Min tur att lämna landet

Ja nu är det snart min tur att lämna Sverige för betydligt varmare Grekland. Dock är det Thassos som står på biljetten och inte Kreta. Och vi är borta hela två veckor!! Det är alldeles galet länge ju. Jävligt svårt att packa för två veckor måste jag säga.. måste köpa lite nya trosor.. haha.

Men det ska bli himla skönt att komma bort lite, bara sola och bada och ha det härligt. Man lär få hemlängtan efter iaf en vecka, det brukar jag få.. och nu har jag ju en extra anledning att längta hem. Nämligen en viss herr Filip som jag inte får träffa på 2 och en halv vecka, buhu :(

Nej nu måste jag fortsätta packa.. har typ bara idag på mig, och lite tid imorgon. Har ungefär exakt samma planer som Frida dom kommanda dagarna. Alltså att dra till Fanny idag, komma hem imorgon och sedan dra in till stan för satc -premiären. Dock ser min söndag annorlunda ut. Ska åka hemifrån vid 5, för att sedan flyyyyyga härifrån! Det lär bli mycket sömn den natten.. inte. Men det gör inte så mycket. =)




Tudiluuuu folket! Vi ses om lite drygt två veckor! ;)

/Emelie
Glad midsommar förresten!

Hemma från ett hett Grekland

Nu är jag hemma efter ett vääldigt varmt Grekland, Kreta, Hersonisson, Mediterraneo Hotel (?). Några nyanser brunare och med lite nya kulturchocker är jag hemma. Borta bra men hemma bäst, eller hur?
En massa sol och bad har det blivit såklart, men även Knossos, Aquarium och shopping har stått på schemat. Det finns egentligen inte så mycket att säga, så jag låter bilderna tala istället ;)

 utsikten från vårat rum ;)

             

Härligt va? ;)

Imorgon ska jag träffa brunluggarna, inkl Elvis den här gången :D Det var inte igår inte ;)
På Lördag blir det Sex and the City premiär med tjejorna, och på söndag ska jag träffa Tobbe.
Så jag kommer nog inte hänga alltförmkt vid datorn i helgen, måste ju ut i "det vackra vädret" host..


Puss och Kram
Frida

Elvis is back

Nej, inte Elvis Presley;)

Utan Moi, Elvis, en del av brunluggarna ;)

Jaa åtta timmar på ett flyg tog det innan jag landade på arlanda... ingen kom o mötte men det var helt förståeligt. Jag var heelt död ändå så :P Och är typ fortfarande... haha

Imorgon bär det av till Vällingby centrum, äntligen dags att träffa iaf 2/3! Emelie och Fanny ska mötas där, woho längtar!

Sängliggande

Har typ växt fast i min säng nu, fyfan. Har ju som sagt spytt 2 gånger dom senaste dagarna, lagom mysigt. Och jag som verkligen, verkligen hatar att spy också.
Men måste erkänna att det har varit lite skönt att bara ligga i sängen, sova en 18 timmar om dagen och bara chillerilla. Dock är jag jääävligt hungrig haha. Dom två mackorna jag fick i mig igår natt kom upp hyffsat snabbt så jag ska snart försöka mig på två till haha.

Förlåt Elvis att jag inte kom och mötte dig idag, jag hade verkligen velat det! Men tror du förstår varför det liksom inte riktigt gick =p Men på tisdag, då ska vi träffas! =D Wooohoo!!

Vad har hänt den senaste veckan då? Hrm hrm... Drog ut där i lördagskväll, vi körde omkring en hel del och sen blev det bad i Lövsta. Första utedoppet blev den 7/6 kl 23:20 ungefär. Vill bara tillägga att jag var först i av jag och 4-5 killar. Haha alla andra bangade på att bada och vi var ändå en 20 pers. Iofs kravlade jag mig i medans dom hoppade, men vafan!

Söndagen var det jobb igen som gällde, sen dra till Lunda ängarna där dom spelade fotboll som vanligt. Och sen blev det käk och till slut tog vi oss ut till Lövsta igen för att bada igen. Och här kommer smidiga jag in i bilden igen haha. Jag förstår seriöst inte hur jag lyckas!

Jag ska vara lite macho och visa att jag visst är modig nog att våga hoppa från en 6-7 meter hög klippa. Vafan, man är ju en man! Meeeen... Här kommer det klantiga in i bilden haha. Jag är halvt panikslagen, om det ens räcker iofs.. men iaf, jag hoppar och på något stört sätt kryper jag ihop så jag landar så fel så feeeel!!!
Jag gör ett ben-bröst-ansikte plask. KADAAAAAAM rätt ner i vattnet haha. Jag föll som en kub ungefär haha. Slår i mina smalben så hårt så jag vet inte vad alltså.  Kommer upp till ytan och då ser jag hur alla står och kikar ner och ser helt förfärade ut haha. Det positiva måste väl vara att dom iaf kommer komma ihåg mig och mitt cp hopp haha.

 Såhär såg den värsta sidan ut dagen efter haha.
 Och här har det börjat bli lite blått haha.
Ett blåmärke på 25x5 cm är väl inget liksom, heelt normalt ;) Sen att jag fick blåmärken på varje sida om smalbenen, ett på baksida lår (där hälen träffade tror jag) ett 10 cm långt på underarmen och helt öm i ansiket är rätt skillat med tanke på att jag bara skulle hoppa i vattnet haha ;)

Sen hände väl inget speciellt i veckan.. Var på cypertown med Micke och hans vänner igen, och den här gången kom jag faktiskt på 15e plats av 26 st som var med! Jag är stolt, oh ja!

Onsdags - Gustens student! Grattis grattis måste man väl säga =)
Jobbade till 7 och sen efter det drog jag, bror och Oscar och Miriam dit. Då var redan bror nr 2 och Louise där. Käkade och drack massa god mat, träffade en massa folk jag kände igen och en hel del spelkunder haha. Hade hur trevligt som helst, så jag följde sedan med på deras slutskiva . Träffade ännu mer folk man kände, rätt obehagligt egentligen hur jag alltid lyckas stöta på vissa människor haha. Men apkul hade jag iaf, och kvällen slutade kalas haha.

Kom hem runt 9, och då var det bara att försöka sova någon timme innan jag skulle till jobbet vid 12. Men eftersom jag höll mig på en bra alkoholnivå hela kvällen så var det inga problem. Jag var pigg som en mört haha.

Det var väl min vecka i stort sett, jobbade en hel del, men det gör jag mer eller mindre alltid så.. Och den här helgen, då jag faktiskt var helt ledig och hade planerat att festa både fredag och lördag slutade ju mer eller mindre i katastrof haha. Drack lite i fredags, men mådde som sagt redan illa då så fick inte i mig så mkt, och tur var väl det kanske. Satt hemma hos Christer hela kvällen några stycken och körde sanning och konsekvens. Riktigt roligt haha. Jag fick såklart korten; Låt hela gruppen kroppsvisitera dig, låt gruppen bestämma ett ord som sedan skrivs på din mage osv haha.
Kom hem vid 3 ungefär, och vid 10 på morgonen var det bara att kasta sig ur sängen och pricka papperskorgen haha. Mysigt värre! ;)

Näe, nu ska jag skicka iväg en beställning på lite böcker till i sommar. Måste komma igång med min läsning igen, förstår inte varför jag inte läser längre egentligen. Jag är en sån där nörd som utan vidare kan läsa ut en bok om dagen när jag har semester. Men nu ska jag iaf beställa några som jag verkligen vill läsa så får vi hoppas att suget kommer tillbaka igen =)

Ska försöka mig på Snabba cash nu t om, så tack och hej från mig!
Puss / Fanny

What to do..

Gaaah beslutsångest :/

Fanny har spytt igen så hon bangar på att dra, vilket är förståeligt.. Flyget ska tydligen komma 25 min tidigare än väntat.. = typ nuuuuuuu när som helst. Usch what to do..

Känns ju bajstaskigt att inte komma, men samtidigt.. är det inte roligare att träffa alla oss glada samtidigt? Om jag ändå kunde ringa Elvis.. :/

/Confused Emelie

Hur jag än gör nu så blir jag ju försenad och vem vet hur jag ska hitta lilla Elvis på stora Arlanda? :S Är inte så kul att vandra runt ensam där .. har inget nummer jag kan ringa heller.. fanfanfan



07:15 New York EWR SK904, AC9424, LH6283, UA9368 5 Landat 07:00 SCANDINAVIAN SAS

Elvis är hemma igen :') Det blir nog inte att åka in nu, tror jag har förlorat min chans.. FÖRLÅT ELVIS!!!!! Hoppas du förstår ändå och att mitt sms kommit fram. :(

Elvis comeback

Imorgonbitti landar planet på Arlanda flygplats. Kl 07.15 närmare bestämt, om allt går som planerat (klart att det gör!). Självklart tänker jag befinna mig där (dock kl 07.17, får hoppas på en liiiten försening) för att möta den lilla korven, trots det tidiga klockslaget! Snälla jag. =) Och snälla Fanny som förhoppningsvis också kan komma. Det var meningen att hon skulle hit till mig idag, men den stackarn har ätit något dåligt och spytt hela morgonen. :/ Hoppas hoppas att hon mår bättre imorgon, för tapper som hon är planerar hon att stiga upp runt 6 för att ta sig till Arlanda ändå! Frida är mindre snäll och tänker inte befinna sig där för att möta Elvis, men det kan bero på att hon ligger och schteker någon annanstans och har en bit att åka..

Självisk som jag är tänker man på att för en gångs skull är det jag som får sova längre, och kunna gå upp då Fanny måste åka. Hihi. Det händer inte ofta kan jag säga.

ELVIS VÄLKOMMEN HEM!!!!!!!!!



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

/Emelie

Hej, hej då

Hej everybody

Här är jag, trött, mör men glad efter tre arbetsdagar som har gått bra! :D Jag vill bara säga att det är gaaalet mkt koder man ska kunna när man sitter i kassan.. Hitills har jag typ lärt mig; Bananer (4011), Avocado (4227), gröna äpplen (3210) röda äpplen (3214), jordgubbar (4252), godis (1363) osv osv.. Det tar typ aldrig slut.. hahah. har en fusklapp som är typ hmm.. 40 cm lång? Och det är inte ens i närheten av alla koder som finns.. suck.

Men kul är det faktikst, ett ganska socialt jobb, och bra arbetsmerit för tha future.


Imorgon bär det av till Kreeeta, woho! Ska bli himla trevligt måste jag lova, blått vatten, blå himmel (hoppas), god mat, brun, maaha. Underbaar.

Så jag kommer förmodligen inte skriva här på en vecka.. Men vi hörs sen ;)

Pussar i massor

Frida

Heja Sverige!


   


Jag tror stenhårt på 3-0 till Sverige! Jag har intalat mig själv att det ska bli så, och något annat tänker jag inte tillåta. Därmed basta! Målen får dom göra hur dom vill, det gör ju pressen lite mindre. Eller hur? :)

HEEEEEEEJA!
/Emelie

Om ni läser det här när matchen redan är spelad så kan jag säga att jag antingen är nöjd och glad eller jävligt förbannad. Spelar dom dåligt men vinner = lite förbannad men lättad. Spelar dom bra men förlorar = fanfanfan. Spelar dom dåligt och förlorar = jävla sopor!! (asförbannad). Spelar dom grymt och vinner = WOHOO!! VI TAR GULD! (mycket nöjd och glad)

Haha nej jag har verkligen inget bättre för mig :D

Hej hej

Hallå hallå, jag har inte suttit vid datorn på över 2 hela dygn! Har verkligen inte haft lust att göra det.. Har egentligen inte lust att göra det nu heller, men jag måste skriva färdigt en gammal skoluppgift som jag bara låtit ligga och skräpa här hemma. Det är en gammal engelska-uppsats som jag skulle ha skrivit om för några månader sen. Haha, men men.. jag har tid fram till den 10 eller 11 eller 15.. eller när tusan det nu var dom skulle sätta betygen.

Tänkte bara titta förbi här en liten snabbis innan jag börjar. Så Tjohoo! Vi ses när vi ses! ;)

/Emelie

Svenska för nybörjare

Haha så jäkla skönt alltså! :D
"En medvetslös pensionär."
Hahaha






Ps. Imorgon ska jag till gymmet, dukigt va? ;)


/Frida

Andra gången någonsin!

Jag har städat en toalett för andra gången i mitt liv!! Och den här gången var det nästan frivilligt. Shit pommes, håller jag på att bli vuxen här kanske?
Första gången var det en muta för att vi skulle få sno min brors lägenhet och festa i haha. Och nu var det bara för att jag hade så jäkla tråkigt. Sitter och väntar på att folk ska få i sig middag så man kan göra något kul ikväll. Hoppas på en repris från igår, sjukt najs kväll.

Jobbade först till 3, sen drog jag till Lunda ängarna där några dårar spelade fotboll och vi damer solade. Perfekt väder för det, lagom varmt och allting. Perfekt avslutning på det hela när jag blir genomdränkt i 2 liter vatten... Och jag hade ett vitt linne haha. Inte alls genomskinligt, nej nej! ;)

Drog hem, käkade middag och sen var det bara att klä på sig varma kläder för grillning på Hby strans klippor väntade. Vi var väl ett gäng på kanske 30 pers om inte mer som satt där och drack lite, spelade musik osv. Sanslöst mysigt!
Runt 1-2 fick jag skjuts hem, jag börjar bli kär i det där gängets bilar alltså. Fyfan, jag fnittrar som jag vet inte vad när dom gasar på haha.

Har jobbat idag, och var väl lagom pigg imorse, jag ville ju snooza längre! Men upp kom jag iaf, och jag kom bara 30 sek för sent också, det är helt godkänt tycker jag ;)

Fru bagare var där idag också, skit mysigt! Så jag hade en lunchdejt med henne, och vi satt och skvallrade om allt möjligt ungefär. Fick även ett sms av herr bagare där han skrev att han saknade mig, mihihi =D Iofs saknar jag säkert honom mer, men fortfarande haha. Lite varm i hjärtat blev jag allt =)

På hemvägen gick jag förbi nälstaängarna, där Christer och company spelade lite boll. Fattar inte hur dom orkar, måste vara ölen som gör det haha. Och nu väntar jag ju som sagt på att dom ska bli klara så jag kan få brumma bil =D

Puss och trevlig kväll! / Fanny

Sämst

Shit, jag är riktigt riktigt dålig på att skriva här alltså. Fyfan..

Lördagen- var på Spången. Inte världens ställe, men vafan, när mina killkompisar anordnar en kväll där så är det klart jag drar dit. Innan det hade jag varit och firat Malin med hennes släkt och vänner inne i stan. Trevligt trevligt, dock bangade jag stenhårt på alkoholen där. Istället började en mysig huvudvärk smyga sig fram och den höll fan i sig till runt 10 på kvällen. Och då var det bara att köra igen! ;)
Hade skit kul på Spången, dansade i säkert 2 timmar eller så. Svettigt som få blev det haha. Drog sedan på en riktigt värdelös efterfest så det blev bara en snabb visit där för att sedan åka hem och sussa.

Söndagen - Malin fyllde år på riktigt!! Haha och hon fick tre dagars firande ungefär. Alltid najs. Jag och Andrea tog ut henne på middag på Fridays. Skit trevligt var det, och gott som fan haha. Drack lite drinkar och hade det najs. Efter det så drog jag förbi Emilys studentskiva. Pallade inte dricka där så jag åkte bara dit för att vara lite social. Stötte på en del folk som man kände igen eller hade hört talas om. Fick skjuts hem av Emilys brorsa så det var galet skönt alltså.

Måndags - Låg på nälstabadet som sagt med Jesper i ett par timmar och hade det as kalas. Brun som få blev man också. Sen bar det av till jobbet för att jobba 2 timmar.  

Tisdags - Skulle ha gått på 3ornas utspring, men jag lyckades missa bussen och då kändes det inte så värt det faktiskt. Så jag la mig och halvsov lite till kl 12 då det var dags att börja göra sig snygg!
Sjukt najs egentligen, jag fixade naglarna, fötterna, rakade benen osv osv. Och sen så lockade jag håret, och det tar ju en timme ungefär. Men snyggt blir det! Så jag var klar vid halv 3 och 3 mötte jag upp alla i v-by. Sen åkte vi till David, och han var ju lagom nykter när vi kom haha. Men det är så det ska vara! Åt god mat och hade det skit bra. Efter någon timme under tak så satte sig fler och fler ute på gräset och solade lite samtidigt. Runt 8 ungefär började jag dra mig hemåt, eller till centrum då. Där köpte jag käk och gick över till Christer och käkade. Sen gjorde han och Adolf mig sällskap till centrum igen, när det var dags att börja åka in mot stan. 3ornas slutskiva var målet, och den var väl sådär i början... Inge folk eller så.. Men efter ett tag började fler och fler droppa in, och till slut hade jag riktigt jävla kul där. Vid 2 tiden tog jag och tre till en taxi hemåt.

Onsdags - Skolavslutning! Men eftersom jag inte gått så jävla mkt i skolan i år så blev det inte samma vanliga WOOHOO känsla, men det var väl trevligt. Dock ska ni veta brunisar, att jag hade fan inte gått upp om det inte hade varit för er! Mådde väl sådär och var sanslöst trött. Fyfan haha.
Grät en liten skvätt på avslutningen, våran PH ska sluta och det är fan inte kul någonstans. Första gången Frida och Emelie såg mig gråta också haha.
Efter lite chillerill i kista så åkte jag in till stan på jakt efter min klänning, fast i en mindre storlek. Men det var lönlöst så då köpte jag mig lite piercings istället haha.

Torsags - Mötte upp Christer vid 10 och så la vi oss på Nälstabadet och solade galet. Riktigt skönt. Runt halv 2 började vi röra på oss, han skulle in till stan på utspring och jag skulle hem och göra mig snygg inför Andreas mottagning.
Riktigt kul att vara där igen och träffa alla, vissa var det över ett år sen man såg osv. Roligt att så många kände igen mig och blev så glada över att se mig =)
Drog runt 10 kanske (?) då jag skulle till en annan mottagning. Drog dit och hade det trevligt. Hittade en ny kompis i form av en väldigt hårig vovve som aldrig blev trött haha. Fick skjuts hem vid 2 tiden kanske, och då var det bums i säng!


Det här skrev jag igår innan jag drog ut, så ni inte tror jag blivit dum i huvudet eller så haha.

Pyss / Fanny

Slipa

Jag är precis som Frida, blir typ galen av att inte göra någonting. Därför måste jag se till att hålla mig sådär lagom sysselsatt! Och då har jag ju den perfekta aktiviteten för en varm sommardag! Nämligen att vara iiiiinne :D Haha, jag ska ju måla om i mitt rum och nu har jag verkligen all tid i världen. Det är ju nästan fööör varmt för att orka vara ute, och jag blir bara rastlös om jag ska ligga stilla i en solstol och svettas.

Alltså: morgondagen är planerad! :D Först blir det att följa med som smakråd till brorsan som ska köpa present till flickvännen sin, gulligulligull, sen blir det att sliiiiiipa. =) Får se om jag lyckas hålla det denna gång... har ju sagt att jag ska göra det x antal gånger.

Såhär ser färgen ut för tillfället, väldigt grönt.



Har tröttnat rejält på den alltså..
(Där ser man mitt minifönster också, längst till vänster)

Wish me luck
/Emelie




Summerlov

Sommarlovet har inträtt, och när man har haft fullt upp 24/7 hela jävla året, så är det svårt att varva ner. Därför har jag gjort ngt varje dag i stort sett. Bara för att jag fått tristess av att sitta hemma.

Det började i Onsdags, efter skolavslutningen. Då drog jag och Emelie till invigningen av ett nytt McDonalds, där Tobbe har fått jobb, vi fick gratis BigMac, haha. :D Det blev en lugn kväll, firade in sommarlovet med att somna tidigt. :P haha



Så i Torsdags åkte jag till Tobbe på dagen, vi solade, det blev jäkligt varmt, men jag är ingen blekfis iaf. ;) Sen på kvällen så åkte jag in till Sigtuna igen, fast träffade Julia, Sarah, Emelie, Linnea och Karin. Vi hängde vid vattnet ett tag, sen så åkte vi hem till Julia och satt och snackade lite skit :)

Idag så blev det kungsträdgården med Emelie, det var ju typ Smaka På Stockholm där. Så vi åt en del gott, (Skagenröra macka och BBQ-grejs.) Brände oss lite, tävlade om en Ipod, fick solkräm, köpte ett par jeans för 50 kr!! Snacka om billigt! Nu på kvällen har vi besök, men det är inga jag känner, så jag orkar inte socialisera mig, höhö.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra.. har fått tendens till soleksem, så jag har en anledning att vara inne :P Men man vill ju njuta av det fina vädret egentligen. Haha, aja, teven får vara mitt sällskap. :P

På Måndag börjar jag jobba, redan kl. 8 på morgonen ska jag sitta i kassan på Ica Maxi och jobba. Jag är så jäkla nervös! Haha:D

 
Är detta mina blivande arbetskamrater? :O Btw, jag saknar han Roger i reklamfilmerna.. :P hahah

/Frida



366 dagar

Idag är det bara 366 dagar till jag tar studenten. Åh vad jag längtar kan jag lova. Var på treornas utspring, och avundsjuk blev jag som bara den. Jag blev även "skadad" där, haha. En student som jag stog bredvid lyckades tappa en stor champagneflaska, en av dessa stora skärvor flyyger förbi mig och gör en rejäl repa på knäet. Det började blöda. Haha, lilla kinkiga jag tar det här som en stor grej och visade genast upp repan för mamma och pappa när jag kom hem. :P Det lämnar nog ett ärr, som lyckligtvis har ett kompisärr några centimeter under sig. Hahah, töntigt.

Hur som helst, imorgon är det avslutning som sagt, och då även bara 365 dagar till studenten! ;) Härliga nedräkning.

Godernatter!

Frida


Bygglovs Villy + drog i drickan

Nu är jag här igen, tadaaa. Och redo för ett jobbigt långt inlägg, men antar att det inte är någon överraskning längre haha.

Vi kan börja det hela med att säga såhär. Jag är röd. Riktigt röd, jag skulle nästan kunna agera stopljus just nu haha. Men som tur är så gör det inte ont alls, så jag är nog inte så farligt bränd ändå. Brukar alltid bli såhär i början av sommaren, och som vi alla vet. Röd blir brun till slut! ;)
Hade det skit mysigt med Jesper idag. Mötte honom vid elva och så låg vi bara där och tog det lugnt. Badade gjorde vi också! Vi var kvar där till 2 ungefär, då var jag tvungen att hoppa in på jobbet och jobba 2 timmar. Men det var tillräckligt för mig alltså, hade jag legat kvar där så hade jag nog haft rätt ont just nu..
Efter jobbet har jag drygat omkring med Christer, köpt studenpresenter och studentmottagningsklänningar. Och så har jag åkt raggarbil haha. Jag är helt kär i Stoffes slitna raggarbil som kan göra avgas pruttningar. Jag fnittrar som ett litet barn varje gång ungefär haha.

Men för att återgå till det roliga, helgen!
Fredagen började med att jag jobbade till 7, sen var det bara att vandra järnet hem till Malin där Emilie, Dea och Issa väntade plus galet mycket mat. Vi käkade as god mat, drack god bål och körde jag har aldrig. Skit trevligt helt enkelt. Dock avvek jag runt halv 11 ungefär. Skulle in till stan och Harry B James som hade öppet till kl 5 kisskonserten till ära. Mötte upp det vanliga gänget där, och folk droppade in och droppade av under hela kvällen.
Det mest spektakulära var väl att jag och Elin satt och festade med Villy från bygglov haha. Det var.. En speciell upplevelse måste jag säga.

Något mindre kul var att någon hällde ner något i mitt glas med cider. Men som tur var så upptäckte jag det innan jag hann dricka av det. Och snabbt som fan stack vi ifrån det bordet! Blev fan riktigt rädd/upprörd. Man vet ju att sånt händer, men samtidigt tror man aldrig att det ska hända en själv... En kompis till mig visste inte om att någon hällt ner något där så han drack av det, och fick sig en rejäll fylla trots att han bara drack 2 öl.. Så nånting mysko var det i den.

Efter det så hade jag iaf skit kul, drog i mig för mkt alkohol dock, det märkte jag när man dagen efter tänker efter hur mkt det egentligen blev.. 12 cider plus förkrök är waaaaay to much för lilla mig! Så det var en jävla tur att vi åt som djur hemma hos Malin, och sen bidrog väl faktumet att jag drack till kl 04:45på morgonen till att jag mådde bra hela kvällen och dagen efter, mer eller mindre haha.

När stället stängde 5 tog jag och två killkompisar en taxi hem och jag rullade väl in här hemma runt kvart i 6 kanske.

Märker nu att det börjar bli lite väl långt här, och jag börjar bli rätt trött. Så vi får helt enkelt dela upp min helg i två inlägg eller så. När jag skriver igen vet jag dock inte.
Imorgon är det ju utspring plus studentmottagning och sen slutskiva! Är inte så taggad just nu, men det kommer komma snart om jag känner mig själv rätt haha.

Ska försöka bli bättre på att lägga in bilder när jag skriver också, så här kommer det en bild på mig och Villy! ;)
 Kameran suger iofs pung, men fortfarande, det är bildbevis! Haha

Näe, nu ska jag sussa galet.
Puss och natti! / Fanny


2 dagar kvaaaaar

Idag har man haft sista skoldagen för tvåan =) Känns uuuunderbart! Dock kunde vi lika gärna skippat den då den endast var typ 10 min lång.. men det är en annan historia som har med inställda tåg att göra.

Imorgon blir det att spana in treornas student, man vill ju se vad man har att vänta sig sen när det är dags..

Och på onsdag är det sista "vanliga" skolavlsutningen!!! Följt av lite sedvanlig "Pimp My Icecream" och senare även McDonalds invigning? haha. Hey, en gratis BigMac tackar man inte nej till.. ;)

Byye
/Emelie

Tillbakaa

Yaaaay yaay min bärbara dator är tillbaka i mitt knä! :D Det är helt underbart att internetsidorna stängs när jag trycker på kryss, och att msn inte låter 20 sek efter den har blinkat. Fuck off externa dator, älska bärbara dator! :D

Idag var helt underbart varm och skön, gick i kjol och linne. Sånt är så häärligt :D

Inget mer på hjärtat!

/Frida

Tjingeling!

Tänkte bara skriva lite snabbt här, känns som om det blir för långt mellan inläggen annars.
Har haft en kanonhelg! Dock jäkligt sliten, men det har varit sååå värt det!
Nu ligger jag i sängen och ska sussa strax, har tagit igen på alla bloggar och sånt från helgen så man är uppdaterad som man bör haha.

Imorgon kommer bli riktigt skön, ska möta upp Jesper vid 11 i Nälstabadet och där ska vi ligga och chillerilla hela dagen och bli bruna som aldrig förr. Snacka en massa skit som vanligt ungefär.
Sen vankas det långpromenad med Christer och säkert någon/några fler. Måste ladda upp inför tisdagens utgångar haha

Nu börjar jag bli för trött här, så bäst jag stänger av här.
Men måste ju dela med mig av en bild från helgens bravader.
 Sådär kan man också se ut kl 5 på morgonen utanför Harrys haha.
Observera mitt ascoola hawaiihalsband med jägermeisters märke på haha.

Men men, mer om helgen kommer upp senare.
Puss och godnatt! / Fanny

Me are here

Skriver inte här så mkt just nu, det beror som sagt på att min dator är på lagning. Men imorgon får jag tillbaka den <3. Den mesta tiden vid vår externa dator har bestått av suckar och slag på bordet för att den är sååå seg.

Anyway.. Vad har jag nu gjort under denna tid? Joo.. Jag har överlevt tvåan! Wohow! Det har vart en del plugg sista veckan, men nu är det över och på onsdag kommer det efterlängtade lovet. Har även träffat kompisar och Tobbe. Och idag tog jag faktiskt mitt första dopp! I en pool dock, men lika härligt för det hihi.

På Onsdag På Onsdag På Onsdag. Och det härliga är att imorgon går vi endast halvdag, det är bara info om projektet nästa år. På Tisdag är det utspring för treorna, då är man nog där och glor. Och på Onsdag, kära onsdag, får vi sommarlov!

Den 12: Juni ska jag till Kreta! Vi bokade en resa i sista minuten (fast inte en sista minuten resa höhö). Det blir en vecka, med all inclusive. Även Middagsklädsel :/ Lite för fint för ett inte så jättefint hotell måste jag säga (3+). Men häärligt ska det bli :D hihi


Ha en bra kväll!

Frida

RSS 2.0