Ny tatuering!

aaa, som sagt, en ny tatuering har fixats, och den ar sa jaaaavla fin! Jag ar helt tokkar i den, och tur ar val det kanske? ;)


Och nej, jag var inte full nar jag gjorde den, jag lovar! Haha

Nu maste jag dra och packa vaskan, kl 5 kommer var taxi som tar oss till flygplatsen.. Jag vill fan inte aka hem alltsa.. =/

Puss! / Fanny


Tokig kanin

Min kanin har blivit tokig! Haha, farmor hade passat henne under vår Grekland-tripp, och då berättade hon att Sasha (kaninen) hade hållt på att stöka i sitt lilla hus. Hon gick ut ur huset, samlade på sig lite hö-strån och gick in igen för att stöka lite till! Haha, alltså.. jag måste säga att jag hade svårt att tro på det.. tills jag fick se det själv.



Det här kanske inte är så kul egentligen.. men det är så himla olikt Sasha! Hahaha, så galet söt! Hö-hållaren var nyfylld igårkväll, och nu är inte ens hälften kvar! Som hon måste ha kämpat..

Och sen mitt i allt ligger hennes lilla godis-boll, typ inbäddad i hö. Det känns som att hon tror det är en liten kaninunge eller nåt. Hihi

/Emelie

Magaluuuf!

Sitter just nu pa hotellet och skriver. Fan vad 40 min forsvinner snabbt!
Idag blir en lugn kvall, jag har typ smittat alla med min forkylning haha. Sa vi har laddat upp med chips och cola och ska bara ta det lugnt ikvall.

Festerna har ar heeelt otroliga! Jag har sa jakla kul sa det finns typ inte. Man drar ut runt 12, och sen kommer man hem runt 7. Och da har vi dansat konstant dom timmarna. Eller, vi gar iofs och nakenbadar i havet da och da.
Vi har aven gjort scenen vid djn pa grabbarna grus till var scen, det ar vi som star och dansar dar konstant, och nu tar t om vakterna bort alla andra haha. Bardisken pa Casablanca ar ocksa var haha.

Forsta kvallen var perfekt, kom till hotellet runt 11, vid 2 var vi ute och gjorde stan osaker. Vi hann med Casablanca, dansa pa bardisken dar, Grabbarna Grus och scenen blev varan, aven 3 nattbad hanns med innan klockan blev 6 haha. Helt underbart!

Nae, nu borjar tiden rinna ivag, skriver kanske nagot mer, annars sa kommer det nar jag kommer hem!

Saknar mina brunisar foresten, och herr B ocksa, surt nog >.<

Puss / Fanny som ar bra mkt brunare redan haha

Bad och Frukt

Igår badade jag för första gången för iår i Sverige!!
Det var kaaallt, men efter ett tag var kroppen bortdomnad så då kändes det helt okej ändå. :)
Och så fick jag en massa vatten i näsan pga att nåågon puttade ner mig från den säkra bryggan.

Samma nåågon vars skor jag sedan snodde, vad säger ni? Kanske ska införskaffa ett par? :P



Idag ska jag besöka Frida Maxiii och se om hon sköter sig i kassan. Kanske ska sätta hennes kunskaper på prov genom att köpa en viss exotisk frukt.. Närmare bestämt Frukten utan smak, ja säg vad har den för kod Frida? ;)

Eller så kanske jag sparar mina pengar och testar henne någon annan gång då jag slipper betala, muaha. Man måste tänka ekonomiskt när man inte har någon stadig inkomstkälla. Ja så får det bli.

Tack och hej! Leverpastej.
/Emelie

Försenad update :P


Thassos 08



Det var varmt, solen stekte, vattnet sådär härligt ljusblått och perfekt svalkande.
Det bästa var att ligga på stranden i en solstol med underbar musik i öronen (vad mycket mer man hör av musiken utan allt oväsen runt omkring!!), eller en bra bok i handen (läs: 4st).

Men det allra allra bästa med att åka bort, det är att få komma hem igen.. Visst är det underbart med sol och bad hela dagarna. Men att få sova i sin egen säng igen, att ha ett tjockt täcke istället för tunna lakan utan att svettas och 3 mjuuuka kuddar, det gör att det inte känns så förjävligt att åka hem igen, utan istället uuuuunderbart!!

Sen längtar man såklart tillbaka till den stekande solen och det klarblåa vattnet, men hey.. man kan inte få allt ;)

Den svenska sommarn har ju sin charm den med!

/Emelie

Snart åker vi!

Shit, är lagom nervös nu alltså. Hoppas jag inte har glömt något?

Oh no, upptäckte precis att mitt bagage nog väger för mkt. FUCK!
Så nu måste jag rensa, och jag som blir hämtad om 10 min... Gaah

Men men, det löser sig. Nu drar jag till varmare bredgrader!

Puss! / Fanny

Västerås, Power big Meet 08

Här ska det ordbajsas om västerås, myyysigt. ;)

Ska försöka ta det dag för dag, och se om jag har så bra minne så jag fortfarande kommer ihåg allt haha.

Onsdag; Jobbade först, och sen var det bara hem i panik för att hämta packningen typ. Men icke, Christer stressade bara upp mig inödan. Planen var att vi skulle åka vid 7-8, och jag slutade halv 7. Kl 9 börjar jag traska hem till Christer eftersom dom inte var klara än. Det tog sin lilla tid att traska dit med väska och tält.. Jäkla ståhej för att komma ner, det skulle fixas med bilar, folk skulle komma hem, partytält glömdes, det skulle ätas på donken, det blev fel hamburgare, bilen jag åkte i skulle cabas upp. Men runt 12 kanske kom vi fram till campingen. Där var det bara att hosta upp 1200 för ons-sön. Helt klart värt det, men rätt surt när dom i vanliga fall tar 80 kr/natten där haha. Vi hyrde tre tält och bil platser, och vi lyckades få tre på rad, riktigt skönt! Så vi börjar slå upp tälten och såklart slank det ner lite alkohol under tiden.
Dom som åkte ner på onsdagen var jag, Sanna, Becker, Christer, Emelie, Anton, Adolf, Silla, Tony, Paula och Elin.
Christer och Elin höll sig vakna hela natten till allas förtret, men jag lyckades sova hyfsat ändå. Runt 4 kanske vi gick och la oss, och vid 7 var det bara att kravla sig upp igen.

Torsdag; Försöker få liv i dom som höll oss andra vakna hela natten, gick väl sådär haha. Sen blev vi hungriga så frukost på donken väntade. Även lite matinköp, och alkoholinköp gjordes då. Och det viktigaste av allt, Åsnan blev en del av familjen! haha. Sen åkte vi in på Fältet som det så fint kallades. Där samlades alla bilarna, och så var det en massa stånd med allt möjligt joks där. Jag är grymt nöjd med mitt inköp av rosa fluffiga tärningar. Så söta! 
Efter att ha varit där ett tag och det var stekande sol också så bestämde vi oss för att bada vore najs. Så det var bara att slänga sig i bilarna och försöka hitta en sjö. Efter många om och men så kommer vi fram till en riktigt schysst strand. Stannade där ett tag innan vi började bli hungriga igen. Middag käkades på en pizzeria, första gången jag åt pizza på jag vet inte hur länge. Men det satt riktigt bra i magen haha. Nu hade vi även fått sällskap av Paulas kille och hans kompis. 
Vi körde en liten minicruising på vägen tillbaka, sen stannade vi nog vid tälten hela kvällen om jag inte minns helt fel? Drack och snackade en massa skit. De flesta gick och la sig hyfsat, eftersom dom stora festdagarna var fredag och lördag.

Fredag; Sov rätt länge, sen åkte några stycken och hälsade på Cillas brorsor med familj som bodde precis i närheten. Frukost/lunch åts på Max.
Under tiden var de andra på fältet och gled runt. Jackie, Hanna och Ellen var i västerås så jag mötte upp dom en snabbis också. Sen drog vi och badade, var ju så stöört varmt! Vi måste ha sett ut som riktiga lodisar där på stranden, typ alla passade på att tvätta håret och sånt i sjön haha. Riktigt illa, men vad ska man göra.. Efter badet drog vi och käkade, tror det blev burger king den här gången, variation måste man ju ha!
Tog riktigt lång tid att ta sig hem därifrån, massa bilar som cruisade. Riktigt riktigt najs. Sitta där på cabens ryggstöd med en cider och solen i ansiktet. När vi kom tillbaka till campingen till slut blev det piff och ett redigt förkrök. Smidiga jag måste ju såklart göra mig illa på något sätt, så det kom den här kvällen. Runt 12 tänkte vi ge oss på cruisingslingan, riktigt sent men eftersom vi väntade på Krille, Stoffe, Joppe, Billy, Fredde och Linn (?), Nisse och Malin så blev det så.
 Innan vi ska ge oss av får vi brudar för oss att en kisspaus vore en kalas bra ide. Så av ska vi, och smidigt skulle det ju också vara.. Dock ett liiitet problem. Klänning och skit vassa fönsterlister gick inte så bra ihop. Så jag fick mig ett 10 cm långt skärsår på ena skinkan. Ooh ja, om det är någon som lyckas så är det fan jag. Men men, plåster på rumpan fick jag, och sen var det bara att fortsätta.
Slingan tog väl mellan 3-4 timmar att köra tror jag, och någonstans där imellan blev det krubb på den "kända" vegagrillen. Riktigt gott, och sanslöst dyrt. Efter det, och x antal cider blev jag sjuukt trött och otaggad. Så jag skuttade in i Billys stora subba, och kröp ihop och halvsov lite.
Framme på campingen piggnade jag till lite, ett riktigt riiiktigt oväntat deeptalk kom fram den kvällen, lite smått panik där kan vi lugnt säga. Vid 6 tiden på morgonen får jag, Sanna och Elin för oss att det vore ju skit kul med ett sovsäcksrace. Sagt och gjort, vi skuttar glatt runt ett par campingrutor, och ja, det finns filmat! Haha jag körde på en redig fuskning, men ändå vann jag inte =(



Lördag; Smått slitna efter fredagen så blev det en riktigt lugn dag. Vädret var inte heller på topp så det åktes och handlades mer alkohol, bakteriedödande medel åt mig och lite mat åt de andra. Roligast på hela resan var nog när vi stod där på parkeringen och väntade på allt folk.. Jag låter videon tala för sig själv haha. Stört roligt. 



Efter det blev det krubb på Max igen, och vanen som åkte ner, som i början var svart fick sig en uppiffning. Texterna"visa fittan så får du popcorn", "Jesus Lever!", "Min mamma är bäst" osv blev sprayade på hela bilen haha.  
Nu började det komma stört mycket bilar så det tog sin tid att komma någonstans. Men man kan alltid bli underhållen av ett gäng fulla killar har jag  upptäckt. Det sprangs omkring med bara rumpor, stackars barbaran fick utstå mycket och såna grejer. Underhållande var det iaf haha. Ett snabbt stop på fältet blev det, men in fick vi inte komma. För mycket folk där osv. Så 3 st sprang genom 1½ meter högt gräs, bara för att komma in.
Tillbaka på campingen var det att fixa sig snabbt som blixten, för här skulle det åkas bil! Om det gick snabbt? Örhm, på två timmar kom vi kanske max 200 m. Och då var vi fortfarande utanför campingen... Värre blev det på slingan vill jag lova, helt galet haha. Men det var riktigt kul, nog bland det roligaste jag gjort. Beckers päron hade kommit dit, riktigt fräsch oldsmobile hade dom. Där fördrev jag dom första två timmarna, sen vart det lite kallt så jag hoppade in i subban. Där fick jag sällskap av dom roligaste tror jag. Massa bilder togs, massa skumma saker kom på tal, massa rumpor ut genom fönstrena som nog blev plåtade mest under helgen, sitta i fönstrena och dricka alkohol, ett finger försökte även leta sig upp i ens röv, men det gick inte hela vägen som tur var haha. Stört roligt!
På slingan stöter vi även på Gradin och Pete, så vi blev riktigt många till slut.
När det började regna var det bara att ta sig hemåt, och då var klockan runt 3 kanske. Och vi började åka runt 7.
Massa skumma saker hände den kvällen, en del flashbacks, en del oväntade grejer, vissa panikframkallande samtal osv. Jag fick leka hönsmamma och slänga in två pruttfulla karlar i ett tält, medan jag själv offrade mig och sov i vanen.
Pricken är i;et var när jag fick en friterad geting med mina pommes =( Då kändes allt lagom roligt haha

Söndag; Bara slappardag, folk skulle nyktra till, och med det menar jag så att dom låg under 0,2 i promille för att köra. Så inget missuppfattas här. Vi var kvar på campingen fram till 5, och då hade även Maria och Hanna kommit dit. Det packades, vanen blev mer målad på, det lektes med mat och luftmadrasser. Det hoppades ner från biltak med parasoll och liknande. Och innan vi kunde åka hem var det såklaaart stopp på Max. Jag hatar seriöst hamburgare nu! =p
Och sen blev det även ett stopp på en skit stor godisaffär, muums! Sen var det bara att komma hem, dö lite och sen kom B hit.

Sammanfattning, jag har haft sanslöst kul, med riktigt underbara människor! Jag skulle inte banga en sekund på att göra om det, är jag kvar i det här gänget är det givet att jag åker nästa år också!
25 personer blev vi som allt, och i princip inga bråk. Lite andra läskiga saker, men inga bråk iaf haha.



Dom två klippen som jag tänkte lägga upp fungerar inte så jag skiter i det.
Nu ligger min väska på läskiga 17,5 kg i vikt så det är fan bäst att jag slutar packa nu haha.
Magaluf, här kommer jag!!
Puss / Fanny


Nu update, äntligen funkade ena videon, efter att ha laddats i 1 timme. Så nu jäklar ska den andra också upp! =D

Magaluf 08!

Om mindre än 24 timmar (23 timmar och 50 min) så landar jag på Mallorca och välkomnas av en 24 gradig värme!
Asså, det låter ju inte såå jäkla fel faktiskt. Och antagligen lär vi dra ut så fort vi lämnat väskorna osv på hotellet, man kan ju inte låta någon dag gå till spillo eller något haha.
Det här kommer bli så jäääkla najs! 8 dagar i solen, med en massa fest och ett bra gäng. Kan det bli mycket bättre än så egentligen?

Dock går min packning otroligt seeegt. Jag orkar inte, jag vill att jag ska vara färdigpackad redan haha. Men nu är det bara småplocket kvar som tur är. Fast jag har inte vägt väskan än, så jag vette sjutton om min packning funkar =p

Gårdagen var riktigt riktigt trevlig. Var hemma hos Christer typ 8 pers och söp. Bara för att jag behövde värma upp levern lite haha. Hade det skit trevligt där, kastade lite pil och snackade en massa. Runt 4 började jag och Raggarn röra oss hemåt, men det gick fan inte snabbt alltså. Slutade med att han följt mig nästan hela vägen hem och så stod vi och snackade i 1½ timme.. Men när morgontidningsbilen kom där vid halv 6, då kände vi att det kanske var dags att ge upp och gå hem och sova haha.

Jag har varit mega flitig idag, jag kom faktiskt upp vid halv 11 och var i v-by innan 12 för att säga hejdå till några osv. Sen var det bara att åka till stan och fixa den så härliga brasilianska vaxningen... Ja, det gör lite ont faktiskt. Men inte värre än att man klara av det, och resultatet blir ju bra iaf ;)
Sen var det leta bikini som gällde, hittade en ny bra så det var najs. Lite andra grejer inhandlades såklart.
Sen tillbaka till vällingby där min andra Hepatit A och B spruta väntade. Och efter det var det bara att gå och säga hejdå till mamma, bror och elvira på jobbet. Det gick itne snabbt för mig att komma därifrån, men jag börjar bli van haha.

Sen har jag typ packat, och det går sådär som sagt haha.


Jag var för övrigt på Muskö i lördags, för att prata med B om allting. Jag har fått en guidad tur i musköberget! Riktigt ballt, och rätt speciellt också haha. Fick träffa lite coola militärgubbar och sånt.
Var riktigt skönt att åka dit och prata med honom, det som sades skulle aldrig ha kunnat sägas på telefon. Så det var lätt värt en resa på över 3 timmar =p
Men vi bestämde typ att vi inte skulle fortsätta det här, att det var bäst så. Men det känns för jäkla surt alltså! Jag gillar ju honom ... Men men, vi får se vad som händer i framtiden. Vet bara att det sög rejält i magen när jag kysste honom för sista gången. Murr!! Beslutsångest deluxe här fan!
Kan man inte få paxa honom till i december? haha om det hade gått hade jag lätt gjort det alltså.


Men men, nu ska jag äntligen ladda upp två videos från västerås så jag kan publicera det inlägget snart. Och sen kanske jag borde packa klart? =p

 
Bara för att den här låten är så stört fin!

Puss / Snart en brunare Fanny

Hallojsan

Hälften av sommarlovet har redan gått.. Jag har egentligen inte gjort något speciellt förutom Kreta resan. Det känns lite dåligt, men det är väl så när man blir "vuxen" och har ett jobb. Det har mest varit att träffa personer och bara vara. Jag måste göra något speciellt, när jag nu ska ha tid med det är en annan fråga. :(
I Lördags kväll fick jag tillochmed för mig att det var skola på måndag.. Illa, då är det verkligen inte lov. Haha.

Trevlig kväll på er önskar jag er med det här otroligt onödiga inlägg.. haha

/Frida


Hej hej..

Ja jag lever.. Det är bara det att jag inte orkar skriva. Men nu ska jag det. Haha.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt sen sist.. Inte så mycket :P haha. Jobbar och knegar gör jag, 52 timmar ska jag jobba nu i veckan. Woho.. Men det går bra faktiskt. Har himla mycket koder i huvudet måste jag säga. Och ont i ryggen får jag också.. Jag älskar kunderna som lägger streckkoderna rätt, och som inte staplar höga berg. Och som är trevliga och hälsar istället för att bara mm:a när jag hälsar. Så gör detta, så gör du en kassörskas dag! ;)

 såhär "het" är jag på jobbet ;)


I Fredags var det party. Det var kul faktiskt, och jag mådde bra dagen efter ;) Jag tom cyklade hem på morgonen (läs kl 14). Sen på kvällen på lördagen kom Emelie förbi en sväng, vi kokade majskolvar och åt. Bättre än godis, eller hur?;) haha

Idag har jag bara varit och handlat med mamma, imorgon blir det jobb. Så även på tisdag, torsdag, fredag, lördag OCH Söndag.. Hej då sociala liv haha. Men pengar, det tjänar jag gott om den här veckan kan jag lova :D. Jag ska unna mig nåt fint sen, men vad vet jag inte. Ny mp3 förmodligen ;)

Puss puss

Frida

Blåbärstårta

Just nu sitter jag på jobbet och mumsar tårta. Mycket mycket smarrigt! Och gratis, ännu bättre haha. Är fortfarande förkyld och hostig, men det får man väl leva med. Känner inte att jag är tillräckligt sjuk för att missa 1000 kr bara idag. Snål? Javisst! ;)
Har ändå varit en riktigt skön dag, favorit Peter har varit ute hos oss och hjälpt till. Och även hämtat te till mig, hur snällt som helst. =)

Näe, nu börjar jag snart jobba igen. Har en del att berätta sen när jag kommit hem och sånt. Och även västerås-inlägget ska komma upp =)

Puss! / Fanny

Pruttförkyld!

Japp, här ligger jag i min säng, snorig som aldrig förr... Lite hosta och feber kan jag också skryta med att jag har, men värst är hur snorig jag är. Det är helt sanstlöst haha. Och jag som åker till Magaluf på onsdag! Liite smått panik över att jag kanske kommer vara sjuk då, men förhoppningsvis så blir jag frisk tills dess. Blir iaf inget jobbande innan jag är frisk, tänker inte riskera magaluf, big no no..

Det har varit rätt dött här på uppdateringar, det får vi väl typ be om ursäkt för eller något? Jag tänker försvara mig med att jag faktiskt skrivit två inlägg, som av olika anledningar var tvungen att raderas. Hrmrhm, nu lämnar vi det. ;)

Shit vad pinsamt när jag ser att det nästan var en månad sen jag skrev sist. Illa illa!

Vad jag har gjort sen dess? Örhm.. Mina blåmärken är för övrigt nästan helt borta nu, det är bara lite ömt fortfarande haha.

Ska försöka ta allt så kortfattat som möjligt, annars blir väl det här längre än mina vanliga bajslånga inlägg. Men i så fall tänker jag skylla på att jag är så stöööört uttråkad pga min förkylning, så det så ;)

För ca 3 veckor sen, träffade jag är en helt helt underbar kille. Jag blev såld på två sekunder ungefär. Och samma för honpom, och hittills låter ju allt kalas, eller hur? Men nicht, sån tur ska jag inte ha. Jag börjar tänka, och det är aldrig bra när jag börjar tänka bara så ni vet. Så nu har jag typ förstört det här genom att jag tänkt för mkt, och sen gör han lumpen, och sen är det en massa andra jobbiga faktorer som spelar in. Bland annat att jag har stört kul som singel, och det vill jag fortsätta ha. Så på något sätt måste jag nog bryta det här på ett bra sätt, för det är verkligen en sjukt bra kille. Jag har redan förvarnat honom om allt, så det kommer inte komma som en chock för honom som tur är. Jag har fram tills Magaluf på mig att bestämma mig... Begreppet både vilja ha kakan och äta kakan kommer så väl till pass just nu. BLÖ!!
Hade det inte varit så att han säkert kommer gå in här och läsa hade jag kunnat skriva mer om allt det där, men jag fegar ur av någon anledning... Murr =/

För ca 2 veckor sen var jag ute med Elvira och hennes kusin och hennes kompisar. Jag hade skit kul, och inte bara för sällskapets skull. Höhö, jag är så nööööjd! ;) Och med det så lämnar vi det bakom oss. Lyckad kväll helt enkelt. Även där stötte jag på folk som jag absolut inte förväntade mig att träffa. A´s bästa vän med flickvän var även där, mycket spännande. Han skulle egentligen också ha kommit... Visst, vi kan umgås rätt normalt nu, men vi har aldrig festat ihop sen vi gjorde slut så det är lite oklart hur det skulle fungera. Men men, det får väl tiden utvisa. Den jäkeln har nog precis kommit hem från Magaluf nu, så där får vi punga ut lite tips om vart man ska gå osv =)

Förra onsdagen åkte jag till Västerås. Det är nästan så att Västerås förtjänar ett eget långt inlägg. Japp, det ska det fan få också. Sanslöst underbart!

Det här är väl det "viktigaste" som har hänt, sen har jag väl fördrivit en massa tid på jobbet, varit en del med B och även Christer och diverse andra muppar =)
Och nu på onsdag är det äntligen Magaluf! Gaah, jag längtar som fan! Värme, bad och massa fest. Kan det bli bättre?!

Nu ska jag börja skriva på västerås-inlägget, och det kommer bli långt. Och säkert totalt ointressant för er, men det struntar jag faktiskt i. Jag älskar att kunna gå tillbaka och läsa vad tusan jag gör om dagarna. Så mycket man gör som man inte lägger på minnet alls.

Puss från en snoooorig Fanny! ;)


Heeemma

Borta bra men hemma bäst!! FTW

Men vad möts jag av? Nada uppdateringar, har jag missat något?

/En brunare Emelie

RSS 2.0