HAHA! så jävla bra

Buss 17 mot Östra sjukhuset, Göteborg

Tant ~80 sätter sig bredvid en man ~35 som ser ut att komma från Mellanöstern. Tanten börjar småprata med mannen.
Tanten: Det känns inte tryggt att gå ut nu för tiden med alla invandrare...
Mannen ser besvärad ut.
Tanten: Jag vet ju aldrig om om det är en invandrare som kommer när jag beställt färdtjänst. Då är det bättre att ta bussen.
Mannen: Jag är ju invandrare...
Tanten tittar misstänksamt på mannen.
Tanten: Är du från Norge?


cred: tjuvlyssnat.se


Det går bra nu...

Förra veckan blev mer eller mindre som planerat, förutom att på fredagen bakades det bullar med gamla gänget, sen drog jag till solna för att festa med Dennis och hans nya kurskamrater. Riktigt trevligt, roligt folk, lagom med alkohol, och en snubbe som raggat på mig på jobbet haha. Någon som minns mitt postragg? Han var det iaf, och det såg fortfarande bra ut. ;)

Lördagen blev det förfest hos Micke bagare, där sinnessjuka drinkar blandades och en maaaassa bögar var i omlopp. Tror aldrig jag och Elin blivit så antastade som vi blev där haha, men det är ju inte samma sak när det är en gay liksom. Runt halv 12 drog vi till operaterassen, där det var fest. Sjuukt kul, och sjukt dyrt. Jag och Elin svingade våra lurviga ett bra tag med diverse "det" folk haha, sen blev det hyfsat tidig hemgång. Tack till Stoffe som körde hem mig båda dagarna, grymt snällt!

Harrys kom jag inte ens in på, sån sjuk kö så efter 2 timmar i kö, med en gammal kompis tack gode gud, gav vi upp och åkte hem haha.

Övningskörningen har gått skit bra! Så halkbana är bokad nu till den 21, sen är det bara uppkörningen som fattas! Längtar som en tok!!

Den här veckan då.. Hände väl inte så jäkla mkt mån-ons. Lite jobb, en hel del skola och lite sånt. Träffade nog t om Christer ett tag också innan min match i onsdags. Den gick blöö, mina skott flög åt heelt fel håll haha. Märks att jag har en hel del att träna igen.
Skulle ha gått på "skolfest" på onsdagen också, hade biljett och allting. men när jag kom hem halv 11 från matchen pallade jag inte göra mig snygg, åka in till stan och titta på alla andra som var kanoners kanoner. Så jag var vuxen och städade rummet istället haha. Neeeerd =D

Torsdag, hade studiedag pga festen kvällen innan, sjukt najs. Så jag jobbade buketten 13.17.40 och coop 17.45-19 haha. Me like money! ;)
Efter jobbet var det bara att skynda satan till bussen för att åka till Jakan och kolla på Emilys spelning på någon ungdomsgård där. Fyfan vad duktiga dom är! Helt galet bra, ni vet sådär rysnings bra haha. Mr B var även där, och jag vet att du läser det här nu, Mr B! ;)
Kul att träffa honom igen faktiskt. Alla drog till PG's och skulle bara ta någon öl. Någon öl blev till många cider för mig, och för alla andra också tror jag haha. Kul som fan var det iaf.

Ledig fredag också från skolan, mucko najs haha. Skulle hoppa in för jimmy en stund, så jobbade 17.30-19. Lagom långt pass ;)
Sen drog vi syskon hem till mamma för att fira henne en dag i efterskott. Mysigt mysigt :)
Jag fick dock skynda mig därifrån, för att möta upp Malin och Andrea och åka in till stan för en drink. Vi satte oss på After, snackade en hel del skit och hade det allmänt najs. Blev invaderade av ett gäng irländare som snackade som om dom hade bajs i munnen haha. Men efter ett tag vande vi oss, och dom var riktigt trevliga. En av vakterna försökte även få mig att stanna till efter stängning... Vad är det med mig och vakter alltså haha, börjar bli lite illa nu.

Hade match i lördags också, och den här gången gick det riktigt bra. Vi spelade skit bra, jag höll mig undan från skotten och gjorde annat i stället haha. Sen stressa hem, göra sig snygg och dra till Slussen och möta favvo-angelica. Vi skulle på Louises, min chef i buketten, födelsedagsfest. En hel del folk från vällingbygången haha, riktigt roligt.
Festen höll på till halv 4, och då var det mer eller mindre omöjligt att ta sig hem. Jag var inte sugen på en resväg på över 1½ timme, så jag fick sova kvar hos Louises granne, snäll som han var. =)
Drog därifån vid 11, hem och sova en timme för det blev det inte så mkt av under gårdagen, och sen bidde det fotboll. Djurgårdens sista match för säsongen, och den var skit dålig haha. Men jag var där iaf ;)

Nu har jag precis vaknat efter en redig tupplur i fåtöljen och ska läsa igenom lite grejer inför imorgon. Sovmorgon till halv 1, me like!

Nu är det bara att vänta på nästa helg igen haha.
Jobbutgång vankas på lördagen förhoppningsvis, och jag lär ju gå ut fre också om jag känner mig själv rätt haha. Jobbet har aldrig stoppat mig förr så ;)

Föresten, Malin hade rätt, han snodde min raggförmåga, men nu går det jävligt bra igen haha. Woohoo

Puss / Fanny som har gårdagens smink på sig fortfarande... The walk of shame haha..

Det 666e inlägget

Okej nu förstår jag varför ingen velat skriva ett inlägg på evigheter igen. För det inlägget skulle bli det 666e inlägget... Härligt, jag har precis skrivit djävulsinlägget ;) Det känns tryggt haha.

Min och fridas insiktsfulla msn-konversation såhär på söndagen:

Elvira<3 säger:

man ska vara rakt på sak

Frida. säger:

jaa

Frida. säger:

inte linda in det en massa

Frida. säger:

som sagt.. killar ,)

Elvira<3 säger:

elle rhur

Elvira<3 säger:

we hate them but we love them

Frida. säger:

oh yes

Elvira<3 säger:

vilka insikter

Elvira<3 säger:

oh no jag skrev det 666e inläggetpå vår blogg!!! damn it! det är värsta jävulsnrt!

Haha chocken jag får när jag inser ;) och jag är inte alls skrockfull, oh nej!


Vill man ha nåt, får man skaffa det själv...

... till exempel ett helt random inlägg på brunluggarnas blogg! haha nu är det dags att skriva lite igen. Kan ju köra en Fanny-genomgång av några av dagarna som kommer, så ni tjejer vet lite vad jag pysslar med i mitt liv nu när jag kommit hem igen ;) Inte för att det är lika spännande som Fannys, men jag gör mitt bästa haha ;)

Måndag: Gå upp extra tidigt för att plugga inför en redovisning, möte med min grupp i skolan (vad gör man inte för skolan..). Skola till halv fem, yeay, vilket betyder att det är mörkt när jag slutar. Sen konfamöte direkt efter skolan till ca 19. Raka vägen hem, till mat och säng :D
Tisdag: Skola, håltimme, skola, TRÄFFA BRUNLUGGARNA! Japp det är dags att ses! Förhoppningsvis kan Fanny bära med sig nallarna så Frida och Emelie äntligen får sina försenade födelsedagspresenter :)
Onsdag: Skola, how we love it, och sen jobb efter det till 20 :) Pengarna lär behövas när de rullar in efter jul!
Resten av veckan är helt oplanerad, så Fanny jag är absolut inte lika uppbokad som du är hela tiden haha ;)

Annars har jag varit helt otroligt SJUK på sistone, blev sjuk samma dag som jag skulle flyga hem från USA. Blev sängliggande i några dagar vilket var helt okej, men seriöst att sedan få ett gigantiskt munsår var lite att ta i... det gjorde att jag inte drog mig till skolan förrän förra fredagen. Jippie, som att jag inte redan var efter i skolan...

Om det är någon som är sugen på att gå ut i helgen är det bara höra av sig, för jag måste få parta loss lite. Gärna med en kombinerad fylla.

Nån gång ska jag väl skriva lite om vad som hände i USA också... nån gång. Men inte ikväll, för nu är jag trött och måste byta lakan och plugga lite till och sen sova på det.

God natt :)
/Elvis


RSS 2.0