Nyårsafton

Snart är det ett nytt år. Det ska bli himla skönt! Dags att lämna 2007 bakom sig och välkomna det nya året! Eller nåt :P Nej men helt ärligt, 2008 ska bli det bästa året någonsin! Nu jävlar!! Wohoo! Jag är taggad som faan! Haha

Nu skulle det vara himla kul att få berätta att jag ska på värsta festen med hundratals människor för att fira tolvslaget. Men nee.. det blir som vanligt, lite släkt kommer hit på middag och sedan inväntar vi det nya året tillsammans. Rätt skönt på ett sätt, nyår är rätt överskattat.. Jag anar att det blir en liten tävling mellan mig, bror och kusin i Guitar Hero. Skit också, jag har inte övat :P Om jag inte behövs i köket eller nåt så ska jag försöka öva lite, hehe.

Hoppas alla får en trevlig nyårsafton =)
/Emelie

image104

Tjaba

Tjoho, blogg.se fungerar igen ;)

Ja, ni har ju läst Emelies förra inlägg, där det står om vårt äventyr med kråkorna och fyrverkerierna. Inte menade jag att jag skulle skrämma vettet ur stackars Emelie med mitt skrik, men när jag ser säkert 1000 kråkor flyga från ett tak så är det klart att jag blir rädd. ;) Jag hatar stora fåglar. Buhu.

Iaf, idag har jag inte gjort vidare värst mkt, inget alls faktiskt. Steg upp ur sänger kl. 13, skönt värre :) Sen har jag duschat och bara slappat.
Ikväll ska jag in till Sigtuna och fika med Emelie, vi tänkte åka till Vällingby och överaska dig Fanny, men det blev så krånglit, för klockan var mycket, och vi hade behövt åka om 30 min och Emelie hade inte duschat.. Då vet du ju att vi inte skulle hinna ;)

Imorgon är det nästan ett nytt år, Hujedamig.!

Puss
Frida

Jordens undergång är närmare än vad du tror!

Traskar ut från Friskis&Svettis och vandrar lugnt mot Kista C. Plötligt skriker Frida till: AAAAH! Ett riktigt panik-skrik! Jag tittar uppåt och ser något stort svart täcka himlen! I samma stund hörs en hög knall! Hjälp, är detta jordens undergång?

Hehe.... jaa ungefär så gick det till, men det visade sig visst att det stora svarta var en flock fåglar som lyfte från ett tak, förmodligen skrämda av fyrverkerismällen som kom.. och det var inte jordens undergång! För ett liitet liiitet ögonblick kändes det så, eller som att värsta explotionen skulle uppstå! Då har man upplevt den känslan.. det var typ tomt och tja.. kändes som slutet liksom :P creepy

Sammanfattning av dagen:
tränade med Frida, det blev såna där pilatesbollar denna gång, sedan funderade vi ett bra tag på om vi skulle köpa oss nåt att äta, men eftersom vi käkat ute både till lunch och middag igår så kändes det inte bra för plånboken.. iaf: jag följde med Frida hem och vi käkade, tittade på lite bilder och sedan Hajar som Hajar på tv. Mysigt :)

Haha vilket fluminlägg!
Oj vad klockan var mkt.

Tudiluu
/Emelie

Aldrig mer!

Jag vill aldrig mer, någonsin, vara med om en flytt igen! Seriöst, jag avlider här hemma! Har så äckligt ont i ryggen, benen. Helt enkelt hela jäkla kroppen!!
Dennis som stod på flyttlistan idag, från jakobsberg till solna. Började vid 10 tiden, och runt 6 var vi klara. Blir ni förvånade om jag säger att mina ben skakade av utmattning efter ett tag? Nu behöver jag fan inte ha ångest över all julmat, den här dagen var fan värre än ett 6 timmars träningspass!! GAAH! Och allt jag fick för det var en sketen hamburgare. ;D
Har legat i sängen sedan jag kom hem, inte direkt varit taggad på att röra mig över huvud taget. Läst lite Potter, och bara haft det najs bajsigt.

Har inte så mycket att skriva om, har ju som sagt flyttat hela dagen så.
Imorgon blir det jobb ett par timmar 12-17 iaf. 700 kr in på kontot, yeha! ;)

Jag börjar seriöst bli riktigt fattig. Handlat på tok för mycket den här månaden. Vill inte understiga min gräns på 1000 kr =/
Skulle inte vara helt fel att få tillbaka dom 3000 som jag "lånat" ut. Får hoppas att pengarna kommer snart, annars blir det synd om Robin och Jimmy som inte får sina pengar ;) haha

Näe, nu ska jag mysa lite med potter, see you later aligator!
Puss!

Mellandagsrea :D

Idag har jag shoppat loss! Verkligen shoppat loss! Alltid när det är reor brukar jag köpa massa saker, dock sånt som inte är på rea... Men denna gång har jag minsann köpt allt på rea! :D Det som införskaffades var: 2 par jeans, 2 t-shirts/tröjor och 2 tunikor/klänningar. Wohoo! Jeansen fick jag för 400 spänn tillsammans ;) Resten gick på 70, 65, 100 och 149 riksdaler. Helt ok måste jag säga ;)

En mycket lyckad shoppingtur helt enkelt :)

Haha märkte en sak nu när jag provade ett par av jeansen som är suuuuperslimmade (inga överdrifter) att det fanns en liten klisterlapp på en ficka där det stod typ: otvättade, kan krympa upp till 5% efter första tvätten. Riiiight... får försöka hålla dom fläckfria! Muaha

Se till att fynda rejält nu! ;D
/Emelie

Bara för att 2...

Om Frida ska visa upp sina köp ska fan jag också det =D

Köpte en jätte fin klänning idag inne i stan med Malin. Perfekt till nyår, och sen var den inte så dyr heller =D Me like, me like!!



Nyårsplanerna börjar ordna upp sig, galet skönt! Hatar att inte veta vad jag ska göra. Lutar åt Alvik just nu, så får hoppas att inget ändras iaf =)
Emelie, följ med!!! =D

Var som sagt inne i stan med Malin idag, alltid mys =D
Kollade min piercing också på Lilla gatan, allt såg jätte bra ut och den hade läkt fint, känns galet skönt att veta!
Ska dit med Jenny den 7de också, få tatueringen uppritad! Ooh vad jag längtar =D
Kändes inte lika obehagligt att vara där som det var på East street, vet inte varför. Men det är skönt det iaf =)

Jobbade några timmar, var rätt dött så det var najs.

Har inte så mycket att säga faktiskt, ska nog gå och nörda mig lite med potter snart ;)
Puss!

Bara för att..

.. Jag vill visa mina fina inköp. ;)

 Min klänning + Jeans ;) Inte den bästa bilden, men men. Jag var tvungen att gå in i duschen.. Haha.

 Mitt nya favoritlinne! Seriöst, jag ÄLSKAR DET ;)

Båda sakerna är från Gina Tricot :)

Puss

Få se nu, liiite uppdatering. Maha

Ja, fy skäms på mig. Det har varit för länge sen jag skrev nu, få se, julafton! Japp, då ska ni få en uppdatering, om julhelgen. Ska göra inlägget kort, men med mycket information ;) (För er som faktiskt nu är intresserade..)

Julafton: Spenderades hemma hos mormor, med allt som hör julen till. = Öppen brasa, härliga släkten, mat, kalle Anka och julklappar :) Vi hade en papperskastartävling, jag vann ;) (Vi skulle träffa en påse med julpappret) Tack basketen i 4:an, ;) Mina julklappar var bla: Träningsväska, -linne och -byxor, Handkräm o nagelbandskräm, 8 (!)Läppglans, kläder, Hubbabubba, Tjuvlyssnatböckerna och en fin spegel :)

25: Inget spec. Satt hemma och glodde, och åkte sedan till mormor för att äta MER MAT! ;)

26: Träffade Tobbe :) Vi tittade på United matchen och slappade, sen sov han hos mig och då kommer vi till datumet

27: Ännu mera slapp! Men vi masade oss ut ur huset vid 7 ungefär, för att åka in till kista och titta på bio. ;) Det blev Saw 4, fy bubblan, den var lite grotesk. Men jag tittade (För det mesta ;) ) Sen hej då till Tobbe och sen bums i säng.

Idag: In till Stan med Sara och Emelie ;) Fyndade 1 par jeans, 1 klänning, 1 linne och 1 t-shirt. Allt för sammanlagt 500 ;) Och sen blev det tjejkväll, med sallad och sämsta filmen. :P Åkte hem tidigt, för att jag vill inte kliva av på min busshållplats helt ensam på kvällen,(Ni som vet var jag bor förstår ;P) så mamma var ute och åkte och plockade upp mig :)

Nu är jag här!

Pussar
Frida

Panik

Jag har ingen koll på dagarna. Det är fredag imorgon! Man ba whaat? Känns som typ.. ja vad känns det som :S tisdag? :P

Jag har börjat få värsta paniken!! Har lite skolgrejer som skulle vart klart innan lovet som jag inte ens tittat på än.. Det känns som att lovet bara springer iväg och jag gör ingen nytta! Har inte ens börjat med rummet... Usch, det här är inte mitt år alltså! :P 2008 here I come!

Igår började jag tänka på att halva gymnasietiden har gått och fick panik då också! AAH! Vad tusan ska jag göra med mitt liv?!  Vad GÖR jag med mitt liv?! hjälp mig..

Nej nu får jag sluta! Glada tankar! Snart ska jag titta på lite Sex and the City! :D Wohoo! Och har haft en fin dag med sällskap av Sara! :D Vad kan vara bättre än lite Sex and the City och Supersara? :D Ja säg det :P Hihi på tal om trollen, nu ringde hon och berättade att vi ska ha en liten myskväll med tjejorna imorgon. :) Det blir trevligt, var ett tag sen. Ska shoppa imorgon också, tänkte satsa på nya jeans och en väska! Nämen titta, jag gör faktiskt saker! :D Nu är lite av paniken borta iaf :) Haha weirdo

Ha en fin kväll
/Emelie

Morrrr

Hmm, har blivit rätt dålig på att ta mig orken att skriva här. Ska ta och bättre mig snart.
Igår var en rätt slapp dag måste jag säga. Jobbade några timmar, aldrig fel me 100% ob må jag säga. Dock började jag och mor tjaffsa, men det är väl smällar man får ta. Blir så trött på henne ibland. Maah.
Sen hem och så kom Jackie och Jesper hit. Det var trevligt =D Gick och hyrde film och chips. Kollade på "ryktet går" och den var söötelitötig =D Haha imponerande att Jesper gick med på att se den bara haha. Dom drog väl hem runt halv 11 kanske, alla var helt trötta.

Träffade Jesper idag också, lodade runt i centrum och letade efter fynd på mellan dags rean. Köpte mig faktiskt ett par fräscha jeans, 500 kr. Inte helt fel =D Jesper köpte också lite grejer, älskar när någon lyssnar på vad jag säger är snyggt osv ;) haha

Blev typ rätt dissad av D igår. Det sög lite, men inte mycket att göra åt. Jag tänker inte hunda efter någon igen så. Jag hatar killars repliker, istället för att bara säga som det är. Jag kan faktiskt klara av o höra sanningen. Så det där ligger på is nu iaf, får se vad som händer i framtiden..

Haha Frida, du har skaffat dig en bra karl måste jag säga. En riktig Dr Lööööve ;) Säg tack till honom från mig =)

Funderar på om jag ska spela lite guitarr hero, eller läsa potter. Det värsta med potter är att jag inte kan sluta läsa! Det är både jobbigt och härligt haha.
Lutar nog åt lite guitarr. Måste ju bli bättre än Dennis liksom ;)

Ha det bra! Puss!

Annandagen

Idag har jag varit hos farmor och traditonsenligt käkat revbenspjäll och lite sådant. Det gör vi alltid vid den här tiden på året. Mysigtpysigt. Satt och spelade kort med brorsan och kusinen i många timmar :P Vändtian! Det är också lite av en tradition.

Såg på Muse-dvdn igår. =) Åh vad bra dom är! Vill se meeera, och jag blir så arg över att jag inte var på konserten i oktober =( Nästa gång!!

Nu funtar jag på om jag ska ta och titta på En prinsessas dagbok kl.9. Den är ju lite gosig, och det är väl aldrig fel? :P

Ha en trevlig annandag jul!
/Emelie

Guitarr hero

haha för tillfället står kusin plus hennes man och försöker spela. Haha det ser riktigt roligt ut måste jag säga. Dom är inte jäääätte duktiga om vi säger så haha

Snart ska vi börja vår hederliga spelkväll som vi alltid har på annandagen. TP för hela slanten ;)
det var lite panik inför det, jag vägrar nämligen att köra med våra frågor, de är från 70-talet ungefär. Var på väg till märsta och Emelie för att låna hennes, men som tur var hade dennis kompis ett också så han kom hit med det =)

Har haft en riktig slappar dag, pöste i sängen från 12 till 2 ungefär, sen duschade jag faktiskt. Och lodade runt i morgonrocken tills för 10 min sen. Kände att jag kanske skulle ha på mig någonting när man får gäster och allt ;)

Haha det enda man hör nu är "det gåååår inte" Dom försöker sig på fyra knappar nu hahaha =D

Har fixat iordning min digitala fotoram, så nu cirkulerar 200 bildet där. Det är så fiiint!! =D
Trodde att jag redan hade lyckats pajja hårddisken jag fick av robin, men som tur var hade bara dennis lyckats stänga av huvudströmbrytare haha. Det var lite panik där kan vi lungt säga! =D

Hoppas alla haft en bra dag, Puss!

9 månader kvar (minus en dag)

Haha jag var tvungen. Blir så avis på Fannybanny som har mindre än en månad kvar :( (till 18årsdagen)

Men iaf, min julafton var också riktigt najs :) Fick fina klappar och åt så mycket att jag fortfarande mår illa! Hihi, fick också leka tomte, fast jag tycker det känns så fult och ba, God Jul Emelie önskar... åh tack! och så öppnar man :P

En klapp var en musik-dvd med Muse, :D och jag ser verkligen fram emot att titta på den! Haha, sitter och ler åt fodralet för mig själv..

Haha Frida, jag fick fjärde sommarn ;D Mamma hade redan köpt den när jag kom hem och ba: Vet du! Det finns en fjärde sommar!!! Hon ba: nääe?! Bra hon är på att spela, själv hade jag förmodligen börjat asgarva :P

Oooh, nu ska jag börja göra iordning i mitt rum :D (Kanske inte just idag, men nu mellan jul och nyår) wiie

God fortsättning allesammans!
/Emelie

29 dagar kvar

haha nu när julafton är över så är det bara 29 dagar kvar till min 18-års dag! ooh vad jag längtar =D

Julafton har varit skit bra, är helt nöjd. Låg och mornade mig i en timme först, sen upp och gjorde mig iordning osv. tog det lungt och bara mös. Haha lite kul att vakna upp till Slitz julsånger ;)

Faster med familj kom förbi sen som vanligt. Helt mysigt, kusin Lillis är höggravid och det är så fint med magen. Blev nästan lite avundsjuk. Fick klämma lite på magen också hihi =D

Fick sjukt bra julklappar, är skit nöjd. Extern hårddisk, digital fotoram, lite snygga kläder, potterboken, lite hårgrejer och smycken, sen lite handdukar och sånt trams också =)

Det kom lite julkänsla smygandes sen faktiskt, annars hade jag nog blivit besviken. Jag fick vara tomte i år också haha, det är lite kul att få bestämma när man själv ska få paket ;) haha

Hoppas alla har haft en jätte bra julafton!
Ska nog sova nu, är rätt trött =)
Puss!

And God Bless Us Everyone!

Rubriken är ett citat ur "En Julsaga" (som jag såg igår) och sägs av Tiny Tim =) Underbar film. Får en att inse julens sanna mening ;)

Wiiiie!
Julafton idag! Frukosten och lunch-gröten är avklarad, härnäst väntar Kalle Anka ;) För att tiden ska gå lite snabbare läser jag en bok som kom med tidningen jag fick i morse :) och så äter jag skjälvklart en massa godis! Får se hur min knasiga mage kommer reagera på det :P Men haha, som att jag har brytt mig nån gång innan? ;P

Hoppas att alla får en überbra julafton med massa skoj och klappar! :D snaaart snaaaaaart ska dom öppnas! ;D

Har ni inte sett Karl-Bertil Jonssons julafton förut, (som jag vet att några inte har) så gör det nu!! Sänds varje julafton klockan 19.00 svt1, för mig är den lika självklar att se som Kalle Anka! Hihi

Från oss alla till er alla, en riktigt god jul! (snaart så)
/Emelie


Vår fina adventsljusstake =)

GOD JUL!

Idag är det julafton! Pissväder, men jag är glad ändå :D Det blev outfit nr. 2, sitter här nu helt fin ;) haha :D

Hoppas ni har en underbar julafton! För det ska jag ha :D Jag tror jag ska tjuvöppna en av Tobbes presenter nu, mahaha, fast bara kanske ;) Förmodligen, mahaha.

Pussar och kramar i massor från eran Frida ;)


<3<3<3

iih julafton =D

Kan inte riktigt fatta att det är julafton nu. Skulle lika gärna kunna vara vilken dag som helst i oktober. Det suger lite, men förhoppningsvis får man lite julkänsla imorgon när lite släkt kommer =)


Har precis insett att det är en massa kul som kommer hända snart. Och bara för att glädje er tänkte jag faktiskt dela med mig av det.


Julafton!

Spelkväll med kusinerna 25 dec

Nyår

Disney on Ice med babesen!

Följa med Jenny till tatueraren, kolla min piercing plus få tatueringen uppritad

Andrea blir 18!! =D

JAG BLIR 18!!!! =D WIIIE

Jag ska tatuera mig

Fått tid hos en knädoktor, förhoppningsvis händer det något nu! =D


Känns som att det mesta ordnat upp sig nu, och jag mår bättre än vad jag har gjort på riktigt riktigt länge. Har insett att vännerna som verkligen betyder något finns kvar. Jag har fått en hel del nya polers på jobbet, vilket inte är helt fel. Sen att jag tjänar äckligt med pengar just nu är inte heller helt fel =D


Bara en grej som stör mig just nu, men får väl hoppas att även den löser sig så småningom.


En annan bra grej, mitt rum är klart nu! Färdig städat och dammsuget! Och det blev så fiiiint så jag blir helt rörd haha =D



 


Se och njut nu, för såhär städat kommer det nog inte vara igen på bra länge haha. Tragiskt men sant ;)

Ska nog gå och lägga mig snart tror jag, så jag får öppna mina paket snabbare =D

God jul på er alla sötnosar!
Puss!

Fyfan!!

För tillfället är jag så jävla lack, vill bara slå på något!! Jag förståååååår inte hur fan du tänker!!!
Låt mig leva mitt liv så lever du ditt.
Tänker inte skriva mer om det där nu, känns både onödigt och lite elakt att skriva ut allt här. Ni som behöver veta något kommer få veta vad det gäller förr eller senare iaf.

Sov hos D igår, sov som en liten gris. Me like sovsällskap! Lite smådrygt att behöva gå upp halv 12 för att gå och jobba. Men men, vad gör man inte för pengar? ;) haha
Rätt drygt och jobba, mycket folk osv. Blev helt galet på slutet, vi stänger klockan 5 på helger, 10 över 5 var jag tvungen att be väktarna hjälpa till och säga åt folk att vi hade stängt! Hur stört är inte det liksom! MAAAH! haha

Har inte skrivit på ett tag, det suger lite. hmm
Fredags, pepparkaksbak i skolan med en massa flum med mina favoriter! Bilder har ni ju redan sett haha ;) Sen paketutdelning, det var myys!
Invigde mina kalsingar igår också haha, helt heeta!
Lördag, jobbade typ hela dagen, det var lite jobbigt. Hade tänkt vara hemma och bara dega på kvällen, men blev rastlös på kvällen så jag vandrade över till D.

Haha kom just på att jag köpt en bingolott iår, måste ju fan spela då också! Har missat lite, men det är smällar man får ta haha. Har dragit fram bordet, bänkat mig i soffan med pennan redo. Nu är det bara miljonvinsterna som fattas ;)

GOD JUL!! =D
Puss!

Ok, hjälp mig! (a)

Nu är det såhär, att jag har en del förslag till min julaftonsoutfit! Allt utgår ifrån mina nyinköpta svarta strumpbyxor, snälla säg vad som är finast, för jag har iiiingen aning! :P haha :D



1. Den här har använts några gånger..
2. Inte använts alls, bara en frukost i Spanien i somras.
3. Använts en massa i somras, är det en för somrig outfit?
4. Jag vet inte hur jag kom på den här, ser nästan ut som en servitris?
5. Ser ut som att jag har stora bilringar..Men, en helt ok outfit. Tröjan har använts väldigt mkt däremot.

Hjälp mig! (a)
Ps. Titta inte på mitt stökiga rum och fula poser, bara kläderna ;)
Ps2. Ikväll kommer Tobbe hem ;) mihi.

Lite julstämning :)















Dag

Min pepparkaka från igår har gått sönder :( Var inte så smidigt att ha den löst i väskan.. Aja, får käka upp resterna på julafton iaf :P

Det är sviiinkallt i mitt rum. Resten av huset är lagom varmt, så kommer man in i mitt rum och slås av kylan. Morr

Tror jag ska ta och slå in alla julklappar idag :) Som btw är färdigköpta! Wohoo! Sista inköpen gjordes igår, och jävlar vad mkt folk som är ute och julstressar i sista minuten. Man borde lära sig och köpa allt lite tidigare, fast då kanske det inte är jul på riktigt om man missar julstressen :P

Nu ringde Sara :) Ska dra till Frida strax, måste bara göra mig iordning lite snabbt. Orkar inte duscha så ni får stå ut med att jag lutkar lite. Haha!

Ciao
/Emelie

(om du ändå är här, titta ner för att se lite bilder)

Julavslut med pepparkaksbak!



En väääligt trevlig dag! Alla var på glatt humör ;) Tobbe fick en pepparkaka gjord av Frida, för att hon är så snäll ;)
Frida och Fanny skötte kristyrtillverkningen, och Rawand torkade borden, Frida hjälpte lite. Emelie, bakade och åt! haha :D Sen blev det julklappsutdelning ;) Fina saker! Och användbara ;)
Det var riktigt skojj! Låt bilderna tala för sig själva!

Pussar Från Oss Alla Till Er Alla!

"Städar"

haha då hamnade man här igen iaf. Varför blir jag inte förvånad? haha

Idag var jag och julhandlade med Jenny, eller vi handlade inte så mycket iofs. Jag fick iaf alla mina inköp klara, förutom en grej till Frida, men den kirrar jag imorgon. Jenny köpte några iaf, så det var väl bra. Hon fyllde även år idag, så jag köpte en fin liten present åt henne. Av någon anledning kommer hon alltid vara "Flodhästen" hos oss, så jag köpte en handduksring med en flodhäst på haha ;)
Drog sedan och mötte två av hennes kompisar och gick på bio. Såg på hairspray, den var helt glad! Blev lite varm i hjärtat av den ;)

Hem, gjorde biologin, och nu "städar" jag som sagt. Har faktiskt varit lite duktig, satt på en maskin tvätt och rensat lite här iaf =) Det går framåt!

Träffade Joppe idag också, han kom förbi jobbet och stod och snackade lite. Hade lunch lite efter det så då ringde jag tillbaka honom så jag fick lunchsällskap. Åt kebab för första gången nästan! Iaf min första egna kebab. Det var lite gott, men usch vad mätt jag blev. Har inte ätit något sedan lunchen vid 12, först nu börjar jag bli lite smyghungrig igen. Slemmigt med mättande ;)

Har lite panik inför imorgon, vad faaan ska jag ha på mig? Funderar på en klänning, men det kanske är för fint...? Får smsa brunisarna imorgon och kolla vad dom ska ha på sig ;)

Träffade D igår, till slut haha. Var hemma hos honom och kollade på några avsnitt av Myggan osv. Det var najs. Dock var det bättre mat första gången jag åt där, igår blev det korv med bröd haha. Jag och Frida som innan hade diskuterat att vi inte gillar korv längre haha. Men schnell som jag är sa jag inget, och det gick ju att äta =)
Drog hem rätt tidigt, var äckligt trött. Satt och sov på honom lite höhö =D

Är helt ledig imorgon, och det ska bli så sköööööönt! Måste iofs till skolan, men det kan jag leva med. Får ju träffa brunisarna!! =D Dom ska även hit sen, måste hinna julpynta imorgon, då jag jobbar hela helgen!, så vi ska väl snacka massa skit och ev baka julgodis? iiih trevligt =D

Jenny tatuerade sig igår, och jag är så avundsjuk!!! Jag vill också, orkar inte vänta 33 dar ;) haha

Näe, ska gå och fixa tvätten nu, sen sova tror jag..
Puss!

Nostalgi

Har tittat på SpiceGirls dokumentären. :) Som säkert många andra, och visst blir man lite avis? Tänk att ha varit så stora och kunna leva på det resten av livet! Helt ballt.

Ska jag vara ärlig så var jag aldrig så jätteinne på SpiceGirls när alla andra var det, föredrog Aqua just då! Gick mot strömmen där lite :P

Om dom kom till Sverige skulle jag lugnt ha en biljett alltså! Haha fett tufft!

Girlpower 4 life!
/Emelie

Julklappar hej å hå

Idag var det julshopping som gällde! Lyckades NÄSTAN bli klar med alla klappar, har bara 2-3 st kvar, Myyycket härligt!
Sen här hemma var det inslagning, det var mysigt. Tejpen tog slut, så två klappar ligger fortfarande oinslagna, men snart så ;)

Jag har inte så mycket på hjärtat, känner mig bara allmänt tråkig just nu. Lite sömn skulle nog sitta fint, men är nog inte trött nog att sova. Så får väl hänga här ett tag och se om ögonlocken börjar falla.

Imorgon har jag betygssamtal både i Svenska B och Ma C. Fy bubblan vad läskigt det ska bli, får se om det blir positiva eller negativa besked. Helt negativt blir det inte iaf, jag hoppas på ett VG i Ma C och MVG i Sv. Håller tummarna för mig själv ;)

Puss och God natt (Kanske)

Frida

Spejsat

Den mäktiga strålen skjuts ut från ett enormt svart hål och träffar ett närliggande stjärnsystem med sin dödliga kraft av strålning och energi...

image64

Jag säger bara wow! Rymden är allt fascinerande.
/Emelie

Ont i ryggen!

Jag är helt döööd! Min rygg värker, mitt knä bultar utav helvete och jag vill bara sova! Börjar jobba om 7 timmar, den är rätt onajs faktiskt. Mindre taggad må jag säga.

Vad har jag gjort idag då.
Biologiprov, det gick bra tror jag (?) kändes för lätt, men förhopningsvis var det för att jag kunde allt =D

Skulle ha julhandlat med Jenny idag, men hon var tvungen att göra klart i Jakan osv. Ska försöka ta det imorgon istället.

Eftersom jag kom hem så tidigt, och inte jobbade för en gångs skull kom jag på den "smarta" iden att åka och köpa soffan osv till rummet. Så från 15 till 00.30 har jag hållit på i mitt rum. Och det var jobbigt må jag säga! Ingen stor stark karl här som kunde hjälpa mig inte, så jag fick leka händig. Skruvade ner mitt databord helt själv! Då blev jag jävligt stolt faktiskt. Satte även ihop min garderob helt sjääälv. Dock lite problem med dörrarna, men va fan. Man kan ju inte vara bäst på allt ;)
Måste säga att det blev riktigt jävla snyggt här inne. Om man låter bli att titta på sängen där ungefär allt som låg på golvet nu ligger... Funtar allvarligt på att sova i soffan, orkar inte rensa där också!

Lägger in några bilder om någon dag, när jag har hunnit städa ordentligt =)

Skulle typ ha träffat D idag, men det blev inte av. Var ju tvungen att röja här osv. Så kanske imorgon, hoppas fan det. Åker nog dit efter julshoppingen, sen får vi se om jag får sova kvar haha =)

Näe, nu ska jag nog packa ihop mig och försöka röja en sovplats åt mig haha.
Puss på er!

Sleepy

Första julklapparna är inhandlade! Till Farmor och Morfar :) Det känns skönt, för det var dom svåraste .. Vet näästan vad jag ska köpa till resten. Najs

Jag tänkte på något men det försvann lika snabbt.. så nu ska jag sova istället! :D Lösningen på alla problem - sömn!

Nattinatti
/Emelie

Skit måndag!

Måndagar är verkligen inte min dag alltså. Fy fan
Börjar med att jag försover mig imorse, skulle ha varit på jobbet kl 9, men kom runt halv 10 istället. Tur att det var mamma som jobbade haha ;)
Sjuuukt äckligt mycket folk, och griniga var dom också. Fick typ migrän mitt i alltihopa, det sög som fan. Ville bara gå och dö då kände jag. Drog in till fru bagare och snackade lite skit då istället haha.

Igår jobbade jag också, ovanligt va?! Jobbade 12.30-18 i spelet, sen till halv 8 i matbutiken. Sjukt jobbigt, fick lasta upp en massa varor och grejer. Mindre kul. Men det blev iaf trevligt med pengar så =)

Skulle typ ha träffat D både igår och idag, men har inte kunnat. Jag borde ha pluggat satan dom här dagarna, men har det blivit av tro? Inser nu att jag är på tok för trött för att orka lära mig någonting. Har ju fått mvg på allt annat, så varför skulle det gå sämre nu? Haha, har tyvärr ett väldigt bra svar på den frågan. Men men =p


Fick även reda på att en person som jag inte trodde kunde sjunka mer i mina ögon helt plötsligt sjönk en bit till! Det, mina vänner gjorde min måndag ännu jävligare. Jag blir inte sårad eller ledsen, blir bara så trött och arg. Orka vara så jävla omogen och feg!


Tröstade mig med lite shopping istället. Köpte min mobil igen, har saknat den sååå mycket. Så nu ligger min älskling och laddar så fint i köket =)
Blev även lite andra grejer, en present till Emelie t ex ;)


Känns rätt ostabilt och komma till provet helt oförbered, men jag orkar verkligen inte tänka!


Ska julhandla med Jenny imorgon, ska bli lite trevligt och träffa henne igen =)
Ska hem mellan provet och träffa henne och duscha osv, tänkte köra på sunkstilen imorgon haha.


Jag vill träffa D, hade behövt det idag kände jag. Men han kunde inte, murr. Sånna här dagar jag saknar ett förhållande. Någon som är så illa tvungen att lyssna på mina klagomål och krama mig haha


Fick julkort av Elvis idag också, tack så jätte mycket sötnos! Blev helt glad! =D Saknar ju dig <3

Känns som om jag svammlar ännu mer än vanligt idag, så jag ska nog tacka för mig och dra mig till kojs.
Puss!


Bussar och Bilar

Vaknade av att klockan ringde.. hörde att mamma stod i duschen. Funderade på att ligga kvar en stund eller vara duktig och packa gymkläder.. det blev det tidigare, alltså sova lite längre! Detta innebar dock att jag inte var klar i tid till bussen, som Frida nämnde, tänkte bara berätta min lilla version av det hela :) Anledningen till att jag missar bussar är helt enkelt att jag är så jävla seg på morgonen! Jag behöver runt en timme på mig, (om jag är stressad kan jag faktiskt klara det på mindre tid) måste göra allt i rätt ordning, får inte ha tid över till att vila, då blir jag förvirrad och missar bussen ändå. Morgonar och jag.. vi går inte ihop helt enkelt! Missar iofs bussar alla tider på dygnet.. orsaken till det är väl densamma, jag är seg för det mesta helt enkelt. Kanske borde säga: "Bussar och jag.. vi går inte ihop!" istället.

Nog om det.

Var på sån där övningskörningskurs idag. Var ju längre än 3 timmar! Det var lite segt och jag var jääääkligt trött, men överlevde. Men jag var faktiskt nästan nära att börja störtböla en gång. På slutet snackade snubben en del om "don't drink and drive" och vi fick en liten broschyr och fick se en kort film. Låten "Everybody hurts" med R.E.M. spelades och filmsnuttar på lyckliga glada människor och sedan BAM! deras liv förändras (eller tar slut!!) för alltid! Blev riktigt rörd.. började som sagt nästan böla. Och tankar vällde upp i huvudet, tänk om mina nära och kära skulle dö bara pangpoff helt plötsligt! Tänk inte men äsch jag har ju bara druckit en cider, har du druckit så kör inte! Så enkelt är det!!! Nej usch, vill inte tänka mer på det.. Blev nästan avskrämd från att köra, dom visade massa krockar också, redan i 50 är man jävligt illa ute.. usch

Det här vart ett lite blandat inlägg.. Tänk om bussarna var anpassade till ressenärerna och om trafikolyckor inte existerade, vilken fin värld vi skulle få :) Visserligen är dessa inte alla världens problem, men om vi låtsas att resten inte fanns för en stund.. underbara värld

Hihi, det var allt från mig :)
Sköt om er!
/Emelie

Skolan, som inte alls var nödvändig

Klockan ringde imorse, och jag funderade starkt på att "försova mig och missa bussen". Men jag tänkte vara snäll mot emelie, så hon skulle slippa vänta på mig.
Väl vid busshållplatsen "Missar bussen" Sms från Emelie, ovanligt ;)
Så åker till skolan, kommer dit, och neeej vi har ingen fysik! = VI ÄR LEDIGA! Morr, och samtidigt kände jag mig lite hängig, ni vet, sådär kall och det känns som att man ska bli sjuk.
Men duktiga som Emelie och jag är, så gör vi Kemi labben, OCH Fysiken ;) Eloge till oss! 
Och ännu mer eloge, vi går till gymmet! Och det sitter fint, skönt att få röra på sig lite. 

Sen for vi hemåt, min huvudvärk började dundra på lite. Kommer hem, hjälper mamma med maten, crepes mums i magen. Åt mat, får ett sms av Tobbe att infinna mig på msn vid kl. 18. Så det gör jag, och får en liiiten pratstund med Egyptenpojken ;) Det var najs :) Dom har det varmt, elaka dom. Här är det så kallt så att mitt hår förfrös i morse! Och det enda man såg av mig var mina knän och ansikte, resten var inbultat i vinterkläder. ;) 

Sen for jag iväg med pappa för att hämta en julklapp till bror min, (allt för att slippa plugga), och så åker vi förbi det mest utklädda huset i vår kommun! Mysigt!

Nej, om man ska ta och plugga, inte, kanske, typ, inte alls. 

Natti natti
Frida

 

Ny dag Nya tag

Jajamensan. Idag ska det bland annat pluggas biologi. Tittade igenom skrivhäftet idag och insåg att det inte är så himla mycket. Skönt!

Blir lite sugen att också kolla på BondeSökerFru-racet nu alltså :P Såg till min lycka igår att endast hälften av avsnitten visades då (missade dom) och andra hälften idag, nu. Hihi, har man inget bättre för sig så varför inte? :)

Jag tror visst att vi har någon fysiklabb att skriva om Frida.. tyvär :/ Jag är på att gymma ;) Känns som att vi hamnat lite på latsidan senaste veckan!

Nu ska jag fortsätta titta på tv och kanske plugga lite :)
Hade!
/Emelie



Jag har börjat tvivla lite.. känner inte samma motivation till att göra det jag skulle idag... Ladies ni vet vad jag pratar om. Hör förmodligen av mig till någon av er snart för att snacka lite.

Pepparkaka

Min helg har spenderats med Tobbe, som Fanny och Emelie redan nämnt ;)
Han har fart iväg till Egypten nu idag, sitter i luften just nu, läskigt tycker jag. Han ska landa om lite mer än en timme. Och så kommer han bli brun, då blir jag liiite avis, kan jag tro.
Vi gjorde inte så mycket, tittade på Bonde söker fru maratonet, det var faktiskt lite roligt program.
Och så käkade vi pizza, och fy bubblan va illa jag mådde efter den, jag trodde jag skulle spy! Men jag klarade mig ;)

Nåväl, idag så blir det slapp. Borde plugga biologi, men jag glömde allt i skolan. Såklart. Och imorgon är vi kanske lediga Emelie? Ingen Matte C, ingen biologi, och fysiken skulle vi bara göra gamla labbar, och vi har gjort alla?
Men jag måste ändå dit, hämta biologin, kan väl passa på att gymma samtidigt ;) Det har inte blivit gym på en vecka nu. Fy skäms!

På Onsdag blir det julshopping med Sara ;D wieho! Det ska bli jädrigt skojj :) Har 7 pers till att köpa julklappar till, men till dom flesta tänker jag hålla mig runt en 50-lapp. Jag ligger faktiskt på en väldigt låg nivå när det gäller pengar. Det är otroligt jobbigt. Jag vill vara rik! rik! rik! hahah.

Jag funderar på om jag ska baka julgodis någon dag, jag vill, men kommer förmodligen inte göra det. Får köpa färdigt ist ;) haha.

Pussar och kramar
Frida

Happy

Har kommit på den ultimata lösningen för hur jag ska göra om mitt rum! Jag är helt lycklig!
Tänkte lägga in en liten bild här också, bara för att jag är så jäkla nöjd =D

Måste dock punga ut 3500 för ny soffa + garderob. Men det kan det vara värt. Kommer då ha tre garderober för bara kläder haha. Då borde jag fan klara mig tycker jag. Och så en för väskor osv haha =D

Har hjälpt mamma att flytta hela dagen idag, och det känns i ryggen kan jag säga! Fyfan, det är riktig smärta alltså. Kommer inte kunna röra mig imorgon känner jag haha.

D skulle ha kommit hit också, men han orkade inte trots allt. Lite trist, jag som börjat städa och allt haha. Och jag orkade inte gå dit heller, lat och trött som jag är. Vi får träffas någon annan dag eller något =)

Har inte gjort särskillt mycket idag faktiskt, direkt när jag kommit hem från mamma drog jag på mig min nyfunna pyjamas, satte mig i sängen med datorn och fördrev en massa tid med sötaste Emelie och mitt möbleringsprogram =)

Känner mig riktigt kreativ idag faktiskt, vet inte varför haha. Jag fick vara "packningsansvarig" också, och jag måste säga att jag aldrig sett en finare packad lastbil faktiskt. Var som om jag aldrig gjort annat ;)

Är obehagligt pigg just nu, så jag ska försöka få så mycket som möjligt undanstädat idag så jag och pappa kan åka och handla soffa och grejer i veckan =D
Puss!

Mera onödig fakta

  • En genomsnittlig blåval producerar 400 liter sperma när den får utlösning, men bara 10% av det går in i partnern, så 360 liter rinner ut i havet varje gång en blåval får utlösning.....
  • Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.
  • Bönsyrsan kan inte para sig med sitt huvud kvar på kroppen. Honan sliter helt sonika av hannens huvud när det är dags för lite skoj.
  • En kackerlacka lever i 9 dagar utan sitt huvud tills den slutligen dör av svält.
  • Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.
  • En snigel kan sova i tre månader.
  • Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
  • Om man tar och staplar telefonkataloger på varann tills de når månen och räknar varje tecken i samtliga telefonkataloger så stämmer det antalet överens med antalet molekyler i en vattendroppe. (lite natur-nördigt intressant)

Saker med kön (lite onödigt men kul vetande)

1.    Fryspåsar - Manliga eftersom de håller inne med allting men går att se rakt igenom.
2.    Kopieringsmaskiner - Kvinnliga eftersom de, när de väl stängts av, tar en stund att värma upp igen. De är effektiva reproduktionsapparater om man trycker på rätt knappar, om man inte gör det kan helvetet braka lös...
3.    Däck - Manliga eftersom d e ofta tappar greppet när de blir gamla och ofta är för uppblåsta.
4.    Luftballonger - Manliga eftersom du måste sätta en blåslampa under den för att det ska bli nån fart på den, sen är det förstås det där med varm luft...
5.    Tvättsvampar - Kvinnliga eftersom de är mjuka och kramvänliga och lätt binder en massa vatten...
6.    Webbsidor - Kvinnliga eftersom de får så många träffar..
7.    Tunnelbanan - Manlig eftersom den använder samma gamla ställen att plocka upp folk på...
8.    Timglas - Kvinnliga eftersom vikten med tiden hamnar i nedre delen...
9.    Hammare - Manlig eftersom den inte har utvecklats mycket de senaste 5000 åren, men den är händig att ha hemma.
10.    Fjärrkontroll - Kvinnlig..... HA!!! Du trodde säkert att den skulle vara manlig, MEN tänk på att den skänker mannen glädje, han skulle vara helt "lost" utan den och, trots att han inte alltid vet vilka knappar han ska trycka på, så fortsätter han försöka!


Stämmer det inte? :)

Humpidump

Väntar på mat, är hungrig. Idag är mamma och bakar julgodis med några vänner. Det ska bli gott när hon kommer hem sen. :)

Gårdagen var mysig. Men är på lite dåligt humör idag. Need to talk. Fanny se till att inte överanstränga dig med flyttningen. Frida hoppas du haft det bra med pöjken din. Elvis lycka till med raggandet. ;)

Nu är maten klar. Ses
/Emelie

16 timmars sömn

Har inte skrivit här på ett tag. Saknar faktiskt bloggen då! Haha

Igår, när jag var ledig och skulle toksova. Gud vad skööööönt det var! Gick och la mig runt 1-2 kanske det var. Haha och vaknar igen halv 6 på kvällen. Oooh, jag var helt pigg och nöjd =D
Hade massa sms och samtal missade på mobilen, typ aldrig varit så populär som då haha.
16 timmars sömn är fan inte illa pinkat. Jag var nog liiiite trött tror jag.

Åkte sen till Dennis, åt middag där och spelade lite gitarr hero, det var kuuul! Men sjukt svårt, men lyckades faktiskt få 92% på en låt. Då vart jag mallig ;)

Åkte sen hem till D, skulle egentligen ha varit där runt 7, men kom 12 istället. Ups, men han förstod, skönt det iaf. Orkade aldrig gå hem därifrån så jag sov kvar. Myyyyspys. Jag sov iaf skit bra, annat var det tydligen för honom haha. Jag snodde tydligen täcket mihihi (A) Men det var mys med sovsällskap igen =)
Drog hem runt halv 11 när han skulle till jobbet.
Började runt 2 och jobba, det gick galet fort idag. Dum/snäll som jag är erbjöd jag mig att stanna kvar och jobba i maten ett par timmar också. Gud vad läskigt det var! Klantade mig lite, men det är smällar man får ta. Peter (Han som ville att jag skulle hoppa in där) var iaf jätte nöjd med mig och sa att han hoppades få se mer av mig där inne =).
Var sjukt pigg och glad idag, haha jag som alltid brukar vara trött och seg liksom. Vad några timmars sömn kan göra ;)

Kom hem runt ... 11 kanske, pappa kom och mötte mig. Lite läskigt att gå hem själv tyckte jag.
Var så gaaaalet hungrig när jag kom hem så jag stekte en hamburgare och lite pommes till det. Mmmm vad det var smarrigt! Inte käkat något sedan 1 idag så jag var lite smått hungrig.

Sitter vid köksbordet, funderar på om man ska börja förflytta sig mot rummet. Borde egentligen plugga biologi, men jag orkar inte. Fick skit bra omdömme på förra provet så att inte plugga funkar för mig haha ;)

Ska flytta med mamma hela dagen imorgon, är rätt otaggad inför det men men. Lika bra att ställa upp. Haha stackars Dennis och Jimmy är där nu och håller på och meckar. Tur att jag jobbade ;)

Emelie, hoppas du har det mys med M ;)
Frida, antar att du är med Tobbe och laddar upp med en massa  Tobbe så du överlever utan honom.
Elvis, ja... vafan gör du? Haha antagligen spelar basket, allt du gör ;)
JAG SAKNAR EEER!! <3

Jul-städning kanske?

Jag är på städhumör. Visst är det konstigt! Jag är på städhumör! Tihi, men då är det bara att utnyttja detta och se till att städa rummet ;) Det behövs kan jag säga, och kaaanske kanske om jag har lust så möblerar jag om också! (liite)

Jag ska få måla om rummet i julhelgen om jag inte sagt det än :P Måste visserligen slipa väggarna och sånt innan, men vad tusan! Det blir ett litet jul-projekt! :)

Provet idag gick väl helt ok, känns inte super men känns inte dåligt heller. Yeah.. nu är det biologin kvar sen är det slutpluggat för i år!!! :D

Och nu ska jag städa! Wohoo kan dagen bli bättre än så? :D (jag är inte ironisk!)

Ha en trevlig dag
/Emelie

Mitt rum

Som jag berättade om tidigare har jag införskaffat nya hyllor/lådor till mitt rum, och jag sa att jag skulle sätta in bilder. Jag tog bilder med mobilen = inte bästa kvalitén, men men. Enjoy :)

 Där till höger, och jag måste skaffa en stor tavla också. Väggen är gräddvit, inte gul. :P

 Var tvungen att lägga in en bild på mitt fina fönster också :) Visst är det mysigt? hihi.

Igår var det Lucia, vårat luciatåg var inget att hurra för :P Men jag och Josse var nöjda iaf, vi fick faktiskt 22 pepparkakor på vårat fat :) Och en hel flaska julmust :) huihi.

Idag hade vi fysikprovet, jodå, det gick. Men inte helt überbra, men g fixar jag ;) Kanske vg :D hihi.

Pussar
Frida

Fortsatt raggning

Okej. Asså gud vad trött jag blir på blyga tonårskillar. Speciellt när jag själv inte har tid/ork att engagera mig. För då blir det ju inget av det. Anyways, B had inte snackat med mig på evigheter, han samlar väl mod i tre veckor antar jag. Fast såklart, undantaget var ju idag när han helt sonika kommer fram till mitt bord (under fotoklassen) och säger nåt i stil med: tänkte bara kolla in rummet här framifrån ert bord igen och passa på o säga hej (det där med att kolla in rummet är som ett svepskäl för att prata). Så vi började prata lite, jag frågade om han var i kyrkan igår och nej det var han inte osv osv. Berättade att jag klarade 2 foulshots på träningen dan innan, och fick en hiigh five! det här går ju sakta framåt hehe;)  Sen när han står där och pratar drar han upp tröjan liitelite och kliar sig på magen, det var fett jobbigt att fortsätta prata då kan jag ju säga...
Jag blir iaf galen, vet ju inte vad snubben vill! Grrr tips önskas.


/Elvis


Fysik-dikt

Muhmuuhmuuuuhmuuuuuuuuuuuuuh min hjärna är moooooooos. Sitter och pluggar fysiiiiik och jag får paniiiiiik. Allt är skiiit! (läs det som en liten sång)

Yeah, har tagit en liten välförtjänt paus från pluggandet, tänkte börja snart igen och gå igenom allt en andra gång. Fattar typ ingenting, känner precis som Frida skrev här innan precis.

Morrmorr min hjärna är torr. Burrburr min kropp är i snurr. Snön är vit. Fysik suger skit!

/Emelie

Fysik = "#¤¤#¤%

Seriöst, läs inte fysik! Det suger så hiiiiimla mycket, så det är galet! Just den här delen verkar gå åt helvete. Får se imorgon hur provet går. Jag ser inte fram emot det kan jag lova!

Jaja, man ska inte klaga, även om det är svårt att låta bli.

Har inget mer på hjärtat just nu.

Frida

Bara för att...

Om vi nu bortser ifrån att vi ser ut som tokmongon alla tre, på båda bilderna, så tycker jag istället att vi ska kolla på hur mycket äldre vi ser ut på andra bilden!

image59

image60

Fatta att det inte ens är ett år mellan bilderna! Såg vi verkligen sådär små ut? Vi såg ju ut som ettorna gör nu!! Haha


Ooh, jag känner hur mycket Frida och Emelie kommer haaaaata mig för dessa bilder, men vafan ;)
Grottmongon är vi allihopa =D


Inte fan har vi mognat iaf haha

Dans

Mahaha har just sett videon Fanny spelade in på dansen!! :D Måste säga att det såg bättre ut än det kändes :P haha

Aja jag är sjukt trött, måste sova så jag är redo att plugga fysik imorgon!

Natti
/Emelie

Den försvunna strumpan!

Tudelu!
Nu är jag sådär jobbigt irriterande övertrött, jävligt kul för mig men kanske inte för alla muahahaha

Har jobbat idag, jävla helvetes dag!!! Jag spyr fan på jobbet just nu. På tok för lite folk hela hela jävla tiden! Det funkar inte i längden att alltid ha köer som är minst 5 meter långa. Suck! Snälla som jag och Jimmy är stannade vi kvar någon timme efter att vi slutat och öste upp alla varor som vi fått.
Miriam och Oscar var förbi idag också, maah jag saknar dom jätte jätte mycket! I somras ägde, när kidsen regerade spelbutiken. Hade så jävla kul då! Trist att 3 personer slutat sen i somras. Miriam sa iaf att hon planerat och ta med mig ut när jag fyllt 18, blev helt glad då hihi =D
Eftersom inte så många är 18 när jag blir det så skulle jag få leka med dom stora barnen haha.

Jag förstår inte varför alla nya jobbnissar tror att jag är över 20. Fick höra det idag igen, och det är säkert... 7 gången någon sagt det till mig. Lite kul när några 88or trodde att jag var äldre än dom haha. Men jag är fortfarande plutt =(
Men bara i 42 dagar till! Sen jäävlar ;)

Igår var inte min dag kan vi lungt säga. Usch, inget gick som jag ville seriöst. Börjar med att jag missar bussen till spånga, går hem, tigger skjuts men får inte det. Måste gå ner till spånga, måste springa till 179, hinner inte ikapp 514 så jag måste gå från kista till skolan. Redan där är vi uppe i 30 min promenad minst. Sen, skulle hem till D efter biologin, måste gå tillbaka till kista ta buss osv. Från råcksta är det väl kanske 10 min till hans lägenhet, då är vi uppe i runt 50. Var där tills jag var tvungen att dra till Märsta, skulle ju se Frida och Emelie dansa! Duktiga ni var sötisar =D Iaf, måste gå tillbaka till stationen, då är det en timme. Skulle åka till brommaplan, sen buss till solna och ta pendeln. Korkad som jag är så går jag av i Solna centrum, trodde fan allt låg på samma ställe! Irar omkring där kanske.. 15 min? Kommer tillslut tillbaka där jag började, får ta tbanan till kista. Där skulle jag hoppa på 179 till Sollentuna. Dock var jag så stört jävla hungrig, så var tvungen att ha mat kände jag. Chokladen jag åt hos D var ingen höjdare för min lilla mage som inte fått tillräckligt med mat de senaste dagarna. Mådde stört illa, plus att den enda jag hann köpa var choklad... WOOOHOO. Slutar med att jag får rålubba för att hinna med bussen, hade lackat satan om jag missat den också. Fastnar i trafikköer, var helt hundra på att jag skulle missa pendeln. Men det gjorde jag inte som tur var. Tobbes helt underbart snälla mamma skulle hämta upp mig på stationen så jag skulle hinna i tid. Men tågjäveln tar typ 5 min på sig att köra in på stationen, något som hänt misstänker jag. Vi hinner precis in till presentationen av första dansen.

Helt sött, blev lite glad i själen när småttingarna dansade haha. Puttifnutt =)
Filmade Emelies och Fridas dans, så du kan få se Elvira =D
Sen blev det raka vägen hem där en köttbit väntade på mig. Var stöööööört gott, myms.

Idag var också en bajsdag. Upp halv 7 för att hinna i tid, blir lite sen så jag måste tokskynda till bussen. Väl vid hållplatsen inser jag att jag glömt nycklar plus "brickan" som gör att jag kan komma in. Då blev jag lite bitter. Men men, kom in i vilket fall som helst, så det var skönt.
Äckligt mycket folk, jag förståååår inte vart alla kommer ifrån!

Jag och Jimmy drog och solade efter jobbet, tog en långpromenad ner, rätt skönt när man var påpälsad ordentligt.
Somnade i solariet, så jävla skönt. Vaknar kanske 20 sek innan tiden tar slut av att jag ligger och smådreglar hahaha. Så jävla fränt ;)
Skulle sedan byta om till vanliga kläder när jag inser att en strumpa fattas! Förstår ingenting, hur fan kan en strumpa bara försvinna sådär? Ligger och kryper på golvet och letar överallt. Kollade i alla fickor osv, men ingen strumpa. Ropar in Jimmy, han hittade inte den heller haha. Så fick åka hem utan den.
När jag sen ska duscha så kom den fram haha. Den hade fastnat någonstans i byxorna, men jag kände fan efter där för så smart var jag faktiskt! Men icke, den var inte på humör!

Jag och Emily funtar på att försöka följa med alla storingar på krogen på lördag, typ bara gå in och se om det funkar haha. Om inte typ sätta oss på något b-ställe och dricka lite. Får se hur det blir, mamma flyttar den dagen också så lär vara lagom trött...

Är ledig imorgon, ska bli så jäääääävla skönt alltså. Kan inte förklara hur mycket jag har längtat efter den här dagen haha. Har planerat att sova till minst 4-5. Har lagt upp planen så jag ska äta något snart så jag inte vaknar för tidigt av hunger haha. Ska dra ut telefonjacket, stänga av mobilen, dra ur timern till julbelysningen och allt sådant. Har t om satt på mig en pyjamas för första gången på år och dar så jag inte ska vakna av att jag fryser. Så, jag har längtat lite efter min sovmorgon.  ;)

Ska kanske hem till D imorgon, han slutar kl 7, så jag hoppas jag har vaknat då haha. Jobbar på fredagen, det suger lite. Men det är smällar man får ta..

Lön på fredag också, me like! Blev en rätt najs lön den här månaden kan vi lungt säga.

Borde börja plugga ordentligt till biologin, men jag orkar seriöst inte. Borde verkligen satsa nu så jag får mitt mvg, men motivationen är redan på jullov.. =/
Men det är bara en massa att diskutera, och det brukar jag vara väldigt bra på så det löser sig nog hoppas jag =)

Ska snart gå och lägga mig tror jag, börjar bli lite smygtrött här.

Skriver nog imorgon när jag vaknat haha ;)

Puss! 

image58

Vårterminens schema!

Mahaha, spana in vårt nya schema

image57

Lägg märke till att på måndagen har vi bara biologi halva terminen ;) I'm in heaven!


/Emelie

Juul :)

Då är man uppe och hoppar igen då. Sitter och lyssnar på julskiva :) Första gången för denna jul! Uuuunderbart jag älskar julen :D Älskar min skiva också; Ultimate Christmas Collection ;)

Igår var det dansuppvisning! Haha det gick väl lite lagom hyffsat, jag fick blackout några gånger på dom lättaste ställerna. Men men.. Och tydligen plutade jag med munnen! Haha jag måste se videon sen :P Tänkte att nu ska jag inte mima och se superkonsentrerad ut, för det har jag gjort hela tiden. Så det blev väl att jag plutade med munnen istället om det nu stämmer.

Nu sitter jag här och ska göra klart en sak som jag inte kan berätta :P Kan säga att det blir rätt ballt iaf :) Jag kanske inte gör allt som vi bestämde ladies (A) Men jag lovar, det blir bra ändå!

Ooh my friends we've had our hopes and fears
Oooh my friend it's been a long hard year
But now it's christmas!
Yes it's christmas! Thank god it's christmas!!



/Emelie

Frida

Skriv ditt namn med lillfingret: frida
Skriv ditt namn med armbågen: ffrida
Skriv ditt namn med pannan: frfuiws
Skriv ditt namn med foten: ffrida
Skriv ditt namn med näsan: frida
Skriv ditt namn med örat: btdcd
Skriv ditt namn med munnen:  fridcza

Vi hade dansuppvisning, det var läääskigt! haha, men det gick bra ;)
Allt gick bra i skolan, alla uppgifter. Jaoo.

Puss

Ah kära gamla tjuvlyssnat

Fångad med handen i syltburken Solarium, Hässleholm

En kille ligger i ett solarium och pratar i telefon samtidigt. Killen: Ja, jag träffade ju henne igår kväll, och vi var ute och åt. (Tystnad) Nej, vi ska först lära känna varandra lite bättre så får vi se om vi passar. (Tystnad) Jo det är klart vi har, jag menar? man går ju inte och blir tillsammans med någon förrän man har haft sex med personen. Tänk så blir man tillsammans och så ska man ha sex för första gången, så är det skitdåligt! Det är ju precis som med sylt, man smakar ju alltid på sylten i affären innan man köper den.

www.tjuvlyssnat.se

Spinning!

Herre jävlar, jag har faktiskt varit och tränat! Körde ett spinningpass med Andrea. Var sjukt skönt att få svettas lite faktiskt. Kunde inte stå upp och cykla, det sög lite. Mitt knä började gnälla på en gång då. Så jag satt ner hela tiden, fast det var jobbigt det med må jag säga. Tror nog jag ska köpa kort där snart, alltid skönt och röra på sig lite. Saknar den gamla tiden när jag tränade basket, ooh jag hade muskler! Inte geledaller haha

Gårkvällen var lite.. Rolig haha. Blev ingen rattatiulle tyvärr, den funkade inte. Men det blev ice age 2 och typ futorama. Fast jag halvsov genom hela den, trevlig som jag är haha.
Men det blev bra iaf höhö

Jobbade idag 10-13, sen skulle jag till skolan och ha biologi. Ful som jag är lodar jag in till bagarna innan jag ska ta bussen. Körde den här "Heeeeej jag är hungrig, finns det något jag kan äta?" med schneeeella ögon. Självklart fick jag mig en biskvi, det var jätte gott! Dock vart min mage arg, hade inte ätit något sedan lunch dagen innan. Var så trött så jag orkade inte bli hungrig. Jag diggar att vara homies med bagarna, det är ju dom som har hand om godsakerna haha!

Kom till skolan, vi fick väl inte så mycket gjort om vi säger så. Fanns roligare saker att prata om, eller vad säger ni babes? Och trots allt, vi är fan bäst när vi improviserar haha

Träningen har jag redan skrivit om så den skippar jag. Måste bara berätta om min råheta hemfärds utstyrsel. Orkade inte sätta på mig jeans efter, kändes lite äckligt. Så jag bestämde mig för att ha kvar mina heta röda basket shorts. Tänkte inte på att jag hade cyklat dit i stövlar... Det var ingen snygg kombination kan jag lova. Och kallt var det med för den delen haha. Som tur var mötte jag ingen som kände mig ;)

Pratade i telefon med D också, orkade inte gå dit idag också. Är sjukt trött så jag ska nog sova strax. Ska ändå dit imorgon så. =)

Hmm, finns väl inget mer att skriva här tror jag.
Jag återkommer väl imorgon, Puss!

Fysik, jobbigt både Fysiskt och Psykiskt, inte. Haha, bara Psykiskt

Vilken onödigt lång rubrik..

Dagen inleddes med 5 timmar fysik, jösses, men det gick hyfsat snabbt faktiskt. Otroligt, otroligt. ;)
Sen hade vi biologi, lika roligt som vanligt ;)

Imorgon har vi Biologiredovisning, Svenska Muntligt Np, Engelska Diskussion. Jösses, hahaha.
Sen är det dansuppvisning! Hjälp! Det kommer möjligen inte att fungera! Fy bubblan vad läskigt!

Jag måste ut och köpa klart julklapparna, har 14 st att köpa till, help mee, helt jobbigt. >.<
Men jag får ju saker i gengäld för besväret ;) Det är faktiskt jättekul att ge bort presenter, missförstå mig inte, det är roligare att ge bort än att få, men ruggigt jobbigt att inhandla!

Längtar till julshoppingen med Sara nästa Onsdag, :)

Vi ses och hörs!
Pussar!
Frida

Plugg

Denna vecka är fullsmockad. Idag är det pluggpluggplugg.. Imorgon är dansuppvisningen direkt efter skolan + lite plugg på det (vet inte hur lång uppvisningen är) På torsdag är det pluuuuuuuuuuugg till fredagens fysik. Sedan plugguggugg tills nästa tisdag! Wohooo! Kan man annat än äälska skolan? :D Hm, glömde onsdag, men det är samma visa där, upp tidigt för att plugga! Underbara värld!

Endast 2 veckor kvar nu!!!! Gaah! Måste köpa julklappar!
/Emelie

Panta!

Hihi, bara för att jag saknar den i tv-rutan ;D



Och för att jag är på dela-med-mig-humör. Eller nåt sånt :P
/Emelie

All I want for christmas..

All the lights are shining
So brightly everywhere
And the sound of childrens'
Laughter fills the air

And everyone is singing
I hear those sleigh bells ringing
Santa won't you bring me
The one I really need
Won't you please bring my baby to me, quickly

I don't want a lot for Christmas
This is all I'm asking for
I just wanna see my baby
Standing right outside my door


Jag blev så fylld av kärlek och julkänsla helt plötsligt :) Måste dela med mig lite ♥
/Emelie

Godmorgon

Jepp! Godmorgon! Visserligen vaknade jag vanlig tid runt 12 sådär, men det känns som att det är morgon nu! Har suttit med näsan begravd i Harry Potter hela dagen. Blev klar alldeles nyss. Ja vad kan man säga.. wow. :) Känns helt sjukt att det är över. 8 års väntan och nu är det över. Lite sorgligt faktiskt. Det är lite coolt att man vuxit upp med dom här böckerna, har liksom nästan alltid varit i samma ålder som huvudpersonerna och så. Jaja, ska sluta tjata om det, jag har bara blivit så uppslukad av boken att jag inte kan tänka på annat :P Men resan är inte slut än, det finns ju fortfarande 2 filmer att vänta på ;)

Hihi Fanny det är coollugnt att du ringer ;) Bara kul. :D Men försök få din nya telefon snart! Det knastrar och hackar som tusan i dom där LG-telefonerna :P

Hmm, nu måste jag typ plugga igen en hel dag på några timmar. Mindre kul..

2 veckor + 1 dag kvar!
/Emelie

hallihallå

Det var utomordentligt trevligt på tjejkvällen! :D Även fast jag blev trött i slutet, jag hade ju faktiskt gått upp kl. 6, så jag hade en ursäkt ;)

Igår var emelie och jag och gymmade, åh vi duktiga varelser! Men jag har ingen träningsvärk idag faktiskt, haha kanske blivit liiite mer vältränad ;P Små små biceps börjar framträda, typ, inte..

Sen på kvällen blev det film hos Emelie "Allt om min buske" Den var, skum.. haha, riktig flummfilm.
Idag sov jag länge, iaf så länge som det behövdes. Sen har jag pluggat, dvs gjort klart engelskan, den var jobbig. Nu är det svenskan kvar, sen biologi uppgift och Fysikprov den här veckan, sen veckan efter det (När Tobbe är i egypten, buhu! ) har vi biologislutprov, vi slapp kemin iaf, himlans skönt!

Nu är det bara två veckor kvar till jullov! Fy fan vad skönt! Längtar så jääädrans mycket, så det är galet! Mahaha!

Pussar och kramar
Frida


@ jobbet

Har precis haft lunch och sitter och pöser lite på kontoret innan jag börjar igen. Skulle egentligen behöva sova, är galet jävla trött! 4 timmars sömn och så 9 timmars arbete går inte riktigt ihop tyvärr.
Det gick bara bra igår, blev faktiskt aldrig pinsamt som tur var haha. Ska träffa honom igen idag, wiie. Han har laddat hem Ratatouie (?) åt mig haha så vi ska kolla på den. Han lär sig fort var som går hem om vi säger så ;) Haha
Tyvärr lär jag väl toksomna, men ska iaf försöka hålla mig vaken. Hans fel att jag inte sovit så mycket, onda människa och hålla kvar mig till 1 på natten. Fy fy =D

Längtar som fan till tisdag, då är jag ledig och ska soooooova. Eller nej, nu kom jag på att vi har biologi! Skit också, då får jag inte sova förän på torsdag då. Muurr, helt långt kvar!

Stackars dig Emelie, du har blivit mitt telefonoffer, märks det? Hon fick underhålla mig 20 min igår när jag åkte, plus en halvtimme idag när jag skulle ha lunch mahaha =D

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, måste göra något så jag itne somnar bara.
Skriver väl igen imorgon eller nått =)
Puss!

Glorious

Idag kommer Frida, Linnea, Karin, Josse och Julia hit. Vi ska titta på film och ha det lite mysigt, var så länge sen vi sågs. Det blir väldigt trevligt :) Dock måste jag städa undan lite först vilket är mindre trevligt. Men vad gör man inte för lite kvalitetstid med vännerna. Hihi

Annars har jag gymmat typ hela dagen känns det som. :P Åkte vid 12 och kom inte hem förns 4 någon gång. Det låter bättre än vad det var :P

Mitt munsår kom tillbaka i torsdags :( Men nu är det typ borta igen, och hoppas att det stannar borta!

Måste plugga imorgon.. skriva svenska, öva inför muntliga, skriva engelska.. har ingen lust.

Ha så kul ikväll Fanny ;) och hör av dig!

Have a nice day
/Emelie

Dejt ;)

Mihi jag ska på "dejt" imorgon, helt kuuul! Dock jävligt nervöst, men va fan. Har ju pratat med honom en hel del nu så det ska nog gå bra tror jag. Annars smsar jag någon utav brunisarna så får ni låtsas dö eller något haha.

Gårdagen då... Jobbade, åkte in till stan, gjorde lite saker, mötte Frida och Emelie som stod och var fula på hötorget, era jävla miffon! Haha, sen drog vi till piercing stället, skulle kolla så det såg bra ut osv. Slutade med att jag redan har bytt stav till en normal stor nu, känns skit bra!
haha det var värsta äcklet där när vi kom. Vi har starka misstankar om att han piercade sina ädlare delar om vi säger så. Dels för vi hörde något konstigt läte, sen drog han upp byxorna! Det värsta var att snubben var typ 40-50 år, halvfet och allmänt skabbig. Och så sa han hej till oss! >.< mådde helt dåligt då.
Men iaf, bytte stav själv, så jävla stolt! Nu ska jag börja köpa fina kulor iiih =D

Sen drog vi till v-by, shoppade loss på coop inför kvällen. Det var så trevligt sååå! Hade riktigt kul, dock gjorde vi inget som vi hade tänkt utan vi åt bara en massa och pratade. Eller, Frida sov haha ;) Nej men, det var kul. Vi åt chokladdoppade jordgubbar, vindruvor och melon. Plus chips och naturgodis. Och så lite vin på det. Enligt Jimmy såg jag rätt packad ut igår haha. Uuups ;)

Sov riktigt gott inatt, fick mitt skedningsbehov tillfredsställt alltså haha. Myspys =D

Angelica ringde runt 12, ville att jag skulle komma och jobba. Dum/trött som jag var sa jag att det kunde jag väl göra. Lite smådrygt, men vafan. Stannade kvar lite extra så Gusten kunde dra tidigare. Jag är en ängel ;)

Synd att det inte blev någon show idag Emelie, det hade varit skit kul! Dock så trivs dom där 150 kr bra på mitt konto ;)

Skåningen bangade ur igen! Nu har han haft sina chanser faktiskt. Fegis.. Morr

Kollat på idol, iaf en liten stund. Bryr mig inte så mycket faktiskt, jag vill mest se alla idioter som söker.

Hm, pratar med Frida nu, wiie, blir lika glad varje gång ni är på msn haha =D

Ska gå och tvätta bort sminket nu, skrubba ansiktet osv så man är lite fräsch imorgon ;)

Natti! Puss!

nvjrwep

Då var idol klart för i år. Marie vann, det var vad jag trodde. Har inte följt finalerna så bra men den slutliga finalen kan man ju inte missa. Jag höll inte på någon, båda är duktiga. Men grattis till Marie och lycka till i framtiden Amanda ;)

Gårdagen var väldigt najs. Det måste göras om mycket oftare! Älskar mina babes. =) Stort tack till Fannys bror som lånade ut lägenheten! Dock åt jag på tok för mkt, hade asont i magen fram mot kvällen :P Men ska gymma imorgon så..

Det går en mysig film på 1:an som handlar om ödet. Funderar på om jag ska fortsätta titta på den eller läsa HarryPotter istället. Det lutar åt HP, har sett filmen så många ggr, men den är bra så gör inget att se den igen :P Men nej, HP it is. Har inte kunnat läsa på så länge!

Ha det najs
/Emelie

Den långa söta

Jag är faktiskt lite nöjd över mitt nickname i butiken haha. Satt och åt lunch med en tjej, Elin, jätte trevlig och jätte snäll. När jag fyllt år ska vi ordna personalfest har vi bestämt haha. Men iaf, då kommer en av bagarna in och frågar mig "är du hon den där långa söta? Fanny" Då blev jag glaaaad haha =D
Älskar mitt nya hår också, får skit mycket komplimanger, helt kul! =D
Hade även världens underbaraste kunder idag, först en tant som tyckte att jag var så trevlig och duktig och hjälpte till. Framför ögonen på en i ledningsgruppen, in your face mahaha! Kunde inte ha kommit lägligare faktiskt!
Sen en annan, stod och sålde någon bakelse och pratade lite. Man blir ju lite töntig när man pratar, men det går ju hem så va fan. Han sa iaf att jag hade gjort hans dag bara genom att vara sådär trevlig.
Så jag hade en kanondag på jobbet, var helt glad och pigg hela dagens tills.. jag tappar ett paket med en tv i. Oh fuck, inte bra alls! Okej om det hade varit på lagret haha då hade jag inte låtsats om nånting. Men nu var det framför ögonen på snubben. Och fy vad lack han blev! Okej, jag kan förstå det till viss del, kanske inte så kul. Men nu snackar vi att paketet gled ner kanske 1 meter, landar halvt på min fot osv. Plus att paketen säkerligen råkar ut för hårdare behandling på vägen liksom. Men men, vill han vara grinig så får han. Han skulle höra av sig om det var något problem.

Jesper kom förbi efter jobbet, vi gick och handlade lite julklappar. Mest till hans tjej, eller var det bara till henne kanske? Haha jag fick iaf vara med och bestämma, det tycker jag om! ;)
Gick sedan hem till honom, slog in presenterna, och fuck you jesper, dom blev visst fina! Bara du som gnäller!
Traskade hem runt 7, skulle hem och krubba.

Pratade med skåningen i 2 timmar igår, riktigt trevligt faktiskt. =) Dock fortfarande vissa språksvårigheter haha men nu sa jag det iaf. Så han inte tror jag är helt dum i huvudet när jag svarar något konstigt pga jag inte hört haha
Ska ev träffa honon fredag eller söndag. Får se hur jag gör, har inte helt bestämt mig.

Imorgon kommer bli så trevligt! Längtar som fan, allt är fixat nästan, bara vinet som ska köpas in. Sen blir det en redig tjejkväll =D
Skönt att kunna prata med brunisarna en längre stund igen. Har varit lite dåligt med det pga jag aldrig är i skolan, och när jag är det måste man ibland göra saker haha

Ooh, jag längtar tills nästa vecka, kommer jobba så himla pösigt då! mån, ons, fre bara. Mamma flyttar iofs på helgen där, men jag är fortfarande leeeedig. Oh vad jag ska sova och bli frisk =D

Ska in till stan imorgon och möta E och F, tänkte springa förbi piercingstället då också, nu när svullnaden har lagt sig tycker jag staven är för lång. Vet att man inte ska byta än osv, men jag fastnar hela tiden i tänderna och det gör jätte ont. Känns inte så bra, hoppas att jag kan byta till en "mellan" stav kanske. Skönt att jag inte haft några större problem med min, har kunnat prata hela tiden och inte blödigt eller något sådant alls. Och snart så får man börja kyssas igen, wooho haha ;)

Näe, ska nog gå och lägga mig. Börjar kl 10 imorgon, det suger!

Puss!

Grattis brooooooor!

Då har man haft genrep med dansen. Gick lite sisådär.. är fortfarande inte helt säker på alla steg. Får öva hemma så jag sätter det på tisdag ;) Klänningen vi ska ha är hemsk! :P Knallblå i något konstigt material och den sitter helt weird. Hualiga! Hoppas bandet som skall köpas lyfter upp den lite!

Min käre storebror har tagit körkort!!!!!! Jag är helt stolt! :D Han hade uppkörning idag och jaa, han klarade det!  Han skjutsade mig till dansen idag också :D Helt cooooooolt! Kändes så busigt att det bara var vi i bilen, utan päronen!! Och så har han varit supergullig och fixat en sån där övningskörningsteorikurs man måste ta som jag fortfarande inte gjort. Så nästnästa måndag bär det av! Det lär bli dötrist, men skönt efteråt då jag äääntligen får börja köra!

Vi ses på vägarna ;)
/En stolt Emelie :')

Maha

Här kommer en lista jag snodde från Hanna, det gäller telefonboken i mobilen ;)

Har du kysst nummer 7? Njee, pussat, det är familjen, hem ;)
Brukar du va med nummer 19? Ja, när hon är hemma uppifrån Sundsvall. (Hej sara ;) )
Är nummer 21 din bästis? Min bror, hmm. Inte bästis nej ;)
Är nr 10 en sötnos? Julia är väldigt mycket sötnos (Hej Julia, jag vet att du läser!)
Älskar du nr 16? Självklart, det är pappa.
Är nr 12 bäst? Jag favoriserar inte ;) Men Linnea är en av de bästa ;)
Var du med nr 22 idag? Nej, Tobbe är sjuk :( Stackarn.
Nr 5 går/gick i samma klass som du? Fanny både går och inte går i min klass ;) Bäst när hon gör det tycker jag!
Nr 17 har likadan mobil som du? Det är mycket möjligt att någon har det, det är mitt gamla jobbs nr. Haha.


Frida

Sådär allmänt

Natten = Dålig, (Drömde drömmar så jag låg och vred mig i sängen och var halvvaken, tragiskt nog handlade alla drömmar om Harry Potter boken..)
Skoldagen = Bra, om man bortser från provet.
Shoppingturen= Underbar, gick hem med två tröjor, en väska och två trosor. Helt trevligt :)


Imorgon blir det gymmet på morgonen, HEJA HEJA! Sen blir det film i skolan. Sen genrep på kvällen herregud! Haha, helt otroligt läskigt att uppträda med en dans inför några hundra (?) människor!

Och emelie, Harry Potter är utläst! Känn på den! MAhahaha! Och snäll som jag är ska jag avslöja, nada!

Jag har ett mycket allvarligt problem (I-lands problem)
När jag ska packa till gymmet har jag ingen bra väska! Den ena är äckligt stor, och den andra liten silvrig och allmänt, tjejig och icke-gymmig.
Jag har önskat mig en lagom stor väska i julklapp, men det är inte jul än! Så jag funderar på att använda den lilla silvriga, eller min brors fula ryggsäck, egentligen är vadsomhelst hundra gånger bättre än den silvriga. Oj vilka problem!

Puss
Friida


Me myself and I

Provet gick åt skogen. Långt åt skogen. Men jag orkar inte bry mig, är så sjukt skoltrött just nu så orkar inte anstränga mig... Det suger

Juste, jag fick ju munsår i fredags och jag kan med glädje meddela att det i stort sett var borta redan på lördagkväll, iaf blåsan och det är ju den som är jobbigast. Endast 3 "plåster" användes, så det var ett fint köp. Funderar ni på att prova munsårsplåster så gör det, kan rekomenderas ;)

Äntligen har jag läst klart engelskaboken! Och imorgon ska vi se filmen i skolan. Hoppas den är bättre än boken.. Det positiva är att jag nu kan ägna mig fullt ut åt Harry Potter! :D haha. Frida har ju nästan läst klart den busen!

Imorgon är det även genrep inför den "stora" dansen!! Gaaah! Det kommer bli läskigt.

Oooh, jackan som jag ville ha förut! Jag har den nuu :D:D Wiiie, köpte den idag då jag och Frida drog till stan lite spontant sådär ;) Den är fiiin

Nu ska jag fortsätta titta tv, seeya
/Emelie

Sjukling

Jag har blivit förkyld igen, jag orkar verkligen inte! Känns som att jag alltid är sjuk numera. Morr!

Igår färgade jag håret, blev jätte fint tycker jag! Duktig Tessan =)
Alltid kul att gå dit och sitta och snacka lite skit med Linda och Tessan några timmar.
Ska lägga upp en bild till dig Elvis snart, jag lovar ;)

Blev klar tidigare än jag trodde så jag lodade upp till jobbet och fördrev lite tid där. Fick en massa komplimanger om håret, yeah haha =D
Byggde även ihop ett tidningsställ själv, så lite stolt är jag faktiskt! Utan bruksanvisning t om!

Sedan åkte jag till kista, skulle gå på biologin och hämta ut min mobil samt kolla min nya.
Härlig konversation när jag kommer in, han som sålde mobilen till mig "tog" hand om mig eller hur man ska säga.

Jag - Hej. Visst var det du som sålde en mobil till mig för ett tag sen?
Han - Ja, vad gör du här redan?
Jag - Gissa...
Han - Näe, du skojar!
Jag - Näääe...
Han - Jag sa ju att du skulle ha en försäkring på den!
Jag - Jag veeeet =(

Om jag hade tagit den där försäkringen, som egentligen är rätt onödig hade jag fått en ny mobil idag för bara 500 kr. Man lär sig av sina misstag haha
Visade iaf upp mobilen för dom som stod där och det var ingen ide att försöka fixa den sa dom. Lite luckor här och där som var helt förstörda och det skulle bara bli kortslutning om jag startade om den. Wooohoo ^^

Hade biologi, fast vi planerade mest vad vi ska ha tills på torsdag, bra mycket roligare haha =D

Sen var jag tvungen att åka och jobba, lite små drygt. Somnade på bussen, var av någon anledning galet trött så jag satte mig på kontoret och sov 20 min innan jag började haha.
Det gick bara bra att jobba, lagom mycket folk. Några kunder la t om märke till mitt hår, alltid kul ju =D

Kollade på greys hela kvällen/natten, det börjar ju bli spännande här! Har snart sett klart säsong 2, lite sorgligt trots allt.

Sov till 4 idag, det var mäkta skönt alltså haha. Låg och drog mig jätte länge också, älskar dagar när jag inte måste göra någonting alls!

Längtar som fan tills torsdag babes! Naturgodis, vin och tjejsaker, kan det bli mycket bättre eller? Precis vad som behövs i vintermörket. Elvis, vi saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaknar dig!! =(

Haha bara för att vi är så jävla störda haha


Nu brölar Jimmy om mat, så jag måste nog movera till köket. Kanske ordbajsar lite till ikväll, man vet aldrig haha

Puss!

Matte hej å hå

Nej vet ni vad, jag ger upp matten för stunden (resten av kvällen villsäga..) jag orkar inte helt enkelt, det får gå som det går. Ska ändå ligga på vg - nivå enligt läraren. Hoppas han forsätter tycka det :P

Jag läser Harry Potter, och den är snart slut! Muhu, både kul och inte ;)

Jag längtar galet till Torsdag! Det ska bli så himlans skojj! En riktig tjejkväll med ansiktsmasker och hela kittet, prima ballerina! Hihi :D

Och sen är det ju Idol-final., spännande spännande. Jag vet inte vem jag hejar på, Amanda tror jag. Mest för att hon hade en tröja jag ska köpa så fort som möjligt från h&m ;) mihihi.

Pussar
Frida

Allmänt

Hmm, blev aldrig så att jag kunde kryssa i den andra punkten i söndagens planering :P Orkade inte läsa.. men har faktiskt bara ca 30 sidor kvar i kapitlet som jag tänkte läsa idag efter lite Matte C -plugg... (yeah right) Har ju nationella imorgon!!! Har ingen aning om hur det kommer gå, men G skulle tydligen vara lätt enligt vår lärare. Förhoppningsvis blir det även högre poäng än så :P Ska bli sååååå skönt att bli klar med Matte C!!! Visserligen väntar D sen... men ändå! Vi kan njuta sista veckorna innan jul iaf =)

Jag är shoppingsugen!! Självklart är man det när man måste spendera massa pengar på julklappar istället!! Morrrr. Fast å andra sidan är det rätt kul att leta julklappar också, man känner sig så snäll. Som en pepparkaka =) lr nåt.

Oooh vad jag längtar till torsdag!!! =D Först är det labben på SU ;D Sen tjejkväll med brunluggsen (alla som är i Sverige då) och det ska bli så himla kuuul!! Något sånt här behövs verkligen just nu! När kylan tränger sig på och man blir på depphumör. Då är det najs med något uppiggande! *läääääängtar*

Nej nu ska jag "fortsätta plugga". Hehe, Snart :)

Tre veckor kvar till juuul!♥
/Emelie

Helgen

Nu är jag i lite bättre form än tidigare inlägg haha. Jag sitter numera i sängen också, mycket skönare där =D
Hm, ska väl dra helgens små äventyr tänkte jag. Inte för att någon är intresserad, men iaf haha
Fredag, var med Jackie, Hanna, Ellen hos någon kompis till Ellens kille. Det var... Rätt sugigt faktiskt. Men roligare än att sitta hemma, så det var ju positivt iaf. Mr Lidingö somnade efter en timme haha
Kom hem runt 3 och skulle upp kl 9 för att jobba. Det var mindre kul men det funkade.

Kommer till jobbet, lagom trött osv. Och det är obehagligt mycket folk, vad har hänt?! Nu måste man slita mycket längre på lördagar, usch usch.
Läskig grej som hände var att Dennis, en av mina bröder kollapsar, svimmar, eller vad man nu ska säga två gånger. Fy fan, var sjukt läskigt att se. Lilla jag fick ringa ambulans medans Dennis fick ligga på golvet på kontoret och känna sig dum haha. Ambulansnissarna kunde inte lista ut vad som var fel, han hade typ bara svimmat så.. Haha och vem är det av oss som är äldst Dennis? ;) Muehehe

Blev lite stressigt när Dennis åkt hem, då vart vi plötsligt en person mindre! Men fick ringa in några från mat som hjälpte till. Tror vi var minst 6 pers där när det var som mest. ATG lägger av en timme innan spelstopp också, fy fan alltså. Vad lacka folk blev! Deras värddator hade tydligen lagt av i 40 min i hela stockholm iaf. Mindre bra! Förra lördagen var det ju Svenskaspel. Och det är oss folket blir arga på!!
Men men, skulle ha slutat 3, men stannade till 4. Blev lite stressigt sen, skulle vara fixad och klar inne i stan klockan 6. Kom hem halv 5, efter lite stress på h&m efter strumpbyxor och vax till Gusten. Jag är för snäll ibland alltså.
Haha klippte luggen själv igår också, panikklippning i sista stund ungefär. Och det blev... Kort, lite för kort. Tur att jag ska till frisören imorgon så Tessan kan fixa till mitt misstag haha.
Men iaf, hann in till stan till kvart över 6 så jag var inte jätte sen. Mötte upp 4 av Jackies tjejkompisar där och så gick vi ut och käkade. Mycket smarrig mat må jag säga! Åt Pennmakaroner, kyckling och paprika med vitvinsås. Stört gott.
Fullt gjort av restuarangen som tog växeln som dricks utan att ens ge oss en chans att ta tillbaka det. Morr på det!

Sen hem till Ellen, som fyllde år, där lite folk droppade in under kvällen. Det var trevligt trevligt, lite segt ibland kanske men det var najs.
Dock hamnade ju min mobil i mitt glas, då blev jag lite murrig ett tag. Men det löser sig väl. Har kikat lite på den nu, den ligger på tork haha, men det ser inte bra ut tyvärr.. Batteriet är typ rosa, inne i mobilen där batteriet ska sitta är det skit kladdigt och så är rörsaken helt fastkladdad plus att högtalaren är kladdig. Och så luktar den gott av vodka och fanta exotic, myyyms. Haha så det kan bli intressant att se om den vill sätta igång igen.

Kom hem, satt på golvet osv ett tag. Sen sov jag gott fram till klockan 4 i eftermiddag. Det var naaajs!
Har faktiskt gjort lite nytta idag, tvättat två maskiner, hängt tvätt och "städat" lite. Trots att jag är lite smygbakis =D

Tack för att du drog med mig Jackie, det var riktigt kul även om allt inte blev som förväntat ;) Partyhattarna var snygga ;)

Min tunga är inte så svullen längre, det är jätte skönt! Nu sticker faktiskt läkstaven upp lite igen haha

Ska städa upp lite här igen, sen ska jag nog bara ligga och kolla på Greys hela kvällen. Måste ju vara hos frissan imorgon mellan 9 och 10.

Ha det så bra, puss!

Test

Är det verkligen kärlek? 

Dagens planering

image55

Jag är ganska stolt över den första punkten där, visserligen gjorde jag inte alla uppgifter eftersom jag inte kunde dom men ändå. Jag gick igenom allt!

Kapitel 4 kanske låter som en baggis, men då ska man nog även nämna att boken vi läser har ca 250 sidor och innehåller 5 kapitel... (och ja Frida, den är dryyyyyg)

Advent är alltid mysigt =) Om 3 veckor + 1 dag är det julafton!!!!!!!! Vart försvann tiden?

/Emelie

Om man vore modell..

 



Hej igen!

Jag kan med glädje meddela att jag avslutat engelskaboken! Den var lagom dryg, kan jag lova. Håller du med Emelie?
Nu har jag fri tillgång till Harry Potter! Woho, men, jag har läst hela dagen så mina ögon är trötta på böcker.

Det var fan ett tag sen sist jag skrev, jag vet inte vad jag har gjort, inte suttit vid datorn iallafall.
Skolveckan knallade på i vanlig takt, sen blev det helg, som jag gärna skulle ha året runt. Hängde med Tobbe från fredag kväll till lördag kväll. :) Vad vi gjorde vet jag inte, tog det lugnt som bara den iaf, såna dagar behövs kan jag lova. Tittade på tv, och spelade tv-spel. Satt på taket ett tag också, men det var iskyligt. :)

Idag var jag på julmarknaden med mamma, vi vann en stor chokladask på ett hjul. haha :D
Och så såg jag en massa människor jag hängde med när jag var en liten plutt, hälsade inte på dom, haha, vi skiljdes åt lite som ovänner tror jag. Haha, jag gillar dom iaf inte så mkt, fy skäms på mig ;) Hittade en massa ev. julklappar, vilket jag även måste få arslet ur vagnen och åka och köpa! Snart är det ju jul faktiskt. Det ska blir trevligt :)

Ikväll ska jag Kanske plugga lite matte, får kanske ett eller två tal gjorda. Vi har Ma C Nationellt prov på tisdag, jättekul! (Inte)

Yeah yeah. Slut för mig just nu. 
Pussar och kramar
Frida

Murr

För tillfället sitter jag på mitt golv, med benen i kors, äter chips och är lite smygfull. Nu kanske ni undrar varför i helvete jag sitter på golvet? Och det kära folk, är för att... Pappa har slängt upp allt som låg på golvet till sängen, så där får jag ju inte plats nu. Det suger.. Fast jag har börjat arbeta ner högen med skit, fast det går inte fort. Och som sagt, nu sitter jag ju ner haha.
Om jag hade varit lite mer på lyret hade jag nog fan sovit på golvet också haha

Orkar inte dra helgens händelser just nu, jag är hungrig och sängen måste fixas.
Kan dock berätta att min mobil har fått sig en simtur i mitt grogglas. ICKE kul! Så jag är lite bitter just nu. Får hoppas att den kommer igång igen, annars blir Fanny ledsen ;(

Jag har saknat mina små brunisar i helgen, helt ovant att inte prata med er på flera dagar ju! MURRR!!

Puss och kram

Ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans...

För tillfället
är jag: känslolös
har jag: trååååååk
gör jag: snurrar håret mellan fingrarna..
tänker jag: *suck* vad jag har tråkigt
vill jag: snacka igenom en grej...

Usch blä blurr kurr snurr att man kan ha så här tråkigt..

Vart är mina små snuttefior när man behöver dom? =(

Nej nu ska jag typ.. dö vidare och förmodligen läsa lite tråkbok.

image54

/Emelie



Killing me softly


RSS 2.0