "rätt" personer som jobbade så det flöt på bra. Jag sålde typ slut på allt i kondisdisken, bagarn blev lite imponerad haha =D
Efter jobbet var det bara att stressa hem för att göra sig iordning för schlagerfest hos Angelica. Irrade bort mig några gånger på den låga vägen till Liljeholmen. Väl där var det skit trevligt, schyssta människor och så chips. Kan det bli bättre?! haha
Vi var väl en... 11 personer allt som allt. Trångt och mysigt i soffan blev det allt haha. Runt 11 började vi röra oss in mot stan. Jag ställde till det lite för alla kändes det som, alla var minst 87or och så lilla jag liksom... Men det löste sig, vi kom in på Underbara bar (tror det hette så) trots att det är 21års gräns där. Jaa, jag känner mig cool haha. Jimmys kompis jobbar där så han snackade med vakten och så löste det sig. Var riktigt kul där, rätt bra musik, sköna stolar och gaaalet goda drinkar! För goda t om, det blev lite jobbigt imorse tyvärr =p
Fick mig en liten flirt med en av killarna också hihi =D Får se om han hör av sig någon gång eller så.

Kom hem runt 3, kokade lite makaroner och sen var det bara att tokdäcka i sängen haha.
Galet jobbigt att jobba idag, men som sagt Jag mådde som jag förtjänade ungefär. Men lika glad var jag för det haha.
Har inte gjort så mycket vettigt idag, "pluggat" vilket betyder suttit på msn och fördrivit tid haha.

Men nu blir det sängen, har sovmorgon imorgon t om! Lyyyx!
Puss och godnatt!
/Fanny

The long and winding road

Jag måste sluta vara så lat.. lättare sagt än gjort. Känns som att man tappat orken nu när det är så himla mycket i skolan hela tiden. Tror inte jag varit plugg-fri nån gång den här terminen. Det betyder inte att jag sitter och pluggar hela tiden, men jag har alltid något att göra - även fast jag inte gör det. Har lyckats få liiiite gjort idag iallafall.

Jag funderar lite på det där angående strumpbyxor som Frida skrev om i förra inlägget. Kanske ska ha mina nya strumpbyxor imorgon. Spääännande

I torsdags var jag så trött att jag gick och la mig tidigare än vanligt, kunde jag somna? Svar: nej. I fredags var jag äääännu tröttare, firade kusinen så kom inte hem förns 12 nånting, kunde jag somna? Svar: nej. Så här har det hållt på nu i några veckor. Jääätteroligt! Verkligen. Nu dricker jag lite kamomill-te i hopp om att sprida luuugn i kroppen. Får se hur det går..

Ha en bra kväll
/Emelie

Strumpbyxor och högklackade skor

Vad gör man när man har tråkigt, och väntar på att klockan ska bli 17.00?
Jo, man testar olika kläder och skor! Just nu sitter jag här, klädd för fest ser det ut som.
Med strumpbyxor, "klänning"(Långt linne) och en svart liten fin kofta/tröja. Visst, dom här kläderna är vardag för vissa, med strumpbyxor och det. Men inte för mig, jag vet inte varför, men jag kan inte komma mig för att använda strumpbyxor till vardags. Det är inte jag liksom. Använder ni strumpbyxor till vardags?

Samma sak gäller med höga klackar, inte jag. Men ändå har jag köpt ett par svarta pumps, och så har jag mina orangegularöda ballerinas med kilklack, från vagabond, tre år gamla, använda högst 5 ggr. Men grejen är att jag vill använda höga klackar, så nu har jag gett mig fan på att börja med det. Ändå älskar jag mina svarta sneakers, och mina tygskor. Men nu ska det bli ändring. ;)

Haha, i brist på annat att skriva, fick ni läsa om mina klädbekymmer..

Ha en bra dag!

Frida

Ibland = Ofta

Ibland önskar jag att vi fortfarande hade vår röda bil med manuell växellåda..
Dels för att det hade varit lättare att övningsköra, dels för att det hade varit som förut.. =)





Kom att tänka på den här gamla låten! Gillade den jättemycket förut! Gillar den fortfarande ;)



Usch Usch!!

Med den här artikeln säger jag god natt! Det är något av det äckligaste jag läst, lider med tjejen det handlar om. Fyy fan alltså. Uew. Blä.

Ni får sova så gott.


Frida

Inte lika bitter

Idag är jag faktiskt inte lika bitter som igår. Bitter ja, men inte lika extremt haha.
Jag är så stört trött både psykiskt och fysiskt för tillfället, så jag funderar faktiskt på att gå och sova nu på momangen.

Är hemma hos mamma för en gångs skull.. Iofs är hon inte här haha. Hon är i egypten 2 veckor, vet inte om jag har skrivit det förut? Men men, jag drog hit lite brudar och hade en skit mysig middag. Blir lika glad av att träffa dom där!
Och Andrea den jävla korven har tagit körkort utan att berätta något!! Så hon körde hit oss alla, mycket spännande haha. Jag stannade kvar, kände för att vara själv lite.. Funtar på att sova här imorgon också, lite lugn och ro. Vet dock inte om jag ska ut imorgon, men tror nästan jag skippar det. Skulle vara trevligt att jobba en lördag utan att vara toksliten från kvällen innan.. =p Det lär bli tillräckligt med alkohol på lördag liksom haha. Kanske ska börja tänka lite på min stackars lever..

Jobba idag var riktigt jobbigt. Ville bara somna om när klockan ringde kl 7. Gjorde mig kanske inte sååå populär hos chefen idag, men det skiter jag fan i. Han måste inse att det kaosar ute i spelet och göra något åt det. Blir fan sur bara jag tänker på det, så vi lämnar det ämnet tycker jag.. Lunchen var för övrigt jävligt god haha. Köpte pannkakor och så fick jag sylt och grädde från bagarna. Visste att det skulle löna sig att bli kompis med dom haha =D

Är ledig imorgon, fast lär få något samtal från jobbet iaf, det kommer väl vara kaos som vanligt. Men jag ska till skolan och träffa mina babes och göra något grupparbete. Mycket spännande =p

Näe, nu blir det fan sängen alltså. Lite läskigt är det allt att vara ensam i lägenheten... Murr =)

Puss och godnatt!
/Fanny

Hejhejhej

Idag har det varit en rätt skön dag. Trodde den skulle vara förjävlig när jag var på väg till skolan i morse med tanke på att vi hade Kemi prov som jag inte var heeelt säker på och att jag kände mig lättirriterad. Men provet gick fort, för fort! Jag sitter alltid kvar sist.. nu var jag klar innan någon hade gått. Var tvungen att gå igenom allt minst 2 ggr. Haha vadå förvirrad?

Jag fick utlopp för min springarlust idag också! Började springa lite lätt på gymmet, det var riktigt härligt så jag sprang lite till, och sen lite till. Efteråt såg jag massa ljus som virvlade runt mig. Det märks att jag inte sprungit på ett tag..

Sammanfattning: Gick bra på provet och jag sprang.

Najs
/Emelie


Favoritreklam

Åh, jag bara älskar den här reklamen! Så härlig stämning liksom, musiken och dom olika rösterna. Haha. Njut



Trött

Det ordet kan fan sammanfatta hela min tillvaro och mitt humör för tillfället. Jag är så äckligt jävla trött helt enkelt..

Trött på mitt jobb, jag jobbar för mkt, ställer upp för ofta och är allmänt för snäll.. Igår, jobba från 8.30-19.30. Om jag var trött sen? Skoja inte, jag hade feberfrossa och fick koncentrera mig på att inte spy på slutet. Var inte på långa vägar frisk då, och är det inte nu heller. Om jag fick något för det? Inte från dom som borde bry sig. Tacka fan för att jag har helt underbara kollegor som gör små, men betydelsefulla grejer. Ge beröm för att jag stället upp, ger mig en yoggi när jag håller på att kollapsa, lite komplimanger hit och dit. Sen det bästa är att man kan ha så sjukt roligt med dom allra flesta. Helt underbart.

Trött på T, jag vet seriöst inte hur jag ska bete mig längre. Jag är trött på att behöva tolka varje grej han gör, varje sak han säger. Trött på att behöva fundera över; Vill han träffa mig eller inte? Är han värd det, eller inte? Vill han något med mig eller inte? Är dom tillsammans igen eller inte? Jag är så trött på människor som bara inte kan kläcka ur sig hur fan dom ska ha saker och ting! Jag kan inte bestämma mig för om jag ska göra det lätt för honom eller ej heller. Ska jag bara dra mig undan och försöka ha lite stolthet i behåll, eller ska jag låtsas vara megadum och tvinga fram ett agerande från honom?

Trött på att du snurrar runt i mitt huvud till och från. Det gör ju bara så jävla ont! Det är så delade känslor om dig.. På ett sätt saknar jag dig, klart jag gör det liksom. Jag har varit med dig så länge så det är klart det sätter spår. Vi hade ju kul ihop. Men samtidigt så har du gjort mig så illa så jag vill bara springa iväg och gömma mig så fort jag hör ditt namn, träffar någon av dina kompisar, din familj.. Jag vill inte tillbaka till den tid vi hade, jag vill inte tillbaka till den personen jag var då.. Jag vet inte om jag ångrar dig, det tror jag inte. Jag ångrar dock att allt gick så som det gick, att du gjorde så som du gjorde. Men det jag ångrar mest är att jag litade så galet mycket på dig... Men ändå, du var mitt allt och ibörjan utan dig gick det ju inte så bra... Men jag har lärt mig min läxa, på ett hårt sätt.. Kan det inte sluta göra ont nu då?

Trött på skolan. Ja, det är bevisat, man kan vara skoltrött även fast man bara läser en kurs. En lektion i veckan! Herregud, hur svårt kan det egentligen vara för mig att orka det? Ge mig lite jäkla motivation tack! Jag tycker det är skit kul och jätte intressant. Men jag orkar bara inte ta tag i det..

Trött på mina jävla humörsvägningar. Det var fan bättre förr, när jag bara stoppade allt på hög bakom min mask. Nu funkar det inte längre = mitt humör växlar lika fort som vädret. Jag vill inte gå från megadepp till megaglad längre. Dock slutade kanske det andra sättet inte sååå bra med facit i hand heller...

Trött på att killkompisar försöker få omkull en, inse fakta. Jag tänker inte ligga mer er, inte nu, inte imorgon inte någon gång alls!! Ni blev mina kompisar och inte mina pojkvänner av en anledning. Och jag ligger inte med kompisar, punkt slut!

Trött på att vara singel. Ge mig en vettig och snygg kille som jag kan ha tråkigt med. Någon att sova med, ligga och snuffsa på hela natten. Någon som kan ta ner mig på jorden igen, någon att längta efter. Någon som "måste" bry sig, som "måste" lyssna. Är det för mycket begärt egentligen? Ge mig!! Jag är ingen singelmänniska, jag trivs bäst i ett förhållande.

Svar ja, jag är sjukt jävla bitter för tillfället. Sen att jag ska upp om ca 6 timmar gör mig inte på bättre humör.

Allt jag inte är trött på kan jag ta upp någon annan dag lite mer detaljerat, men några av dom sakerna är;

Brunisarna, behöver jag säga något mer?
Att det faktiskt går riktigt jävla bra med körningen.
Ni andra sockertoppar som förgyller mina dagar, vad vore jag utan er?
Hunkar som raggar lite på en, kick för självförtroendet!
Vissa på jobbet, ni är för bra helt enkelt!

Näe, nu ska bitterfanny gå och sova så jag kan vara rövslickar-trevlig imorgon mot alla andra som är bittra här i världen.
Puss! /Fanny

pluggish

Jag har varit lite dålig på att skriva på sistone.. har inte haft någon fantasi. Har fortfarande ingen fantasi! Så tänkte bara säga att jag pluggar kemi, känns okej.. förutom avsnittet baser och syror.

För övrigt gick det superbra för mig på dansen idag med! :D Skiiiitkul var det!

På återseende
/Emelie

God natt!

Ja.. Armin fick skriva som ni ser. Och jag måste självklart försvara Tobbe och säga att det Armin skrivit om honom, inte stämmer! Haha,

Helt vanlig dag, dansen gick ootroligt bra :) Och det var huur kul som helst. Höhö. Börja dansa vettja ;)

Nu ska jag plugga Kemi, wieee. Prov imorrn.


Pussar och Kramar

Frida

Gästbloggare!

Så nu sitter jag här, med den absolut mest viktigaste (NOT)  emeliemon, enligt alfabetet? Vem vet, det vet jag ju inte, gr ju bara SAM. Dem trakkar mig. PÅ riktigt. För övrigt så har jag blivit anklagad för mordhotelse på Frida, Av LÄRARE och Elever. Racial profiling! För övrigt så anser jag att Frida borde växa upp, Emelie borde växa ner, att folk behöver gå in i den här bloggen lite oftare, och nu när jag är här så kommer kakorna hagla, pokemonen att staplas och naturligtvis, tobbe att stinka. För övrigt tycker jag att Friiiiiiiiida har konstig smak, jag menar, kolla hur tobbe ser ut (WTF?!) o sen Frida. Går inte ihop. Beast and the beauty liksom. Annars så är Tobbe bäst =D (NOT)
Smaken är som baken. Jojamensan, detta är goda tider, då Frida och Emeliemon har lärt känna denna ETTA, (Jag går bara ettan:/ dem mobbar mig!) ....Aaa. Iallafall. Skolans lunch suger. ALL MAKT ÅT TENGIL, VÅR BEFRIARE!

/Armin. Inte Ermin. Seriöst.

...(hoppas Tobbe inte kollar på deras blogg...juste...han är kille...klart han inte gör *YAY*)

Kolgrill

Idag for jag hem till Emelie för en pluggdejt, Kemi stog på schemat idag. Det gick faktiskt bra, vi ska fortsätta imorgon.

Pappa och lillebror är på hockey, så jag och mamma gick ut och åt på restaurang. Heliga makaroner vad gott det var! Åt entrecote med pommes och bearniesås. Köttet var tillagat på kolgrill, det rekomenderar jag verkligen!
Ät det! haha

Ha en bra kväll!

Frida


För lite lön

Morr, jag är lite bitter för tillfället.. Gick in på nordeas hemsida för ett tag sen och såg min lön... Det var fan bara hälften av vad jag skulle ha egentligen! Jag är fan lite sur för tillfället, fast jag har hunnit lugna ner mig lite, det var värre för en stund sen haha. Jag kommer ju få dom pengarna sen, men fortfarande. Jag hade velat ha dom den här månaden! Hade tänkt betala halkbana och teoriprov nu liksom.. Bara att vänta med det ett tag till ^^ Eller låna, fast det hatar jag =/
Men men, nu lämnar vi det här ;)

Jag mår nästan bra nu, galet skönt! Efter en veckas sjukdom så är det här galet efterlängtat!
Sov till 3, mycket mycket skönt. Fast det kan bli spännande att se hur jag orkar gå upp kl 7 imorgon? haha
Var förbi på jobbet en sväng idag, skickade iväg Elvis födelsedags present och snackade lite skit. Jag blir helt lycklig när jag är med människor haha. Sällskapssjuk på höög nivå.

Jag är så pigg så jag har börjat städa! Hör och häpna, det kom till slut! Har t om tvättat en maskin också... En hel maskin med bara mina grejer... Pinsamt? Jaa, lite faktiskt. Men vafan, jag är renlig av mig och använder inte mina kläder så länge haha.
Ska snart bädda rent i sängen, sen blir det att försöka sova faktiskt =)

Börjar 8.30 imorgon till 17.. Härlig första dag på jobbet ^^
Men jag skulle bli bjuden på en påskkyckling-bakelse av en kille på jobbet så det kan det nog vara värt iaf ;) haha

Puss och godnatt!
/Fanny

bra

Det har varit en väldigt bra dag idag! :)
Inget att klaga på, älskar sånt.

Dagen har innehållt:
Skratt
McDonalds
Lycka
Glädje
Slapp framför tv:n
Nästan inga nya läxor
Mvg på biologiprovet
"The Holiday"
God mat (hemma)
Guitar Hero
osv osv. :)

Ha en bra kväll!


God natt
Frida


Stupid

Nej, nu är jag dum.

Jag har precis ätit glass och är jättemätt, inte alls sugen på något annat.
MEN, ändå är jag påväg till köket för att ta en chokladboll, bara för att liksom.
Jag är inte ens sugen!! :P


Frida

Tadaa

Jag har inte vågat titta in på sidan där Veckans Profil står. Idag är ju sista dagen den är uppe och jag hade glömt bort det faktiskt, så hann precis se ;D Haha usch. Här har vi den überheta bilden också:


image189

Ciao!
/Emelie



Nope nej,

Idag är en sån här dag där inget kommer gå som jag vill. I can feel it.
Den började med att jag vaknar 8.30 av att "fyllot" ligger och hoppar (?) i våran tältsäng, den gnisslar.. Och min brors rum ligger vägg i vägg med mitt. Och nu har tolvåringarna förökat sig, dom är fyra stycken som sitter och skriker när dom spelar tv-spel (På våran nya mycket fina tv), dom slåss och är allmänt skrikiga. Inte bra för en irriterad jag :P

Jag har målat naglarna, samtidigt som jag har lyssnat på min skrikigaste musik, högt, för att överrösta dom små liven :P Hahah, vilka små skitsaker jag klagar över. Ursäkta.

Jag ska ut och övningsköra idag :) Det var länge sen, jag kan ju inte vara sämre än Fanny liksom, i Oktober, då jävlar ska jag ha körkort! På min födelsedag tillochmed! Eller ne, några dagar efter, höhö.

Ha en bra dag!


Frida

Första steget mot körkortet

Wiiiee! Idag har jag övningskört för första gången!! :D Det gick huur bra som helst. Jag körde till och med på en bilväg och fick använda blinkers!! AAH! Tyvär kan jag inte skryta och säga att det var med manuell växellåda... Men vafan, första gången! På en bilväg! Jag är stolt ändå :D

Hihi, ha en bra dag!
/Emelie

Herregud

Fel låtar gick vidare i melodifestivalen.. :P

Idag var Sara här, vi lagade pastasallad och pratade om allt :) Mycket mysigt! :D

Sen ikväll var Tobbe här, vi lagade hamburgare och åt, sen blev det ju melodifestivalen. Mamma och pappa var inte hemma, och min bror hade en kompis här (12 år) som druckit en energidryck, hans pappa ringde till mig och sa det. Den snubben var "full" Herregud vad jobbig han var! Han vinglade runt som ett jävla fyllo! Mah! Jag blev lite irriterad, och när jag försökte få honom att dricka vatten genom att säga "Du har druckit tjurpiss, man måste dricka vatten då, (Lögn för att få honom att bli normal) jag vet det, för jag läser kemi och.."
"JAG läser OCKSÅ KEMI!"
Lilla du, jag tror det är LIITE skillnad, mellan en femteklassares och andra ringares Kemi.
MEN, han hade ju tänt på pulver!

Hahaha, ja ursäkta, men den killen är jobbig :P


God natt på er

Frida

Tidsfördriv

Börjar äntligen må bättre nu, kan t om sitta upp i sängen utan att bli snurrig. WOHO!! Men det negativa är att nu börjar jag bli så jäääääääkla uttråkad, tänkte städa rummet men det fick jag inte för pappa. Hrm, först gnäller han, sen när jag faktiskt tänker göra något åt saken då får jag inte.. Hrrrrm ;)

Så istället för att städa rummet har jag roat mig med att kolla igenom alla 5000 bilder jag har på den här datorn. Det var riktigt roligt faktiskt, massa störda bilder som jag hade glömt bort. Även en hel del sommarlängtan när jag kollade på dom bilderna. Lite bitterhet också, men det kommer väl automatiskt när man kollar igenom "sitt liv".

Hittade några roliga videos som jag tänkte dela med mig av haha

Frida, Förlåt! Haha men jag ser fan ännu värre ut än dig, så du får inte bli arg ;)
Den här videon filmades den 22 april 2007. Vi skulle ha tjejdag och vaxa benen på varandra.. Kläderna... Behövs det någon kommentar?
Observera gärna mitt ondskefulla fniss efter första rycket hahaha
Enjoy ;)



Ska även försöka lägga upp en video på när jag och Emelie tävlar i vem som kan få in flest popcorn i munnen samtidigt hahaha..

Då de flesta bilder är på oss fyra, mig, Emelie, Frida och Elvira, så dom blir ju som dom blir.. Det ord som ploppade upp flest gånger i min skalle var
"VAD ÄR DET FÖR FEEEL PÅ OSS?!" Hahaha men jag älskar oss ändå! ;)



Popcornfilmen ;) hahaha

Lite tankar

För 2 år och 2 dagar sedan var det tillräckligt kallt för att såga ut en isvak med decimetertjock is. Det var 4 grader i vattnet och 10-15 minus i luften. Visst är det skönt med värme, men när man tänker tillbaka lite på hur det var.. då är det lite synd faktiskt :(

Jag föredrar riktiga stadiga vintrar som varar en längre period (över jul!!!) istället för dom som håller i sig kanske 2-3 dagar max?

Är glad att det var snö och kallt nu just det året så man fick chans att "bada" isvak =)

/Emelie

Sömnig

Jag är trött trött trött.. Skönt att det är helg, behöver sova ut! Ordentligt! På tal om annat, jag måste ha väldigt mycket att göra hela tiden (eller så gör jag bara ingenting) för jag har inte tid att stöka ner mitt rum längre. Det är fortfarande städat och fint! Det var faktiskt 2, jag upprepar 2!! veckor sen jag städade :O Najs

Jag fick hem en fin kofta från stan. Korallfärgad typ, snacka om att jag börjat vidga mina vyer. Hahaha

Nej usch, jag behöver sova. Eller ett äpple, ja det ska jag ta! =)

Ha det bra
/Emelie


Så trött

Idag har jag varit så galet trött, så att jag har skrattat arslet av mig ena sekunden, och hållit på att somna nästa. Såna dagar är både roliga och tråkiga :P

Shopping idag! En kofta från hm och en ny plånbok, min gamla var ju så opraktisk när det gäller förvaring för alla kort.

Ha en bra kväll!

Frida


Uttråkad

Jag har så trååååkigt!! =(
Jag är inte tillräckligt frisk för att orka städa än dock, men det lär komma om någon dag eller två..
Bara ligga och kolla på tv orkar jag inte heller, jag kommer fan få liggsår snart i sånna fall.. Ont i ryggen har jag redan fått, wojne wojne =(

Har orsakat kaos på jobbet också, haha mycket illa. På en lördag, bara en som kan jobba.. Hm, det behövs vara minst 4 pers där på en lördag. Spännande hur dom tänker lösa detta ;) Får se om jag mår bättre imorgon, kanske hoppar in då. Får så dåligt samvete när jag rör till det =p

Febern är inte lika hög idag, vilket är jäkligt skönt. Hostar fortfarande, men det kan jag väl leva med. Har smittat jimmy också, hihi =D

Fan, jag som hade tänkt att dra ut i helgen.. Dom planerna raserades ganska snabbt.. =p Min första halvlediga helg på... 3 veckor eller något tror jag?
Gud hatar mig som sagt ;) Och elvis, säg inte emot, jag vet att han gör det ;p

Näe, ska gå och ta några alvedon nu, tudlu!

Luftrörskatarr

Wooho, jag hade inte lunginflammation, utan "bara" luftrörskatarr. Får hoppas att det inte blir värre bara, då kommer jag fan avlida. Hostar konstant och så har jag runt 40 graders feber, vilket jag aldrig har haft förut tror jag. Jag mår så dååååååligt, jag vill inte vara sjuk längre! =(
Får inte i mig någon mat, utan lever typ på saft och värktabletter. Trevlig diet det här kommer bli ;)

Hade körlektion igår, var som sagt för snål för att skita i den haha. Fick träna på lite vändningar och bla bla, en tajtare fickparkering och backa runt hörn i lutning. Ooh, min lärare tycker jag är duuuktig =D=D Var lite jobbigt att köra när man var allmänt groggy utav alvedon och en redig feber, men det gick bra ändå =D

Har inte gjort ett piss idag, gick liksom upp ur sängen vid 7 idag.. Så risigt mår jag.. Fyfan.. Har inte gjort något vettigt i sängen heller, har typ sovit konstant mellan hostattackarna.. Jag tycker så synd om mig själv!! =(

Skulle ha kollat på film precis, the holiday, men den funkade inte.. Murr! Så då blev det lite antikrundan istället haha, sjukt lustigt program. Bästa var fan när någon tant hade med sig något och värderingssnubben driver satan med henne "Då kanske du inte vill veta vad den är värd?" Man såg verkligen hur paniken bara spred sig i hennes ansikte hahaha

Snackade med T igår, verkar inte som om han tokdissat mig, men samtidigt pallar jag fan inte vänta i hundra år heller. Får ta och snacka med honom lite mer innan jag bestämmer mig..

Nu sitter jag och väntar på att pappa och Jimmy ska komma hem så jag kan få lite service igen.. Jag vill ha saft, glass och ev lite makaroner också. Det kurrar i lilla magen som inte fått i sig riktig mat på 2 dygn *Klappklapp*

Om vi inte hörs igen, då har jag helt enkelt dött, men vi får hoppas på det bästa ;)
Puss!

Ny hobby!

Jag har skaffat mig en ny hobby gott folk!
Kalkylera folks bakgrundsbilder på msn! hahahah!
Mitt första verk är av Tobbe, skåda:



image188


Ps. Jag och Fanny är småtanter, vi tittar på Antikrundan. Hahahah! :D



Frida

Glad, nej rädd, nej glad!

Om två veckor är det skärtorsdag och ännu ett lov :D Och efter det är det snart sommarlov! :D Och då ska jag till Grekland!! :D Nu blev jag glad. Hiiiihi

Hjälp! Sen går man i trean! Vad tusan händer efter det? Scaaaaary! Nu blev jag rädd. :P

Fyller iofs 18 då också ;) Nu blev jag glad igen. Haha

Ses
/Emelie

Klääder :D

God dag!

Jag var och hämtade mina kläder jag hade beställt från hm idag, och jag gillar allt ;) Hihi, lite basic t-shirts blev det bara, har brist på sånt, jag har faktiskt brist på alla sorters kläder.. :P

image187


Hörs!

Frida


God morgon

här tidigt är jag uppe, ska hoppa in i duschen snart. Igår försov jag mig. Jag förstår inte hur jag lyckas! Alltid på onsdagar händer det, jag stänger av väckarklockan i sömnen.. för när jag vaknar har jag inget minne av att den ringde. Och hur kan man inte vakna av min galna signal?

Aja, idag är jag uppe i tid!

Ha en bra dag!
/Emelie

Lång dag!

Ja fjuh! Det här var en lång dag, men nu ligger jag nerbäddad i sängen :D Med liiite huvudvärk däremot, men lite sömn på det så går det över ;)

Provet gick bra! Wiee, sista frågan skrev jag en himla massa om stress, något jag tyvärr har stor erfarenhet av. :P Så jag hade lite erfarenheter att skriva om, hihi.

Sen var det dans igen, ! Yay! Det var kuul, men våran kombination är ju så svååår, hahaha. Och en tjej svimmade, läskigt värre :/ Har aldrig sett någon svimma förut, bara mig själv, höhö. :P

Greys Anatomy är ju bara för underbart förresten! Är det bara jag som älskar det? :D, det är den enda serien nu för tiden jag känner att jag absolut måste följa.

Imorgon kommer Sara förbi skolan, :D hon går i skola ända uppe i sundsvall, så henne träffar man inte ofta längre. Senast var i julas :( (?) Men nu ;) Hihi, det blir första gången vi äter skollunch tillsammans på 2 år! hhah :D

Nu blir det bloggrunda, sen sova!

Godnatt!

Friiida

Skola

Vi har haft matte, fått tillbaka matteproven (Hyfsat bra resultat för både Emelie och mig). Det vi håller på med nu är helt okej, man klarar det iaf ;)

Sen åt vi lunch, spaghetti och köttfärssås, mums. Det var gott för en gångs skull :) hihi

Nu har vi håltimme, sitter i ett rum, och pluggar biologi. Vi har prov kl. 15! :O Faast, det kommer nog gå bra, biologi är ju faktiskt det lätta ämnet.  Och ja, vi blir besatta av det vi läser i biologi, vi sitter och analyserar våran kropp under lunchen, vad som händer med maten osv, haha!

Ne, tillbaka till pluggandet.

Önska oss lycka till på provet!

Puss Frida och Emelie!

Ps. Armin hälsar!

Sömn behövs

Nu ska jag snart släcka lampan och sova. Det blir en fullspäckad dag imorgon, jag orkar inte det, vill sova ju :P hahah. Men men, ska man ha en framtid så måste man gå i skolan.. :P


God natt!!

Frida

Lunginflammation?

Fan, jag tror jag har gått och dragit på mig en mysig liten lunginflammation.. Mindre trevligt.. Kände igår att jag började få ont i halsen och så feber.. Tänkte inte mer på det, men idag.. Fyfan, det gjorde ont i hela lungorna när jag andades in kall luft.. Murr!! Hostar som en tok också, och febern har stigit...

Gick precis in på vårdguidens hemsida, och läste lite om symptomen på lunginflammation.

Feber, check
Smärtor i bröstet, check
Ont när man andas in djupt, check
Hosta, check

Så det blir att gå upp tidigt imorgon och ringa farbror doktorn.. Jag har fan inte tid att vara sjuk!! =(
Ska fan ha körlektion imorgon också, kan bli riktigt intressant.. Jag har inte råd att slänga bort 600 kr på att inte gå dit, men är samtidigt så sjukt otaggad på att köra bil.

Frida har precis förbjudit mig från att gå till skolan imorgon haha, sötnos! Dock tänker jag inte säga emot henne, har knappt fått något plugg gjort ikväll så provet skulle ändå inte gå bra..
Men jag hatar att skjuta upp saker och ting! Gaaah haha

Pluggandet idag gick ändå helt okej, vi gick igenom allt och det mesta satt rätt bra. Vi kan när vi väl vill haha =D
Dock var kakprojektet det roligaste på hela dan haha =D

Näe, nu ska jag sätta på någon söt film och försöka sova bort min sjukdom.
Puss!


Help

På internet står det att mitt paket med kläder från HM har anlänt. Men mitt sms där det står att det har anlänt, har inte kommit.

Jag vet inte vad jag ska göra nu liksom, vänta på sms, eller ringa ica (hämtningsställe) och fråga om jag kan hämta ändå? hahah, vilka "problem".





Vill ha sommar...

Idag har jag gått mycket. Härligt med lite omväxling! Det är även en riktig H&M dag idag. Fick både club-kortet och min beställning. Wohoo :D Hälften av grejerna är röda! Helt otroligt, lite färg i garderoben :O

Köpte ett linne två t-shirts och en typ.. sommarjacka? :P (måste få drömma lite)
Såhär ser den och linnet ut i alla fall:

image183

Me like!


Dags att plugga lite mer biologi, vi hörs!

/Emelie

3 brudar pluggar

Vi sitter hemma hos Frida och pluggar Biologi tillsammans, vi har ätit fruktsallad och kakor också! Kakorna tröck vi in hela i munnen. Höhö. ;)

Vi bjuder på lite bilder! hihi

image181image182

En god vana

25 min i kylan eller åka buss 30 min?

Tror det blir att gå (med andra skor), duktiga jag.

/Emelie

Strumpkänsla

Ni vet känslan när man har ett par strumpor på sig som sitter för tajt och man vill dra ut dom från tårna hela tiden?

Den känslan har jag även utan strumpor! Sjukt irriterande, och det är väldigt svårt att sova. Prövade att ha bomullstussar mellan tårna för att sära på dom, (vill egentligen ha såna där tåsärare man har vid pedikyr, men äger inga) det funkade ganska bra.

Tror det är pga mina fiina skor. :( Dom är lagom stora, men sitter inte åt så hårt över foten så fötterna åker fram i skorna när man går.. *snyft*

/Emelie

Har ni en omedveten nertryckarmänniska?

Hahah, förstår ni min rubrik? :P

Jag ska förklara.

Det finns en tjej, en gammal vän till mig, vi var superbra kompisar men tappade kontakten för några år sedan.
När jag var liten hade jag konstigt självförtroende, och fick då hela tiden för mig att jag skulle göra som alla andra osv osv. Så jag har alltid tyckt att hon är bättre än mig.

Iaf, jag har ändrats. Bryr mig inte alls lika mycket om vad folk tycker längre, bara lite ;). Men vem gör inte det? Iaf, när jag nu ser den här tjejen på tåget t.ex. så kommer min "mindre värdiga" känsla tillbaka, jag sitter och tänker hur äcklig och ful jag ser ut (även om jag timmen innan tänkt att "Hey, det här är en ganska bra dag"). Men bara just då, när hon är i närheten. Och hon är inte ens superdupersnygg, ser bra ut ja, men hon tillhör inte dom vackraste.

Hur fan kan det bli att jag känner mig sådär? Jag hatar det, :P

Nu kanske ni förstår min rubrik, och min fråga är, har ni någon sån människa i ert liv?


God natt

Frida

Lång sammanfattning

Det här kommer säkert bli ett jätte långt, och säkert jätte onödigt inlägg men det skiter jag i =D

Har några dagar att sammanfatta, så ni vet ;)

Fredag, Fru bagare slutade som sagt, sjukt tråkigt. Åkte så jag var vid jobbet runt 2, började inte förän 4 egentligen men ibland får man offra sig.. =) Jag gick och köpte blommor, en nalle och så ett kort där alla från "Spelet" skrev under. Hon blev jätte glad så det var kul att presenterna blev uppskattade! =D
Fick en jäkla massa komplimanger den dagen också, kom ju som sagt helt festpiffade. Men det var lite trevligt hihi =D
Efter jobbet åkte jag in till Harry B James där jag mötte upp Christer, Stoffe, Tony, Krille, Maria, Kalle, Lars (?), Roberto och några till. Att jag skulle hålla mig nykter gick ju åt helvete kan jag medela haha. Började med att eeeen cider kunde ju inte skada.. Sen en till kunde ju inte heller skada haha. Slutade iaf dricka vid 12 så jag skulle vara lite vettig på jobbet på lördagen. Träffade en del roligt folk kan jag ju lova hahaha. Blev iväg släpad av någon brud som skulle presentera mig för hennes kompis... Hrm, jag tror inte att rockkillar är riiiiktigt min typ alltså.. När dom har längre hår än mig, då blinkar varningssignalerna ;) Drog hem så jag var hemma typ .. 3 någongång. Somnade 4 och gick upp kvart över 8.. Petade i mig gorbys och sånt på natten så jag inte skulle vara så bakfull dagen efter.. Det gick väl sådär haha 
Antal timmars sömn; 4,25 h

Lördag
, började jobba.. 10 tror jag det var. Hade en jäkla huvudvärk, fyfan, tror dock det berodde mer på för lite sömn än alkoholintaget.. Men det är fri tolkning på det ;) Jobbet gick bra ändå, bara att se glad ut så ordnar sig allt ungefär =D Var sjukt trött efter jobbet, men det var bara att bita ihop för jag skulle ju som sagt på gayfest! Fyfan, det var det roooooligaste jag har gjort tror jag hahaha!

Mötte upp Ullis, Micke och hans pojkvän Niklas i gamla stan. Vi skulle käka middag på Torget tror jag det hette.. asså... Stämningen går nog fan inte att förklara, såå härlig! Blev presenterad för en massa killar, den ena snyggare än den andra, fyfan! Jag är inte alls bitter ;) haha
Men alla var supertrevliga, det var kindpussar hit och kindpussar dit, kyssar på handen, klapp på kinden, jaa allt! haha. Åt riktigt god mat, drack champagne och snackade med roligt folk. Sen när vi ätit och haft oss så började melodifestivalen! För vad är en gayfest utan melodifestival?! Samtidigt kom helrören fram så det var bara att ta för sig. Mycket mycket trevligt ;) Blev bortgift med en Daniel också, men vi kom fram till att istället för barn skulle vi skaffa hundar.
Det bästa var när Micke presenterade mig för många, det lät ungefär såhär varje gång "Det här är Fanny, visst är hon snygg!?" Först blev det alltid tyst, och då lägger han till "För att vara tjej alltså" Och då instämde alla som fan haha. Jag stod typ bara och garvade konstant haha 


Efter melodifestivalen skulle alla röra sig mot Linos tror jag det hette, något ballt gayställe. Hade så gärna följt med dit, för lär inte ha chansen att komma in där igen på några år. Det är 23 års gräns på tjejer där =( Men hade lovat Emily att komma och kolla på hennes spelning så det var bara att sätta sig på tuben hemåt.

Spelningen var skit bra, och det var riktigt kul på Spången.. Trot eller ej ;) Massor där som jag kände så jag vandrade runt mellan alla och var lagom överförfriskad ;)
Började vandra hemåt vid 1 när dom stängde. Hade typ .. 5 efterfest förslag, men jag skulle hem och sova. Började jobba 11 på söndagen så det var bara att pallra sig hemåt.. Fick sällskap hela vägen, det tackar jag för! =)
Djupa samtal om livet följde såklart ;) Stod och snackade med honom till 2 ungefär, då blev jag för trött..

Somnade runt 3, och skulle upp 9..
Antal timmars sömn; 6
Sammanlagt under helgen 10,25 h.
Antal jobbtimmar.. 14.. Alltså jobbade jag mer än jag sov haha

Det märktes igår kan jag ju lova.. Slocknade halv 9 i sängen framför datorn. Sov till ungefär 10 när Christer ringde och väckte mig, morrmorr! Kollade 3 avsnitt gossip girl, sen blev det sova från 1 till .. halv 1 =p Nu är jag nästan pigg iaf, lär vara i fin form tills imorgon =)

Skippade biologin idag, kände att jag verkligen behövde sova. Gick upp och drog till bilskolan, och det går såååå bra jag blir så glad! =D
Fick köra runt på dom större vägarna idag, öva på start i nerförsbacke nu och så blev det en del backning och så lite fickparkering på slutet ;) Jag gör tydligen väldigt snabba framsteg woohoo! Körkort i april-maj, här kommer jag!! =D

Efter det har jag faktiskt pluggat en del. Nästan klar med allt, det här provet lär gå bättre än förra iaf =p haha

Ska åka till Märsta imorgon och plugga lite med mina babes. Brukar bli väldigt bra =)

Så, nu tror jag faktiskt att jag har fått med det mesta från min helg.. T är förövrigt dum, jag börjar bli lite bittert frustrerad här.. Vet inte riktigt hur jag ska va.. Men men, tiden får utvisa hur det här ska gå ;)

Nu ska jag återgå till lite plugg om cirkulation ;)

Puss!!


Lamm och fontäner

Dagen började med lite skärande! mehehe. Vi fick äran att dissikera Hjärta, lungor, lever och njurar av lamm på biologin idag. Jag blev smått illamående samtidigt som jag verkligen hade superkul! Det låter hemskt, men det är jäävligt kul att dissikera :P hahaha.

Vid lunchen kom en lärare och sa åt oss att gå ut och titta på något riktigt roligt. Vi börjar gå, och när vi kommer ut möter oss synen av en 3 meter hög vattenfontän, rakt upp från asfalten! En brunn hade löpt amok eller något. Haha, det blev som en turistattraktion, folk ställde sig framför och tog kort osv osv. Självklart var jag och Emelie två av dessa ;)

Annars har det inte hänt så mkt, nu blir det plugg! (Surprise)

Frida

image179

Borrelia

Jag har ett biologi arbete som handlar om sjukdomen Borrelia. Snuskig sjukdom det där. Jag har blivit helt involverad nu, haha!
Det börjar med att fästingen biter sig fast och blablabla ni vet. Och man vet ju att man möjligen har borrelia av den röda ringen som kommer 3-4 veckor efter bettet. MEN, det kommer bara i 50% av fallen! :O
Så man kan alltså gå runt och bära på den här sjukdomen, och få en sjuhejdrans massa symptom, meen som läkarna kan missta för en massa andra sjukdomar! Och tillslut, om man har otur, leder detta till kroniska besvär. Man kan få en massa andra sjukdomar osv osv. Fy fan säger jag bara! Såå jävla läskigt!

Förlåt för det här otroligt Nv-inlägget. Meen, det är ju faktiskt viktigt! hihi.



Frida

Springsugen

Jupp, ni läste rätt. När det är ansträngande att böja sig ner för att knyta skorna känns det som att det är dags att sätta på sig löparskorna istället. Jag har faktiskt känt att jag vill ut och springa nu i några dagar, ut i det fina vädret! :D (inte det som är nu men det som var) Tyvär är våra fina spår förstörda.. Dom river och bygger som galningar här. I don't like it.. Och det gör inte vår natur heller :( Buhu

Men i alla fall! Ut och springa ska jag! :D Någon gång.. när vi har lite mindre att göra under veckorna. Kanske nästa helg? Eller nästa lov.. mer sannolikt.

Åh vad härligt det skulle vara!

/Emelie

Dansskola vore ju naajs

Trots allt plugg så hann jag träffa Tobbe i helgen. :)
Men nu sitter man här igen, med biologin! Och den suger, för jag vet inte hur man ska göra. Jävligt intressant, men sååå krångligt. Muhuhu.

Imorgon är det somsagt skola igen, jag vill inte att lovet ska ta slut, eller jo, för jag vill ha SOMMARLOV! maaaah.
(Och ursäkta för allt skol-hatande och läx-skrivande, men det är faktiskt det enda jag tänker på just nu, tragiskt nog)

Fast på Onsdag är det dans igen! Trevligt trevligt :) Det var hela 3 veckor sen nu, aldelles för länge! Igårkväll stog jag och gjorde piruetter, och försökte lära Tobbe, han ville inte. :P Sååå DANS wiee!

Frida

Gayfest

Tjuhu! Här sitter jag och smarrar på en gorbys, kanske är i liiiite kemisk obalans, men bara kanske hahaha.
Har haft en riktigt jävla rolig kväll alltså..
Först en riktigt gayfest med två från jobbet, hade såååå kul!! Det suger att alla SNYGGA killar går och blir gay alltså! Fyfan ;)
Sen har jag varit på spången och kollat emilyas spelning, grymt duktig var hon!
Ska jobba imorgon kl 11, det suger pung. Jag kommer må lika dåligt imorgon som jag mådde idag. Baksi på jobbet är fan ingen höjdare haha

Näe, nu ska jag gå och lägga mig, dricka min resorb och försöka vakna som en vettig människao imorgon!
Puss!

I'm back

Internet är tillbaka och livet är som vanligt igen, haha usch. Man märker verkligen hur beroende man är av det när man inte har det :P På ett sätt är det rätt skönt att "slippa", men inte när man behöver det till viktiga saker! nu ska jag spendera min lördagkväll med ett skolarbete, häääärligt.

/Emelie

RSS 2.0