Chock!

Jag var nära att skrika när jag såg mig i spegeln precis innan jag skulle till sängs.
Men chocken gick över till bedrövelse, och jag blev äcklad. Haha.
Jag såg så himla ofräsch ut så det var galet!
Trött så in i helvete, bara snabbt avtvättat ansikte = svart under ögonen, och håret i nån konstig form med vatten i så det såg ut som att jag hade flottigast hår i världen. Chock säger jag bara.

Jag har bara skrikit en gång när jag sett mig i spegeln, och det var när Sara hade tuperat mitt hår ngt otroligt till våran halloweenfest i 6:an(?). Jag var Frankensteins fru, och ja, vacker var jag inte. Vilket resulterade i ett skrik och bortspringning från spegeln. Haha :)
Trevliga minnen :)

Med detta vet jag inte vad jag vill ha sagt, alla har vi bra och dåliga dagar? haha :P

God natt från mig
Frida
Puss

Back in the game

Nu jävlar ska jag uppdatera! Har väldigt mkt att berätta, tror jag iaf. Det känns som om det här har varit den längsta veckan i mitt liv. Hua!

Måndag, åkte ju hem till Dennis och åt mat. Käkade kebabpizza, faktiskt riktigt gott. Sen bidde det ratatouille (?) och exotiska frukter med smält choklad och glass till. Gaah, stört gott alltså. Åkte hem lite för sent kanske, runt 12 eller så var jag hemma.

Tisdag, jobbade säkert jätte länge, som vanligt liksom. Vet inte riktigt vad jag gjorde efter jobbet? haha Säkert inget viktigt, som vanligt där med haha. Lyckades dock tabba mig rejält, oh fy fan vad hemskt det var. Aldrig kännt mig så elak i hela mitt liv typ.

Onsdag, jobbade hela dagen och sedan var det bara till att vara barnvakt en stund. Var hos Louise vid 5 tiden, kom hem runt 7 ungefär. Blev lite pengar iaf, jag satt iofs mest och sov där haha.
En gammal jobbkompis, Miriam hade varit förbi på jobbet innan och hälsat på, och då sa hon att hon och några jobbarkompisar skulle ut på kvällen och hon ville att jag skulle följa med. Sagt och gjort, vid 8 var jag på väg till söder. Stället hette typ den gröne jägaren eller nått sånt, ett riktigt hak haha. Men hade skit kul, Miriams kompisar var skit snälla och så var det kareoke hela kvällen så man hade lite och skratta åt haha. Vi körde även en gruppsång i slutet precis innan jag skulle dra. Lite smått sliten var jag, druckit goda drinkar =D
Drog hem rätt tidigt endå, skulle börja jobba klockan 10 idag så jag drog 20 i 1 ungefär. Christer fick vara mitt telefonsällskap, ville inte åka helt själv. Kommer hem, ser att T är inne på msn. Och så blir det deep talk fram till 3-4 ungefär. Håller Fanny på att falla dit igen?! Dont know, dont know.
Diggade Jimmys kommentar iaf "När ska du ta Fanny då? Hon väntar ju" haha wtf? Jag är fan inte desperat, inte så iaf haha. Men jag tror fan inte jag skulle banga, och det känns lite wierd. Jag som skulle hålla mig borta från förhållanden till efter sommaren... haha ups =p
Men men, vissa hinder ivägen fortfarande, får se vart allt leder när kusten är klar ;) haha

Idag, fyfan var så jävla trött imorse. Började ju som sagt 10, och för få timmars sömn och alkoholintag var inte den bästa medicinen för mig. Min kropp hatar mig seriöst, måste nog gå till farbror doktorn snart. Mindre kul att jag får värsta sockerkicken av typ festis så jag börjar skaka. Bittert bittert. Hade värsta hästpasset idag, 10-19. Jag överdriver inte när jag säger att jag höll på att börja gråta några gånger alltså. För lite personal, och för mycket folk. Fick iaf trevligt sällskap hem, gick helt åt fel håll bara för T ;) haha

Just det! Min cp fitt äckel chef har dragit ner mina timmar så in i helvete!!! Från att ha jobbat cirka ca 130 timmar i månaden har han dragit ner det till 40! Jag jobbar för fan ingenting! Vaaaad ska jag göra resterande dagar liksom?! Pilla mig i naveln eller? Blir så sjukt lack, spec efter utvecklingssamtalet också, dom var ju sååååå nöjda med mig, och jag skulle självklart få mer tider när biologi b slutade. In my face liksom, att jag trodde på det. Så om dom inte ändrar det snart får jag söka ett nytt jobb. Jag tänker inte gå hemma hela dagarna, inte en chans!

Men på tal om roligare saker, imorgon blir det tatuering för mig! =D Längtar som faaaaan. Lär dock göra ont som fan, men det är smällar man får ta om man vill vara snygg ;)
Mina babes ska följa med mig och hålla mig i handen haha, tack för det! =)

Mr M får sig en rejääääl diss nu, lär väl få ett snyftsamtal snart, jag ooorkar inte!
Han fattar fan ingenting, trots att jag är riktigt jävla elak för tillfället!

Puss!

Professor Emelie

Sicken lång dag det blev. Slutade 11.40 men kom inte hem förns 6-halv 7. Det enda jag har gjort förutom skolan då är att gymma.. och äta en macka. Men vi stretchade rätt så länge.. Mina beeeeen, om jag inte blivit vigare nu så vet jag inte vad. Pain! Jag kom på hur man skulle göra på en viss maskin också, och jävlar vad den blev jobbig!! Haha, jag som tyckte den var aslätt men nejnej, så fel jag hade.

Hihi, vi har en flummig lärare som undervisar i bla svenska. Jag satt med Tobbe och Rawand och käkade och snackade en del, vi vart typ ensamma kvar till slut. Och så mitt från ingenstans dyker Maggan (flummiga läraren) upp och säger: "Emelie.. du ska bli professor i fysik! Jaa, du skulle passa som det." Och jag sitter där som ett frågetecken. Ba, "ööh va?" Och så frågar hon en annan snubbe som går förbi: "Visst skulle hon passa som professor i fysik?" Snubben tittar på mig och börjar nicka medstämmande och säger sedan: "aaa.. Jaa det skulle hon." Maggan: "Ja du ser, han har alltid rätt." Jag sitter fortfarande som ett frågetecken och en aning chockad över "påhoppet".

Haha, jag vet inte vad jag ska tro om detta.. hon är ju rätt flummig.. men hon skulle ju inte säga nåt sånt utan anledning liksom. Det kanske är ett tecken från ovan! Jag ska bli professor i fysik! *hosthost* ska bara klara de båda livshotande kurserna först.. (Fy A+B)

Det påminner mig, jag har en läxa att göra i just fysik!

See ya!
/Emelie

image149

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, efter en liten semester bland bergen i Vemdalen!
Jag har åkt både skidor och snowboard, bräda åkte jag första dagen, sen insåg jag hur jobbigt det var att komma efter familjen som åkta snabbare (skidor), så jag bytte till skidor. Och hej, det är jag ganska så grym på :D hihi
Så vad har jag gjort? Åkt, sovit och ätit. Helt mysigt. :)

Antal:
Fall:
2 (Skidor, snowboard räknas inte)
Dagar: 5
Nätter: 4
Hamburgare: 4 (Usch!)
Busvisslingar: 1 (inget att skryta med, men hey, dom visslade på mig ;) )
Skickade Sms: 49
Nästan-åka-in-i-ett-träd: 1
Nästan-köra-på-renar-med-bil: 1
Gå-upp-för-brant-backe-med-skidor-på-axeln: 1

Lite bilder:
 Fin fin utsikt! :)
Jag med snowboarden(Jag är inte flintskallig)
Tre av fyra par skidor :)
Utsikt från parkeringen
 Vårat hotell, vi bodde på andra våningen där. Längst till höger sov jag ;)

Bya bye För mig
Frida
Puss

Hejsan!

Har inte skrivit på ett tag, fy mig!
Hinner inte nu heller, ska iväg om en kvart och möta en gammal jobbarkompis, vi ska ut och dricka lite. Kommer nog bli riktigt rikigt kul =D

Elvis, tack för ditt kort!! Blev skit glad!

Puss!

Veckans profil?

Hej Emelie!

Som du kanske sett har vi på vår externa hemsida ett inslag som heter Veckans Profil. Där finns en liten intervju med elev eller personal på skolan, samt bild. Detta uppdateras varje vecka, och jag undrar nu om du är intresserad av att vara med?


Say whaat? Haha, för det första har jag ingen aning om vart detta inslag är någonstans eller att vi ens hade ett sånt. För det andra, väljer dom slumpvis, eller finns det en anledning till att jag ska vara med där? I så fall känner man sig ju lite hedrad, kanske även en aning nördig men vafan. Jag måste ta reda på mer om detta..

Nu ska jag strax dra till dansen. Utan Frida! :O Leeeeskigt, haha

Ha det bra
/Emelie


Till mina bloggarkolegor: vad ni är dåliga på att uppdatera!! Kom igen nu!! Okej Frida har en anledning, men ni andra två!

Dag 2

Idag gick jag upp klockan 9 för att möta upp Tobbe vid gymmet. Det är rätt strongt att gå upp så tidigt på ens lediga dag. Haha det hände en liten rolig grej. Vi gick till Onoff efteråt och så hoppade nån försäljare på oss och frågade vad vi hade för hemtele-leverantör eller nåt sånt shit. Vi sa att vi bara hade mobiltelefoner. Snubben ba: men bor ni tillsammans? Jag: eeh nä, alltså vi är under 18. Han: jahaaa, det trodde jag inte!

Mahaha, tydligen såg vi ut att vara ett ungt par på väg att köpa något nytt till hemmet. Snart kan man ju inte skylla på att man är under 18 längre.. det är det enda negativa med att bli myndig.

Nu är jag tvingad till att diska eftersom jag tydligen är den enda som klarar av det här.. män.....

/Emelie

Ursäkta vad är klockan?

Jag måste säga att jag blivit väl omhändertagen av Tobbe med crew. Flummade bort hela svenskan i stort sett, tror Helena blev lite sur på oss.. Haha, men det var kul. Omringad av 3 (lite senare även 4) knasiga snubbar. Headbangade lite i bilen på väg till Kista, muahaha. Jag vill också ha körkort och egen bil!!!

image143

Bara för att jag känner mig så cool i dessa 3 klockor + the one ring + en tumring!!

Och Fanny fick äntligen sin söta nalle =) En trevlig dag helt enkelt. (Förutom att jag försov mig igen.. jag måste stängt av klockan i sömnen alltså..) Hoppas du har det bra bland bergen Frida! Ramla inte och slå dig bara!

/Emelie

Min björn! =D

Lördagen var också rätt spännande haha. Var på Spången hela kvällen, och hade riktigt roligt! Träffade på en tjej från jobbet, Elin så hon och jag röjde galet haha. Kalle 29 år var även också där haha helt pinsamt. Blev lite läskigt på slutet, men det kanske man inte ska prata om. Var även en stund på Caledonien, följde med Katta och Ellen in där, dom skulle ta en öl innan pendeln gick. Skulle egentligen ha mött upp dom i stan sen, men jag orkade inte åka nånstans. Drog sedan på efterfest i råcksta. Hrm, jaa. det var mindre kul. En av tjejerna spyr järnet så stämningen var lite tryckt =p Vid 3 tiden kände jag att jag ville hem till min säng och lita makaroner.

Sagt och gjort, vid 4 på morgonen ligger jag nerbäddad i sängen, med en skål makaroner som sällskap. Undehöll Elvis lite också tydligen hahaha =D

Sov riktigt länge på söndagen, det behövdes. Galet vad min kropp är sliten just nu. Söndagen åt jag bara och pluggade lite. Galet vad mkt makaroner jag ätit den här veckan haha. MUMS I MAGEN =D

Jag fick min björn idag! Jag är så kääär. Helt underbart jävla söt! Riktigt rosa och tjejig, så som det ska vara =)
Elvis, ska våra björnar göra småbjörnar? ;D

Skolan var lite halv seg, var så äckligt trött så jag orkade inte kladda på smink innan så det ska jag göra nu innan jobbet.
Ska även förbi banken och fixa mitt bankkort så jag kan börja handla på internet ;)
Efter jobbet ska jag hem till Dennis, äta pizza och kolla på disney film. Känns som om mina bröder känner mig rätt bra ;) haha

 Bara för att min födelsedagstårta var så fin =)

Puss!

2007

2007 var ett bra år tycker jag ;)
Året när vi blev brunluggarna!
Vem vet vad som kommer hända 2008?
Jisses vad små vi var!

byelvis

Hallåååå i lingonskogen

Nu har Frida dragit uppåt till, minns inte vad det hette.. vemdalen? Finns det nåt sånt? However, vi som tänkte att det var smart att vänta till måndag för att lämna nallen till Fanny eftersom båda då kunde ge den, men så smarta var vi visst inte ändå..

Skriver med Elviis. Hon är glad, då är jag också glad. Hihihi

Nästa vecka blir en annorlunda vecka. Utan Frida! Hur ska det gååå? Haha. Följ upplösningen under de kommande dagarna i denna blogg!! Lr nåt...

Grattis Danmark till EM-vinsten..

Ha en bra daag
/Emelie

Converse

Ååh, på converses hemsida kan man designa sina egna converse simage139kor. Och jag har gjort två par, som jag är fullkomligt kär i :D mihi

image138

Och ja, jag är mkt medveten om att det inte är ett snyggt kollage med bra grafik osv. Men skit samma :P
Dom första är våriga, och dom andra lite mer neutrala med rosa sömmar som man kan ha på hösten :D

Frida

Dagens i-lands problem

Alltså hur irriterande är inte det här?



Har blivit sådär flera gånger nu, nån liten grej hänger upp sig och sitter där på skärmen. Tror min dator är sur på mig, den brukar bråka med mig då. Jag får bli lite snällare.

Man skall behandla andra så som man vill bli behandlad själv.

Den du!
/Emelie

Mitt revir = Mina chips!

Av nån jävla anledning känner jag mig helt nere.
Så jag sitter och "tröstäter" chips, och vill inte dela med mig. Så kommer min lillebror in i rummet:

Jag: Kan du sätta på internetet åt mig?
S: (Tittar mot chipsen) Visst!
(Springer iväg, och kommer tillbaka)
S: Om jag får lite chips..!
Jag: Vänta, sen! Annars måste jag dela med mig av dom till alla, TITTA nu kommer pappa (Gömmer chipsen under en väska som ligger i sängen) Du får sen, jag lovar!
S: Visst, jag måste ändå säga hej då till min polare.

Och nu hörde jag våran bil åka iväg, så min bror är inte hemma. Ska jag frossa, eller ska jag spara lite till honom för den goda gärningen han utförde? Hmm..
Och ja, det är mkt tjockt att gömma chipsen för sin familj, men det är min påse faktiskt! :P


Frida, tha chipsätare.

Och, jag blev lite gladare av att skriva det här inlägget.. :P

Imorgon bär det av!

Imorgon far jag upp till fjällen för fyra härliga dagar med snowboardåkande! :D
Det ska bli helt skönt. En paus från vardagen liksom :)
Jag har typ packat klart nu, har bara: Fleecetröja, vantar och diverse småsaker kvar, typ smink, tandborste osv. :)

Så jag kommer vara off från bloggen fram till tors-fred, huur ska ni klara er? ;P haha.

Ååh, jag älskar att åka snowboard! (fast jag är ganska dålig, men övning ger färdighet;) ) Är det bara jag som älskar det? :)

Mihi.

Puss Frida

Dagen efter

Hua, sitter vid matbordet och har precis svullat makaroner. Stööört gott var det. Skulle väl inte påstå att jag mår kanon, men samtidigt inte särskillt dåligt haha.

Kvällen igår var riktigt trevlig, eller hela dagen var riktigt trevlig.
Åt frukost med Jimmy och hans typ halvragg, sen skulle jag ha "utvecklingssamtal" på jobbet. Var skit nervös innan, men det gick kanon bra! Fick veta att många sagt jätte mkt positivt om mig, och att dom blir glada av att se mig för jag ser så glad ut. Hihi =D Kommer även få lite mer tider inne i butiken sen när biologi B avslutas.
Mio var inte så läskig som jag trodde att han skulle vara haha.

Drog sedan och solade, efter att ha hängt lite i butiken, ja jag är nörd... Jag är typ RÖD! Sjukt starka rör där nere haha. Åkte sedan hem, började röja i hela huset, musiken var på hög volym så det var faktiskt lite trevligt. Sen blev det en tupplur, var galet trött. Kom på vid halv 4 på morgonen att jag hade utvecklingssamtalet klockan 10 haha. Efter det blev det mega piff, tillbringade rätt lång tid med det haha.

Ingrid och Åke kom runt halv 8 och då blev det middag och tårta. Riktigt mysigt, fick se bilder på bebisen också. Så sööt! Fick jätte fina presenter av dom, armband och örhängen från pilgrim. Galet snygga!

Åkte in till Viper sen, mötte upp alla där och hade det riktigt kul faktiskt. Sjukt billigt var det iaf, brände bara 300 kr, garderob och inträde på 90 kr inräknat. Blev iofs bjuden på en hel del, jag fyller ju år =p haha
Drog därifrån runt 2, åkte till hötorget och mötte upp Christer och company. Åkte hem med dom, var lite spännande haha. Kom väl inte hem förän efter 4, och så upp halv 1 för att köpa skinnjacka med pappa. Jag är trött! haha

Fick som sagt min 18-års present av pappa idag, skinnjackan. Fast jag fick två haha. Galet snygga, en vanlig kort som typ alla har, och så en typ kappa eller vad man ska säga. Aldrig fel med lite jackor =)

Näe, om man ska gå och ta sig en liten tupplur innan man måste sätta på ansiktet inför ikväll haha.
Ikväll blir det spången till en början, en kille från jobbet ska spela så ska lyssna på det. Sen blir det nog att röra sig in mot stan med Katta och några fler =)

Puss!

Hej.

Datorn har legat i väskan sedan i onsdags. Har varken haft tid eller ork att ta upp den. Känns rätt skönt faktiskt.

Grattis till Fanny den busen som är 18 nu. Är riktigt avis! Men hey, är ju bara 8 månader kvar nu!

Idag drog vi iväg till Moderna Muséet med skolan för att spana in konsten. Vi skulle även välja en favorit och en värsting. Men jag var på ett väldigt tråkigt humör och kunde verkligen inte hitta något. Det här var inte rätt dag för mig att "titta med nyfikna ögon". Ledsen för er som var tvugna att stå ut med mig.. Man kan inte alltid vara på topp, höhö.

Imorgon ska jag stå på öppna huset i skolan för alla nyfikna högstadie-elever och försöka sälja in Natur-linjen eller nåt. Kommer förmodligen mest skrämma dom.. Jag hörde nåt om att vi skulle få mat också? Det tackar jag inte nej till iaf. =)

Muuh
/Emelie

Jag älskar att fylla år!

Har precis haft min tjejmiddag, och det var jätte mysigt! Skit kul att träffa hela gänget igen, och jag fick massa fina presenter! Wiiie =D
Presentkort utav Linda och Amy, chokladask av Emilie, och ett jätte fint armband utav Andrea och Malin. Min nalle från Frida och Emelie ska jag få på måndag. Tack så jätte mycket alla, blev jätte glad! =D



Blev som vanligt jätte mycket skratt och prat i munnen på varandra, men det var kul =)
Alla drog precis, eller runt kvart i 11 kanske. Så nu ska jag skriva ner vad som hände igår osv. =)

Personalmötet var lite roligt, skönt att kunna prata med alla samtidigt osv. Gick igenom en hel del bra grejer.
Jag blev även utnämnd till månadens solstråle! Vann solklart, blev så sjuuukt glad! =D Gustens kommentar var iofs klockren när jag fått alla röster "Du gör ingen nytta, men du är fan glad" haha
Fick även presenter av min "chef", Lotta måste seriöst vara den sötaste människan på denna jord. Möttes först av en lapp på morgonen där det stod grattis osv, sen på möttet så hade hon köpt en orkidee (?) och en jäääätte söt blå nalle! Och även ett kort, på kuvertet stod det "Jösses... Hon har blivit myndig" haha helt gulligt.
Tårtan som jag fick var jätte jätte god, och var jätte fin.

 

Jag och bröderna åkte sedan till Brommaplan, och Sorbon tror jag det hette. Helt okej ställe, satt och snackade osv. Fick in en massa drinkar, var skit gott! Hittat en ny favorit, piggelin, MUUUMS I MAGEN! Stört god, var fan som saft haha.
Jag blev faktiskt lite ledsen där borta, dom kollade aldrig legg på mig. Vafan liksom, jag vill ju visa att jag faktiskt fååår vara där haha



Blev en nattpromenad till grimsta med bror Robin. Han skulle iväg till Österrike så jag snodde hans extranyckel så jag kan åka dit och bada =)

Andreas föräldrar kom förbi ikväll också, blev sjukt glad! Saknar fan dom väldigt mycket, har liksom tillbringat 4 år med dom ungefär. Fick jätte fina presenter, så söta! Deras sång var väldigt fin också, skulle varit tomt att fylla år utan den nästan =)

Blev glad för ditt samtal! Oväntat, men blev väldigt glad. Orkar inte bråka mer, hoppas vi kan "glömma" allt och iaf vara trevliga från och med nu haha.

Imorgon blir det släktkalas, myspys! Sen ut med Jesper och andra =)

Jag gillar att vara 18! =D

Puss!

CONGRATULATIONS

Grattis min kära Fanny! <3
Nu är jag helt avis på dig, så du vet ;) haha
Hoppas du har haft det superbra, och kommer ha det ännu bättre imorgon och på fredag :)

Idag var det skola, sen dans.
Imorgon blir det skola, och sen Rockbjörnen med Tobbe! :) Det ska bli roligt, det är något annorlunda liksom. Något man aldrig gjort förut. Hihi

God natt
Frida

Första dagen som 18-åring

Har spenderats på jobbet. Iofs väldigt kul när alla säger grattis osv till en =)
Jag vill fylla år varje dag! Haha
Fått jätte många söta sms av alla underbara vänner <3
Även fått lite presenter, smycken av Mr M, en Ior och så en två veckors utlandsresa av mor =) och pengar från lilla mormor. Kommer få lite imorgon, bland annat min nalle! Jag lääängtar tills jag får se den babes =D Får det mesta på fredag när lite släkt kommer hit, och ev några ur familjen Meister. Sött =)
 Skulle ha köpt min skinnjacka idag också, men stället hade stängt när jag slutade. Ska ev göra det imorgon istället.

Lite tråkigt att jag inte röker eller så, hade varit så jäkla kul att FÅ köpa cigg haha. Hade tänkt att spela på typ Lotto, bara för att jag får. Men jag hann aldrig fylla i min kupong och så blev det så stressigt. Men men, där sparade jag hundra kronor =p
Andra planen var att gå och köpa en cider eller något, men det kaanske skulle skicka fel vibbar till cheferna på jobbet haha.

Åt lunch med Tommy, trevligt trevligt =) Gick även och la upp mina jeans under lunchen, skönt att äntligen ha det gjort!

Jag kommer få en jätte fin tårta idag, ska iväg på personalmöte snart. Stod och flörtade med Fru bagare, så jag kommer få allt och lite till på min tårta ungefär =D Bild kommer att tas, det lovar jag!
Vi tänkte skriva "Fanny är bäst" men vi kom sedan fram till att resten skulle genomskåda mig haha, så det kommer nog stå 18 år eller något bara =)
Visste att det skulle löna sig o flörta in sig hos bagarna ;)

Tänkte nog ta mig en liten tupplur snart, är skit trött. Velar mellan att duscha och göra mig snygg, eller sova.. Hm, svårt val det där. Blir nog att göra mig snygg tyvärr haha

Jag har fått en.. Örhm, min kusin har fått barn! Samma dag som jag fyller år! Helt mysigt med en liten bebis ju =) Något namn har han inte fått än iaf. Men dom mådde bra osv =)

Näe, nu blir det 15 min sova, sen blir det att piffa sig tror jag.

Puss på er!

Fyller 18!!!!

Iiiih, nu är jag 18!! Heeeeelt jävla galet!
Jag är myndig! Jag sitter seriöst och tokler för mig själv och börjar skratta som en bebis så fort jag får ett grattis sms eller ett grattis på msn!

YEEEEEEEEEEY! =D

Puss!


Mat

Egentligen har jag inte ätit något vettigt alls idag. Det enda var middagen, Fisk och potatismos. Sen har jag bara ätit 3 chokladrutor och 1 bit käsekuche (Tysk ostkaka, mormor bakat ;) )
Så nej, jag känner mig inte alls lika nyttig som jag var igår, dvs, allt är tillbaks till det normala ;) Haha

Nej imorgon blir det bra mat ;)
Och jag har ingen aning om varför jag skrev ett inlägg om min mat. :/ Nåväl.

God natt
Frida

Händerlserika dagar

Hrm, har hur mkt som helst att skriva egentligen. Hur mkt som verkligen kommer skrivas vettefan alltså. 

Mr M och jag har haft ett riktigt deep talk, och det sög pung. Känner mig så jävla ond alltså! Det är fan inte meningen att sånt här ska hända mig haha. 

Biologiprovet sög också pung, riktigt jävla pinsamt! Lämnar det där känns det som, jag skyller på min halsfluss haha.
Kaffet jag drack innan var bara läskigt, fick hjärtklappning och var helt skakig i 3 timmar. Min kropp hatar mig just nu seriöst!  

Pga Mr M så fick jag på tok för lite sömn i natt igen så jag var galet trött på jobbet och ville bara hem.

Lunchade med Katta och Ellen, riktigt trevligt! Ska ev med dom ut på lördag också, får se vad som händer =)

Jag fyller 18 om 2 jävla timmar! Jag dööör! =D

Christer, Christian och Stoffe har precis varit här och ätit middag med mig, mihi =D Ville inte äta själv så jag bjöd över dom på makaroner och köttbullar haha. Gooooott =D Dom var grabbiga och spelade tv spel medans jag röjde lite i rummet. Borde egentligen ha gjort biologiläxan, men som sagt. Livet skulle vara så tråkigt om man alltid gjorde det man skulle =p

Bagarna har lovat att min födelsedagstårta kommer vara jääääätte fin! Miiih jag är helt pirrig haha =D

Är stört trött just nu, kommer somna snart tror jag. Öppnar imorgon så måste upp halv 7. Den är mindre najs!

Glöm inte och gratta mig imorgon ;)

Puss!

Guitar Ruby

Nyduschad, utvilad och mätt av mammas chokladkaka! Det är mitt sinnestillstånd just nu. Mycket trevligt.

Jag har spelat arslet av mig på Guitar Hero, ont i handen fick jag. Men det gick bra! ;)
Bara jag som är besatt av GT? haha

Redan klar med engelskan, den tåls väl att uppdateras till bättre x100. Men det blir senare.
För nu ska jag ta det lugnt och njuta av min lediga Tisdag! :)

Bara för att jag är besatt av Guitar Hero, osv osv och köpte en superbra låt där bjuder jag er på den!

Kaiser Chiefs - Ruby



Det är en stor värld

Ännu en tisdag. Veckorna går fort. För fort! Fast ändå inte.. vill ha vår och sommar och vara klar med tvåan!! "Bara" 5 månader kvar. Och då är det "bara" 3 månader tills jag fyller 18!! Jag är inte redo att kliva ut i den stora världen än.

Äsch, orka tänka på det nu, har ju massa annat att göra.. Ska till tha vårdcentral strax. Väl hemma igen blir det att skriva en engelska-grej och ikväll är det ju handboll.

Vi hörs
/Emelie

Alexander vs. Kalle

Jag tänkte pröva lyckan och hålla tummarna extra hårt.

Nevnariens blogg fyller 1 år och hon har då en liten tävling där man kan vinna en av hennes illustrationer inramad. Min favoritbild är denna. Och varför jag skulle vilja ha just den är för det första att den är grymt snygg, gillar stilen, och för det andra att den skulle passa så fint på mina nya väggar. (Som jag visserligen ännu inte har). Men om bilden blir min blir jag säkerligen inspirerad till att lyfta på arslet och börja slipningen och målningen! Som jag skjutit upp nu.. vad blir det? 2-3 månader? Jag behöver inspirationen!!

Kan jag inte få vara Alexander Lucas för en dag?

/Emelie

helt slut

Helt slut, är jag efter danspasset på gymmet!
Och hungrig som en varg var jag, tills jag smällde i mig två stora mackor med ost och gurka på ngt som jag tror var mindre än 5 min.
Passet var väl sisådär, galet mkt människor, så man såg inte instruktören. Vår riktiga dans på Onsdagar är myycket roligare;)

Nya lakan har jag också!
Så imorgon blir det till att sova järnet! FYYY BUBBLAN vad najs :D

Maaah
God Natt
Frida

Dans, Rock, Skidor

Nu ska jag snart iväg till gymmet!
Jag och Emelie ska vara med på ett danspass, mycket roligt! :)

Jag har ett ganska fullspäckat schema den här veckan.
Mån - Skola, Dans
Tis - Iväg till mormor och fixa med ett fotoalbum från Kinaresan
Ons- Skola, Dans, Grattis Fanny!
Tors - Skola, Rockbjörnen med Tobbe (Min julklapp till honom ;) )
Fre - Skola
Lör - Stå på öppna huset i skolan (Får en biobiljett)
Sön - Iväg och åka skidor med familjen! :D

Det är inte ofta jag har såhär jättemkt att göra. Men det är nästan bara roliga aktiviteter ;) Om vi bortser från skolan. :P

Tack Elvis för dom jättefina presenterna! :D mihihi

Ha det bra!
Frida

Måsten

Först måste jag säga TAAACK Elviiiiis för dom fina presenterna!! Nu är jag lycklig, hihi.

Sedan måste jag säga Fanniiiii din nalle är klar!! Scpännande va? ;)

Och till sist måste jag säga Friiiiiiiiiida snart ska vi dansa! På F&S som omväxling. Det schka bli mkt ssschpännande.

Måste även flika in att jag inte vet varför jag skriver med sschh-ljudet. Kul? Eller rättare sagt kul för att jag har tråkigt?

Wiie sschnart dans
/Emelie

Natti natt

Jag ligger i sängen, och önskar att jag hade bytt lakan, dom här har varit här för länge. Imorgon ska jag, för då ska jag sova jättegott och jättelänge på min lediga Tisdag!

Nåväl.
Godnatt från mig.

Frida

Chokladpudding

Sitter och smaskar på lite chokladpudding nu, mycket gott! Är så jävla trött så jag behöver få en sockerkick! Måste få pluggandet gjort, men jag är så otaggad! Jag orkar verkligen inte. =(
Hur går det för er babes?

Jobbade idag 12-17. Helt okej dag, lite mycket att göra bara. Roligt folk gjorde så att man överlevde. Gustens småbrudar gjorde iofs dagen hahaha.
Bestämde även att i februari så ska jag, Tommy och Gusten ut. Kan bli riktigt kul =D

Stannade kvar på jobbet och snackade med Emily, mycket att ta igen haha. Var ju hela 4 dar sen ungefär vi snackade.

Nästa vecka börjar ordna upp sig, känns skönt.
Måndag - Skola, sen kanske fixa håret. Måste färga om det =/ Tänkte även gå till bilskolan och boka lite lektioner. Läskigt! Jobbar 16-19 och efter det ska jag och Jimmy hem till Mammsi och äta middag.

Tisdag - Jobbar 10-17 sen händer väl inte så mkt mer.

Onsdag - Jag blir 18!! Jobbar 8-16 sen hem och göra mig iordning för kvällen. Möte på jobbet vid halv 8, då lilla jag ska få tårta och grejer =D Sen blir det utgång med Bröderna, ska till något ställe vid Brommaplan där dom har billig sprit haha =D 

Torsdag - Tjejmiddag här hemma. Kommer nog bli riktigt mysigt =)

Fredag - Släkt och familj ska komma hit och äta middag och tårta. Får även mina presenter då =D Sen ska jag ut med Jesper och några fler antagligen. Får se vart vi hamnar =)

Lördag - Ska till Spången först, jobbarkompis har spelning där och det lär vara massa man känner. Lär nog dra vidare på kvällen =)

Söndag - Avsatt till att må allmänt dåligt på haha =D

Usch, nu mår jag helt illa. Blir alltid så av chokladpudding.. Morr!

Har varit helt sällskapssjuk idag, från att ha legat hemma och inte ha någon att prata med (Jimmy räknas inte!) så har jag pratat med allt och alla ungefär haha. Stannade kvar på jobbet bara för att praaaata. Även tillbringat över 2 timmar i telefon haha. No life, i know! =D

Näe, nu är jag lite hög på socker, bäst jag utnyttjar tillfället!

Puss!

Såhär en söndagskväll

Hallå där köp blåbär, hallå där många gånger köp långkalsonger!

Helgen var lugn, i Fredags var jag iväg till skolan för att hämta böcker, sedan på kvällen kom släkten och firade kalas. :) På Lördagen kom Tobbe och vi spanade United match, han for hem idag vid 17 efter vi ännu en gång lyckats att göra abslout ingenting! haha, men man behöver slappa när man sliter ut sig så jävla mkt i skolan.
Sen var jag ensam, då blev det att titta på The Omen på kanal +. Den var väl sådär, slutet sög. Och sen blev det liite plugga, och suprise, nu sitter jag här!

Jag tycker det är trist med det här "vår"vädret mitt i januari. Visst, kyla suger osv osv. Men vafan, när det ändå är januari kan det vara lite snö och några minus. Jag hatar "vår"vädret mest för att jag tänker att det har med klimatförändringen att göra, usch. Annars är ju vår myyycket trevligt! Någon som tycker som jag?

Nä, om man ska ta och utföra sin vanliga bloggrunda för att sedan återgå till pluggandet.

Frida

Tjuvlyssnat

Aah, denna varma kärlek till våra medmänniskor!

Tjej ~18
(pratar i mobilen): Ja, jag skulle gå på bio med en killkompis igår. Men så fick han hjärtproblem och fick åka till akuten. Och där står jag med två biobiljetter och har inget att göra.

Två kvinnor ~30
diskuterar någon som verkar vara en gemensam bekant.
Kvinna 1: Erika skulle klippa sig igår?
Kvinna 2: Jaha, blev det fint?
Kvinna 1: Nej, det blev ingen klippning, för när Erika kom till frisören så hade frisören skurit sig så svårt att hon var tvungen att åka till akuten.
Kvinna 2: Åååh, stackars Erika.

I'm no man!

Sådär ja, då var alla filmer avklarade! Back to reality. Ja verkligheten slår till på högsta nivå! Pluuuugg! Men det är inget stort prov eller nåt så det går väl bra. Hoppas jag. Och så får man väl hålla tummarna för att Sverige lyckas bättre idag mot Slovakien och framförallt att dom sätter bollarna!! Morrr

Haha, ja såhär kan man ju också se det. :P



Pluggtajm!
/Emelie

Vill jag ha en kaka?

Golvet börjar faktiskt bli fritt på kläder nu, galet skönt! Sen att soffan inte syns längre är en annan sak haha. Golvet är ju faktiskt fritt ;)

Pluggat, hrm jaa.. Jag har läst sidorna i boken, och anteckningarna och insett att det här är jätte tråkigt! Och min hjärna inte alls vill lära sig det här. Får väll göra ett nytt försök imorgon efter jobbet eller nått.

Sitter i min säng och typ dör av tristess. Jag veeet verkligen inte vad jag ska göra. Plugga är tråkigt, kolla på film är ensamt, städa suger.
Mitt upp i allt så kände jag "En kaka vore gott" Men då kom faktiskt motfrågan på en gång; Vill jag verkligen ha en kaka?
Och det hela slutade med att jag tog en apelsin istället.
Men jag vill fortfarande ha en kaka! haha och så gör det ont i läpparna nu av apelsinjäveln! Jag skulle ha tagit kakan hahaha.
Dock måste man väl börja tänka på beach 08 snart.. Man ska ju satsa lååååångsiktigt eller vad alla muppar snackar om.

image127

Skåningen har börjat höra av sig igen! Lääskigt =p haha

Näe, kanske skulle göra något vettigt istället för att sitta här.. Byta lakan kanske..
TRÅÅÅÅÅK
Hatar när alla andra har ett liv medans jag sitter här med min jävla halsfluss och spyr på cellernas jävla organeller!

Puss!

Återkomsten

Dags för tredje och sista filmen. Har sett halva nu (tar en paus för att titta på handbollen) ser förmodligen resten ikväll.

Finaste scenen :')



"We will fight!"
/Emelie

I wanna dance with somebody

Den spelas just nu tokhögt på min radio, medans jag struttar omkring i pösbyxor och linne och rockar loss. Gör alltid så när jag ska städa. På med radion, och skuttar omkring och sjunger skit fult.
Det är så det ska vara när man städar!

Någon mer som gör så? haha =D
Puss!


"Jag ska aldrig mer klaga"

Den kommentaren fick jag igår när Mr M kom hit mitt i natten och såg mitt rum. Han skulle aldrig mer klaga på att han hade det stökigt. Hrm.. Grejen är att jag faktiskt har det rätt fint just nu hahaha. Jag älskar iaf rummet så ;)
Nya täcket blev inviget, första gången jag sov med någon i det. Riktigt mysigt med jätte täcke =D

Vaknade halv 2, M skulle iväg då och så passade jag på att försöka vända tillbaka dygnet lite. Läst lite i biologin, men min hjärna orkar verkligen inte ta in något! Jag får köra på anteckningarna, boken känns så rörig.

Jackie ringde idag, snackade lite om jag ska med dom utomlands i sommar. Två veckor med 10 brudar skulle ju faktiskt kunna bli riktigt jäkla kul! Får se hur jag gör där, ska ev iväg med Malin och company också så =)

Har målat naglarna idag, istället för att plugga haha. Så kan det gå! Men dom blev iaf jätte fina, älskar när naglarna blir snyggt långa av sig själva =)

Ska ta tag och rensa upp i mina garderober nu, en har varit ur bruk ett tag så ska fixa det nu.
SEEEN ska jag plugga....

Ska jobba några timmar imorgon, får se hur det går. Kroppen är fortfarande lite bitter på mig men det går nog bra. Mycket pengar iaf!

Jag ska få beställa vilken tårta som helst tills på onsdag på jobbet sa chefen idag =D Vi ska iofs ha något tråkigt möte då, men skulle fira mig på samma gång. Helt gulligt, blir typ varm i hjärtat haha =)

4 dagar kvar! iiiiih =D

Puss!

Musik och hår

Sådär ja, nu tankas mobilen med musik. Mycket Pop mer Rock mest Muse.


R.E.M. - Find The River

Usch jag behöver klippa mig. Har inte gjort det sen början av juni.. Har inte haft behov av att klippa mig än. Men nu börjar det bli aldeles för formlöst och trist. Vill ha det så som det var i slutet av sommarn. Yummi.

image126

Här var det perfa! Hihi

/Emelie

Två Torn och nördar

Frida har just lämnat mig (från msn) så nu sitter jag här aldeles ensam och övergiven..

Men iaf! Nu hade jag tänkt ladda mobilen med ny fräsh musik! Härligt. Igår gjorde jag allt utom väggarna såklart. Det kommer när det kommer.. Istället tittade vi på andra filmen i trilogin: The Two Towers! Fanny, du är inte ensam om att vara nörd av olika slag, haha. Mina kunskaper om dessa filmer gör sig påminda vid varje scen ungefär. Alla brutna ben, alla slumpmässiga idéer som blev verklighet.. Jag ska inte rabbla upp allt här, det räcker med att jag plågar familjen.

På tal om
familjen och nördämnet. Vi är handbolls-nördar (enligt Frida). Men ett EM kan man faktiskt inte missa. Jag spelade själv handboll ett ganska bra tag men slutade för jag kände ingen motivation till att fortsätta. Det händer att jag saknar det ibland.. Mest att göra mål. Det var en härlig känsla =)

Nu ska jag återgå till musiken. Trevlig dag!

/Emelie

Godmorgon!

Jaa, gott folk. Fanny har gjort det igen, sovit bort dagen! Fattar inte riktigt hur jag lyckas, har i princip bara sovit i tre dagar ju... Hrm, störda sömnbehov.

haha en lite lustig grej, vaknade och kände att det gick och svälja nu utan att det gjorde ont! Då började det spelas upp en liten film i mitt huvud haha. Ur Ice age 2, när en av pungråttorna precis åkt in i ett träd, och alla tror att han dött. Men sen reser han på sig, och så börjar pungråttorna sjunga "Jag kan stå! Han kan stååå. Jag kan springa! Han kan springaaaa!!" osv, kommer inte riktigt ihåg hur dom lägger upp sången, men ni fattar konceptet. Den filmen spelades upp i huvudet när jag var precis nuvaken, fast med orden; Jag kan svälja hahaha
Jag tycker det är sjukt lustigt! Orkar inte försöka göra texten tydligare, tror inte det funkar haha.

Och ja, jag är nörd. En riktig Disney nörd. ;D
Och en naturnörd...
Jag tackar herr penicillin nisse som inte städade hos sig, jag avgudar dig! Halsen mår mycket mycket bättre efter bara 4 tabletter. Det är coolt!

Jag vill också komma på något så där bra! Hm, kanske också ska låta bli att städa? ;) haha

Ringde precis jobbet och sjukanmälde mig, för jag är en liten smittorisk hihi =D Får se om jag jobbar söndag, vore najs med pengarna men får se hur jag mår.. Vill inte ens tänka på alla pengar jag förlorat den här veckan alltså. Hua!

Ska väl sätta igång och plugga biologi, egentligen har jag ingen lust eller ork. Kroppen och huvudet är fortfarande helt döda, men får bita ihop. Funderade på om jag skulle skjuta upp det, men insåg att det bara skulle bli skit jobbigt. För nästa helg ska jag absolut inte vara i tillstånd för att plugga biologi om vi säger så haha. Och skjuta upp ett prov två veckor känns bara dåligt... Jag kanske börjar bli lite vuxen trots allt...

5 jävla dagar kvar! Herre min skapare! Vart tog alla 154 dagarna vägen liksom?! Det sa bara poff och så är man nu här på slutspurten.. Leeeskigt ;)
Måste fixa en önskelista, men har iiiingen aning om vad jag vill ha... Yterligare ett tecken på att man börjar bli stor haha

Näe, ska försöka snoka upp lite mat, magen kurrar!

Puss!

Ledig dag

Aaah, då har man sovit ut någorlunda, kunde väl sovit bättre och längre men vafan.. med tanke på hur dåligt jag sover i vanliga fall så är detta godkänt.

Idag kommer Frida över en stund med sina finfina anteckningar som jag måste kopiera. Har ju proooov på måndag. Eller njee, snarare typ läxförhör. Sen funderar jag faktiskt på att slipa lite väggar. Har inte börjat med det än.. dålig som man är. Kanske ska vara duktig och diska först.. Maskinen är trasig och disken är stooor. Kan ju inte vänta på att mamma ska komma hem och göra det när man själv är hemma hela dagen. Så hon blir nog glad, och det är ju aldrig fel.

Dags att lyfta ändan ur vagnen (?) och röra sig mot köket då.

Ses
/Emelie

In the djungle the mighty djungle the lion sleeps tonight

Jag har bitit sönder kinden lite och den har blivit väldigt bitvänligt så kan inte låta bli.

Det är kväll/natt. Gissa vad jag ska göööra snart. Det börjar på Läsa och slutar på Anka! Muahaha.

Okej nördvarning.. (skyller på trötthet som vanligt)

In the djungle the mighty djungle the lion sleeps toniiiiiiiiight!
/Emelie



"Men där är hon ju! NEEJ JAG SKOJA BARA!! HAHAHA"

Tillägnat Fanny!

Fanny säger:
kan du inte blogga något kul

Fanny säger:
jag har inget o läsa :(

Frida. säger:

naaw :P

Fanny säger:l
legat från 12 tills nu och klickat på samma bloggar :P

Frida. säger:

jag orkar verkligen inte :P

Men! För din skull Fanny, så får du här ett inlägg att läsa! :)


(Sjung med Bä-bä vita lamms melodi)
Hej hej Fa-a-ny, hur mår du idag?
Bra bra, hoppas jag, för då blir jag glad.
Men du har ju-u, ha-a-a-alsfluss.
Åh det är så så himla synd om dig!

Puss hej leverpastej!


Videor!

Tänkte lägga upp två videor här. OM jag kommer ihåg hur man gjorde haha.
Har även lagt upp en massa bilder från Disney on Ice som vi var på, i min bilddagbok.
http.//Faannyh.bilddagboken.se

Vet inte riktigt vad jag gjorde där, men hoppas det funkar haha

Videor var det ja. Första är också från disney. Ville lägga upp slutscenen, men den var för stor för youtube. Någon som vet vad man gör då?
Så länge får det bli en film från mitten av showen istället. Och ja, det är jobbigt med ljudet. Min kamera är inte gjorde för att filma så mkt =p






Här är videon från när vi åker hem efter att ha firat Andreas 18 års dag. Bra sällskap och helium, då kan det sluta såhär haha. Jag är den som sjunger sist av allt hahaha

Äntligen Torsdag igen

Wohoo! Vi är lediga imorgon! Ingen fysiiik. :D Äntligen en lång helg igen! Jag behöver sova ut ordentligt. Försov mig 2 timmar igår.. vaknade och tänkte men var det inte ett tag sen klockan ringde? Och ja det är väl det minsta man kan säga.

tal om annat, jag känner mig väldigt Fridig. Igår fick jag låna kläder att ha på dansen och nu sitter jag här i hennes linne. Luktar Frida, hihi.

Nu har jag fixat en grej som jag inte kan skriva om här än. Hihihi, men den är så fiiiiin så

Jag hade inte så mkt mer på hjärtat, vi hörs väl senare =)
/Emelie



"Var är Stella... däär är hon ju! Eller.. Nej!! OJ! HAHAHA"

Teoriprov

Haha har så tråkigt just nu så jag sitter och göra lite olika teoriprogram. Och det går inte helt åt helvete faktiskt! På det första gick det riktigt bra, kom halvvägs med inte så många fel. Jag är grym på märkena! ;)

Andra är ett program som är jätte likt det riktiga teoriprovet, och där gick det inte riktigt lika bra.. Fick underkänt, men "bara" 14 poäng under gränsen haha. Inte sååå dåligt om man tänker på att det är första gången jag gör provet, och jag inte har läst igenom boken än. Typ.. =p haha

Nu ska jag leka lite till. Kanske plugga lite biologi om huvudet orkar.

Puss!


Jag lever!

Måste säga att det vara nära där ett tag alltså. Fy bubblan vad risigt jag har mått. Och jag är hungrig som en björn, vill ha kött nuu! Har inte kunnat äta riktig mat pga halsten varit så svullen =(
Har varit hos tant doktorn idag, och wooho, jag har fått halsfluss! Kan det bli mycket bättre liksom? Man är riktigt sjuk när doktorn utbrister medans hon glor i halsen "Här var det riktigt sjukt! På BÄGGE sidor!!" Så jag tycker faktiskt jag har rätt att tycka äckligt synd om mig själv, faktiskt =p haha
Febern är borta, sjukt skönt. Fick en liten chock imorse när tempen var på dom vanliga 36 graderna. Men men, skönt som fan är det iaf.
Var lite deppig ett tag när jag satt och väntade på mitt provresultat, för om jag nu hade halsfluss så skulle jag ju behöva äta penicillin. Och penicillin och alkohol hade jag för mig inte gick ihop alls. Och då kan ju alla med lite hjärna räkna ut att 10 dagars penicillin kur och så 6 dagar kvar till 18-års dagen inte riiiiiiktigt gick ihop alltså...

Men nu är jag glad igen, för man fåååår dricka alkohol när man tar medicin!! =D Jag är så lycklig haha. Nu låter jag kanske som värsta alkolisten och så är det verkligen inte! Men ens 18-års dag är ju speciell. Speciellt när jag har längtat så mkt som jag har gjort också! Sjukt bittert om jag hade behövt vänta tills i feb med och gå på krogen. Muurr på hög nivå hade det blivit!
Men som sagt, man får dricka samtidigt. Mår man bra i kroppen är det inga problem osv. Wiihoo =D

Är rastlös som fan just nu, men fortfarande helt död i kroppen så det krockar lite där med. Skulle egentligen vilja göra något bra, som att städa eller något! Och ni som känner mig, och har sett mitt rum vet att städning inte ligger mig särskillt varmt om hjärtat haha.

Har vissa aningar om vem som smittade mig med halsfluss också.. Två alternativ, och så tänker vi på att gud inte är på min sida så är det nog K. Mr M var inte sjuk iaf så det var nog inte han. Haha vissa straffar gud med detsamma! Känns det bättre nu A? ;p hahaha

Näe, ska pilla mig lite i naveln nu eller något haha
Puss!

Kemi hit och dit

Ja, nu har jag pluggat klart. Nu får det gå som det går helt enkelt. Orkar inte babbla mer om det här provet.

Ikväll var det dans, lika kul som alltid :) Skolan var lugn, fick stressa hem däremot. Men det gick helt okej. Hah.

Stackars dig Fannypanny :( Jag kan trösta dig med att säga, att jag och Emelie har börjat funta på hur din 18-årspresent-nalle ska se ut ;) Riktigt fin kommer den att bli! :)

Vi har som ny tradition, att i 18års present ska vi alla få en varsin nalle från en affär i Kista (Glömde totalt bort namnet nu) Man "designar" själv, dvs. Väljer kropp, fyller den med bomull(?) och lägger i ett litet hjärta, väljer kläder och accesoarer och kan även om man vill lägga in ett ljud ;) Hur fina som helst blir dom! :)
Elvis har redan fått sin, en liten Elvis blev det såklart ;)

image123

Frida

Ligger för döden, nästan iaf

Jag är så sjuk så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag har seriöst inte mått såhär dåligt på flera flera år.
Kände i måndags att det började göra ont i halsen, men trodde det bara skulle bli en liten förkylning eller liknande.

Vaknar på tisdags morgonen av att en från jobbet ringer och ville att jag skulle komma upp. Hon hade missat att jag redan var uppsatt. Låg seriöst vaken i en timme och snyftade för mig själv för att halsen gjorde så stört ont! Jag är en sån som inte brukar må så dåligt när jag är sjuk så det här är helt stört. Tänkte iaf försöka komma iväg till jobbet, jimmy var också sjuk så visste att det skulle vara kaos. Men efter att ha varit på väg att svimma tre gånger insåg jag att det inte var någon ide. Ringer mamma och typ grinar som en liten bäbis haha. Blev att gå och lägga sig igen, tror inte jag var vaken mer än 5 timmar det dygnet.
Var uppe ur sängen kanske max 4 gånger, var helt beroende av mobilen då jag ringde efter jimmy så fort jag ville ha något haha. Vadå diva? (A)

Samma sak idag, har kanske lite mindre feber nu bara. Igår var jag en enda stor feberfrossa, så skönt att slippa det iaf. Men halsen gör fortfarande lika stört ont, går inte att svälja. Har ingen aning om vad som är fel, känns inte som någon vanlig förkylning direkt. Ska iväg till vårdcentralen imorgon tror jag. Känns inte som att kroppen pallar fler såna här dagar. Var precis uppe en stund, skulle gå och hämta glass i källaren. Och benen skakade som fan av den lilla ansträgningen. Måste liksom samla kraft för att orka lyfta på huvuder och rätta till kuddarna...

Med det här skulle jag vilja få fram; TYCK SYND OM MIG!!!

Skriver om någon dag igen, om jag överlever vill säga ;)

Puss

Kalle

Kalle Anka satt på en planka ropade såhäär: Mammaaa Maammaaa se så stor jag är.  (går den så?)

Hur som helst, på kvällarna nuförtiden har jag börjat bli besatt av KalleAnka. Besatt var kanske fel, men det enda jag kan komma på att blogga om är att jag ska gå och läsa Kalle Ankas pocket.

Så då får jag väl gå och göra det och hålla tyst.

Naaaaajtinaaaajt
/Emelie

image122

8 barn? Nej tack.

Hmm.. jag är inte så bra med barn om jag ska vara ärlig. Det ändras väl när det är ens egna. Dom är ju himlans söta.

Jag drömde att jag vaknade kl.6 på kvällen och att alla satt och käkade middag. Men tror jag var typ halvvaken när dom andra åt frukost eller nåt. Blev lite stressad ett tag. Jag behövde ju den här dagen för att plugga. Men har jag gjort det? Njaaaee.. jag kunde lika gärna ha sovit längre.

En bra sak är att nackspärren i stort sett är borta nu. Så jag är fit 4 fight till dansen imorgon. Yeah

Seeya!
/Emelie

Stolt

Nu är jag stolt över mig och min familj, vi har alltid bara betraktat miljöförändringen istf. att göra ngt åt den. Men idag vid middagen efter mammas berättelse kom vi fram till att börja göra ngt åt saken.

Hon sa: "Min arbetskompis son arbetar med något i luften (Kommer inte ihåg vad) och på ett ställe, där tre hav möts ligger det kilometervis med plast och virvlar runt i vågorna"

Denna berättelse fick oss att bestämma att vi ska bojkotta plastpåsar, krångligt lär det bli, när jag är ute och shoppar. Men får väl helt enkelt säga: Nej tack, ingen påse behövs.
När vi ändå höll på att diskutera kom vi fram till att vi även ska återvinna pappersförpackningar, mjölkpaket etc.
Och pappa vill köpa en etanolbil.

Åh det känns så skönt att göra något! Testa du med! :)

Frida

helt fult egentligen, men

.. jag har inget bättre för mig. :P Alla är lika värda, icke att förglömmas ;)

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[ ] Blå - 1000 kr
[x ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[] 18-20 - 200 kr
[x ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[x ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[x] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[x ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[x] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ]Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[x ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x ] 38-41 - 1000 kr
[] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ x] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr

[ ] Rosa - 1000 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[x] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd:

44 200

hur mycket är du värd?

The Fellowship

Jag blir faktiskt impad av det du skriver Frida. Själv kan jag inte ett piss.. Klockan är 3 och jag har inte ens öppnat böckerna! Vad har jag gjort istället? Joooo jag har tittat på Sagan om Ringen! Shit pommes vad det var länge sen, flera år typ. Blev sugen att se hela trilogin när Frida sa att hon och Tobbe hade sett dom. Jag var ju helt galet besatt förut.. stört. Men jag tycker inte vi behöver ta upp det någe mer. Höhö. Men filmerna är grymma det kan man inte komma ifrån ;) Ska se de andra två nästa gång jag får tid. Mamma blev också sugen att se resten nu, och vem blir inte det?

Nej
men om man skulle ta och börja plugga någon gång då så man får det ur världen.

Lycka till Friiiidis
/Emelie

Gör lite nytta nu

Jag är ledig idag, och har ett kemiprov på Torsdag, och kommer ha 0 tid imorgon att plugga. Därför måste jag ägna min lediga dag till att plugga! Gör jag det då? Neeeej. Eller lite faktiskt, men jag vet inte skillnaderna på Aldehyder, Alkaner, Alkener och Karboxylsyror. Fast nu blev jag lite stolt att jag kunde namnen iaf. Men nåväl, jag måste plugga järnet för att det här provet ska gå bra!

Men nu sitter jag här, läser mina kära bloggar och lyssnar på min utomordentligt braiga musik! :) Det är SÅ mycket trevligare än att gömma näsan i böckerna och försöka lära sig hur en Ester bildas, var det Substitution eller elimination som skedde? NEJ, Kondensationsbildning, då bildas en ester. Se på tusan, jag kan lite. Klämmer in snygga ord för att impa på er ;) Funkar det? Jag skulle inte tro det.. Haha.

Hur ska detta gå?
Jag önskar att jag kunde läsa igenom allt EN gång, och vips lära mig ALLT. Men livet fungerar inte så tyvärr. Maah!

Nåja, önska mig lycka till! :)

Frida

Den ankan..

Jag bjussar på denna ♥

image121

Det jag egentligen ville få sagt i mitt tidigare inlägg var att jag ska läsa KalleAnka ikväll! Fan vad jag saknar den ankan alltså! Var prenumerant förut men jag vet inte.. leksakerna man får med var kanske liiite för mkt. Har letat fram lite gamla pockets iaf och ska läsa igenom Kalles alla äventyr! Lovely!

(Nej det var inte enbart det jag ville få sagt tidigare men orkar inte komma ihåg resten)

Är ledig imorgon! YAAY jag ska sooooova

Sov sött alla små petunior! (Jag vet inte, har drabbats av Fridas tidigare flumhet)
/Emelie

Italiensk chokladglass

Jupp, har precis smaskat i mig lite sånt. Mycket gott må jag säga. Brukar inte vara ett så stort fan av chokladglass, men den här funkade. Hade kvar en bytta från min "jag har blivit singel och måste äta glass för att må bra" period haha. Den som spar han har ;) Vill även tillägga att den där perioden var väldigt väldigt kort!

Är för tillfället riktigt jävla bitter. Vet inte varför, eller varför det kom just nu?! Skulle vilja dra på en sorglig rulle, ha någon kramgo karl som kunde ligga och skeda med mig och så gråta en liten skvätt. Det skulle vara ruggigt skönt!

Fick just ett sms som inte gjorde mig gladare direkt. Lämna mig bara ifred, snälla!! Vi har inget att säga varandra, så låt det bara vara. Tragiskt tragiskt.

Hade biologi idag, var hyffsat kul ändå. Men utan mina babes hade det sugigt pung! Ni gör min dag, varje dag sötnosar!
Drog till kista och skulle hämta ut min mobil som varit på lagning. Men tror ni inte puckona har gett mig en ny mobil?! Visst, det är väl jätte bra men vafan ska jag göra med den nu liksom? Jag har en stört mycket bättre mobil så. Ska snacka med dom i v-by imorgon och försöka lämna tillbaka mobilen och få pengar istället.
Ingen som är sugen på att köpa en LG Chocolat rosa, helt ny för en billig peng? ;)

Kom hem sen, tog en halvtimme på crosstrainer. Mycket mycket skönt. Kanske kan få mig lite muskler inom en snar framtid haha ;)
Drog sedan ut, mötte Christian och Christer och söta Holly. Gick runt en bra stund, kanske uppemot 2 timmar? Riktigt skönt var det iaf. Mötte sedan upp Jesper i v-by för att svulla kinabuffe. Det var stöööört gott.
Fick skjuts av honom hem sen, han var riktigt duktig på att köra faktiskt. Min lilla björn! haha =D

Näe, om man skulle iväg och leka lite hora kanske. Det är väl det Fannysar gör bäst ;)

PUSS!

Nej vet ni vad!

Neej, varför sitter jag här för? Har jag verkligen iinget annat för mig? Jag blir så trött på mig själv ibland, när jag vandrar från dator till en annan dator, till tvn, för att sedan gå tillbaka till datorn. Jag har inte ens ngt att göra nu, förutom att blogga då. Jag är trött, och uttråkad.

Usch, vilket deprimerande inlägg. Fast titta, nu hände en liten rolig sak, kanske blir värt att stanna vid datorn ett tag ändå ;)

Haha, alltså. Jag vet inte ens vad jag skriver, seriöst. Det är blåsan på tungan som talar, HAHAHA. ÅH NEJ, nu blev jag övertrött, ni som känner mig vet hur jag blir då. Knäpp, överdrivet skrattig, otydlig. Denna glädje övergår sedan till en nedstämdhet som heter duga. Men just nu är jag ganska glad, trots att jag klagar på mitt The Sims spelande, hahah, jaa jag spelar the sims ibland!

Förlåt förlåt för flummet = ffff = Frida, over and out!



P.s. Jag är Mycket väl medveten om att Frida, over and out inte innehåller fyra f. Ursäkta för detta, och att jag faktiskt skriver det här. D.s

Prutt

Ursäkta men faaaan faaaaan faaaaaaaaan! Jag som var så smart att jag kopierade mitt inlägg men tror ni inte jag kopierar över det eller!?!?!?

Hrm..
så nu har jag lugnat mig lite. Men tro inte att jag tänker skriva om. Jag som hade lyckats skriva ett rätt najs inlägg för en gångs skull. (Försöker jag intala mig själv iaf)

Jaja.. kan väl iaf säga att nackspärren börjar mjukna lite, så länge jag inte gör någon snabb rörelse eller tittar för långt åt vänster går det bra.

Haha ursäkta igen för utbrottet. Var tvungen att få ut min ilska. (skrev lite värre saker först, men njaa det kändes bara rätt för stunden, inget man publicerar liksom)

Ha en bra kväll!
/Emelie

Hiss OCH Diss

Jag har en blåsa på tungan. Den bara dök upp sådär, tjoff poff! Från ingenstans! Och den sitter precis på spetsen, snart kommer jag bita sönder den så som jag sitter och trycker med den mot tänderna. Dumma Frida..

Nä, inget har riktigt gått som jag vill idag. Inga stora grejer nej, men småsaker som irriterar. Blåsan på tungan, Skinkpaketet som åker i golvet på morgonen, alla saker jag nästan tappat, strumpan som knölar sig på lilltån i skon, när alla markeringar försvinner i Windows Media Player när man kämpat med sin spelningslista i några minuter, och får börja om..

Men självklart har roliga saker hänt också, typ. Fick träffa Emelie och Fanny, god mat hemma, ledig imorgon, lyckades faktiskt fixa en spelningslista så att det bara är bra låtar som kommer.

En dag att både hissa och dissa! ;)

Frida

Bilder

 Födelsedagsbarnet! Hela 18 stora år =D
 Hela gänget, Andrea, Emilie, Isabella, Malin och så jag =)
 Min tatuering! Längtar som fan till en 1a februari!

Nånting

Mörr, har skrivit om början på det här inlägget tre gånger nu, fan vad svårt det skulle vara då! haha
Tänkte skriva lite om gårdagen.. Hm, kom in på Spången utan problem. Körde på den här "Men han har mitt legg hemma men jag looovar att jag är över 18" Träffade en hel del jag kände, satt med Christer och hans gäng för det mesta. Riktigt trevligt. Stötte på en del personer man kände igen osv. Gjorde en grej som kanske inte var det smartaste draget från min sida, men vafan. Orka bry sig. Drog väl därifrån runt 2 tiden, var en del strul innan osv. Fick sällskap av Christian, Christer och någon snubbe från v-by skola. Fick höra ännu lite mer skit om A, jag blir så trött. Vad fan tänkte jag med?! MAAH. Men men, inget att göra åt nu iaf.
Mr M ringde mig sen och ville att jag skulle komma till honom. Sagt och gjort, han kom och hämtade mig runt 3. Han lurade i mig ännu lite mer att dricka så jag somnade rätt fort haha. Roligt sällskap man var då.. Haha och förlåt för att jag dreglade ner din kudde ;)

Vaknade inte så sent ändå, runt 2 tiden. Låg och drog oss lite innan jag var tvungen att börja göra mig iordning. Skulle till Mamma och käka middag med bröderna. Fick skjuts upp till vby av M så det var najs. Där hämtade Robin mig, vilket var heelt okej ;)

Käkade hos mamma osv, tog ner hennes gran typ. Rätt roligt ändå. Får väl ta och offra mig och vara där ibland. Fast det suger, är väldigt anti mamma just nu. Men det går nog över nångång haha ;)

Skola imorgon, och dumma jag har inte gjort läxan! Fyyy mig! Men Frida hade inte heller så då är det okej =D

Efter det ska jag möta upp Christer och min nya bästa vän, hans vovve Holly =D Vi ska väl ta en promenad eller något. Skönt att få röra på sig lite.

Tänkte lägga upp lite bilder snart också, snäll som jag är ;)

Puss!


Bamboo-örhängen

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

Jag vill ha bamboo-örhängen! Önska mig lycka till ;) Hihi

/Emelie

Helg

Det blev varken något hasande eller rullande denna morgon. Jag har fortfarande ont i nacken när jag försöker vrida på huvet, men det är lite mildare smärta idag, haha om man kan säga så.

Blöö jag har inte kunnat göra något vettigt den här helgen! Och den har varit jättekort ju =( Är van att vara ledig på fredagar bortskämd som man är. Men så är det inte längre, bara att vänja sig igen.

Idag rök pepparkakshuset. Det var gott, igår tog vi bort granen också och jävlar vad den barrade. Nu är julen över och vi går mot ljusare tider! Jag längtar till sommaren :) Fast först vill jag åka snowboard, annars kan inte vintern vara över! Den 13/2, alltså om exakt en månad, ska vi åka med skolan.. men jag vill vara borta läängre! Är avis på Frida som åker nästnästa vecka.

Ha det bra
/Emelie som fortfarande lutar lite åt höger..
(på ett icke-politiskt vis)

Begränsat

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig.. Eftersom jag har en begränsad rörelseförmåga för tilfället har det mest blivit att inte göra nånting. Ser inte fram emot att gå och sova.. vill inte vara med om samma hasande imorgon också! Hahaha. Fast jag ska skippa loftet idag och sova på det stora loftet istället, som är som en andra våning ungefär. Där finns det en säng som står på ben! Då kanske det blir att jag rullar ner istället.. hahaha. Kan inte undgå att tänka på det komiska i den här situationen hela tiden :P Hoppas det inte går så långt att jag måste knäcka tillbaka nacken bara! Hua!

Det här har inte varit min vecka alltså.. :P

Ha det bra!
/Emelie med huvudet lite på sne

Svett

Har precis kört en halvtimme på orbitreken (?) den heter säkert något annat, men jag har ingen aning.
Var riktigt riktigt skönt att få svettas lite. Det var ett bra tag sen. Eller njee.. haha men iaf. Kollade på Oliver och gänget medans, var mys =D
Älskar disney!!

Ska hoppa in i duschen nu och sen göra mig iordning.

Kanske skriver något ikväll hahaha
Puss!

Godmorgon!

Här ligger jag i sängen, nästan helt nyvaken haha. Riktigt skönt måste jag säga.
Hade det riktigt trevligt igår, amanda kom hit =)
Vi har itne träffats på år och dar känns det som, så vi spenderade 4 timmar med att bara snacka om allt och ingenting. Uppdaterade oss lite om vad som har hänt sedan 7an.
Följde sedan med henne hem, följdes av Christer och Christian. Christer blev kär i Amandas hund, Ebba. Såhär lät det mesta dels av tiden vi stod där "Är du en fisk? Vill du vara en fisk? Du får det om du vill? Är du en gädda?" Vovven såg liiiiite skeptisk ut faktiskt hahaha.
 Det var riktigt skönt att vara ute och gå faktiskt, så när vi lämnat av Amanda hemma så gick vi andra en liten runda i nälsta. Kom väl in runt 3, och fastnade såklart vid datorn haha. Så jag somnade nog inte förän runt 5 någon gång. Nej nej, jag har inte alls vänt på dynget ;)

Träffade Mr M i torsdags också. Vandrade dit runt 11 typ. Mycket roligare att sova med någon än själv faktiskt.
Är lite skeptisk angående allt det här nu, det börjar bli komplicerat... Hrm hrm
Jag skulle ha satsat på skåningen haha ;)

Idag då.. Eftersom jag är en smått tragisk människa så ska jag dra till spången hahaha. Ska vara spelning där ikväll osv, och en massa kompisar ska dit så det kan nog bli riktigt kul ändå =)

Funderar på att gå och träna lite, skulle vara skönt att förbränna lite fett mahaha

Puss!

Hate is a really strong word

Jag är hatad av en människa. Det har jag aldrig varit förut (Som jag känt till om iaf).
Låt oss kalla honom Mr. Hata-Frida. Jag träffade honom på Valborg år 2007, jag var helt trevlig och normal. Men det var EN kommentar som gjorde att han nuförtiden inte ens kan se på mig, typ. (Om hatet är så stort vet jag inte, men jag får iaf elaka blickar om jag ser honom någonstans.)

Ett ex. Igår natt var Tobbe ute och åkte bil med en polare som nyss tagit körkort, mr. Hata-Frida var med i bilen, och då får nån idén att dom ska hämta mig.
Nån: Vi hämtar Frida.
Mr. Hata-Frida: NEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Nåväl, jag tycker faktiskt det hela är lite komiskt. Han måste ha tagit åt sig väldans mkt av min enda kommentar, som faktiskt bara var en fråga!




Ur funktion

Nu ska jag berätta en liten historia för er kallad: Min morgon!

Jag ligger som vanligt i sängen och vilar lite efter sömnen, känner ingen stress eller någonting allt är bara så lugnt och skönt! Härligt! Men en sån fin känsla ska ju självklart inte få hålla i sig.. Så: jag ligger vänd åt vänster och lyfter upp huvudet lite grann för att titta ner lite i rummet (har loftsäng, ingen ikea-grej utan inbyggd). Och så helt plötsligt känner jag att det knäcker till i sidan av nacken och huvudet typ viker sig lite. Och plaffs så hamnar jag på kudden igen. Aoch!! Det där gjorde ont! Försöker lyfta på huvet, det går inte. Försöker vrida på huvet, det går inte heller. Gör helt galet ont! Så ligger jag där helt hjälplös och skrattar lite åt mig själv för att jag måste se himla rolig ut. Men nu kom det svåra! Att försöka få någon att komma och hjälpa mig. Jag ropar 'haalllåååååååå' för jag hör att mina föräldrar är uppe, men dom är ju helt döva! Vårt hus är inte stort alls och ändå hör dom mig inte när jag ropar efter dom! Men så efter många minuter och ännu mera garv åt hur patetisk jag måste se ut så kommer mamma. Jag berättar vad som hänt och frågar efter lite zon-salva. Hon kommer med salvan och även en voltaren + 2 kalle anka tidningar. Måste ju ha något att sysselsätta mig med där uppe. Efter att ha läst en av tidningarna så är det dags att försöka ta mig upp ur sängen och sedan ner från loftet. Lättare sagt en gjort! Känner ingen större skillnad i nacken efter varken salvan eller tabletten. Så nu får jag börja haaaaasa mig lååångsamt längsmed sängen för att komma närmare trappan. Det här tar tid och återigen: måste sett sjukt kul ut! Efter en stund av kamp mellan mig och stegen lyckas jag ta mig ner! Och nu sitter jag här, huvudet vänt lite åt höger, halsen inlindad i en halsduk, och småler lite åt hur jag sett ut!

Hahaha, erkänn att ni också garvar lite när ni tänker att jag hasade mig framåt liggandes i sängen med huvudet vridet åt höger..

Herregud.. vilken morgon :P Haha. Har fortfarande lika ont i nacken, men om jag håller den stilla känns det inte lika mkt :P

Hoppas ni lyckats bättre denna morgon ;)
/Emelie

Kina 07

I Somras bjöd mormor mig på en resa till Kina som varade i hela 11 dagar! Jag fick se så otroligt galet mycket att jag inte ens kommer ihåg. Det var himla roligt iaf, trots att jag hade en ganska så galen hemlängtan. Jag kommer aldrig att glömma den här resan! Tack mormor, för att du tog med mig ändå till andra sidan jordklotet :)

Här är iaf en video från när vi åkte "cykeltaxi" i hutongerna i Peking. Jag kände mig jätteelak som lät den stackarns mannen slita för att skjutsa runt oss, men det ingick i programmet vi följde (Vi reste i en stor grupp) Till råga på allt var han förkyld också.. Aja, njut av Peking ;)






Frida

Dags att agera!

Här kommer en liten film om den omtalade miljöfrågan. Låt 2008 bli ett år av förändring! Hihi =) Tänk er en isbjörn som kämpar för att komma upp på isen men den spricker hela tiden och isbjörnen blir fast i vattnet och tillslut drunknar. Jag vet inte hur det är med er, men jag blir alldeles gråtfärdig bara jag tänker på det.. =( Den här filmen handlar inte om sånt, mest om varför vi borde göra något. Den är rätt lång men intressant att se. Kanske är lite trist i början när han bara babblar, så om du inte vill se det, spola fram lite tills han börjar skriva på tavlan.



/Emelie

Min väckarklocka Del II

Idag fick jag äntligen väckas av väckarklockan min. =)

Måste ju visa hur den låter nu också så att alla förstår. Inte världens bästa kvalitet.. Det är iaf 3 män i typ schwetziska folkdräkter (eller nåt, har ingen aning) som spelar olika instrument och bakgrunden är ett berg + lite skog och sånt. Enjoy!




/Emelie

Kind Of Sick

Nu har jag det bra. Jag sitter nerbäddad i soffan med mitt täcke, och har allt jag behöver framför mig, så jag behöver inte resa på mig en enda gång! :) Jag är sjuk, typ. Vet inte riktigt, mår inte helt hundra. Jag har näästan feber, vanligtivs är jag jättelågtempad, och nu är jag ganska högt, men under "febertempen" så jag vet inte riktigt om jag har feber eller inte.

Nåja, jag åkte till skolan idag ändå. Jag ångrade mig direkt, vad skönt det hade varit att missat fysiken. Haha!
Men nu är jag hemma och ska slappa arlset av mig.

Det är värst vilket babbel det blev om min "sjukdom" senaste inläggen, men det är det enda som jag kommer på att skriva om! :P haha

/Frida

Låååångt inlägg

Mahahaha bered er på ett jätte långt inlägg, fullt med massa oviktiga saker =D

Smartast är väl att börja med måndagen antar jag. Försov mig till skolan, eller jag valde snarare att inte gå upp. Trodde på något stört sätt att jag skulle hinna duscha, plus klä på mig och allt det på 15 min. När jag behöver ca 10 min i duschen.. Planeringen sprack kan jag ju meddela haha. Men snälla pappa körde mig till spånga så jag hann med bussen där iaf. Såg väl inte så rackarns pigg ut tyvärr, men orka vara snygg.
Fick träffa Frida igen, mihi =D Sötnos. Emelie var sjuk, dumma dig =( Värsta långt kvar tills jag får träffa er igen! =(

Skulle träffa Jenny sen, åka till tatueraren. Blev ett litet äventyr det där må jag säga... Min duuumma fråga till nissen i biljettluckan "Hej vilken buss ska jag ta för att komma till Solna station?" Observera att jag var på solna station redan... Hans blick var lite rolig haha. Kom fram till slut, mötte jenny och gick det. Hennes tatuering blev ifylld, det var riktigt coolt att kolla på! Gick på 10 min kanske, helt galet. Fick min uppritad sen, och den är så fiiiiiin. Jag älskar den så mycket. När killen kom ut med den första skissen kände jag typ i hjärtat "den här ska jag ha, den är min" haha ja, jag är nööörd.
Ska lägga upp en bild snart hihi =D
Fick även en tid på en gång, 1 februari ska det ske. Hade typ kunnat få tidigare, men dumma jag kläcker ur mig "jag kanske ska fylla 18 först hööhöhöhö"
Iofs är jag galet fattig för tillfället så jag hade ändå inte haft råd, men ändå.

Sov hos mr M, han körde ju fulingen att ringa mig mitt i natten, och jag är jävligt trevlig när jag sover, så jag kunde ju inte lacka sen haha. Låg och sov till runt 4 ungefär, då var det läge att börja göra sig iordning för kvällen.

Drog hem till Christer, som fyllde 20 grattis!, var där typ halv 7, hade det riktigt trevligt faktiskt. Satt och käkade lite mat och drack lite smått. Fick en ny bästa vän iaf, Christers underbart söta hund! Jag smälter så fort jag ser henne. Och hon älskar mig =D
Fick sällskap av Christian hem runt 11 tiden, skulle ju upp och jobba 7.45 på onsdagen, så det var bara att dra hem tidigt.

Igår fyllde Andrea 18 år! Grattis sötnos =D Och grattis till teoriprovet! =D
Jobbade innan, slutade 16 så då var det bara att springa och köpa strumbyxor och sen invadera omklädningsrummet på jobbet. Men sjääälvklart så funkade ju inte duschhelvetet!! Så fick panikringa Christer och "Hej, dum fråga men får jag duscha hos dig? Snälla?" haha. Så bara att springa dit och sno deras dusch. Gjorde mig även klar där, men sötisvovven ville leka haha. Så blev lite kluven där =)
Blev iaf klar, gick upp till v-by mötte brudsen och drog in till den stora staden och Fridays.
Blev lite springande inne i stan pga vi inte bokat bord osv, men sen fick vi iaf plats på första stället.
Och det var mycket mycket trevligt =D
God mat, trevligt sällskap och så blev det inte så galet dyrt heller =)
Andrea drack sin första drink, YEAH! Jag betalade ;) haha
Gulliga personalen bjöd Andrea på en efterrätt och ballonger också, helt sött =D
Ballongerna drog vi sedan i oss på tunnelbanan, körde en smurfversion av Ja må hon leva haha

Torsdag då.. Varnade faktiskt för långt inlägg, så skyll inte på mig! haha
Mamma kom och hämtade upp mig imorse, hade snoozat liiiite för länge så jag orkade inte duscha eller nånting. På med kläder så var jag klar. Vi gick runt lite i barkarby outlet, köpte inget för jag är ju som sagt fattig haha.
Men på Ikea köpte jag ett påslakan så jag kan byta på mitt megastora täcke =D=D

Imorgon ska jag sooova. Sov inte så jätte bra hos Mr M, fick ont i ryggen =(
Funderar även på att träna på vår nya träningsmaskin, monterad för mindre än 10 min sen ;)
Nu jääävlar ska jag bli fit inför sommaren!
Ska även jobba ett par timmar, sen kommer Amanda hit. Kommer nog bli riktigt najs, inte träffats på år och dar. Och nej, nyår räknas inte. Känns inte som om diskussionerna då var särskillt djupa... Haha

PUSS!

Min väckarklocka

Sitter och smaskar i mig mörk choklad - en stooooor favorit! Samtidigt som jag tittar lite på AgeOfLove! Hihi, är lite kul att titta på det. Det störda är att man inte ser skillnad på 20-åringarna och 40-åringarna! Vill också se sådär snygg ut när jag närmar mig 50! Haha. Fast dom kanske trixar lite med botox och sånt.

Under hela detta läsår har jag använt mobilen som väckarklocka av den enkla anledningen att batterierna i min vanliga väckarklocka dog, har inte haft några batterier att byta med förns nu. Och det är allt på tiden! Börjar tröttna rejääält på att skynda mig upp ur sängen varje morgon till en stigande melodi. Jag har saknat min fina lugna harmoniska melodi... hörrm, rättare sagt galna schweitziska marshen eller nåt sånt. Haha den är störd! Men jag älskar den ungefär lika mycket som jag hatar den. Har haft den så länge jag kan minnas och vill inte göra mig av med den på ett bra tag! :D Ett undantag är om (*PEPPARPEPPAR* TA I TRÄ!) Frida skulle , för hon har sagt att hon vill begravas med den! Men det får inte hända.

Haha oj.. det blev en lång text om min väckarklocka men det är den värd! Skulle kunna skriva ännu mera men jag ska skona er från det. :P

Nu måste jag ju visa en bild på den också =)

image114image115

♥♥♥♥♥

/Emelie

Träningsvärk som heter duga!

Ja fy bubblan mina stackars framsidor av låren! Dom är heelt förstörda, jag har aldrig haft sån träningsvärk där.
I Tisdags var jag och gymmade, (efter åt jag med Tobbe på Burger King, scch! ingen behöver veta! ;) ) Ja, då hade jag lite ont i rumpan dagen efter, på kvällen då blev det dans. Och vi har ny lärare, och jäädrar vad vi körde ben då alltså, så idag var jag körd. Tror ni inte att jag går och gymmar då eller? JO! Så till råga på allt så har jag säkert ÄNNU mer träningsvärk imorgon..

Jag tror även att jag håller på att bli sjuk. Jag både vill och inte vill. Vill missa fysiken imorgon, men inte vara sjuk till helgen. Haha, får väl ta det som det kommer. Just nu är det så att jag fryser häcken av mig, och har tendens till huvudvärk. Plus att idag var jag lite sådär, hej jag gråter till vad som helst. Höll på att börja när jag berättade för min lärare, som tänkte låsa upp till klassrummet och släppa in mig tidigare, att jag inte ville komma in tidigare, jag skulle faktiskt sitta där i 2½ timme, och det räckte. Då var det nära till tårarna, hemska jag, men så brukar jag bli när jag inte mår bra :P.

Där blev det mkt snack om min hälsa.. Men visst är jag duktig som tränar? ;)

Och jag såg på Kanal 5 att Gossip Girl ska börja sändas. Yay säger jag! Jag har läst en bok bara, men den var bra. Har stora förhoppningar på serien :) Någon mer? :)


Skooola....

(Emelie och Frida turas om att skriva, efter varje mellanrum är det en ny tjej ;) )

Vi sitter i skolan, har håltimme, har precis ätit lunch. Innan dess hade vi ma D, Haha helt mycket matte vi har lyckats läsa på bara 1½ år! Craazy man!

Det känns faktiskt lättare än ma C. :D (än så länge)

It is schweinkall här i skolan, igår var det tydligen 13 (!) grader bara. Idag är det liite varmare iaf.

Sitter och tittarpå en affisch om studentgrejer. Vi vill också ta studenten!!! 1 och ½ år kvar!! Öka takten sista.. halvan! Hahaha

Nyss ringde vi Fanny och försökte övertala henne att läsa Eng B med oss, men den bajskorven (♥) Vill inte joina oss! Buhuhu :'(

Nu ska vi gå och fördriva tiden i sisådär en dryg timme. Wohoo!

puss♥


Fullt upp

Shit pommes frites, jag har gått och skaffat mig ett liv! Vad fan har hänt liksom?! haha

Nästan så jag längtar tillbaka till den gamla tiden när jag tillbringade en massa tid med att tråka... Fast näääe, jag skojade bara. Har fullt upp hela den här veckan, och det känns kanon!
Har gaalet mycket att skriva för tillfället, men jag orkar inte göra det nu. Börjar jobba om 7 timmar ^^ Den gör jag inte vågen för!

Tänkte dra lite snabbt det viktigaste.

Tatueringen är uppritad och klar! Kommer bli tatuerad den 1 februari och jag fullkomligt avgudar mina hjärtan. Dom är stört fina! Me like!

Har precis varit och firat Christer hemma hos honom, mycket mycket trevligt =)

Idag/imorgon blir det till att fira Andrea som blir stora damen! Lycka till imorgon! =)

Tors, shopping med mamma samt barnvakts jobb

Fre, jobb och vara med Amanda är planen

Lör, festa med Emily! =D

Sön, Hem till mams med bröderna och äta middag.

Ser ni? Jag gööör saker!! Jag blir lika förvånad varje gång jag inser att jag har fullt upp i en vecka!
Men det känns sjukt bra att inse att det finns dom som stannat kvar, och det byter mycket!
Sen är ju ni brunisar alltid i en klass för sig =)

Livet leker!
PUSS


Film

Jag orkade fixa fram vår gamla VHS och såg på Mulan. =) Den är ju för bra alltså. Sen vart det som sagt one three hill, och efter det tittade jag på The Notebook (eller dagboken). Har precis sett klart den. Herregud vad jag störtböla i slutet! Vilken fin film. Tänk att få uppleva sån kärlek.

Oj, en riktig filmdag. Mysigt :) Såna behövs ibland.

Hmm vad ska man fördriva morgondagen med då? Är ju ledig då.. Aja det kommer väl

Ses
/Emelie

Första skoldagen.

Sådär ja, den första skoldagen är nu avklarad.
Biologi B började det med, 2½ timme, det var faktiskt kul. Liite lång tid bara.
Sen lunch, äcklig som vanligt.
Sen Sv B, även den 2½, och för lång, men helt ok lektion.

Imorgon är jag ledig. Skönt. Men jag ska nog dra till gymmet, tror inte att du, Emelie, ska med va? Eftersom att du mådde dåligt idag :(
Men får se, jag har också känt mig lite halvkrasslig idag, men bara liiite.

Ikväll ska jag lägga mig i sängen och än en gång försöka vända på dygnet, det gick inte så bra igår, somnade runt 1. La mig vid 22..
Men men, peppar peppar att det går bättre ;)

Aja.
Bye for now
Puss
Frida

Lajdidaj

har klockan varit kvart över 11..:P Vad ska man nu göra? Jag har finslipat lite på uppgiften jag höll på med igår. Så nu är den väl helt ok ändå.

Hoppas dom inte går igenom allt för mycket i skolan.. jobbigt att hamna efter redan första dagen.

Klockan 13.50 ska jag titta på reprisen av OneThreeHill. Men vad ska jag göra tills dess? Blöööö

Hmm jag kan titta på Mulan! Blev sugen att se den efter Disney On Ice :P Men då måste jag flytta får VHS och byta sladdar och hålla på.. jobbigt värre.

Aja jag lär väl komma tillbaka lite titt som tätt här idag, har ju inte så mycket annat för mig som sagt. :P

Tudiluu
/Emelie

Human Tetris

Japaner alltså.. :P Hihi


Kvart över 11

(Måste komma ihåg en tid, därav rubriken)

Gick upp tidigt idag för att fira bror min, och min alarmsignal var rent ut sagt förjävlig! Använder mobilen just nu och jag valde någon förinställd truddelutt. Det var sista gången den melodin får väcka mig! Hua!

Egentligen skulle jag vara ungefär halvvägs till skolan nu, men mår inge bra så stannar hemma.. Nu ska jag leta efter lite kamomill-te och ta det lugnt. Börjar bli lite tröttsamt att inte göra nånting..

Hoppas ni andra får en bra dag iaf!
/Emelie

Smart drag

Klockan är halv 12 och här sitter jag. Första skoldagen för året imorgon.. Lär knappast vara utvilad. Måste upp halv 7 för att fira brorsan som fyller 19 bast den gubben. Som tur är så är vi lediga på tisdagar den här terminen! Kan sova ut imorgon alltså :)

Anledningen till att jag sitter uppe så länge är för att jag försöker bli klar med en uppgift. Och jag är väl typ klar nu.. Säger vi.. Så nu kan jag gå och sova! :D I hela 5 timmar!! (lär ha svårt att somna som vanligt)

Aja, jag får ju som sagt sova ut imorgon ändå. =)

Nattinatti
/Emelie

Hej världen!

Idag har jag mått... Jag har mått bättre om vi säger så.
Aldrig mer dricka innan jag ska jobba! Spec inte när jag börjar kvart i 8 >.<

Orkade aldrig träffa Jesper, han var klar så sent och jag hade tänkt gå och sova tidigt. Observera ordet tänkt...
Blev lite rastlös runt 9 så tog bussen ner till spånga och möter upp christer. Hade bara tänkt stå utanför och snacka lite, så jag såg ju ut som ett monster i princip. Väl där var det bara att gå in, vilket förvånade mig. Hade inte med mig plånbok eller nånting. Jag skulle ju bara vara där ett tag... Hrm..
Mötte en massa jag kände vilket var riktigt kul. Emily var där också, det ägde =D
Började med att sympati dricka en cider. En kunde ju inte skada liksom... Sen blev det en till, och sen en tequila shot på det, två cider till osv.. Det hela slutar med att jag blev rätt full haha. Helt perfekt full, det ägde. Hade det riktigt trevligt där. Stället var väl rätt b, men med sällskap så funkade det iaf =)
Snälla Christer bjöd på allt igår, det tackar jag för ;)

Tog bussen hem vid 12, lite förståndig var jag faktiskt!
Börjar typ tjaffsa med Mr M. Kanske överreagerade liiite lite, men samtidigt ska han inte tro att han kan antyda vad fan som helst. Och enligt mig, och några till så tolkar man det på samma sätt som jag gjorde. Tror han ångrade sig rätt rejält idag muehehehe. Rätt åt honom ;)

Var äckligt jobbigt att jobba idag, dels för att det var sjukt tidigt och dels för att jag var lite smygfull fortfarande. Så kan det gå när man har taskig förbränning like moi! Inget som märktes dock, tur det ;)
Tur att Tommy och Gusten jobbade med mig idag, annars hade jag seriöst avlidigt. Så stöööört segt! Får tänka på pengarna som snart rullar in istället... Men ändå haha

Träffade Jesper, gick och käkade på råcksta krog haha. Åt faktiskt pizza, var galet länge sen sist. Och eftersom jag fortfarande är fattig bjöd Jesper mig =) Men jag pröjsade chipsen och dippen. Och semlor så det blev nog jämt iaf. Drog hem till honom, kollade på en bra film och lite vänner avsnitt =) Mycket trevligt!

Rullade hem halv 10, så var hemma 10 ungefär. Ska nog ta och sova snart hade jag tänkt, så man orkar sig upp till biologin imorgon.

Kommer bli riktigt kul imorgon, ska göra en hel del faktiskt.
Först biologin, mindre kul, men samtidigt najs att träffa mina babes =D
Sen till Solna, möta Jenny och följa med henne till tatueraren. Tänkte passa på att få min uppritad också så den är klar tills jag verkligen vågar göra den haha.
Sen ska vi nog fika lite innan jag måste dra till jobbet vid 4 för att jobba till 7.

Efter det ska jag sooooova och bara ha det gött haha

På lördag blir det fest Emily ;) haha


Nääe, nu får det vara klart på ordbajsandet för min del ikväll! Sängen väntar!
Puss

God natt

På internet fanns inget roligt att göra. Så nu tar jag min braiga bok och kryper till kojs, får se om jag lyckas somna eftersom att jag har vänt på dygnet.

Sov så gott allihopa!

Frida

image113

Lika kändisar



Jaha, då är jag jättelik snyggingen i Las Vegas tydligen ;) Jag klagar inte :D hahah. Det här var skojj ;)

http://www.myheritage.com

I'm in love

Kärlek är komplicerat men här sa det klick vid första ögonkastet :D Hahaha. En jacka från H&M för 298:- and I'm in love.. Frågan är om den sitter lika bra som jag hoppas. Och jag hoppas hoppas hoppas!!

Hmm, annars hade jag inte så mycket på hjärtat.. blir väl lite flummigt idag igen.

Trying - Lifehouse

'Well I haven't got it all figured out quite yet but
Even if it takes my whole life to get to where I need to be
And if I should fall to the bottom of the end
I'll be one step back to you'


En liten snutt som fastnade i hjärnan, gillar det där bottom of the end. Sweet

Nej nu ska jag fylla i lite papper som ska skickas iväg till.. nånstans, för att få mitt förarbevis! Var på synundersökning i torsdags och jag ser helt stört illa, hade 0.1 utan linser och 1.2 med! :P

Snart slut på lovet.. jag vill inte :(
/Emelie

Ge mig sommar

När jag vaknade idag mindes jag min dröm, i den var jag ute och sprang. Jag fick genast dåligt samvete för att jag inte tränat. Men 1. Jag springer inte 2. Även om jag skulle springa, så är vädret asdåligt. 3. Jag har huvudvärk.
Så, jag kan med gott samvete låta bli att träna! + Snart börjar dansen igen, wie :D, och skolan, och då kommer jag automatiskt gymma. ;)
Är det bara jag som känner mig sådär äckligt lat nu efter jul?

På tal om det dåliga vädret, jag är så himla sugen på sommaren just nu! Grönska och tunna kläder är så mkt bättre än grått och fluffiga, tjocka kläder som man svettas i. Ge mig sommar, eller iaf vår! :)

Idag blir det total slappardag. Helt skönt.

image109 
Emelie och Fanny i somras, Elvis gröna trädgård :)

Något galet roligt!

Alltså fybubblan! Jag döööööööör! HAHAHAHA :D

Ni måste iaf vänta till 2.20, då blir det allra roligast ;D
Stackars män..




Fotbad

Sitter för tillfället med fötterna i ett mycket trevligt, och vibrerande fotbad. Riktigt skönt faktiskt. Ska ta och piffa till fötterna ordentligt, och ev naglarna också om jag orkar.

Skulle ha träffat Amanda ikväll egentligen, men hon hade blivit sjuk. Då skulle jag leka med Jesper istället, men han skulle typ vara social med släkten. Får se om vi skulle göra något senare.. Men jag är typ för trött haha.

Funderar på att rulla förbi Spången ikväll också, Christer ska fira sin 20-års dag där så kanske ska förbi och säga hej iaf =) Om jag orkar som sagt haha.

Har jobbat idag, 11-17. Rätt najs dag ändå, lagom mycket att göra hela tiden. Träffade Oscar också, saknar fortfarande honom och miriam på jobbet =( Tur att det har kommit in lite nytt roligt folk iaf =)

Hrm, har blivit lite fundersam gällande en viss sak... Lite för många val för lilla mig. Men men, jag fyller ju som sagt 18 om 18 dar ;) och då ska jag leva livet =D

Känns skit kul att jag har en hel del att faktiskt gå med tills mina babes är 18 =)

Satt uppe på tok för länge igår och snackade med T. Men det var najs, trots att jag var obehagligt trött imorse.
Börjar 7.45 imorgon, INTE NAJS!! Jag vill verkligen inte >.<

Hmm, har typ inte så mycket att skriva egentligen. Det vore ruggigt skönt att sova nu, men vet att det inte kommer gå haha.

Puss!

Morn' morn'

Den där träningen för rumpan funkar verkligen!! Eller det vet jag ju inte än.. men jag har träningsvärk! Snacka om pain in the ass! Hahaha! Man gör 5 olika övningar i 1 minut vardera, alltså sammanlagt 5 minuter. Efter andra övningen var jag helt slut! :P Det här ska jag fortsätta med!! Tar ju inte alls lång tid! :D Wohoo

Idag vid 5 ska jag iväg och fira en kompis som har fyllt 17 (förra året), och det bjuds på middag och lite sånt. Trevligt trevligt. Ska nog göra "rumpövningen" innan! Hihi

Juste, jag har ju glömt säga vad jag tyckte om Disney On Ice. Det äääägde! :D Hahaha. Jag var på det någon gång när jag var liten med mamma, men minns inte så himla mkt från det, bara skönheten och odjuret, att man fick en ros och åt is :P Och ja Frida, jag vinkade till Alladin denna gång.. hahaha. Det var en reflex, armen bara flög upp. Kände mig som 7 år igen! :D Härligt!

Oh.. jag drömde att det var måndag kom jag på och helgen hade bara flugit förbi, tur att det var en dröm!!

Trevlig lördag!
/Emelie

Regret

Ångrade mig just. Har suttit på tok för länge här idag. Har hittat lite övningar man kan göra för att få snygg rumpa, me like! Kanske ska ägna mig åt dom en stund istället ;P

ciao
/Emelie

Äntligen

Nu är jag klar med en del av pluggandet. Den tråkiga delen!! Så nu har jag lite roligt pyssel framför mig. :P Jag tänker inte säga vad det är jag pluggar för det är lite pinsamt att det tagit så lång tid att göra det.. vilket kanske säger allt ändå.. aja huvudsaken är att det är klart! Wohoo

Blev en tre-rätters-middag idag, det är man inte van vid minsann :P Trevligt trevligt.

Nu ska jag spendera lite tid framför photoshop och indesign! Önskar jag var lite bättre på dom programen bara..

Trevlig kväll
/Emelie

Mätt och glad

Kom hem från Andrea för kanske. Hrm, 40 min sen. Eller jag har ingen aning, jag har varit hemma ett tag iaf haha. Det var jätte mysigt med fika, tack så mycket! Söta Andrea hade bakat en sockerkaka, mycket gott! Och så pepparkakor och varm choklad till det. MMM! Kanske inte den bästa frukosten, men en av dom godare ;)

Satt och snackade massa skit i 3 timmar ungefär, alltid lika kul och skönt att babbla med er =)
Började planera Andreas 18-års dag också, hon fyller år på onsdag. Yeey! Då ska jag, Andrea, Malin, Issa och Emilie gå ut och käka på Fridays. Dessutom ska jag köpa den första alkoholhaltiga drycken till Andrea! Stort ögonblick ;) haha
Kommer nog bli skit kul tror jag =D

Ja, Disney igår var helt underbaaart haha. Satt och kollade igenom alla 300 bilderna från igår, och blev nästan lika glad idag haha =D. Dock kände man sig liiiiite utanför där. Bara halvmeters människor eller 40plusare ungefär =p Men det var kul! Tack Frida och Emelie för att ni ville följa med =D

Jobbade innan, det var jobbigt >.< Nästan så att jag saknar att plugga! haha fast när jag får lön lär jag ändra mig ;)

Jag är helt förstörd, jag har bara 39 kr på kortet! Vad fan har hänt liksom?!?! Jag har inte haft under 1000 kr på ett år ungefär. Blir lite ledsen i ögat här faktiskt =(

Lyckades tabba mig rejält igår haha. Orkade inte ladda mobilen under natten, så jag tänkte ta med laddaren till jobbet och ladda där. Självklart glömde jag laddaren, plus diverse andra saker. Men trodde det skulle lösa sig iaf, jimmy skulle komma upp med den sa han. Men han kom inte förän jag var tvungen och dra! Blev lite jobbigt där ett tag. Kommer på den smarta iden att stänga av mobilen... Hrm, det var inte så smart kom jag på några timmar senare när jag insåg att jag inte kom ihåg min pin kod! Då blev det jobbigt haha. Ringde kundtjänst och bla bla, dom kunde inte ge ut min puk-kod eftersom robin står för abonemanget. Men hallå?! Jag är hans syster vafan.
Blev till o rota bland en massa papper tills jag hittade puk-koden. Vart lite svettigt där ett tag, jag lever genom min mobil typ haha ;)

Hm, är skit trött verkligen, blir nog att sova tidigt ikväll så jag orkar jobba imorgon.
Jag är fortfarande helt sällskapssjuk, vet inte vad det är med mig! Så fort jag är ensam blir jag helt hoppig och pipig typ haha. Någon som är frivillig till att underhålla mig? haha

Puss!

Att fika

Så sitter man här igen, vid datorn.
Igår var vi på Disney On Ice, det var helt kul. Jag älskade det :D Alla tre var helt lyriska, och Emelie tillochmed vinkade till Aladdin! (Förlåt Emelie, för att jag avslöjar. ;) )

Sedan idag gick jag upp tidigt, för att gå till Sarah och fika. Men helt plötsligt ska vi till Linnea och fika ist. Så jag och Sarah, vi far till ett bageri och inhandlar en massa godsaker. När vi väl ska äta, var bara hälften gott. Så drack vi te igen, jag har blivit en riktig tedrickare! Haha.

Ikväll ska jag träffa Tobbe, det blir Sagan om de två tornen den här gången. Vi ska minsann se alla. (Det har man redan gjort, men det skadar inte att se dom igen, eller hur? ;) )

Jag har en ny sömnrutin. Den = Vaknar kl.6 och somnar sedan om. Har vaknat då flera dagar i rad. Och dagen innan nyårsafton vaknade jag kl. 5! Och jag somnade 01.30! Kul va? Jag kunde inte somna om heller. Så vid nio på nyår var jag galet trött, men höll mig vaken ända till 02.30 faktiskt ;) Haha. Nästan 24 timmar, ;)

Pussar
Frida

Fika

Ska precis iväg och fika med malin och andrea. Det ska bli mys =D
Borde verkligen inte sitta här nu, haha fy mig!

Morr, jag är så sällskapssjuk så jag blir galen! Och mr sego fattar ju inte mina fina vinkar haha, moooorrr!! ;D

Disney on ice ägde allt föresten! Är fortfarande helt lycklig haha =D

Näe, nu ska jag snart gå. Skriver mer ikväll.
Puss!

Hallihallå

Herregud vad tidigt det är! Skulle egentligen ha träffat några kompisar och fikat nu men missade bussen så jag tappade lusten :P haha. Men det var nog lika bra för jag har skjutit upp massa plugg hela lovet så tänkte försöka bli klar idag!

Åh, jag sitter och tänker på att jag vill ha SexAndTheCity boxen! Dom är ju så bra! :) Glömde önska mig den till julklapp.. Och den är ju så dyr.. Får väl vänta till 18-årsdagen :P Det är ju inte aaaaalls långt kvar till den - not!

om man skulle sluta drömma och börja plugga istället.. tillbaka till verkligheten! Jag gillar inte den just nu..

/Emelie

image106
Viiill ha!

Slappt och isigt

Min nyår var mys. Jag spenderade den i ensamhet med Tobbe, vi tittade på filmer och åt kräftor. Vi tolv gick vi ut och tittade på raketerna såklart ;)
Sen har jag varit hos honom ända tills idag. Det blev några timmar, tillochmed några år ;) maha. VI gjorde absolut ingenting, tittade på sagan om ringen filmen. Haha, det var jättelänge sen jag såg den. :)

När jag for hem träffade jag Sarah på busshållplatsen, det ledde till att hon kom till mig på te besök, vi drack hela tre koppar var! Chai-, Kiss me Kate- och något-som-vi-hade-hemma-som-var-jättegott te! :)
Vi missbrukade även hennes Systemkamera! Jag älskar såna! Dom är så härliga :)
Sen gick vi ut och vandrade i vårat mörka område. Vi sprang och skrek för det mesta, jag "såg nån i skogen". Och så gled vi nerför våran backe, det är så isigt nu! Snön kommer nu liksom, när vintern lika gärna kan dra åt helvete, för att den inte har kommit. Dumma :(

Men nu ska jag nog ta och sussa, imorgon blir det Disney On Ice! :D Det ska bli nedrans skojj måste jag säga :D Mihi! Längtar tjejer;)


Godnatt!
Frida


Tröttare än tröttast

Morr, jag är så trött så jag blir galen. Jag vill ha en varm säng och sovsällskap! Ge mig =(
Kunde inte sova igår, det sög. Somnade runt halv 5, och skulle upp halv 7. Nu kanske ni börjar förstå varför jag är äckeltrött.. Upp och jobba, var allmänt jobbigt.
God lunch blev det iaf, med trevligt sällskap =)
Herr städare i v-by hus var på mig igen, han är läskig!! haha

Slutade fyra, började vandra hemåt och ringde Christer. Rätt trevligt att snacka med honom igen, i nyktert tillstånd vill säga. VI snackade nog en 3 timmar tror jag haha. Och det spårade ur liiiite. Inte bra att vara övertrött haha.

Jag ska snart tvätta bort sminket, röja ur min soffa och sätta på en kärleksfilm. Jag lär dock somna rätt bums, men det är najs ;)

Imorgon är det Disney on ice!! Ooh vad jag har längtat! Ska bli så kul =D Tragiskt nog kommer jag nog ha roligast där haha. Bland alla knodds =D

hmm, jag orkar verkligen inte skriva något mer. Ska upp och jobba imorgon IGEN! Hej, jag skulle gärna vilja ha ett liv? ;P Men pengarna är iofs najs..

Godnatt alla! ;)
Puss

Nyår

Hmm, ja vad ska man säga om mitt nyårsfirande...
Det började bra, fick i mig lite champagne osv här hemma så jag var lite smyglullig när jag och bror vandrade upp till centrum tillsammans. Hans avskedskommentar var lite söt "Om det blir något problem kommer jag på två sekuner! Kom ihåg det!" Aaw, bröder är gulliga ibland.
Möts av en tokglad amanda och så Jerry och Benny. Drog till Alvik, det var väl sådär. Jag var fan äldst där! Det har nog fan aldrig hänt mig förut.. =/ Jag blev pruttfull, som planen var. Men det blev lite för mycket faktiskt. Började ta det lungt runt 11 typ. Halv 12 får jag och Amanda den strålande iden att dra till grimsta (?)
Kom till v-by precis vid tolvslaget, det firar vi två med en kisspaus.. Hrm.. Vandrade till grimsta, tar typ 40 min innan Joppe hittar oss. Och då har jag hunnit bli både kall, otaggad och illamående. Så efter lite "jag vill heeeeem" så fick jag faktiskt gå ;) Rullade in runt halv 2-2. In i duschen på en gång och reda ut mitt trassel till hår.
Jag hade faktiskt fluff hela kvällen!! =D
Inser att jag under kisspausen i v-by på något sätt lyckats ramla i lite hundbajs, så min klänning var jaa.. Jävligt äcklig rent ut sagt. Jävla hundar att bajsa på offentliga platser ;)

Får en massa samtal från en full och glad Christer när jag försöker sova så sött som brölar om att jag skulle komma dit. Men nepp, är mina sovfilifjonker på, då stannar dom på!
Fick även prata en massa med Christian, Joppe och Amanda. Lite trist att jag inte följde med, men när jag är otaggad är jag inge rolig att umgås med. Sängen var bättre =)

Vaknar till liv runt 4 på eftermiddagen, känner mig lite sliten och insåg att det här faktiskt fick bli en Potter dag =)
Så Potter är utläst nu, tragiskt men sant. Blev fan lite sur över vem det var som dog, trodde det var någon viktigare ju!! Haha nu kanske jag kan börja ha ett liv igen ;)

Ja, som ni märker var mitt nyår rätt b faktiskt. Men det är smällar man får ta.. Nu är det bara att ladda upp inför min 18-års dag, som ska bli fan så mycket bättre!! =D 22 dagar kvar!! Yeeey

Hoppas ni andra hade en bra ikväll igår, och att 2008 kommer bli ett strålande år ;)

Nu ska jag lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv, och äta glass ;) haha
PUSS!

Gott Nytt År!

Var uppe till 4 igår och tvingades upp kl 9 idag :( Det var inte så roligt, men nu är jag rätt pigg faktiskt :P

Undrar hur många som ligger kvar i sängen just nu, av olika anledningar.. :P

Jaja, hade inte så mkt att säga. Härligt med ett nytt år! :D

Puss
/Emelie

(jag jar blivit ganska bra på guitar hero nu, muaha!)

RSS 2.0