Couldn't agree more.

Manlig lärare ~35: Så Jesus började predika när han var 30 år. Och sedan korsfästes han alltså år 30.
Elev 1: Men vadå!? Dog han samma år som han började predika? Hur fan hann han med allt i bibeln på ett år?
Läraren: Ja, alltså man räknar att Jesus föddes 4 år innan år 0 så. Även om man säger att han föddes år 0.
Elev 1: Då är det alltså år 2012 nu egentligen?
Läraren: Rent teoretiskt sett så, ja.
Elev 1: Då har vi ju redan tagit studenten.
Elev 2: Ja!? Vad i HELVETE gör vi här???

Om detta skulle bli sanning skulle jag jubla! Jag orkar inte med skolan alls längre, det har blivit fööör mkt. Hela lovet försvinner liksom till plugg. Studenten skulle sitta fint!



Frida

Wieee

Jag är klar med biologiuppgifterna! Nu är det bara att knyta dom till sjukdomen borrelia kvar.. Och sen är det ju också provet på Onsdag. Och labbrapporten i både fysik och biologi. Meen, jag är halvklara med alla iaf! haha :D

Nu är jag mätt, jag åt upp pizzaresterna från igår. haha, det var gott!

Jag har lite bloggtorka nu märker jag, kommer inte på ngt att skriva..

Vi hörs!

Frida

Keep Smiling

Har precis bestämt vad nästa tatuering ska bli.. Ca en cm hög skrivstilstext med orden "Keep smiling". Den känns riktigt jäkla rätt, det är så man får ta sig upp ur motgångar.
Ungefär såhär vill jag att den ska se ut
image178Blir riktigt sugen på att göra den nu på en gång. Men får ta och vänta på nästa lön iaf tror jag. Måste fylla i min första också, jag tycker det onda hjärtat är för ljust i färgen. Men det lär ju gå att fixa på några min så =)

Annars då... Jag jobbar riktigt jävla piss mycket så jag är så trött i kroppen så jag vet inte riktigt vad jag ska ta vägen. Som tur är får jag iaf sova till... Öhm, 12 iaf imorgon. Det behövs vill jag lova!!

Har även tagit min första körlektion i tisdags, det gick skit bra!! Han trodde att om jag körde lite hemma och tog två lektioner i veckan ungefär så skulle det inte vara några problem att fixa körkort i april, för jag körde ju så bra ;)
Första lektionen gick ut på att lära mig starta i backe och backa runt hörn. Tydligen växlade jag som värsta rallykallen haha. Det skulle jag försöka lugna mig med lite haha =D
Men är sjukt nöjd med läraren, han var jätte trevlig och duktig. Var lite mör i hjärnan efter lektionen, ville komma ihåg allt!
Var och körde med mamma idag också, för nu ska jag fan ha det där körkortet! =D

Hänger ännu mer i bageriet nu än förut, typ min lilla fristad.. Trivs som fan där, och så får jag alltid hjälpa till med något kul också =D Idag fick jag rulla chokladbollar och häromdagen så fick jag "göra" en tårta.. Lägga på marsipanen typ haha, men iaf! Sen att dom typ öser komplimanger över mig gör ju inte att jag håller mig därifrån direkt haha.
Fru bagare slutar imorgon, så jäkla sorgligt. Kommer sakna henne enormt! =(
Bara för att det är hennes sista dag ska jag dra till jobbet runt 2, samla ihop pengar från några och köpa henne något fint. Kommer vara festfixad och allting, kommer kännas rätt skumt måste jag erkänna.. Ska även jobba 3 timmar haha. Näe, usch.. Men har inget val så.
En kompis fyllde 18 i veckan så vi ska ut några stycken och käka osv. Dom ska väl supa, men icke jag! Jag ska jobba hela helgen så det får bli en nykter kväll. Men det kan bli riktigt kul ändå =)

Näe, nu ska jag försöka plugga lite.. Funtar på att skita i biologi b, men samtidigt känns det dumt. Bara några få veckor kvar. Men jag orkar inte plugga så som jag vill när jag jobbar så mycket.. Men vi får se, har sagt att jag måste vara ledig mån-ons så jag kan plugga satan då.

Har för övrigt fått mer tider på jobbet nu, riktigt skönt. Inte så mycket mer än förut, men iaf några fler dagar som står på schemat. Sen kommer jag bli extrainsatt som vanligt. Känns bra att chefen verkligen gav mig mer tider när jag "hotade" med att söka ett till/nytt jobb.. Me like!

Puss!




Spindel-fobi

Snart har jag inget internet.. Ska ut i garaget, de megastora spindlarnas paradis, och koppla om lite sladdar. Någon ny leverantör till området eller nåt sånt. Usch, jag hatar att gå ut i garaget nu för tiden. Vi har sett 3 STORA spindlar här hemma, varav 2 setts i just garaget. Antar att den tredje kom därifrån också. Den var i mitt rum! Samtidigt som jag var där!!!! Men jag såg den aldrig, och har inte sett någon av de andra heller, som TUR är!! Jag kommer dööööö om jag ser en. Det är inga vanliga små spindlar utan tjocka stora svarta saker. Riktigt äckliga! Ca. 5cm i diameter..

Nuff said. Nu ska jag ta mig an det läskiga garaget.

Ses (om jag överlever..)
/Emelie

Den hemska sanningen

Hmm, jaa. Ibland går man verkligen på allt när man är liten. Och kommer på sanningen såhär många år efteråt. (Men, jag har faktiskt vetat om sanningen innan, bara att jag kom på det på riktigt nu :P) hahah.
Namnsdagar..

image177

Glöm inte att gratta Emelie på namnsdagen! Andranamnet "Maria"


Puss..

Ge mig styrka

Åh ge mig styrka att klara denna dag!
Ge mig styrka att överleva en dag med hela 6 st 12 åriga pojkar i huset!
Ge mig styrka att inte bli galen på deras ljusa röster som pladdrar värre än pantertanternas.

Där gick mina pluggplaner upp i rök, fast jag har faktiskt gjort hälften nu av Fysiken! :)

GE MIG STYRKA hahahaha


Frida

Heliga Makaroner..

Vilken effektiv dag!
Det hela började med att jag åkte till en bokrea med mamma för att köpa böcker, hittade 1. Sen gick vi till blomsterlandet där jag fick för mig att köpa 5 st ljuslyktor, nu banne mig ska mitt rum bli mysigt! Så åkte vi hem. Mamma kom med dammsugaren, jag dammsög rummet (!), och fick då för mig att städa på min byrå, det ledde till en svart dammtrasa och hundra krämer och mascaror mindre.. Sen fick jag för mig att göra om min tavla också! Så nu har jag två stycken fina på min röda vägg :)
OCH SEN bar det av till en Second hand med Sarah och mamma, och lyssa nu, där köpte jag 5 ljuslyktor TILL. Och så hittade jag en väska också :)

De första ljuslyktorna hamnade på fönsterbrädan, de andra fem på min nya städade byrå :)

Effektiv jag har varit va? ;) Och jag som behöver plugga...

     image176

1. Tavla nr 1. 2. Tavla nr. 2 3. Ljuslyktor i fönstret 4. Ljuslyktor på byrån :)

Puss
Frida!


I'm Waiting..

Så typiskt..

Jag behöver plugga, vad gör jag istället? Slipar mina väggar! Haha, det har jag tänkt göra i några månader nu men när jag egentligen måste göra något annat då går det lätt som en plätt! Jaja, får se om jag hinner med lite plugg senare (yeah right). Nu ska jag fortsätta slipa i alla fall!

/Emelie

Hejjjjj

Idag har jag sovit liiiite bättre. Vaknade inte hela tiden så det är väl ett plus. Men fortfarande inte utvilad. Drömde sjuuuuuka saker! Jag tänker också på tok för mycket när jag ska sova, det är svårt att tömma hjärnan.

Nu ska jag försöka göra ett kap på hm.com. 25% av på en vara om man beställer innan imorgon. Jag vet vad jag ska köpa =)

/Emelie

Horoskop

VÅGEN (23/9-22/10)
Du förstår att livet kan vara mer än stress och slit. Idag får du en fin chans att smita iväg.

Ah, det låter underbart! hahaha ;)






Frida

God morgon!

Jag somnade runt 3 skulle jag tro. Vaknade runt 10. Så jag fick 7 timmars bra sömn iaf. ;) Den sista drömmen var jobbig däremot, usch vad jag kände mig utanför i den :P haha.

Jag får se vad den här dagen har att bjuda på.. Kanske ngt spännande?
Hoppas ni får en bra dag!

Puss
Frida

Orka

Jag kan inte somna..
Har alldeles för många tankar som virvlar i huvet. MAAAH! Jag är ju trött.

Sen när jag väl kommer på en lösning till tankarna, så börjar jag tänka om! Jag förstår mig inte på mig själv ibland. Jag har sån galen fantasi, jag tänker alltid tio steg i förväg. Ex. Om det är halt ute, så ser jag hur jag ramlar och bryter benet. Och inte nog med det, jag får en spricka i huvudet. Sen ser jag alla nära och kära stå vid min sjukhussäng och vips så är det någon som svimmar och denne drabbas av hjärnskakning.. Det tar liksom inte slut.
Och detta kan leda till jobbiga situationer, så jag måste skärpa mig. Sluta oroa mig, sluta dagdrömma (För mkt vill säga) Och framförallt, sluta överanalysera varenda lilla händelse i mitt liv! Det leder bara till jobbiga situationer både för mig och andra.
Om jag skulle lyckas med detta, skulle jag ligga och sova just nu.

Lycka till Frida!!

God natt (Förhoppningsvis..)

Always look on the bright side of life

Oj vad jag bölade till Systrar i Jeans som gick på tv idag.. var väl på gråta-ut-humör antar jag. Ibland gråter man för minsta lilla grej och ibland klarar man inte ens av att skvätta en liten tår till Titanic. Imorgon ska jag bara ta det lugnt och försöka plugga lite.. men framförallt hoppas jag att jag kan få sova ut! Har varit jättetrött två dagar i rad nu men har inte kunnat sova. Kanske därför jag är lite känslig för ögonblicket..

En sak som gör mig väldigt glad är att jag har ett välstädat rum! Det är till och med städat på ett sätt som det aldrig varit förut! Känns det som i alla fall. Har liksom fått ordning på det, mitt rum har alltid varit svårstädat. Men nu.. nu känns det bra! Får väl se hur länge det håller i sig dock. Jag får njuta så länge det varar helt enkelt!

Det gäller att se dom små positiva sakerna här i livet :P haha

Godnatti
/Emelie


En sån där lista

När gick du upp idag?
Runt 12.30
Diamanter eller pärlor?
Diamanter, pärlor känns lite.. tantigt.
Senaste filmen du såg på bio?
Cloverfield. Den var braa :)
Favorit-TV- program?
Greys Anatomy ;) Vänner är bra också :D och Gossip girl, etc etc..Haha
Vad åt du till frukost?
Vaniljyoughurt och macka med ost och skinka.
Vad är ditt andranamn?
Amelié
Din favoritmat?
Älskar Tacos och kött med pommes :P
Vilken mat gillar du inte?
Korv!
Favoritchips?
Sourcream & Onion. Gärna pringles ;)
Vilken är din favorit-låt för tillfället?
Stone Sour - Zzyxs Rd.

Fysiiiik

Nu ska Frida och Emelie plugga Fysik! wie......

Sen ska vi fara in till Stan för att träffa Fanny över en fika :) Mys!


Puss!

New

Sådär! Nu har Emelie och jag (frida) fixat en ny design till bloggen! :)

Vad tycks? :D


God natt från oss till er!

*Hjärta*

Brandlarm + 11 timmars arbetsdag

Gaah, jag är så stört jävla äckel trött för tillfället.. Skulle jobbat 8.30-17 idag. Och det är fan ett riktigt jobbigt pass.. Men när en tjej, Angelica först sätter igång brandlarmet genom att micra något bröd för länge så det luktar bränt i heeeela huset! Haha jääävlar, riktigt underhållande att se alla människor springa därifrån i panik haha.
Det som var ännu mer lustigt var alla puckon som fortfarande ville handla trots det jävla brandlarmet "PIIIIIIIIIP PIIIIIIIIIIP. VARNING, BRAND HAR UTBRUTIT I BYGGNADEN! " Att folk då tänker "Nääe, om jag skulle köpa mig lite mjölk kanske... Nämen, varför står alla här utanför? Ääh, jag går in iaf" haha det hade jag sjuukt kul åt kan jag lova.
Men iaf, när vi snabbt som fan var tvungen att dra igen glaset för vår lilla butik så fastnar Angelica på något sätt med stortånageln så hela den viker sig rätt uppåt... Maah, jag får fan rysningar bara jag tänker på det. Fyfaaan vad ont det måste ha gjort!!

Hon var iaf tvungen att åka till sjukan, och snäll som jag är offrar jag mig och stannar till stängning. Ingen annan kunde jobba, eller ville iaf. Så då stannade jag kvar. Därav min 11 timmars arbetsdag. Kan lova att jag är lagom mör i kroppen nu alltså. Jag pendlade rätt vilt mellan bitter-trött och flasmig-trött.. Mest var det åt det flamsiga hållet haha. Mitt nyttighetskör kunde ta sig i brasan idag alltså, fyfan hade jag inte fått mitt socker hade jag varit sååå bitter haha. Sockerkick javisst!

Skulle egentligen ha pluggat en del idag, men jag är för trött för det. Jag ska strax gå och tvätta bort sminket och skutta i säng. Börjar 8.30 imorgon igen.

Vid 14 ska jag iväg till min första körlektion. Läskigt läskigt! Fast det kommer nog gå bara bra, det gick ju kanoners med pappa så. =)

Sen blir det att träffa Frida och Emelie, myspys! Saknar er babes!

Näe, nu kallar badrummet, puss!

Glädje så det heter duga

Tänkte bjuda på ett skratt!
Snacka om lycka :D hahaha.
Snubben får ett (bevisligen mycket bra) pokémon kort! ;)





Biter ihop

Nu känns livet liiiite lättare än igår. Igår sög allt hårig pung, nu suger det bara pung. =p
Sov riktigt länge idag, det behövdes vill jag lova. När jag vaknade trodde jag seriöst att klockan var typ 5. Men den vara bara 1 som tur var ;)
Låg och mornade mig lite, funderade över allt osv. Och bestämde mig för att istället för att ge upp redan nu så får jag bita ihop och köra tills det inte går längre. Förhoppningsvis håller det hela vägen, men gör det inte så har jag iaf försökt.

Fylld med lite optimism så gick jag faktiskt upp och började anteckna inför provet den 5 mars!! sug på den ni! Kom faktiskt nästan halvvägs, så det känns lite skönt.
Kommer nog jobba minst 7 dar i rad nu så det gäller att börja i tid om jag ska ha en ärlig chans att orka.

Var och övningskörde lite med pappa idag också, komma igång lite inför min lektion på tisdag. Och det gick skiit bra!! Växlingarna satt som berget, bara något kärringstopp. Fick lite panik när jag skulle starta i en skit brant backe, men det gick det med. Dock luktade det liiite koppling i bilen, men vafan! Jag fixade det!
Lär nog inte skämma ut mig på tisdag iaf, känns riktigt skönt! =D

Körkortet kanske blir fixat till april iaf! Dom här helvetes veckorna ska bara rulla förbi så jag kan boka teoriprov sen jävlar! =D

Kanske borde sova snart, börjar 8.30 imorgon. Lagom pigg jag lär vara ^^

Puss!

Kinamaat

Idag hade vi rundtur i märsta/sigtuna för våra Kistavänner. Dom blev rädda för mörkret.. Vi bor ju faktiskt på landet!
Vi åt på Kinarestaurang, så mätt är jag så det heter duga!
Fast Kinamat är braaa gott, eller hur? ;)

Imorrn blir det fysikplugg, wiehooo! Och jag håller på att råka ut för en rejäl förkylning, ont i halsen och lite i öronen. Wiiieho! haha. Nåja, jag är frisk annars så :) Man ska inte klaga på för små saker..

Nu ska jag nog snart ta och sova, sova gott på maten!

Puss
Frida

Mycket som snurrar

Det händer en hel del i mitt liv just nu så jag orkar inte riktigt blogga riktigt än. Känns lite konstigt, har inte skrivit på 3 dagar eller så tror jag? Men men, inte mycket att göra åt antar jag.

Har precis kollat på Bee movie, den var riktigt söt!

Imorgon ska jag typ inte göra nååånting, känns skit skönt. Inte jobba, och inte göra en massa andra saker som jag jämt bokar upp mig på.. Ska bara sova sova sova. Var ett bra tag sen känns det som. Egentligen har jag väl en hundra grejer som jag egentligen borde göra, men det har jag förträngt för tillfället ;)

Jag är lite fundersam ang T.. Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig, allt är väldigt förvirrande för tillfället.. Allt vore så mkt bättre om alla bara gjorde som jag ville!

Sen att ett ex kompis (är rätt säker på vem det var) åkte förbi mig igår och skrek att jag var en hora gör ju en inte på bättre humör direkt..


som sagt, en massa händer just nu, och jag orkar inte riktigt tänka igenom allt riktigt riktigt än... Så fort något ordnar upp sig ska en annan sak rasa.. Jävligt frustrerande!

Ska kolla på någon mer film nu och förhoppningsvis somnar jag till den.

Puss!

FÖRBANNAD

Nu blev jag på dåligt humör! Jag som var så glad för att mitt rum är rent och fint. Men nej nu har jag drabbats av värsta MEGAMUNSÅRET!!! GAAAAH!! Alltså FAAN! Jag drabbas av allting medan min brorsa får allt det braiga! Vem hade tandställning? JAG! Vem har dålig syn? JAG! Vem drabbas av munsår hela jävla tiden? JAG!! Snacka om att dra nitlotten i det genetiska spelet...

HEJDÅ!
/En arg Emelie

Rubiks's kub

AAH! Jag har just löst min första Rubik's kub någonsin!! :D:D:D Helt på egen hand! Wiiiieee. (med lite hjälp från ett youtube-klipp) Vad jag är coooool! Hihihi. Det var roligt! *stolt*

Det här är inte den jag löste nu, men en som en kompis löste för ett tag sen.

Ser ju ändå ungefär likadant ut, ;)

/Emelie

Goddag

Det är så bra att få besök ibland för då ser man verkligen till att städa rummet! Jag hade tänkt städa nu på lovet ändå, men det blir lättare när man har en tidsgräns. Det blir inte den vanliga skyffla undan allt och dammsuga lite där det syns. Nej idag är det storstädning som gäller! Wiie. Ser fram emot att se det färdiga resultatet =)

Jag tog en bild på mitt hår idag, bara för att se hur långt det är och OMG! Det ÄR långt! Blir sån skillnad att se det bakifrån. Hehe, men vad kan man vänta sig när man inte klippt sig på snart 9 månader (A)

Bildbevis:


Nu ska jag fortsätta med städningen ett tag till. Frida sitter och jobbar med fysik den busen. Hoppas det går bättre för dig nu!

Puss
/Emelie



Nästa Brad Pitt?

Hejsanhallå. Här sitter jag fortfarande! Har hamnat i en rolig duskussion om hur mina och en kompis barn skulle se ut / heta. Det är riktigt skojigt måste jag säga! Vad sägs om Urkel Schnitzel ? Vi kom fram till att det blir en välskapt pöjk i alla fall, nästa Brad Pitt typ. Höhö. Det får inte bli en bastard heller, så ett bröllop måste ordnas. Tycker ni namnet är lite knepigt? Men vafan, ser ut som Brad Pitt, ärver vår förmögenhet.. något måste gå snett.

GODNATT!
/Emelie

Elvis 18 år!

Grattis sötnos!!  Det suuuger att du inte är hemma så vi kan vara ute på krogen i just denna stund och dricka på tok för mycket alkohol! Men, när du kommer hem, då jävlar! Då har du ungefär 4 månaders krök att ta igen, och snabbt ska det gå! Haha =D

Hoppas du får/har en jätte jätte bra födelsedag!
Saknar dig, Puss på dig!

image165

Avundsjuk

Jag vill ha lite nya fiina underkläder, något i den här stilen:
image162image163image164 
a'la Victorias Secret..
Give me!

Motorbiiiike

Pappa min har en kär leksak, sin motorcykel. Men han och mamma vill ha en nyare och har då bestämt sig för att sälja den och uppgradera sig. Så dom sätter ut motorcykeln på blocket och vips så har dom fyra intresserade. Alla medelålders män (Som jag antar är i en sorts medelålderskris) Greg, Kurt, Jan och Nisse. Jag tycker det är så gulligt! haha.

Iaf, nu är han Greg påväg hem till oss, för att titta på motorcykeln. Pappa ringde då upp Nisse, för att berätta detta.
Nisse "Va? NEJ. Jag vill ha den där motorcykeln, jag vill ha den! Men jag kan inte komma idag, jag måste till Tyresö. Du får lova att ringa och säga hur det blir!"

Haha. Sååå stört gulligt! :P

image161

Mina föräldrar i somras. Jag älskar också att åka på den! På motorvägen allra helst :D


/Frida

Still no sugar

Fortfarande inget socker i magen :(
Men tänkte bara skryta lite och säga att imorgon får jag sova hur länge som helst :D
Fast våra dumma lärare har proppat på oss en jävla massa uppgifter över lovet, det blir inte ens ett lov typ. <3!!!!

God natt från en sockersugen Frida!!

Sugah Sugah

Jag vill ha socker! En kladdkaka med grädde skulle sitta fint i kistan! Haha, tyvärr så har vi inte ngt sött.. Tur i oturen, kanske vi ska säga? ;)

Idag gymmade jag! Wieho! Det brändes skönt i benen kan jag säga, ville gråta, men hade min lilla hejarklack (Tobbe och Rawand) som stog och räknade ner de 5 sista övningarna ;)
Imorgon hoppas jag på en redig träningsvärk så att det känns att jag tränat!


Förresten, är det någon som har läst Jane Austens "Förnuft och känsla"? Jag ska läsa och analysera den till svenskan, är den bra? :P


Om man ska gå och rota i skafferiet kanske?

/Frida


Update: Skafferirotandet ledde inte till kladdkaka och grädde, utan en apelsin! Applåder till mig!

Förresten..

Nu har jag loooov! =D


Middagsdiskussion: Emelies semla

Det började med att i morse såg jag en semla i kylskåpet. Förstod att den var min eftersom det endast fanns en kvar, och jag hade varit borta hela kvällen. Wohoo tänker jag. Den kan jag äta när jag kommer hem sen. Så kommer jag hem.. tror ni att semlan finns kvar? Neehepp. Den har pappsen käkat upp minsann.
- Har du tagit min semla? MIN semla??
- Vadå din, det stod inte Emelie på den.
- Men det var ju min semla! Det fanns en kvar och den var till mig! Ni åt igår och sa inte till mig!
osvosv.
Min käre broder åker och hämtar mamma från jobbet för att handla och berättar om den lilla insidenten. Så dom köper hem en semla till mig. Då blev jag glad =)
Men ämnet "semlan" togs upp vid middagstid igen..

Om vi diskuterar något i min familj så handlar det oftast om olika matinsidenter (som denna), annars sport. Trevligt va? =)

/Emelie

Magaluf bokat!!

Äntligen, allt är kirrat och klart. 16-24 juli kommer jag, Jackie, Hanna, My, Ellen, Anna och Matilda bo på ett skit najs hotell i magaluf! Det kommer bli så kuuuul. Längtar som fan!

Hotellet Ser det inte liiiite najs ut eller? Gaah, jag kan inte fatta att det äntligen är bokat och klart!
Dock blev det lite problem med flyget, därför jag är uppe så tidigt. Men det är fixat nu iaf, så det känns bra.

Igår ville bloggen inte funka, därav ingen uppdatering igår. Så jag får väl sammanfatta allt lite nu..
Jobbade 12-19, gick grymt snabbt och var riktigt kul faktiskt. Reeedigt svårt att inte smaska i sig alla kakkanter som ligger överallt, men jag klarade det! Blir nästan stolt över mig själv här haha.
Efter jobbet trallade jag upp till v-by hus där alla tjejer satt. Käkade lite mat och sen gick vi hem till Jackie för att boka resan.
Liite panik när det hotellet vi ville ha först försvinner framför ögonen på oss! Vi sitter och bokar helt lungt, skriver in allas namn och bla bla. Men när vi ska slutföra så går det inte! Någon jäkel hade tagit det precis innan oss! Då blev det fan panik, leta upp ett annat hotell som låg närmare stranden och boka där istället. Blev lite billigare också, inte helt fel ;)
Drog hem runt halv 10, hade tänkt att plugga men så blev det ju inte direkt haha. Kom på att det var typ hundra år sen jag pratade med Christer så jag slår honom en signal och tvingar ut honom och vovven på en långpromenad. Lite kallt, men annars mycket trevligt. Vi gick väl runt lite mer än en timme, så där fick jag dagens motion också. Kan inte bli bättre ;)

Nu funderar jag faktiskt på att gå och träna lite, behöver egentligen inte vakna förän om 40 min, så då passar lite träning bra där tror jag. Nu har jag ju liksom ett mål, 16 juli ska jag icke vara sladdrig! haha lycka till kanske passar in bra här =p

Skriver nog efter jobbet, Puss!


God morgon

Jag var tvungen att skicka iväg ett mejl såhär på morgonkvisten.
Så jag tänkte passa på att önska er alla en riktigt bra onsdag! :)


Frida

mm

Åh så skönt jag sov inatt! Över 12 timmar! När jag vaknade tittade jag på klockan och den var halv 1! Snacka om härlig känsla.

Jag har inte hunnit göra något vettigt än.. förutom att diska iofs, men tänkte mer på plugg. Så Frida du är verkligen inte ensam om att göra annat istället för det man ska. Jag har börjat få munsår igen. Ibland dyker det upp hela tiden! Jag orkar inte med det just nu, jag orkar aldrig med det egentligen..

Hrrm.. ska försöka börja plugga nu.

/Emelie

Baby shoes and snowboard

Är det bara jag, som gör allt annat när man måste plugga (eller andra totalt tråkiga saker)?
Jag har en Stoooor engelskauppgift tills imorgon. Och vad göra jag? Jag städar rummet, jag plockar ur diskmaskinen och jag går igenon varenda möjliga internetsida. Känner någon igen sig?

Men nu jävlar! (Ursäkta) Nu ska jag plugga, jag ska skriva om skillnaden mellan att åka skidor och snowboard. Haha. Vilket skämt.. Men men, bättre än inget alls. Eller hur? ;)
Sen ikväll ska jag äta smörgåstårta och tårta, mormor fyller år! :) Grattis!

En novell på bara 6 ord skriven av Ernest Hemingway, som vi just nu läser om på svenskan.

"For sale. Baby shoes. Never Worn."

Visst är den bra? Den har fastnat i mitt huvud, så himla bra skrivet..

Engelska, here i come!

Frida


Jag är trött.. ok?

Jag är jättetrött, men har ingen tid att passa imorgon så kan sova hur länge jag vill. Åååååååååh så skönt. Måste komma ihåg att ringa optikern dock.. så om jag läser här imorgon blir jag påmind om jag inte redan ringt. Bra! Jag är så trött att jag pratar med mig själv! Eller nej.. jag är så trött att jag skriver med mig själv!

Kanske ska börja läsa boken till svenskan.. eller så väntar man med den och sover lite mer istället. Yay. Jag behöver lov. NU!! Nej om man skulle ta och tänka på refrängen redan nu. Det är tidigare än de dagar jag faktiskt måste upp, otroligt. Men det är dags för skärpning nu. Så på med byxorna och knäpp skärpet. Wiiie Piiika!

Sov så gott
/Emelie

Magaluf!

Yey! Imorgon bokas resan, så jävla skönt! 16-24 juli tror jag det blev. Alla har äntligen fixat pengar, så det börjar droppa in några tusenlappar hit och dit på kontot.. Att vi kommer iväg, helt galet! Men vad kuuuul det ska bli, längtar som fan!
7 brudar blir vi, kommer bli så najs!!
Synd att mina babes inte kunde följa med, men det får bli en roadtrip till göteborg istället =)

Har varit riktigt duktig idag, om man räknar bort att jag kom försent till skolan iofs. Men jag missade inte så mkt, skönt det iaf. Biologin var rolig, allt blir kul med mina brunisar.
Efter skolan åkte jag till v-by, hängde lite på jobbet som vanligt haha. Jag kanske borde skaffa mig ett liv, men orkar jag? Neeej.. Drog sedan till bilskolan i v-by, bokade min första körlektion! Aaah, helt läskigt! Kom på att jag måste sätta fart nu om jag ska ha körkortet innan sommaren. Det går snabbare än man tror!
Sen blev det att tralla ner till frisören, mitt hår började se för taskigt ut. Blev en omfärgning och så klippning. Blev riktigt bra om jag får säga det själv ;)
Åter upp till jobbet efter det, var tvungen att handla mat. Jobbigt jobbigt att ta med sig på bussen, men vad gör man inte?

Började även min nyttighetsvecka idag. Har gått upp lite efter all jäkla alkohol den senaste tiden. Så nu jävlar ska jag bli nyttig!
Undantagen är glass och alkohol. Om man bara dricker kan det ju inte göra så stor skillnad? ;D Har petat i mig massa skit så tror det är därför min kropp är helt psyko. Hoppas den gillar det här bättre haha. Annars, ja då är det inte mkt att göra åt saken. Lite mer Fanny att älska bara hahaha. Näe, nu blev jag bitter. Ska fan gå upp tidigt imorgon och träna lite innan jobbet haha.
För som man säger, det är inte kvantiteten som räknas, utan kvaliteten ;)
Näe gud vad jag är tråkigt nu haha.

Shit, min tråkighet spreds till msn, haha oh no!
Bäst att avsluta det här nu...

Just det, ska nog börja läsa religion B nästa skolperiod också, skönt att ha lite mer avklarat =)

Puss!

M a D

Ma D provet gick väl bra. Om jag nu har rätt på de uppgifter jag tror jag har rätt, och räknar bort lite poäng på det jag tror sket sig, så har jag kommit fram till att jag kommer ha vg! :D Sen gäller det ju bara till att mina spekulationer kring allt stämmer.. Det återstår att se :)

Jag är så galet trött just nu, så det skulle inte förvåna mig om jag kommer sova sött snart. Igår när jag skulle sova kom jag på galet mycket ideér, bra sådana! Kanske blir samma ikväll :)

Nä.
Vi hörs
Frida

Matte för hela slanten!

Jag har gett mig fan på att fixa ett mvg i Ma D! Och bara därför har jag pluggat cirkus 8 timmar matte i helgen! Heliga makaroner...
Jag hann ändå spendera tid hemma hos Tobbe, vi pluggade tillsammans. Duktiga varelser. Och Emelie och jag hade en snabbdiskussion om alla uppgifter vi INTE gjort, över telefon. Haha.

Fanny, gör ingen mer piercing. Det kommer typ vina om dig när det blåser.. Hihi. Förlåt :P

Jag har bitit sönder min kind. Och så är det sådär jobbigt att det är svullet, och så biter man ännu mer. Ni vet? haha.

Nu är det bara en vecka kvar till lovet. Och det är fan dags att jag börjar gymma igen! Har legat på latsidan nu cirkus 2 veckor. INTE bra, Frida!

God natt från mig!
(Frida, ;) )

1000 kr puts väck

Shit vad lätt det är att bränna 1000 kr alltså. Haha har suttit och beställt lite grejer nu. Bland annat lite kläder från H&M och lite smycken från kyssjohanna.se. Farligt det där med betalkort... Hrm hrm ;)
Tröstshopping? OH JA! Big time, jag tar till alla medel som finns för tillfället. Jävla humörsvägningar!

Jag är sugen på att pierca mig igen, vart vet jag dock inte.. Jag vill bara göra en förändring, och det nu! Jag vet att jag inte borde pierca mig nu, och absolut inte tatuera mig heller för jag lär ångra mig så hårt då. Så istället bränner jag pengar på kläder och diverse andra saker. Maah!! Får gå till frissan imorgon typ och göra om mig där. Men det känns inte lika kul ;)
Jag funderar seriöst på att gå och ta ett till hål i örat bara för att! What's wrong with me?! haha jag vet att det här inlägget inte har något som helst samband, men lev med det. Jag är bara så äckligt frustrerad på allt och ingenting just nu.! Inte fan kollade jag på snyftfilm igår heller så jag är fortfarande helt snyftig utan anledning..

Har snackat lite med T om allt också, vilket känns rätt skönt. Nu vet jag lite mer vad han tycker och tänker iaf. Fast han tänker inte som jag vill riktigt än ;) haha, men det är väl bara att ha tålamod. Jag tror han kan vara värd det så jag får vackert vänta.

Det är lite stört, jag kan faktiskt tänka mig att ha ett förhållande med honom. Och det känns skit konstigt! Jag som var så jävla anti det liksom.. Jag saknar fan att ha någon, och det känns som om jag behöver någon som tar ner mig på jorden igen. Inte kontrollerar mig, men som kan hålla lite koll så jag inte spårar totalt..
Jag saknar någon att ha tråkigt med! Inte allt det där gå ut och göra saker, kolla på film och bla bla. Det kan man faktiskt ersätta med kompisar, iaf det mesta ;) Men att bara ligga i sängen hela dagen och inte göra ett piss kan man bara göra med killen/tjejen. Eller vara med varandra, fast man gör sitt på eget håll. Bara vara...
Ge mig!!
Jag vet seriöst inte vad fan jag vill komma fram till, hela inlägget blev bara bajs..
För att sammanfatta det hela, mitt humör är galet, jag har bränt pengar för att slippa tänka på det, och jag saknar någon (Läs T) att ha tråkigt med.

Puss hej!

Är du glad?

Plugga matte när du är riktigt glad *plugg plugg*
Plugga matte när du är riktigt glad *plugg plugg*
Det kan också glädja andra som på denna jorden vandra
Plugga matte när du är riktigt glad *plugg plugg plugg*

Det gäller att ha humöret på topp!

/Emelie

PMS

Jag tror seriöst att jag har fått min första sväng utav PMS. Men samtidigt, det gååår ju inte! Jag har min lilla kompis staven i armen som ska förhindra sånt ju. Så vaaarför i helvete är jag på sånt cp humör för?! Jag funtar på att sätta på en skit sorglig film och bara tokböla! För, liksom ben&jerrys funkade inte, jag är fortfarande helt cp. Så då får det nog bli film..
Eller jag vet vad som skulle få mig på bättre humör.. Jag vill sniffa på en viss T, gaah!!

Hahaha just nu sitter jag och Elviras "syster" Aline och pratar om mitt kärleksliv haha. Jag tror hon tycker att jag är feg.. Vilket hon iofs har jävligt rätt i. Jag vill inte vara för på, och det är skit jobbigt. Helst skulle jag vilja åka til T nu och skeda galet. Men jag vill att han ska säga något... MAAH! Killar suger seriöst pung!

Har jobbat idag, var helt okej faktiskt. Lagom mycket folk och vi var tillräckligt många som jobbade.

Tjejmiddagen igår var skit mysig!! Lagade god mat, och snackade en massa massa skit. Planen var egentligen att kolla på film och sånt också, men det hann vi inte med haha. Vi pratade, och pratade.. Och så pratade vi ännu lite mer. Men det var skönt, behövde en riktig tjejkväll kände jag. Vrida och vända lite på allt osv =)

Imorgon blir det jobb igen, fast börjar inte förän 11 så det är skönt =)
Ska ägna mig åt lite tjejgrejer nu, naglarna är färdigmålade, nu blir det till att fixa ögonbrynen.
Puss!

GameBoy

Min helg kommer se ut ungefär såhär: Plugga, lira lite GameBoy, Plugga, mer GameBoy, Plugga, "städa", Plugga osvosvosvosvosvosvosv..... Wohooo! Anledningen till att jag måste plugga är för att vi har Ma D prov på måndag och så har jag maaassa svenska-uppgifter att lämna in + lite annat smått och gott. Anledningen till att jag ska lira lite GameBoy är för att jag aldrig ägt ett sådant och att en kompis nu har lånat ut sitt till mig. Hihi, så nu ska jag passa på att förverkliga en barndomsdröm som aldrig blev sann. :')

Jag är suuupernöjd med hålet i örat btw. =) Nu ska jag gå och fånga lite nya pokemon i skogen! Höhö

Vi höres
/Emelie

<3

Alla hjärtans dag var mysig. Den började i skolan, med mediaprogrammets dag, mitt hår blev fixat och så blev man fotad. Den fortskred i Kista med Tobbe, där vi strosade runt, köpte varsin nyckelring med bild på oss, sen for vi till Väsby för att äta pizza. Bagarna hade gjort ett litet hjärta av degen och satt på pizzan, alla hjärtans dag till ära ;) Trevligt trevligt :)

Idag var en skoldag.. Vi har ma D prov på Måndag, 100 sidor i matteboken! Så mitt liv kommer suga i helgen. Plugg plugg! WOOOHO.

Jag skulle inte banga på lov nu alltså! Bara 1 vecka kvar :D Och det bästa är att vi inte har så äckligt mycket att göra i skolan, mycket ja, men inte ÄCKLIGT mycket :P

Jag är hungrig!

Puss
Frida


Ben&Jerrys, bitter och öronpiercing

Sitter och äter ben&jerrys, (cockie dough) och hatar singellivet.. Eller, jag hatar det egentligen inte, tycker det är jävligt skönt att slippa tänka en massa.. Men just idag skulle jag inte bangat på att ha en pöjk att krama lite på.. T, vart äääär du? ;)Men men, inte hänga läpp för det. Lite ovant bara att inte vara delaktig i hela alla hjärtans dag hysterin.

Jag har haft en bra dag iaf, sov rätt länge sen pluggade jag en del. Jimmy fick sen för sig att vi skulle ta en promenad i det "fiiiiina vädret" in my ass, det var ju skiiit kallt!!! Gick iaf upp till v.by med honom och var riktigt effektiv! Bytte batteri i klockan, hämtade resekataloger, hämtade ut vår vinst på V75, var på banken och lämnade in mitt gamla kort, och så handlade jag en massa mat! Under 30 min ungefär. Varav 10 stod jag och snackade skit med bagarna haha.Ska ha över lite brudar imorgon och vi ska äta mat och snacka skit. Kanske kolla på någon tjejig film också, mys mys =)

Jag och Emelie har ju som sagt tagit vårt hål i örat nu, jag är så nööjd =D Gjorde inte ont, lite besviken blev jag haha. Alla har fan lurat i mig att diverse saker ska göra skit ont. Ta hål i tungan = gör ont! Tatuera skuldran = Gör jäääääääääääääätte ont! Ta hål i brosket = du kommer gråta!
Sanningen, pierca tungan = kändes knappt. Tatuera skuldran = gjorde lite små ont, men man överlevde. Pierca brosket = stack till.
Är det bara jag som är en riktigt man här eller?!

Skidresan igår var trevlig, sov som en söt liten gris både dit och hem. Skönt skönt =)
Fick dock en krossad fot med mig hem. Fast det var efter själva åkningen haha. Gör fortfarande stööört ont så får se om jag måste ta mig till farbror doktorn snart och kolla den.

Näe, nu ska jag planera lite inför tjejmiddagen imorgon, typ städa lite osv =)
Puss!


Finally!

Nu har jag och Fanny vart och tagit hål i öronen :D Wohooo! Jag är överlycklig! Har velat göra det så himla länge och nu är det gjort!! Det var lite leeeskigt först när man väntade. Men det gjorde inte alls ont, blev lite förvånad faktiskt. Jag var lite klumpig när jag skulle filma Fannys håltagning, hann inte starta kameran, piercaren var ju så snabb att trycka. Haha, sorry Fanny.

Wiiie, I'm happy =)

/Emelie

Jag har blåmärken på båda knäna + ett på rumpan (!) från gårdagens brädåkande. Lite jobbigt när man har tajta jeans som trycker åt, haha.

Hål i örat!

Nu ska jag strax åka in till stan för att möta upp Emelie och så ska vi göra vår efterlängtade öronpiercing! Ooh, börjar bli lite nervös nu faktiskt haha.
Men, det kan ju inte vara värre än tatuering? tycker inte jag iaf...

Videos och bilder kommer upp sen ;)

Puss!

Puss från mig

Ha en wünderbar Alla hjärtans!
Pussas och kramas en massa, ät dyr choklad, mottag rosor, tänd ljus
ELLER
Pussa/krama kudden, ät massa marabou, köp rosor till dig själv, tänd ljus.
Båda scenarierna är ganska okej måste jag säga.
Inte så jäkla stor skillnad - det är du som gör skillnaden.

Puss från Elvis

Vrister

Mina kära vrister gör så förtvivlat ont att jag bara vill skrika. Men jag ligger här och kvider istället. Hahaha.

Såg Greys Anatomy nyss, lika bra som alltid! Det är en serie som aldrig ska sluta följas. Det sa jag iofs om OC också... Men den serien dog ju totalt, blev så dålig så jag ville spy på den. Mehe

Alltså AJ! hahahah! Fy fan.

Det jag egentligen ville säga var God Natt och sov så gott!


Frida

Skiidooor

Skidresan gick bra! den var rolig också.
Vi åkte dock inte så mkt, blev mycket krångel i början osv osv. Men det dög, mina vader är döda just nu!
Tokslocknade på bussen både dit och hem, det var det bästa av allt! Haha

Jag antar att bilder kommer av Fanny. Hoppas det iaf ;)

Frida



Update!
Jag åkte i en svart backe! Och så lyckades jag vältas av en vindpust, det blåste jättestarkt sista åken. Jag bara stog där och *svosch* så låg jag på marken tack vare vinden. Haha! :D

Fy bubblan, läskigt!

*Ring ring*

Frida: Hallå?
Tobbe: Frida! Det kom två snubbar, dom slog ner mig och sen tog dom likizo! (Hunden)
Frida: Sluta Tobbe!
Tobbe: HAHAHAHA Åååh det där var roligt! HAHAHAHAH

Vad han skräms! Fy fan. :P

Imorgon blir det alltså skidresa! Ska bli kul :) Mjau.
Ska upp 05.30, mindre kul.. O-mjau.

Snart ska man väl sova så att man kommer upp!
Med det avslutar jag detta inlägg, see ya!

Frida


Skidresa

Imorgon bär det av till Kungsberget med skolan. Eller kan man säga med skolan när det är 18 pers som ska med? haha
Mina babes ska iaf med så jag kommer ha skit kul =D

Biologin igår var fan inte o leka med.. Fyfan, jag var så jääävla trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Ögonen föll ihop gång på gång. Men efter lite te och en macka vaknade jag till liv. Efter skolan åkte jag till banken, kirrade visa kort, nu jävlar ska det brännas pengar på internet haha. Gick till jobbet efter det också, stod och snackade skit med bagarna i någon timme typ. Alltid trevligt. Dock kom Mr M in där, ser mig, tvärvänder och går ut igen hahaha. Fyfan, helt pinsamt. Han kom in några min efter, men då kollade han inte på mig.. Ups? Kommer hem, skriver en del på rapporten sen slocknar jag i soffan. Var så jäääkla trött, fyfan. Sen blev det lite mer rapportskrivning, innan jag åkte hem till T för att kolla på film och sova där. Myspys, sover sjukt gott där alltså. Träffade hans styvpappa också hahaha. När vi kommit upp på rummet och börjat kolla på Alvin and the chipmunks så får T ett sms där det står ungefär "Händerna på täcket ikväll unge man" hahaha. Alvin var föresten stööört bra. Vi började kolla på den i lördags, men jag minns inte så mycket höhö.

Lagom härligt att behöva gå upp vid 9 idag, T skulle till jobbet. Valde mellan att dra hem igår, sova riktigt länge eller stanna kvar och iaf få sovsällskap. Det var lätt värt att sova kvar, trots att jag var en zombie på bussen hem haha. Kommer hem, lägger mig i sängen och ska "bara sova nån timme" sen skulle jag börja plugga och tvätta... Hrm, jag vaknar klockan 2 av att Jackie ringer och säger åt mig att åka till henne haha.

Åker dit, börjar prata om Magaluf resan i sommar, blev lite knas med pengar osv.. Hoppas det löser sig snart, vi har hittat två skiiiit bra hotell, så jag vill fan boka snart..

Sen fastnade jag på jobbet igen hahaha. Farligt att åka dit och handla, jag fastnar alltid en timme där ungefär haha. Mr M körde en snygg vändning idag igen haha.

Nu ska jag packa väskan inför imorgon, sen blir det nanna kudden tills klockan ringer 05.30. Jag kommer vara sååååå pigg!!

Vi hörs imorgon om jag överlever dagen ;)
Puss!

Otaggad

Skiiiiidresa imorgon, dags för min plan. Haha! Jag känner mig inte så jävla taggad än alltså.. Kanske för att jag inte ens har provat täckbyxorna + jacka + brillor + handskar + mössa än! Det brukar jag alltid göra! Man står framför spegeln, svettas och försöker se cool ut. Yeah. Ska dra och handla först, sen ska minsann den gamla vanan fram!

Jag har skickat in lite cv:n idag faktiskt. Har säkert skickat helt fel och allt.. men whatever, ett litet steg närmare sommarjobbet kanske?

/Emelie

Illa

Jahapp, jag har tydligen suttit här i 7 timmar och 20 minuter fick jag just bekräftat.. Det känns rätt illa.. Men jag kan försvara mig med att jag faktiskt nästan har pluggat hela tiden.. jag har haft rapporten uppe hela tiden iaf. Och jag har lyckats skriva en del nu på slutet. Är ju ledig imorgon så jag får vara uppe också. På tal om imorgon, då ska jag och Frida dra och söka lite jobb, det blir spännande. Önska oss lycka till!

Nattinatti
/Emelie

Hundar Vs. Män

Läste denna lilla lista i min kära dassbok ;)

Hundar Vs. Män

1. Hundar saknar dig när du är borta.

2.Du undrar aldrig om din hund är bra nog åt dig.

3. Hundar känner sig skyldiga när det gjort något fel.

4. Hundar skryter inte om vilka de har haft sex med.

5. Hundar kritiserar inte dina vänner.

6. Hundar erkänner att de är avundsjuka/svartsjuka.

7. Om du hyr film är hunden nöjd med vad som helst. Den vet att det viktigaste är att ni är tillsammans.

8. Du kan träna en hund.

9. Hundar läser inte vid bordet.

10. Du kan tvinga en hund att ta ett bad.

11. Hundar menar det när de pussar dig.

12. Hundar är trevliga mot dina släktingar.

Haha, jag dör!
Men visst älskar vi män ändå ;)

//
Frida

Hallo

Jag har inte så mycket att tillägga från gårdagens party än det som redan skrivits.
Bara att idag var ingen somhelst lyckad dag! Fy fan

Snart ska jag sova. Ny dag, nya humör ;)

Puss
Frida

Slitig helg

Denna helg slutade mindre lyckat måste jag erkänna.. Jag hade jävligt kul igår, men drack på tok för mycket.. La en snygg pizza i slutet och sen var det bara att vandra som en zombie hem till Love och tokdäcka i sängen haha. Så det kan gå... Frida och Emelie dom sötnosarna tassar in 2 timmar innan jag skulle börja jobba för att väcka mig, sen sussade vi sött vidare ett tag. =)
Jobba idag var fan det värsta jag har gjort!! Min kropp förbränner inte alkohol så snabbt, så det börjar bli en vana att vara lite smygfull dagen efter. Men idag, då var det inte smyg. Jag var full på riktigt!! Och så jobba... Höll på att spy några gånger, fy fan. Jobbade som tur var med rätt människor så jag fick ta det lungt, sitta på kontoret och gömma mig typ haha. Skönt att ingen märkte att jag var full iaf, då hade det blivit pinsamt.
Mindre porrigt att dyka upp i gårdagens smink, håret i en jävla röra och så samma kläder.. hahaha

Sova med smink 2 dar i rad, min hy kommer vilja döda mig..

Jag blev jäävligt skillad på att pimpla vin direkt ur boxen hahaha. Fyfan...

Träffade Tor igår också, så vi satt och snackade ett bra tag. Känns grymt skönt, saknar honom rätt mycket.. Vi kom fram till att vi båda var idioter haha.

Jesper, ditt jävla bet igår har gett mig ett reeeedigt blåmärke! Det gör skit ont din kossa!

Var på Emilys musikal idag med fru bagare. Dom var sjuuuukt duktiga!! Glad att jag kom iväg på den till slut =)

Varit och käkat hemma hos mamma idag också, snäll som jag är.. Hrm. ;P

Borde verkligen skriva på labben nu, men jag är så otaggad så jag smäller av. Har trots allt 25 timmar kvar att skriva på ;)

Tack för igår tjejer, även om det kanske slutade lite olyckligt ;) Men innan hade iaf jag skit kul =D
Puss!


Alla hjärtans dag närmar sig...

porriga ekorrar

Yesterday, all my troubles seemed so far away

Igår då, lite sammanfattningsvis:
Sådär lagom påverkad En borttappad örhängesplupp Ett strul Många kisspauser Mycket galet skratt Sov i en soffa med filt (det var kaaallt) Somnade runt 3

Men i det stora hela är Emelie nöjd och glad.

Visserligen hände några mindre minnesvärda händelser, men jag säger inget mer..

Idag var det liiiite värre..

Hmm.. Case Closed

Bob saft

Personalfesten var... Blöt kan man ju lungt säga haha. Alla blev typ dyng, vissa mer än andra dock. Jag fick i mig redigt med dricka måste jag erkänna. Fast.. Det är faktiskt Gustens fel, han satt och hetsade i mig en massa cider haha. Sjöng t om singstar, själv en gång! Det lät förjävligt, men jag vann! Det som är huvudsaken ;)

Mamma såg sjuuukt bitter ut när jag tog cider efter cider, mahaha. Mr M freakade ur när han såg smsen jag skickade till T, som för övrigt svek festen. Var tvungen att genomlida en massa jobbigt snack, och så kommer några andra från jobbet och utbrister glatt "Fan Fanny, hur går det med dig och T då?" Och Mr M ser sååååååå ledsen ut hahaha. Inte rätt tillfälle säger jag bara. Fick tillbringa typ en timme med att förklara för honom att det inte kommer bli något och bla bla, att jag "träffar" T nu och blabla. Pallade inte lyssna efter ett tag så jag drog ifrån honom. Han såg sjukt ledsen ut resten av kvällen sen. Men samtidigt, vaaarför ta upp det där när jag är full och han också? Vart tror han det kommer leda liksom?

Festen slutade typ halv 2, då var alla tvugna att dra. De flesta drog hem för dom var lite väl runda om fötterna. Jag gick den långa vägen hem till T istället, jag vill ha sovsällskap.. Spännande promenad må jag säga. Först försöker någon äckelturk plocka upp mig i bilen, lite smått läskigt. Sen får jag blöööödande skavsår av mina nya skor. Nu snackar vi en blodfläck på en 3 cm i diameter ungefär. Det gjorde så oooont!! Förvånande att jag faktiskt hittade rätt väg igår... Möter upp T, jag gick tydligen inte så fort som jag trodde hahaha. Börjar kolla på någon film, inte den blekaste vilken det var. Jag ligger typ och småfnissar konstant för mig själv så T såg ingenting av filmen haha. Tror vi började kolla på 3 olika, fast blev avbrutna av diverse saker... ;)
Jag säger bara Mjaaaaau!! Jag smälter haha.
Sov sjukt gott, fick skeda hela natten så jag är lycklig =)
Att behöva gå upp vid 11 när vi somnade efter 5 var mindre kul!
Men men, ska man hälsa på kusinbebis så ska man.

Kände mig så sjukt oporrig när jag gick till bussen från T alltså hahahha. Gårdagens smink, håret i ett jävla ruffs och så haltar jag.. Jag måste ha sett så jävla sliten ut alltså! haha
Som alltid när jag har druckit blir jag så sugen på bob saft. Jag vet inte vad det är, men det är ungefär den första tanke som ploppar upp på morgonen. Så idag gjorde jag slag i saken, jag skuttar av vid spånga, "springer" in på coop och köper mig en flaska saft hahaha. Saftflaskan i högsta hugg måste verkligen ha fulländat mitt utseende hahaha.

Hem och duscha, och dricka 1,5 liter bob saft gjorde så jag iaf såg respektabel ut haha. Åkte till kusinen, träffade söta Gabriell. Jag döör, så stört söt unge =D 17 dar gammal, och helt liten och glad! Jag blev helt kär =)
Var där från 2 till 5 ungefär, åt en massa bullar och hade det mysigt.

Nu ska jag snart iväg på fest, väntar på att klockan ska bli 9 så jag kan gå till bussen. Frida och Emelie ska med, kommer bli gaaaalet kul! Vi ska röja järnet! =)

Måste dock upp tidigt imorgon och jobba vid 10. Jag hatar att jag inte kan säga nej!! Så sorry babes, det blir bara att rulla upp ur sängen då hahaha ;)

Efter jobbet blir det musikal med 2 från jobbet. Vi ska kolla på Emilys klass musikal, kommer bli skit kul =)
Sen måste jag seriöst hem och plugga satan! Labbrapporten är inte klar än.. UPS!

Ska skriva in det vi gjorde i kista nu så jag kan mejla det vidare..

Puss! Och som Emelie sa; vi ses i dimman! haha

Det kallas utklassning



Jaa, jag har en "yrkesskada"

Utvilad

Min gårdag såg ut exakt som Fridas (läs nedan). Ett undantag är dock att jag gick upp kanske en kvart tidigare och att jag inhandlade ett par skor. Så jag behöver inte prata om den så mkt, kan säga att filmen var bra och popcornen goda. Och oj så gott jag sov inatt!! nästan 12 timmar och somnade på en gång. Hade sovit mindre än 4 timmar dagen innan.. höhö

Idag då, först ska jag försöka göra lite nytta innan jag ska bege mig till Fannybunny (som jag vill ha lite uppdatering av btw). Då ska brunluggsen ut och parta tillsammans. Wohoo! Det ser jag fram emot, 3 gånger så roligt med 3 galna babes. Yeah

Vi ses i dimman, hööhöhöhöh
/Emelie

9 timmar

Min dag såhär kort.

07.00 Vakna
09.10 Skolan
11.50 Lunch
12.30 Kista, fika med Brunluggarna, och shopping. 1 bh, 1 tröja och 1 par skor! :D
16.30 Fortf. Kista. Emelie och jag möter Tobbe, Rawand och Armin på sf.
17.40 Bion "Cloverfield" startar. Bra film, ögonen var vidöppna hela tiden.
19.20 Sitter vid ett bord i Kista, snackar
20.00 Äter lite mat
21.00 Lämnar äntligen Kista C (9 spenderade timmar där! rekord) Gick hem till Armin och åt massa chips
23.15 Går till bussen och börjar färden hem
00.45 Hem ljuva hem, det har varit en mycket fylld dag!

God natt!
Frida


Nada bakterier igår

Nepp, jag fick inte byta bakterier med T igår. Liiiite besviken blev jag allt haha, men samtidigt så gjorde jag inga moves heller så.

Trodde faktiskt han skulle banga ur för han hörde inte av sig förrän.. 6 ungefär. Men det löste sig iaf, jag skuttade på hans buss och så mötte han mig vid bussen. Gick och handlade lite innan vi vandrade hem till honom. När han säger att typ hela hans familj var hemma blev jag reeeedigt nervös kan jag ju meddela. Haha hans lillebror var riktigt skön, jag kommer in där och då skuttar han fram, ser mig typ stelnar till och backar bakom ett hörn och utbrister till T "Vem är det dääär?!" haha typ helt upprörd. Går upp till hans PYTTEMALA rum, seriöst. Jag har fan större toalett haha. Men det var riktigt mysigt ändå. Hans mamma kom även upp och skulle "kolla" på mig haha. Sjukt gullig dock, kom upp i pyjamas och grejer. Hann även med ett litet mordförsök på den andre brorsan haha. Kollade på två filmer, Allt om min buske och 1408, haha första filmen låg jag bara och asgarvade åt, seriööööst! Vilken kass jävla film haha. Den andra låg jag typ som en liten mus och pep hela tiden, jag gillade inte den. Den var grymt bra, men jäkligt läskig. Åkte väl hem vid.. kvart i 12 eller något, skulle jobba idag som vanligt haha. Men det var riktigt mysigt, blev aldrig stelt eller så. Han och jag hade ett litet "deep talk" på msn sen så vi får väl se vart det här leder. Det är fritt fram nu iaf haha ;)

Sitter hemma hos mamma nu, "offrar" mig och sover här idag. Så man får tyst på tjatet haha. Elak jag låter, jag vet men det är faktiskt så. Fattar inte riktigt grejen, jag sitter ändå bara framför datorn haha.

Imorgon blir det Singstarfest på jobbet, kommer nog bli sjukt kul =D Nästan alla roliga ska dit så det kan nog bli riktigt lyckat =) Får se om vi drar ut någonstans eller till någon hemmafest sen. Något lär hända iaf =)

Min tatuering håller på att läka som fan nu =D tappar skorpor hela tiden, är sjukt lycklig hihi =D Snart får jag riiiva =D

Puss!

Tid

Pratade med Ninni idag på msn. Vi kom fram till att man är så stressad så man märker inte ens av att tiden går så snabbt. Den bara går, och vips så går man andra terminen i tvåan, vips så har man varit ihop med pojkvännen galet länge, vips är det lov från skolan, vips är det en annan årstid osv osv. Snart säger det VIPS så är vi vuxna! Med egen lägenhet, familj, hund och jobb! Ska tiden bara få gå förbi utan att man märker av den? Jag måste börja njuta, njuta av varje dag som går! (Nästan iaf) Tiden är för dyrbar för att slösa bort. Använd den väl.

Shit, vilket djupt inlägg..


//
Frida

Så det kan gå

Jag sov också länge, emelie! ;) Himlans trevligt.

Nu ska ni få höra om hur saker kan gå när man dagdrömmer.
Jag stog i duschen, djupt försjunken i roliga tankar. Tar tvålen, häller ut en klick i händerna, och börjar massera in detta, i HÅRET! Jag märker inte ens vad jag gör, innan jag ser flaskan med tvålen igen, så det var bara att ta rejält med balsam så att håret blev återfuktat. Så det kan gå. Men tankarna, dom ska jag göra verkliga någon gång ;)

Jag åt en äggmacka, det var mycket gott :)

Vi hörs
Frida

Film-tajm

Idag sov jag ut lääänge och det var himlans skönt. Nu ska jag titta på Micke och Molle som kom med posten medan jag sov :D

Fanny, jag vill ha en uppdatering om gårdagen ;)

Lite av allt

Den här dagen bara flöt förbi.
Lite bitterhet, lite lycka, lite funderingar, lite beslut, lite förändringar, lite diskussioner, lite god mat, lite födelsedagssamtal (Grattis Linnea! :) )
Den innehöll lite av allt, fast självklart saknade den saker också. Men det behöver vi inte gå in på, för jag kommer bara på en sak, och det är onödigt att skriva. Haha

Kom precis hem ifrån dansen, kul var det som vanligt. Börjar sätta dom där piruetterna nu ;) Och vig blir jag! hihi

40 dagar, oh gosh!

Jag äter Youghurt Glass nu, den är mumsig som bara den. Sockerkick efter träning = Det enda rätta för att få en fin figur! ;)

Nu ska den vanliga bloggrundan intas, sen får vi se vad som hitts på. Hoppas någon rolig entrar msn. :D

Fanny, Lycka till nu! ;)

Puss
Frida


Onsdag

Idag är jag trött. Fick tvinga mig upp tiidigt, fast det gick lite lättare när jag tänkte på att jag kan sova ut ikväll istället. Är ju ledig imorgon! Wiie. Sprang till bussen idag också och jag måste säga att det gick väldigt lätt, jag nästan flög fram faktiskt. Sen blev det värre när jag kom på bussen (som jag preciiiis hann med, puh), mådde illa av ansträngningen så tidigt på morgonen.

Snart dags för dans, alltid trevligt att röra på sig lite. Nu ska jag ta en mumsig blodapelsin. Yummi =)

/Emelie
Ha så kul ikväll Fanny =)

Tjingeling!

Fanny är uppe tidigt idag igen! Gick faktiskt upp halv 11, frivilligt!! Jag börjar bli stor helt enkelt haha. Har iofs bara gjort mig iordning hittills, rakat benen och sånt tjejigt. Måste ju vara fin inför ikväll ;) haha
Är rätt nervös faktiskt, varför vet jag inte. Läskigt läskigt.

Christer har gått och blivit konstig nu igen.. Fattar inte grejen med honom ibland.. Men men, han kan sitta hemma och vara bitter om han vill haha.

Börjar jobba klockan 2 idag, lagom arbetspass.. 2-7. Sen ska jag nog hem till T, tror jag iaf? Jag vet fan inte vad vi ska göra.. Hrm, det lär jag ju märka.

Min tatuering har börjat tappa sårskorpor! =D jag är skiiit glad, nu är den på gång att läkas iaf =) Mindre mysigt att jag har färgade skorpor på ryggen dock haha.

Näe, nu ska jag välja kläder sen sätta igång med biologilabben är planen. Kan  iaf börja lite smått så jag inte behöver panikskriva på söndag.

Puss!

Dåligt..

Jag är riktigt dålig på att skriva här haha:P Det är svårt när jag har en egen blogg men tänkte att jag måste uppdatera läget lite:

- Har nu i ca tre veckor hängt med en snubbe som heter Alex. Vi är inte officiellt dejtande eller så men kanske om ett tag haha.
- Har blivit ond. Japp det är sant, det kan ni tjejer hålla med om.
- Jag har nu för tiden ingenting att göra efter skolan. Vilket betyder att jag är så uttråkad jämt och ständigt. Har inte ens läxor att göra eftersom jag oftast gör dem i skolan...
- Käkar Mac and Cheese just nu, ännu en amerikansk tradition jag så enkelt har anammat haha:D Tillsammans med resten av de helt onyttiga vanorna jag har skaffat mig.


Nehepp kanske skriver senare. Kände inte för att skriva mer nu haha

/elvis

Hi

Teatern var inge vidare, och jag hittade inga skor som jag ville ha i stan.. Och vad tänkte jag med när jag tog mina tajtaste byxor?! Ej att rekomendera om man ska sitta på en bänk utan ryggstöd i över en timme..

Trött blev man också. Så om jag ska orka upp imorgon, vilket kan bli svårt eftersom jag ibland lyckas stänga av väckarklockan i sömnen, så måste jag iaf gå till sängs och försöka sova nu.

Ha det bra alla nattugglor!
/Emelie

Helt slut

Fyfan, jag är så tröööött!! Stressat galet hela dagen, usch! Butikens mål med 3000 semlor gick nästan in. Bagarn fick kalla fötter och gjorde bara 2700 tror jag (?) Och det var helt slut klockan 7, så 3000 hade kanske gått. Helt stört vad folk äter semlor!

Stod bara och sålde semlor mellan 9 och 1, sen var det bara att slänga sig på bussen för att hämta upp Ebba vid kvart i 2. Gick hem med henne och hennes storebror. Dom satte på Sunes nånting, tecknat skit! Jag somnade haha. Bra barnvakt jag är då ;) Deras mamma kom hem vid halv 5, då var det bara att skynda till bussen för att åka upp till jobbet, igen. Denna gång bara mellan halv 6 och 7. Men ändå, jag är äääckligt trött nu, både psykiskt och fysiskt. Sitter och lyssnar på djupa kärlekslåtar, jag är på snyftar humör haha. Kanske borde sätta på lejonkungen så man kan fälla en liten tår ;)

Antingen blir det film och sova nu, eller så blir det piff inför imorgon. Måste fixa ögonbrynen iaf, och raka benen! Haha, även om T inte kommer se mina ben så känner man sig ju faktiskt lite fräschare då =). Han är fortfarande sjuk stackaren, men han ville fortfarande träffa mig =) Yeeey (A) Och han skulle försöka undvika att smitta mig haha.

Glömde skriva att jag var hos en ny knädoktor imorgon, jag tror det här blir den.. 5e eller 6e läkaren för mina knän. Kuuul kul. Han sa att alla senor och muskler satt som dom skulle osv, att det bara är friktion mellan knäskålen och lårbenet. Då bildas det friktionsvätska, eller ledvätska. Då bildas det en liten "ballong" med vätskan, som sedan blir inflamerad som i sin tur leder till att lilla jag får riktigt äckligt jävla ont i knäna. Så fort inflamationen läkt ut så slutar det göra ont, tills nästa gång friktionen ger en inflamation. Tydligen skulle det här växa bort om något/några år. Bara att vänta antar jag? Är lite taggad på att börja träna basket igen då, det var tydligen inge farligt det här. Det gör bara skit ont =p
Jag vill bara att någon doktor ska komma på vad som är felet, har fått lika många diagnoser som läkare ungefär, kutta upp knät och sen är allt bra igen! Det är inge kul när jag inte kan sova för jag har så ont =/

Träffade bagarens pojkvän idag, finns bara en sak att säga om honom; MJAAAAAAAAAU!!! Shit pommes, han var typ stört snygg! Typiskt att den hetingen ska spela för det andra laget ;) haha

Näe, nu ska sminket bort, Puss!

Teater

Snart ska jag äta lite makaronipudding! Det blir dagens lunch, och förmodligen mestadels middag också. Vid 15.00 åker jag och Emelie in till Stan för en snabb shoppingtur och sen vid 19.00 ska vi på teater med svenskaklassen, får väl se hur kul det blir med den teatern.. :P

Mitt hår, det är som allra finast när det är halvtorrt efter duschen, jag vill att det alltid ska se ut så! Men sen torkar det helt och blir ostyrigt och luggen lägger sig åt helvete :P Morr.

Just nu tittar jag på Ellen Degeneres Show, hon är ju för rolig. :)

Nåja, nu ska jag gå och försöka tina upp den där makaronipuddingen, som förövrigt typ är den godaste maten som finns! Mamma och Pappa lagar den superbt! Jag ska lära mig receptet jag också ;)

/
Frida

3000 Semlor

Nu kanske ni undrar vad fan jag gör uppe vid den här tiden? Och nej, det är inte för att jag inte har gått och lagt mig än, utan jag ska åka till jobbet alldeles strax. Får skjuts av pappa så då fick jag lite tid över, och varför inte skriva en rad eller två då? =)

Idag så ska vi, Coop vällingby, sälja 3000 jävla semlor!! Jag är extra insatt för att bara stå och sälja semlor för glatta livet ungefär. Får se om vi når målet... Jag kan bara tänka på hur äckligt många kartonger det är att vika >.<

Imorgon ska jag träffa T, hihi =D Om han inte blivit mer sjuk iofs, men han skulle vara hemma från jobbet idag bara så han skulle bli frisk hihih =D

Ska vara barnvakt idag efter jobbet, så det blir en till heldag med jobb, men men, jag får pengar så varför klaga?

Skriver ikväll, Puss!

Min plan inför skidresan den13/2:

Jag ska spana in en heting på snowboard. Sedan ska jag ramla lite framför honom och han hjälper mig upp och sedan visar han mig hur jag ska göra för att förbättra min åkning. Vi umgås och har en mycket trevlig stund tillsammans. Så på slutet av dagen byter vi nummer och nästa dag (Alla hjärtans dag) blir räddad!

Det låter väl som en finfin idé? :D Hoppas jag hittar en barmhärtig snygging i backen.. höhö

/Emelie

Jobb ger pengar, men jag måste ha ett CV

Det blev inget av skrivandet av ett CV.
Men däremot har jag nästan läst ut min bok. Jag älskar att läsa, gör ni? :)

Jag funderar på, att gå in på ellos, laredoute hm och liknande för att shoppa lite? Jag behöver det! Det ska jag tamejtusan kanske göra! :) Jag har lite pengar iaf :D

Wish me luck! Eller nåt :P

Puss
Frida


Musikk


Monday

En ledig måndag som denna, vad gör man då?
Jo, sover länge, läser bok, tittar på tv, sitter vid datorn och äter. Skönt att bara ta det lugnt.


The Weekend

Nu är det uppdatering! (Kortfattad)

Fredags: Träffade Brunluggarna i stan och införskaffade en klänning/linne och en kort tygväst från H&M. Sedan bar det av till tatueraren! FIIN blev Fannys tatoo! :D
Sen på kvällen impulsbesökte jag Sarah. Vi käkade popcorn, kollade på Stolthet Och Fördom, pratade djupa samtal och somnade på soffan. Vid 23 smög jag därifrån, hoppas du sov gott Sarah! ;)

Lördags: For till Tobbe :) Vi tittade på United Match, sedan "I Am Legend" och efter den "28 veckor senare". I Am Legend var mycket bra, mycket sorglig. 28 veckor senare mådde jag bara dåligt av, det var slakt och hysteri och usch nej.

Söndag: Fortfarande hos Tobbe, sov till 12. Vid 18 tittade vi på "Lucky Number Slevin" Sådär, var väl den. Lite rolig då och då faktiskt. :P Vid 21.30 for jag hem.


Imorgon är jag ledig! Naajs.
Funderar på att knåpa ihop ett CV och personligt brev för sommarjobbs sökning. Får se hur de planerna blir..
Ska även ringa en pling på min mobil, och då kanske jag blir en gladare person! :P haha

God natt
Frida

Ps Sjukt många filmer jag har sett i helgen!


M&M


Wiiiiie jag har beställt Micke och Molle!! :D I väntan på att Lejonkungen ska släppas igen får jag ladda upp med andra underbara Disney-klassiker! Hihi Disney rocks!

/Emelie

Punktpunktpunkt

Tjingeling folket!
Jag älskar fortfarande min tatuering, ångrar nästan att den sitter på skuldran, så bökigt att kika då haha ;)

Har jobbat hela helgen, varit helt okej ändå. Mycket folk som vanligt =p
Försov mig som fan igår, sjukt jobbigt. Vaknade 5 min innan jag skulle behövt gå till bussen... Då blev det panikspring ner till pappa och be honom köra. Fick göra mig iordning på 30 min ungefär. Mindre lyckat haha ;)

Skulle "jobba" på Spången igår också, så åkte dit vid halv 8, skulle sitta i garderoben med Christer hela kvällen. Han skulle ha varit själv där annars och eftersom jag inte hade något annat och göra så kunde jag lika gärna åka dit och få lite pengar =). Köpte med mig en stor godispåse så jag var riktigt nöjd haha. Dock floppade kvällen rejält, banden sög pung och det kom inge folk. Men jag hade kul iaf, satt och snackade med vakterna och dom som kom förbi. Sen att jag fick 350 kr för det var inte heeelt fel ;)

Följde med T på en liten promenad efter jobbet. Eller liten och liten, gick en jääävla omväg måste jag säga haha. Slutade halv 5, jag var hemma 6. Dock så började vi inte gå förän kvart över 5 typ. Men det var trevligt trevligt ;D
Ska nog träffa honom på onsdag, helt pirrigt! haha jag känner mig som världens nörd just nu, men thats life ;)
Jag frös fan om mina stackars tår i 40 min efter den promenaden haha. Gaah, det här kan bli jobbigt känner jag... haha

Snart kommer pappa hem med lite mat till mig, blir hamburgare idag. Men men, det är mat det med vafan =p

Emelie och jag ska ta hål i örat nästa torsdag! YEEEY sjukt kul att hon fick =D

Puss!

Backstreet Boys

Okej seriöst, man borde fan gå på deras spelning! Fatta vilken nostalgi-tripp! :D Typ som att se Spice Girls ju. I waant it thaat waaaay!! Hihi, härliga 90-tal.

Sad But True

Förutom att jag tänkte bjuda på en trevlig låt så stämmer rubriken överens med min lördag. Haha, nej men jag har tagit det rätt så lugnt kan man minst sagt säga. Lyckades göra en uppgift av mååånga, fast inte helt på egen hand men det är oviktigt. Iaf, här kommer låten:



Hårdrock + symfoniorkester = underbar blandning om jag får säga det själv. För att göra min lördagskväll lite mer Sad But True-ig ska jag nu sitta i min ensamhet och pilla lite i naveln.. Hehe nee, riktigt så tragisk ska jag inte vara men nästan.. Okej jag måste sluta verka så tråkig. Nu håller jag tyst resten av dagen!

/Emelie

Skillnad

Hua, jag tog just en bild på mig - en riktig närbild. Och fy den var inte smickrande någonstans! Stoora porer, blank hy, små mörka fjun runt ögonbrynen.. Den åker i papperskorgen direkt.

Damn, hittade schemat från ettan! Vad många lektioner! (allt är inte lektioner på bilden) Jämför med årets liksom:

(13 lektioner) Nu (6 lektioner)

image153 image154

Det var iofs fler lektioner innan.. den här är från vårterminen, på höstterminen hade vi 2 lektioner till, och strukturen såg lite annorlunda ut.. (Ettans schema alltså) Nej jag föredrar tvåans! Nästa vecka går vi bara 2 dagar också, hihihi

Hehe, jag har lite tråkigt, märks det? =)

/Emelie


Tatuerad!

Herre jävlar! Jag har tatuerat mig!!! Och den är så fin så fin! Jag är så äckligt nöjd, springer till spegeln typ hela tiden bara för att kika haha =D

Den känns så... Jag helt enkelt haha.
Bara för att vara nörd så ska jag lägga upp en video från när den gjordes, och en bild på resultatet =)



Ja, det är lite blod med på bilden, ser rätt äckligt ut jag vet haha

Tack Frida och Emelie för att ni följde med! Jätte snällt, annars hade jag nog fegat ur på slutet där. Var galet nervös haha t om främmande människor såg det. Men det är lite stört, det gjorde faktiskt inte så ont. Jag förväntade mig vääääärsta smärtan, tårar och försök till flykt ungefär. Men när han skuggade, då var det nästan skönt haha. Det liksom kittlades i hela armen och ryggen. Gick rätt snabbt också, han började fixa med färgerna och så kanske 10 i 5, 20 över 5 var allt helt klart =D

Åkte sedan hem till Dennis, var ju tvungen och flasha lite =D Tog även bort deras tejpning, jag är allergisk mot läkartejp. Var likadant med p-staven, fick värsta blåsorna och nu var jag helt röd efter 15 min ungefär. Så plasten åkte av och ersattes av en hemmagjord variant. En vanlig plastpåse som man köper på rulle och lite kirurgtejp haha.
Efter det var det bara att ta sig till jobbet, hade några att visa upp tatueringen för där. T ville spec se den =)
Mamma tyckte t om att den var skit fin! =O värsta grejen haha.

Ikväll ska jag bara ta det lungt, sova tidigt eftersom jag jobbar hela helgen. Sista veckan jag jobbar mkt, woohoo ^^

Shoppade lite idag också, aldrig fel ;)
Blev ett par jeans, en kjol, en tröja och så lite underkläder. Mjauu ;) Jag är helt paff, jag kunde ha storlek 34 i min kjol... Det är naaajs =D haha nyponsoppa dieten funkade fan bra ;)
Jag har vissa planer om vem som ska få se dom nya underkläderna också hahaha

Näe, nu ska jag springa till spegeln igen =D
Puss!

Happiness

Starten på min professor-karriär:

image150

Idag fick jag bevittna görandet av en tatuering irl!Fanny!!! Det är så sjukt när man tänker på det, en tatuering, den kommer sitta där hela livet liksom. Blev jävligt sugen att göra en själv. Jag och Frida satt där och diskuterade vad vi skulle tatuera för nåt, och Frida kom hela tiden på massa nya ställen att ha en på. När vi blir 18 då jävlar ;)

Sitter och tittar på 2900 Happiness, eller tittar och tittar.. har det på i bakgrunden. Det var några som skulle på konsert med Muse! Jag blir aviis. Vill ha låten som spelas till den serien btw.

Det där med Veckans Profil. Fick svara på de 10 frågorna idag och "min vecka" är sportlovs-veckan.

Nu har vi 4-dagars-helg och jag ska njuuuuuuta som faan! Behöver sova ut, började blöda näsblod i förrgårsnatt.. Kanske ska börja med rummet också. Hehe, typ tredje, fjärde lr femte gången jag säger det?

/Emelie

RSS 2.0