Jag klarade det!!

Jag är så stööört jävla glad just nu, shit pommes alltså. Jag fixade teoriprovet, och jag som var så säker på att det skulle gå käpprätt åt helvete ungefär. Men icke, utan jag plockar hem 62 poäng av 65 möjliga. Det är ju inte så pjåkigt tycker jag ;)

Har ringt runt till en hel del, och ännu fler har jag smsat haha. Om jag är stolt och överlycklig? Jaaa!! Jag har typ lyckofnatt haha.
Fick en ros av mamma också, riktigt gulligt =)

Ska iväg och spela laserdom nu, skriver kanske ikväll!

Puss / Fanny

Länge sen

Shit pommes, det var typ hundra år sedan jag skrev här känns det som. Eller, ja i fredags men det är också länge sen.

Har ju lovat att skriva om när jag var bagare för en dag så drar det lite snabbt nu; Klev upp kl 5 och gjorde mig iordning. Var på jobbet prick 6 faktiskt, blev lite stolt över mig själv där haha. Fick göra en massa roliga saker under dagen, fick göra lite bakelser osv, några tårtor och fixa allt kaffebröd. Dvs, pensla dom och strö på socker haha. Sen var det även en massa tråkiga saker som vi inte behöver nämna här ;)

Vad har jag annars gjort då.. Hrm hrm, jag var och simmade samma dag, riktigt skönt. Vi åkte till åkeshovs simhall, och där fanns det mycket snyggt vill jag säga. Vi fastnade över en timme ute i solen och gottade oss åt alla hunkar där haha.

Har haft två körlektioner också, så fort jag börjar köra mycket så går det riktigt bra så det gäller bara att hålla igång nu så har jag körkortet snart. Längtar som fan!!
Ska skriva teorin imorgon, nervöst som fan. Därför jag började skriva här haha, jag oooorkar inte plugga seriöst. Har pluggat hyffsat bra idag faktiskt, från 12 till halv 4 och så typ hela kvällen. Har suttit och gjort 9 tester nu, och fått godkänt med marginal på 8 av dom, och det andra låg jag 1 poäng under. Så egentligen så borde det verkligen gå bra imorgon. Men vi får se.

Helgen då, drog ju ut i fredags som sagt. Åkte till Harry B och träffade Christer och hans gäng där, riktigt trevligt. Dock förstörde jag deras "grabbkväll" men dom verkade inte klaga överdrivet iaf haha. Efter några timmar så kom 4 kompisar till in. Hade det skit trevligt, träffade en massa roligt folk osv. Spec en, och ni brunisar vet vem haha. Jag vet seriöst inte varför jag tycker som jag gör om honom, men fortfarande så får jag stampedamp när jag tänker på honom (ja, stampedamp är något nytt mysko ord som jag precis har kommit på och missbrukar som aldrig förr haha). 3 ord kan väl sammanfatta slutet på kvällen Dumma dumma Fanny! Återigen, ni som borde förstå gör det också haha. Redig jäkla ångest över det där alltså. Murr!
Missade att skutta av tuben vid min station så fick åka hela vägen till v.by och ta en nattpromenad hem. Hade iaf sällskap hela vägen och tur var väl det iaf, hade inte vågat gå hem själv fan. Kom hem runt halv 5, lagom pigg och glad.

Att sen behöva gå upp halv 9 gjorde ju mig inte direkt gladare. Men upp kom jag, och piggare än vad jag kanske förtjänade också haha. Jobbade bara 1½ timme, sen skulle jag på bagerimässan i Älvsjö. Shit pommes vad mycket mat det fanns där, mums! Perfekt för 3 bakishungriga brudar haha. Vi frossade i pizzaslizes, glass, praliner och diverse annat gott. Var redigt mätt efter att ha gått runt där några timmar.

När jag kom hem var det bara att tokdö i sängen i en timme, ett desperat försök till att få lite sömn haha. Sen var det bara att gå upp och tagga till för fest igen. Jag lyckades verkligen inte, hade inte bangat på att vara hemma den kvällen, men har man lovat så har man. Så det var bara att dra på sig klänningen och fixa sminket. Mötte upp Fru bagare och 12 av hennes kompisar vid Bamboo city (?), sammanlagt var vi 17 pers. Käkade riktigt gott, kan lätt tänka mig att gå dit igen alltså. Var kvardär till ungefär 10 sen drog vi vidare. Efter en massa tjatter om vart vi skulle dra så beslutade vi oss iaf för att dra till Huset där herr bagare kunde fixa in oss gratis osv. Stället var väl helt okej, det var mer mig det var fel på den kvällen haha.
Bestämde mig för att dra runt 12, var verkligen inte på humör för att festa, plus att jag skulle jobba på morgonen också. Fick skjuts hem från stan också, den uppskattades som fan! Christian det äcklet fixade körkortet häromdagen ;) så han var och körde runt allt och alla ungefär. Och eftersom klockan inte var särskillt mycket så åkte jag runt med honom och Christer i typ två timmar. Riktigt trevligt =)

Lyckades försova mig i söndags också, fattar inte hur fan det gick till men. Riktigt klantigt. Men lite credd till mig ändå, med tanke på att jag vaknade 11.07 (jag började 11) och jag var på jobbet 11.20. Jag hann både duscha och tvätta håret OCH sminka mig! Att pappa körde upp mig till jobbet kanske hjälpte liiite lite där, men fortfarande! Jag känner mig fan duktig haha.

Dagen idag har varit mega mega seg som sagt, bara en massa plugg med ett avbrott för lite övningskörning med mammsen. Uppfång i backe stod på listan idag, och jag måste få säga att jag fick in snitsen på det till slut, nu jäklar ska jag snart ha körkort alltså!!

Näe nu blir det till att plugga ännu lite till, ska fan fixa det här nu.. Det som är mest spännande är fan ifall jag kommer hitta till rätt byggnad imorgon eller ej haha. Jag hittar inte i stan för fem öre alltså, kan bli riktigt intressant. Och det som gör mig mest nervös är fan fotograferingen imorgon. Fatta att jag ska leva med det där kortet i 10 år! Nej nej, ingen press alls på att försöka se bra ut haha.
Lär väl skriva här imorgon om det gick bra eller åt helvete imorgon, håll tummarna för mig iaf!

Puss / Fanny



Grammatisk attack!

Jag funderar starkt på om jag ska plugga lite framför Attack Your Grammar alltså. Det vore väl lämpligt eftersom jag har både skriftliga och muntliga NP i Eng B imorgon. Jag sitter ju ändå här, solen är bakom moln, finns egentligen ingen anledning att inte göra det. Så nu ska jag öva på mina engelska grammatik-kunskaper! Yay

/Emelie

Humla

Myggfönstret fick en utmaning redan första dagen den satt i sitt fönster. En stor humla försökte ta sig in :O Trodde den var inne i rummet först, men den surrade bara där utanför, moaha. Sucker!

Det blev inget mysigt ligga och läsa i solen. Jag lär förbli lilla blekfisen Emelie fram till Grekland i sommar. Då jävlar alltså! Då blir det andra bullar! :D

Nu ska bleka jag skriva klart min svenska.
/Emelie

Släkt

I Onsdags kom min storebror och hans tjej hem till oss för att bo här en vecka, så nu delar jag rum med min lillebror. Det är kul att ha dom här iaf, :) Och inte nog med det, hos mormor bor hennes bror och hans tjej, båda är hitflygna från tyskland. Så igårkväll hade vi huset fullt med besök och god mat, mysigt :) Jag har inte så stor släkt, men den som finns är bra ;) haha.
Och idag så for vi in till Sthlm för att äta mat, vi åt på en kinesisk restaurang där man fick plocka vad man ville ha och så wokade dom det :) Supermumsigt! Sen for dom gamla till Opera, och vi unga for hem för att glo på tv. Haha.

Snart ska jag iväg till Tobbe och övernatta där, mys :) Det har vart och kommer bli en bra helg. :)


Ha det så fint allihopa,
puss Frida


Finally!

Ett bevis på att saker och ting går jäävligt långsamt här hemma... :P

Mitt rum
är som vanligt vid denna tidpunkt på året galet varmt. Har endast ett litet fönster, (ca. 40*30cm) som går att öppna, men jag gillar inte att ha det öppet då det blir en entré för alla småkryp. I kanske fyra-fem år har jag velat ha ett myggfönster och nu, nu har jag nästan ett! Har precis fixat ett, pappsen och jag, måste bara slipas lite på kanterna sen kanske kanske mitt rum inte har den där instängda känslan längre! Wohoo, det kanske till och med går att sova på sommaren utan att bada i svett på morgonen. Success!

Ska nog ut och läsa lite i solen snart, mysigt. =)
/Emelie

Utgång

Sitter just nu med ett glas vin+fanta i handen och ska precis börja göra mig iordning. Det blir utgång ikväll, trots att jag så dyrt och heligt sa till mig själv att jag skulle vara hemma ikväll. Men jag kan inte stå emot när både Mamma, Pappa och bror är ute. Då kan jag fan inte sitta hemma själv alltså, det funkar bara inte haha. Så det är bara att tagga till, gjorde några teoriprov precis nu och det går fan bra nu så då *HOST* förtjänar jag en utgång ikväll. Att jag ska ut imorgon också, det tänker vi inte på nu haha

Men men, har egentligen skit mycket att skriva men det hinner jag inte göra nu. Måste dricka upp och sminka mig nu, ska vara inne på Harry B om en timme, stress stress.

Hoppas alla får en skit bra fredag, vi ses i dimman!
Puss / Fanny

Stek

Tänkte bara ta och meddela alla att just nu sitter jag på balkongen i bara shorts och bh och solar satan. Såå jäkla skönt! Nackdelen är dock att jag pluggar samtidigt, en religionsuppgift som ska vara inne imorgon. Det är bara att kämpa på, jag blir ju brun samtidigt liksom ;)

Ska iväg och jobba om några timmar så det gäller att jag sätter fart nu så jag blir klar snart. För på tisdag ska jag ju skriva teoriprov, hua!!

Skriver om min dag som bagare senare idag, nu kallar religionen.

Puss! / Fanny

Sola

God dag!

Jag har legat ute på baksidan med engelskaboken i handen och blivit lite brun ;) Inget jättesynligt, men det känns frsächt! :) Om man solar lite varje gång det är sol fixar man nog en shysst bränna till början av sommarn (Som faktiskt nästan redan har börjat.)

Just nu sitter jag och tittar på Top Model Sthlm, det känns lite B om man jämför med det "riktiga" Top Model, men Tyra Banks. Föredrar verkligen den amerikanska versionen, svenska serier som apar efter brukar inte bli lika bra.


/Frida

Attack!

Nu är det väl snart godnatt för mig. Hoppas jag slipper vakna av att min egen arm attackerar mig inatt.. Inatt var det nämligen så att den föll i djup djup sömn och därför hade jag ingen kontroll över den i mitt sömniga tillstånd. Den ramlade ner på mig med en duns, och när jag sen skulle flytta på den så lydde den inte alls. (2 ggr)Jag måste sluta sova med armen under huvudet..

Nåja, är ledig imorgon iaf! Jävligt skönt, förhoppningsvis blir det sol ute så att jag kan sitta på baksidan och plugga. Kul i okulheten liksom, haha. Fysik står på schemat. Tyvärr.

Ni får ha en trevlig natt!

God natt!

Frida

Bagare för en dag

Imorgon, 06.00 ska jag, Fanny, den tröttaste jäkeln på hela planeten ungefär, infinna mig utanför jobbdörrarna. Om jag kommer vara pigg? Nej, inte någonstans!! Jag kommer vara så tröööött! Liksom, jag kommer behöva gå upp senast kl 5 för att hinna. Jag som brukar gå och lägga mig runt 3 i vanliga fall liksom...

Men men, det kommer säkert bli en skit kul dag iaf. Ska praktisera som bagare hela dagen, få lära mig allt från hur man gör brödet på morgonen till hur man gör tårtor och bakelser. Herr bagares plan är att göra mig till "krisbagare", jag ska kunna hoppa in där när det behövs plus kunna göra någon tårta om det behövs till kondis disken. Riktigt kul att få den chansen faktiskt, sen att det är sjukt kul att hänga hos bagarna gör ju inte det hela sämre. Ett minus är dock att jag måste dit så tidigt och att jag inte får betalt. Men ändå, annars skulle jag inte ha gjort något vettigare än att sova ändå haha.

Ska köra billektion sen vid 14, var ett bra tag sen jag gjorde det, måste fan gå tummen ur arslet nu och fixa det här jäkla körkortet! Sommaren närmar sig med stormsteg och jag hänger typ inte med haha.

Efter körlektionen ska jag, Angelica och Louise vara duktiga och simma faktiskt! Kommer bli riktigt skönt, och nu kommer jag äntligen komma iväg. Mycket roligare att träna tillsammans än själv. Vår plan är att ta och simma minst en gång i veckan tillsammans.

Dagen idag har varit riktigt skön faktiskt. Sov lite för länge kanske, men så kan det gå liksom haha. Satt sedan på balkongen och solade och läste i teoriboken. Äntligen har jag läst ut den iaf! haha, nu måste jag bara börja om eftersom början läste jag för typ 5 månader sen =p

Tog en promenad upp till jobbet, stod och snackade lite skit i en kvart innan jag började. Lagom mkt folk på jobbet, och rätt personer som jobbade så jag hade skit kul =) Dock en galen jävla huvudvärk, fattar inte vart den kommer ifrån. Har det typ 4 gånger i veckan minst, börjar bli lite störande nu..

Mitt nyttiga liv gick åt helvete idag, men det är bara att ta nya tag imorgon. Skyller på huvudvärken, av någon anledning hjälper socker lite iaf.

Men men, nu ska jag skutta ner i sängen och försöka somna i vettig tid. För imorgon ringer klockan 05.00

Tack och godnatt / Fanny



Som vanligt

Lång uppdatering på söndagskvällen ;) Men måste säga att jag är ute i lite bättre tid nu än vanligt. Klockan är ju inte ens 11!

Fredag; Satt i kassan för första gången på typ två månader, det gick ganska bra faktiskt. Såg tydligen stressad ut, men det var jag ju så haha. Gjorde inga större tabbar som tur är, men läskigt är det!
Fick även fly ut lite i matbutiken och plocka varor. Galet skönt att slippa tanterna i spelet ibland, dom ger mig en faslig huvudvärk!
Efter jobbet drog jag till Amanda där vi käkade och drack. Skit trevliga kompisar hade hon där, så jag hade det trevligt. När vi sedan skulle dra till hennes syrra hade jag snackat med alla på jobbet som var ute så jag drog och mötte upp dom istället för att åka till hennes syrran.
Vi var ett ganska stort gäng, hade skit kul och var kvar på star bar till ungefär halv 1 innan vi drog vidare. Gick runt en hel del för att hitta något bra ställe, till slut får vi lite panik och drar in på Kickis, vilket var ett helt okej ställe faktiskt. Var där tills det stängde, sen blev det donken och sedan taxi till v-by. Måste säga att jag har blivit en jääkel på att ragga taxi nu alltså. Det är bra att vara tjej när man ska pruta ner priset haha ;)
Tog en jäkla omväg hem också, men det var rätt skönt att få gå av sig det värsta ruset faktiskt. Var hemma runt kvart i 5, så var lagom trött då. Jag mötte morgontidningsbilen när jag gick haha, det är fan illa!

Skulle ju möta Frida och Emelie sen, men smsade dom och sköt upp det hela lite. Var så sjukt slut/sliten så att gå upp halv 12 lockade inte mycket någonstans. Så dom visste faktiskt om att jag skulle bli sen! ;)

Käkade som sagt, det var redigt god dagen efter mat, blev sjukt mätt haha.
Åkte sen förbi jobbet, skvallrade en hel del med dom som varit med kvällen innan haha. Sen åkte jag till Andrea där det lagades en sjuuuuuukt god middag, shit pommes alltså. Jag och Malin svullade galet, men det är så det ska vara ;) Efterrätt på det också, jag blev helt galet mätt. Var mätt hela dagen idag också nästan haha. Riktigt mysigt att sitta och snacka skit med tjejerna. Andrea skjutsade även hem mig, det är då man märker hur stora vi har börjat bli. Läskigt egentligen.

Kom hem runt 11 typ, slocknade som en liten gris runt 12-1 och skedade datorn hela natten. Myyyys ;)
Väcktes runt halv 1 av att Angelica och Ninna ville luncha med mig i centrum så det var bara att kliva upp och göra sig klar ungefär. Dom hämtade upp mig i värsta coola caben, riktigt najs! Käkade i vällingehus, sen blev det att dra till jobbet för att äta lite gratis tårta på taket och sola lite. Så jäkla skönt, älskar att det börjar bli varmt nu!

Och eftersom min käre lilla bror faktiskt fyllde 24 idag så kom hela familjen över på middag. Fick (läs; blev tvingad) att byta däck och grejer. Hua mig, jag är faktiskt tjej, jag ska få hjälp med sånt! ;)
Sen blev det middag och tårta, igen haha.
Seriöst, jag har nog ätit mer mat under den här helgen än vad jag brukar under en hel vecka i vanliga fall haha. Men så går det när man drar i sig galna mängder alkohol haha.

Nu ska jag precis gå och hänga tvätt, min andra maskin idag. Sen ska jag nog plugga lite teori och sen blir det film tills jag somnar. Ska vara duktig imorgon och gå och simma plus få en massa plugg gjort. Får hålla tummarna för det här nu haha. Ska även bli nyttig nu igen, det här håller fan inte. Sommaren är fan här snart liksom =p haha

Puss! /Fanny

Trafikfara? Neejdå

Wohoo, andra gången jag övningskörde idag! Var uppe i 60 denna gång, framsteg! Svängde massa vänster-svängar, mötte lite bilar, höll på att köra av vägen.. Men i det stora hela gick det asbra :D Pappa var nästan nära att låta mig köra hela vägen hem :O Fast jag är inte riktigt där än, höhö, men snart så! Nästa gång lär det bli 70-vägarna ;) Moaha, se upp för mig säger jag bara!

Måste tyvär plugga in lite av teorin först.. har ingen bra koll på den där höger-regeln än :P

Nu ska jag ägna mig åt att lyssna på engelska! (Muntliga NP imorgon)
/Emelie

Värme!

Tänkte bara meddela att jag sitter på baksidan i en litet linne bara, och jag fryser inte! Solen värmer så härligt :) Och ikväll ska vi grilla, mihihi :D Vår/sommarkänslor







/Frida

Luncha

Idag har vi varit i stan och lunchat på Hard Rock Café (dyyyyyyyrt!) Jag och Frida fick vänta på Fanny i över en timme! Som vi klagade, haha. Medans vi väntade gick vi runt och letade möjliga lunch-ställen, och så kommer det fram några som frågar om vi vet vart systemet ligger (Vi visste :O, hade precis gått förbi det typ) snacka om att vi kände oss coola, höhö. Dom måste ju trott att vi var runt 20-års åldern ;) Man får glädjas åt dom små sakerna här i livet.

Till maten, vi alla åt Club Sandwich-grejsimojs. Kostade 158 spänn + läsk för 32. Hade bara med mig 100kr, men Fanny betalade resten (du ska få tillbaka!). Det var galet mycket mat, och om man betalat så mycket kan man ju inte lämna hälften. Så allt slukades i ett nafs! Jag blev määätt.

Nu ska jag ägna min lördagkväll åt att plugga fysik, visst är ni avundsjuka på mitt liv? :D

Hörde en himla bra låt där också, den ska jag fixa hem på ett icke olagligt vis först. =)
/Emelie



Ändrade planer, blir filmkväll hos en kompis istället, slipper fysiken ;) Wohoo

Vårpromenad

Igår på vår håltimme var jag Emelie och Rawand ute och promenerade (Vuxet, jag vet.) Det var så underbart väder! Jag bjuder på några fina bilder :)

image248 Emelie och jag :)

 Vitsippor! :)



/Frida

Sol

Så var skolveckan äntligen över. Ah.
Helgen blir väl inte den livligaste men den duger, haha. Imorgon blir det fika (Eller Lunch?) Med brunisarna, wie. Det ska bli riktigt myysigt.

Och jag är glaad för att det är så fiint väder ute :D Om det kommer något elakt nu kommer jag slå vädergudarna, hehe.

Egentligen har jag inte så mycket på hjärtat, vi hörs!

Frida

20-tals skiva

Gårdagens skiva var nog bland det roligaste jag har varit på! Så sjuuukt rolig kväll, fullt ös hela tiden! Jag har börjat få en reeedig träningsvärk nu alltså, dansa i 3-4 timmar i ca 10 cm klackar, det tar på kroppen! Som jag trodde så var det rätt stressigt innan. Men lite måste jag få skryta över hur snabb jag var igår, jag tog bussen som gick 19:32 från v-by, hann hem duscha och raka benen, plocka ihop allting jag behövde ha med mig för att göra mig iordning, sätta på mig kläderna och gå upp till bussen som gick 20:06. Jag hann!! Det tar ungefär 5 min att gå till bussen om man går snabbt, så jag tycker fan jag var duktig som hann med allt det där! ;)

Jag och Tessan förfestade i blombutiken medans vi gjorde oss 80 årtionden yngre. Jag fick beröm av en säkerhetsvakt för min outfit haha ;)  Amanda kom sedan till v-by och så åkte vi in till After i gamla stan där vi mötte upp alla andra.
 första bilden, Amanda. Andra, Jag och Tessan =)

Efter att alla kommit gick vi till Engelen och festen började. Alla var skit snygga igår, verkligen satsat på sina outfits. Riktigt häftigt. Träffade en massa gamla kompisar som jag inte träffat på år och dar så det var riktigt trevligt.
Jag, Tessan, Amanda och en snubbe delade en taxi hem runt 3 tiden, så jag kom i säng runt 4 typ. Sen tanken på att behöva gå upp kl 8 igen, den var fan inte lockande! Så ja, fy mig men jag skolkade idag (som om jag inte gör det varje dag annars liksom haha), gick upp runt kl 2 för att åka och jobba kl 4. Lagom ansträngande ;)

Helgens bästa kommentar "Fan, dom här killarna vet ju inte ifall dom är kåta eller kissnödiga!"

Efter jobbet har jag inte gjort mycket alltså, suttit vid datorn, pratar jätte mycket med pappa om allt mellan himmel och jord ungefär. Satt minst en timme vid matbordet, sen så stod vi precis nu och pratade i 1½ timme om livet typ haha. Rätt skönt att kunna göra det faktiskt =)

Vad händer imorgon då? Joo, jag ska ut och svinga mina lurviga igen.. För stunden är jag mega otaggad, men det löser sig alltid ju närmare kvällen kommer. Vi ska fira Amanda som fyllde 18 i onsdags. Först middag hos henne med lite kompisar och så, sen till hennes syrra på fest och sen blir det krogen. Kommer bli en gaalen kväll, men det är så det ska vara! ;)
Lördag ska jag bara dööö på, fast jag ska förstås orka med att träffa mina brunisar. Fan, typ två veckor sen vi träffades nu, jag får krupp! Och inte fan är ni inne på msn när jag är det, morr!! ;) Vi ska fika och snacka en massa skit, myspys. Sen ska jag på tjejmiddag med Andrea och Malin och det gänget. Kommer bli riktigt kul eftersom det var ett tag sen vi träffades.

Näe nu ska jag ta och sova så jag orkar upp till jobbet imorgon. Börjar inte förän 12 så det är najs!

Skriver nog igen på lördag, imorgon kommer jag inte hinna.
Puss och trevlig helg på er! /Fanny

Planeringen höll!

Oh jävlar vad jag känner mig bra för tillfället! Haha, ovanligt det känns.
Jag har gjort nästan allt jag måste göra idag, det är bara städningen kvar och den gör jag ju som sagt bäst på natten så. Ooh, duktig Fanny!

Jag har hunnit klippa mig, det blev för övrigt riktigt fint, tack Tessan!
Jag har hunnit köpa smycken, lösögonfransar och någon konstig hårgrej som är så 20-tal!
Jag har hunnit jobba, och få min mysiga huvudvärk så jag har även mumsat starka värktabletter idag igen, wooho
Jag har hunnit vara hos mamma och ätit middag och fått hem lite smycken och sånt tjaffs av henne också.
Jag har hunnit skriva min labbrapport, den suger typ åsnepung men det är skit samma. Den är klar och inskickad iaf! haha
Jag har nästan fixat hela min outfit inför imorgon, ska bara gå och kolla nu så klänningen inte behöver tvättas. Sen är jag fäääääärdig. Jag kommer kanske inte vara så mycket 20-tal i kläderna, men jag kommer iaf vara snygg haha ;)

Det som måste fixas inför imorgon är rummet, alkohol och så jag förstås. Jobbar till 19, sen blir det hem och börja piffet. Tessan kommer och joinar mig efter 8 och förhoppningsvis kommer två brudar till då också. Tommy och Dennis kommer ev också vara här då och förfesta lite. Sen är det röj som gäller!! Jag är taggad till max alltså! Dock lockar inte religionlektionen kl 9 på torsdag morgon sååå jävla mycket. Jag räknar med en sömn på ca .. 3 timmar den natten, men det är chill. Är man ung så är man haha.

Näe nu ska jag gå och städa så jag får lite mer sömn i natt. Jag var så slut igår så jag somnade mellan när man har tryckt på stäng av datorn, och den sista rutan kommer upp. Där imellan tokslocknade jag så jag sov sked med datorn inatt, radion var på och min veckorevyn låg under ryggen på mig. Jag, trött? Nääe, varför tror du det?

Men men, lär nog inte skriva något imorgon, kommer nog ha fullt upp. Ifall ni saknar mig runt 10 tiden, då dricker jag alkohol och svingar mina lurviga haha ;)

Puss och trevlig lill-lördag på er! / Fanny

oh my god!

Herregud säger jag bara! R y s n i n g a r!
Jag vill också kunna sjunga..






/Frida

Kjoligt

I brist på annat att göra kom jag att tänka på min gamla kjol som jag tänkt göra om hur länge som helst men aldrig orkat. Det är inte så mycket att orka så idag tog jag tummen ur röven och klippte den som jag tänkt så många gånger förut :D

Den var på tok för lång där bak för min smak, köpte den till typ sjuans skolavslutning! Haha, men efter lite pyssel är den som ny ;) Har alltså klippt av ungefär en decimeter, har ingen före-bild på den här datorn så ni får föreställa er hur den såg ut istället. Kanske inte världens hetaste kjol.. men den passar perfekt till Grekland i sommar :D

image245

Det här var ju roligt, undrar om jag har något mer som kan behöva en liten makeover.. Hihi
/Emelie



Update: Jag har en klänning jag kan sy upp också, wohoo! Jag vill ha sommar nuuuuu!

Tisdag

Klockan är halv 1 och jag är redan klar med det jag hade planerat för idag :O Snacka om att det blir en mega-ultra-sego-dag idag! Har ju massa oplanerade timmar framför mig. Om jag är duktig fortsätter jag på pluggo-spåret. Hehe.. good luck ;)

Aaah, jag blir galet sugen att dra på vår road-trip till Gbg alltså! Läser att Fanny och Elvis snackat om det, jag vill också joina snacket! Jag och Frida diskuterade lite om det också, vi vet den perfekta tidpunkten att dra också :D Åh varför har vi blivit så dåliga på att tajma in att alla är inne på msn samtidigt!! Haha. Kanske har bättre tur idag? *hoppas*

Har jag nämnt att jag är glad förresten? :D
/Emelie

Planeringen sprack

Japp, så sant som det är sagt. Min ultrafina planering föll platt pannkaka på ungefär 40 min. Men jag tänker faktiskt ta och skylla på Elvis för det var hon som lugnade ner mig på msn och fick mig att inse att hyra en klänning för en kväll kändes lite vääääl mycket. Så nu tänker jag köra på min svarta fodralklänning och istället satsa stenhårt på smink och accesoarer. Det ska handlas lösögonfransar, pärlhalsband och kanske någon rolig liten hatt imorgon haha.
Träningen skippar jag eftersom jag precis varit redigt sjuk, och kände av halsen båda i fredags och i söndags. Bakissjuka, finns det? Dont know, men jag har inte tid/ork/råd att bli sjuk igen så träningen får vila lite. Men nästa vecka, då jäävlar! haha.

Så vad har jag haft för mig tills nu då? Jag har pratat skit med Elvis, vi försökte planera vår roadtrip lite men det gick inte så bra. Det enda vi kom fram till är att vi skulle åka någon båt som man måste lägga sig ner och kramas i om vattnet är för högt haha.
Sen har jag även städat rätt mycket i rummet, bara småplocket kvar till imorgonnatt! TACK! Och så har jag ställt fram en massa ljus på hyllorna och så, har även invigt dom. Måste ju se ut som om jag haft det ett tag liksom ;) haha

Men nu ska jag faktiskt försöka ta och sova. Har trots allt några saker kvar som måste göras imorgon så. Klippningen återstår, och shoppingen. Helst ska jag hinna med att skriva lite labbrapport imorgon också..
Vi får väl se om den här planeringen håller då haha. Har även en dundrande huvudvärk, har sovit på tok för lite dom senaste dagarna. Fre-lör, går aldrig och lägger mig i tid, det finns liksom inte på kartan. Lör-sön, den säger väl sig själv? Somnar runt halv 3-3, upp 9 för att jobba. Sön-mån, sitta uppe och iaf försöka plugga till 2-3 ungefär, och så upp kl 7. Och inte får jag sova ut imorgon heller.. Gaah! haha
Jag får tigga fler av mammas dunder-piller. Det är så starka smärtstillande så det varnas t om för att köra bil när man tar dom. Men me like! Jag slipper huvudvärken och så blir jag alltid mega pigg och flamsig av dom haha. Naturligt, oooh ja!
Och nu tröttsvamlar jag så nu ska jag stänga av och läsa veckorevyn tills jag slockar. Ska vi säga en.. 5-10 min? ;)

Puss!

Stress, stress stress

Imorgon/idag kommer inte bli någon rolig dag, det känner jag på mig. Det kommer vara stress stress och ännu mera stress. Jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig på onsdag, 20-tals tema är fan inte så jäkla lätt alltså. Så jag ska åka till kista imorgon och stå och banka på dörren till någon kläduthyrare där och se om dom har något passande. Sen får vi se vad det hela kostar också, tänker fan inte punga ut hur mkt som helst för en kväll. Sen är planen att jag ska hinna simma och klippa mig imorgon innan kl 4! Någon som vill satsa på om jag kommer klara det eller ej? Jag har gjort en hyffsad tidsplan, men det hela avgörs på om jag orkar gå upp imorgon bitti liksom.
9 - upp och skutta och åka till Kista
10 - vara där när dom öppnar och verkligen försöka hitta något
12 - vara tillbaka i v-by, gå och simma
14 - gå och klippa mig
16 - jobba.
19.30 - hem, skriva labbrapport som ska vara inne onsdag plus storstäda rummet plus lite i hela huset.
WOOOHOO! Och jag som såg fram emot en lång och skön sovmorgon imorgon. Som det verkar nu får jag inte sova förän.. Lördag, den suger ju getpung alltså!

Kanske dissar träningen och sover någon timme extra.. jag får se. En timme mer eller mindre simning lär väl inte göra någon skillnad på min myskula till onsdag liksom.. Vi får se helt enkelt, vi får se ;)

Puss och godnatt! / Fanny

Byggare Bob

Jag och pappa har precis satt upp mina nya fina hyllor i rummet, och jag fick leka händig med borren, woohoo haha. Det blev verkligen skit snyggt med hyllorna, och ett plus är att min fotoförstoring kom idag också så den sitter också uppe =) Ska ta lite bilder senare när jag har fixat iordning allt och sådär.

Känner att jag blivit riktigt dålig på att uppdatera, vet inte varför. Det är ju inte direkt jobbigt, men jag skjuter upp det hela tiden och runt 2-tiden så är jag för trött eller borde iaf vara det. Men men, blir väl en helguppdatering här i vanlig ordning.

Fredag, jag var bara hemma och tog det lungt. Hängde vid msn och slängde bort mitt liv ungefär haha. Men det var riktigt skönt faktiskt, och att jobba pigg på lördagen. Herregud, det var ett tag sen alltså haha.
Jag fick 4 kommentarer i fredags i stil med "Är DU hemma?! Ska du inte ut ikväll?!?! På en fredag?!" Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska tolka det till något positivt eller negativt än =p haha

Men bara för att kompensera min slappa fredag så var jag ju tvungen att dra ut på lördagen. Då christian och joppe hade fyllt 18 den veckan så skulle en massa ner till Spången för att fira dom, och självklart var jag tvungen att följa med då. Det var rockabilly tema där så jag fick en anledning till att "klä ut" mig lite, det var skit kul! Fick även godkänt av dom äkta rockabilly snubbarna, jag hade lyckats bra den kvällen ;) haha

Kvällen började med att Joppe och Christian kom hit till mig så vi snackade lite medans jag gjorde mig klar det sista. Blir ilurad två tequilashots som första grej när jag kommer dit. Fick bara i mig den ena, hade jag tagit båda hade kvällen fan inte slutat lyckat haha. Men jag hade iaf skit kul där, massa man kände osv. Jag fick en ros hihi ;)
Träffade även på vissa som jag inte förväntat mig och se faktiskt..Men det var trevligt =)
Drog mig hemåt runt halv 2, fick sällskap hela vägen vilket uppskattades rejält då jag hade en del och tänka på.

Söndag var det jobb för hela slanten, lagom pigg jag var liksom! Men fick faktiskt en komplimang av ett halvgammalt par, dom sa att så fräsch som jag såg ut så skulle jag lätt klara en utekväll till haha!
Övningskörde sedan på motorväg, och jaa, jag är stentuff!! Gick väldigt bra, bara en tabbe när jag skulle svänga av och växeln inte ville som jag ville. Vi skulle hem till min kusin med bebis, mycket mysigt  =)

Sen blev det att "plugga" hela kvällen, skrev biologiprovet idag så. Tror det gick bra faktiskt, får hålla tummarna för det haha. Har även jobbat idag, det var drygt som fan. Jag var så jäääävla trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen i princip. Men dagen gick rätt fort som tur var.

Ett samtal gjorde mig både typ glad och förvirrad. Jag vet inte riktigt vad jag tycker eller tänker. Men men, tiden får visa vad som kommer av det här.

Nu ska jag fixa resten i mitt rum, ska ju ha en massa damer här på onsdag på förkrök inför Gustens skiva =)

Puss! / Fanny

Hello

Tusan också.. jag som satt och väntade på Vänner, så går det inte idag :/ Vad ska man nu hitta på? Haha

Kanske ska pilla lite med mobilen, fixa ny musik och sånt. Det behövs alltid.

Good Bye
/Emelie

God morgon

God morgon! Härlig måndagsmorgon va? ;) Vi har fint väder iaf, hihi.

Min kropp har börjat vakna mellan 8.30-9.00 varje dag nuförtiden, helt själv. Idag har jag sovmorgon till 10.30, men nej, då ska jag prompt vakna 8.30. What's with me?
Aja, då hann jag iaf ringa en del viktiga samtal + att göra lite research på internet. Och jag tror jag har fått ett svar på en fråga. haha.

Jag behöver inte gå upp från sängen förrn om en kvart, så nu ska jag njuta!

Ha en bra dag!
Puss Frida

Sommar, Ge mig, NU!

image242

image243

"Operation"

Igår så fick jag gå igenom min värsta mardröm.. Jag var tvungen att ta bort en leverfläck, inte så farligt kanske ni tänker. Men för mig var det det obehagligaste jag någonsin gjort! Enda sen jag var liten och det varit snack om att ta bort den fläcken så har jag alltid sagt Ingen kommer någonsin få skära i mig medans jag är vaken!!
Men nu var jag tvungen att göra det iaf.. Hua.. Fick dra på mig dom heta operationskläderna och vänta på herr doktor. Han kommer och säger att han inte tänker tvinga mig att ta bort den, men att jag skulle vara tvungen att göra det någon gång iaf, så varför inte passa på? Så då kunde jag inte dra mig ur kändes det som.. Så jag får bedövning som förövrigt gjorde riktigt jävla ont haha. Men medan jag ligger där och väntar på att den ska börja värka så kommer alla tankar och jag får typ panik. På gränsen till att börja storgråta och helt enkelt livrädd. Men sansade mig lite när jag tänkte på att jag redan låtit någon sticka en nål genom min tunga, och snart ska sticka hål på ett nytt ställe. Så då kunde jag ju inte vara en sån chicken tänkte jag.

Det hjälpte ju mycket när jag kommer in i operationssalen. Hela jag skakar och är skit nervös. Jag kände ju ingenting, verkligen inte. Men det är tanken på att någon skär hål i mig när jag ligger vaken som är så obehaglig. Min puls var rätt hög hela tiden och jag låg verkligen och skakade så han fick avbryta då och då när det blev för mycket.. Tur att dom var så gulliga mot mig där, en av sköterskorna satt och klappade mig på armen hela tiden och höll mig i handen medans dom två andra pratade med mig hela tiden så jag inte skulle tänka på det.. Annars hade jag nog ballat ur ordentligt, pinsamt som fan egentligen. Men är man rädd så är man. Typ =p haha

 Min heta klädsel, YUMMIE!
 Väldigt stort plåster för en leverfläck haha. Och ja, frillan är inte så het kanske haha.


Mer igår då, var på ikea med christer, min lektion blev inställd så då blev jag sur och ville handla istället haha. Köpte en massa bra saker så nu ska mitt rum snart bli så fint så =D

Och runt 7 igår så skulle vi på avskedsmiddag för min chef Lotta. Vi var typ 14 pers så det var riktigt trevligt. Var på Hirschenkeller ibörjan sen blev vi utslängda runt 10 för det var studenskiva där då. Så då drog alla till Sky bar och fortsatte kvällen där. Drack en massa goda drinkar och snackade. Riktigt mysigt =)
Kommer sakna Lotta som fan! Alltid hon som har ställt upp för mig och aldrig blivit sur när jag gjort fel utan bara sagt vad jag inte ska göra nästa gång ungefär. Jobbet kommer verkligen inte bli lika kul utan henne, det suger! Men jag har sagt att ifall hon vill ha en inneboende och någon som ska komma och styra upp hennes nya spelbutik så ska hon ringa mig haha.
Ska snart upp till jobbet lite tidigare för att säga hejdå ordentligt innan jag börjar jobba.
Men innan dess ska jag fixa till lite av allt det nya jag köpte igår.

Puss! / Fanny

Sjukling

Nu är det min tur att vara sjuk.. har varit hemma idag från skolan. Fast mår bättre idag än jag gjorde igårkväll iaf. Då var det feber och ont i huvudet, nu är det i stort sett bara halsen som dummar sig. Jag ska minsann bli frisk till helgen! Det blir att ta det superlugnt idag, har redan tittat massor på tv, webtv och youtube.. Haha, och mer ska det bli ;P Är lite ledsen för att jag missade dansen igår =( + ett gympass idag. Menmen, får ta igen det nån gång, eller inte =)

Nu är det snart Top Model på tv, wohooo! En timme är räddad! Haha Vad ska man hitta på sen.. kanske se några SexandtheCity avsnitt?

Ha det bra!
/Emelie


God natt!

Skoldagen avslutades abrubt med ett meddelande om att våran engelska lärare var sjuk! Wieee, vi fick sluta hela 3 timmar tidigare! Det firades med macka i Kista. Haha.

Sen for vi hem, umigcks med Tobbe innan dansen, åt revbensspjäll. Mumma! :D

Igår vaccinerade jag mig, Pappa stack med mig sprutan, läskigt! Men han är ju faktiskt sjuksköterska och har gjort det flera gånger. Men ändå, pappa liksom. :P haha. Iaf, nu är jag heelt öm i armen. Det är lite jobbigt. Men men, det borde ha gått över tills imorrn :)

Nej, nu ska man försöka sova lite kanske. Skola imorgon. Sen gym. Sen hem och äta kakor, haha.

God natt!

Frida

Godmorgon världen

Jaa, jag är lite sent uppe. Men jag får! ;) Och jag har faktiskt legat och mornat mig i någon timme nu också =)
Hm ja. Det blev ingen doktor idag, halsen börjar kännas mycket bättre nu så då kändes det onödigt. Vad jag åkte på vet jag inte, det kanske var halsfluss eller något annat mysigt.

Iaf, kollade på dagboken igår ändå. Gaaah. Älskar den! Och jag grinar fortfarande lika mycket till den haha, men vem gråter inte liksom?


Näe ska gå och försöka leta reda på lite mat och sen ska jag försöka plugga lite faktiskt. Får se hur det går dock =p haha

Puss! / Fanny

Inredning

Jag har bestämt mig för att fixa till mitt rum det sista nu. Möbleringen som jag gjorde runt nyår var bara första steget till mitt "vuxen"rum. Nu ska alla nördiga, men ack så söta affischer ner och upp ska lite snygga bilder. Har även beställt lite foton nu över internet. Gjorde en förstoring på vår visningsbild också. Den kommer bli i formatet 30x40. Kommer bli så fint! Beställde 57 foton, medräknat förstoringen. Och ändå gick det på under 200 kr. Det känns billigt och bra tycker jag! =)
Så om jag har tur så dyker bilderna upp på tis-ons. Jag längtar!!

Ska även ta en liten tripp till ikea så snart som möjligt och köpa hem lite fina hyllor som jag ska sätta upp lite här och där och ha mina miljoner ljus på haha. Måste även köpa lite grejer till badrummet. Har rensat badrumsskåpet nu så jag behöver lite nya grejer dit. Mugg till tandborsten osv, såna grejer.
Jag älskar verkligen Ikea haha, och få köpa saker där som jag verkligen behöva. Iiih lycka! Haha

Det blir ingen snyftare idag, jag är för glad helt enkelt haha. Sen måste jag fan sova snart, ska ringa vårdcentralen vid 8 imorgon... Hua! >.<

Något jag glömde skriva i förra inlägget. Jag hade så tråkigt idag så jag laddade upp äckligt många bilder på min bilddagbok idag, www.faannyh.bilddagboken.se . Har lagt upp bilder på mina sargade knän där också haha. Otroligt spännande! ;)

Brunisar, jag har Elvis på "tråden" wiiie =D Ni får också ta och bli nattugglor så vi kan ha våra gruppkonversationer igen =)

Näe, nu ska jag gå och borsta nötterna.
Godnatt! / Fanny

Halsfluss?

Det var datorn jag var arg på i förra inlägget, tror jag missade att skriva det i all min ilska? haha
men iaf, nu har jag lugnat ner mig lite iaf ;)

Jag orkar inte skriva allt som jag skrev förra gången så det får bli en kort sammanfattning.
Har legat helt död i 40 graders feber två dar nu, först idag så började febern gå ner så idag har jag varit nästan mänsklig. I går så tog det mig över 30 min för mig att ta mig från mitt rum till badrummet som ligger bredvid, ner till källaren och upp till soffan. En halvtimme! det brukar gå på ungefär.. 3-4 min max liksom! Jag var tvungen att ta en vilopaus i trappan för att inte svimma av ansträgningen haha. Så att dra till skolan igår och skriva biologiprovet var inte så jäkla aktuellt faktiskt ;)

Fick skjuta upp teoriprovet också. Min plan var råplugg fram tills fredag. Den sket sig rätt rejält då jag är helt slut i huvudet fortfarande. Så nu ska jag skriva det den 29 april istället. Kanske lika bra, så jag har lite tid att verkligen plugga =)

Har laddat ner en del musik och lite filmer idag, bland annat filmen Dagboken. Gaah, så sjukt fin! Brukar alltid börja gråta till den, så därför ska den sättas på ikväll. Jag behöver vädra tårkanalerna känner jag haha. Var fan över 3 månader sen jag grinade.. Så nu är det dags! ;)

Ska ner till vårdcentralen imorgon också, orkar verkligen inte vara sjuk längre. Min hals är helt tjock, mandlarna är stora som små pingisbollar och så har jag vitt glegg som sitter på dom. YUMMIE!!
Om det nu är halsfluss, vilket jag tror så är det fan typiskt att jag får det igen. Hade ju det i slutet av Januari liksom.
Men men

Nu blir det nog sängen, och tårkanalerna redo ;)

Massa sjukdomspussar! /Fanny


Arg

GAAAH kissbajsdator! Jag blir så suur. Den får hjärnsläpp så jag måste hålla på i typ 5-10 min med att försöka få den att fungera som den ska och bla bla så att inlägget skulle kunna komma fram. Om det funkade? NEEEJ
haha jag är skit sur just nu. Så jag tänker ta en liten paus och sen skriva om det förra inlägget haha

Puss!

Ich bin müde

Har spenderat den lediga dagen i skolan och (nästan) gjort klart ett kemiarbete. Vi skulle göra en plansch av en analytisk metod, äntligen fick man vara lite kreativ igen :D Känns konstigt att vara i skolan på en tisdag, får hela tiden för mig att det är torsdag imorgon! Asirriterande för onsdagar är den jobbigaste dagen.. Och nu ska vi tom börja en halvtimme tidigare med matten, så nu har vi 3 timmar matte D på morgonen! Wohooo

Tror jag ska gå till sängs tidigt idag, annars lär jag inte orka upp imorgon, eller så stänger jag väl av väckarklockan i sömnen som så många gånger förut..

Natti
/Emelie

Jobb

Damer och Herrar, Frida har skaffat sig ett sommarjobb! :D
Jag ska sitta i Kassan på Ica Maxi, hujeda mig! Vad läskigt. Men roligt. Och rikt. Haha :D

Just nu ligger jag här med en huvudvärk som heter duga.. vill spy och sova. Så det blir nog tidigt ikväll, tur att man är ledig imorgon. Även fast jag och Emelie ska till skolan och plugga, så missar jag ingen lektion iaf.

Aja, nu ska jag väl typ, göra ngt. Haha

Frida

Tjurridning!

På order av Frida så måste jag helt enkelt skriva här igen. Var det verkligen så länge sen jag skrev?
Vi kan ju börja med att meddela att jag inte gick upp innan jobbet och simmade i onsdags. Sängen lockade sååå mycket mer.
Har jobbat ons-lör den här veckan. Skulle egentligen ha jobbat idag också, men när jag snubblade in igår runt halv 5 så gav jag bort min extratid till Jimmy haha.

Men hrm.. Jag vet inte om jag har gjort något vettigt i veckan. Jobbat, gått hem och sovit typ. Pluggat lite teori. Hade min första religionslektion i torsdags. Det var lite roligt faktiskt, en jätte trevlig brud läser också den kursen så nu lär jag överleva den som tur är =).

Om jag ska ta och övergå till lite roligare grejer att skriva om. Helgen! Haha. Jag som skulle vara duktig den här helgen och ta det lite lungt.. Fredagen började med att jag jobbade hela dagen. Hade världens mysigaste lunch, satte mig på taket till huset och solade medans jag åt en apelsin och pluggade biologi. Sen blev det duschande och tjejfixande i omklädningsrummet. Skulle hem till herr bagare på fest. Åkte in med Elin från jobbet, och så mötte vi upp Emily också. Går in, och där möts vi av väldigt, väldigt många gaykillar. Några som jag träffat tidigare så det blev en jäkla massa kindpussande. Några till från jobbet var också där. Vi var där ett tag och hade det trevligt. Sen drog jag och 3 till till Harry B James. Det var skit kul där, trots lite mindre hjärtattacker. Min jacka och plånbok "försvann". Peter fick agera hjälte och fixade fram allt åt mig igen. Vi var där till runt 3, sen åkte jag och Elin hem. Spännande hemresa måste jag säga haha.

Började jobba kl 12 på lördagen, var mindre pigg och glad. Men det var kanon lungt på jobbet så det gick bara bra ändå. Sen bidde det fotboll på Stadion. Äntligen är säsongen igång på riktigt! Matchen slutade 1-1 men vi borde ha vunnit den utan problem. 

Var riktigt jäkla trött efter matchen, höll typ på att somna i slutet. Så jag tänkte ta en lugn hemmakväll, men det blev inte riktigt så. Angelica plus två och Gusten plus några ville dra ut, och det kunde man ju inte tacka nej till. Så det blev kaffedrickande för att få lite energi. Drog så jag var inne i stan runt halv 12 och då gick vi till Sky bar. Riktigt fräscht ställe. Satt där till runt 1 kanske och då drog vi 4 tjejer till 360 istället. Men två veck av på vägen så det blev bara jag och Angelica. Men det var riktigt jävla kul, vi stötte på fyra snubbar som hon kände så vi satt med dom hela kvällen.

Men det bästa utav allt var fan tjurridningen. 360 hade anordat så det fanns en sån där mekanisk tjur i ena rummet som man fick testa på. Ooh, det var galet roligt!  Jag var fan grym på det, satt kvar bra mycket längre än de flesta. Kan iofs bero på att jag inte hade så mkt alkohol i kroppen som de andra, men skit samma. Jag var grym iaf haha. Jag vågade inte riktigt ramla av så istället hoppade jag av när jag tyckte det räckte haha. Bilder kommer komma! ;) Även om det var kul så fick jag betala mitt lilla pris. Två stora brännsår på varje insida knä. Insida lår är också rätt mörbultade, och mina tummar. Fyfan, det gör fortfarande skit ont haha.

Jag bangade på efterfest, ville inte missa sista bussen hem så jag drog när stället stängde. Kom hem runt halv 5 som sagt, mötte Jimmy och fick mitt pass bortbytt till idag. Galet skönt att få sova ut! Men även fast jag sovit ut ordentligt så mår jag fan inte bra. Bara för att så har jag skit ont i halsen plus nästan 40 graders feber. Bara för att! Så biologiprovet imorgon känns inte så jäkla aktuellt när jag måste ta en vilopaus på en kvart bara för att byta position i sängen.

Frida, nöjd nu? =) haha
Nu ska jag bara maila min lärare till imorgon sen ska jag äntligen sova.
Puss! /Fanny

Galet

Herregud, avgöranade kvartsfinalen mellan Bajen och Guif.. Tror inte det finns några som blir mer galna än bror och far min alltså. Dom sitter och skriker och svär och jag vet inte vad! Mamma är till och med tvungen att lämna vardagsrummet för att få titta i ro.. Om du ska besöka min familj, se till att kolla vad det är för sport på tv först, annars kan du få men för livet! Ett litet tips bara :P

Haha, jag ska sova tidigt ikväll! Har varit vaken nu i 34 timmar i sträck ungefär.

/Emelie =)

Motorcykel

Var nyss ute på en motorcykeltur med pappa. Åh vad jag älskar att åka motorcykel, jag tok ler när huvudet håller på att blåsa bort och när man håller på att flyga av motorcykeln! Haha :P Så himla underbart :D Det blev inte så långt idag, det blev kallt om fingrarna, dom tjocka vantarna till trots. Jag upptäckte att det finns ett litet litet samhälle bakom mitt lilla lilla samhälle, man lär sig ngt nytt varje dag! ;)

Såhär "läcker" ser jag ut med full utrustning ;) (Ps. Vilket långt hår jag hade!:O (Gammal bild))

image239

Frida

Hata bussar

Klag klag klag

Orka att dom går fem minuter före utsatt tid...

Morr

Hej hallå i lingonskogen

Håller med Emelie om allt nedstående! ;) Förutom att min bok heter "Förnuft och Känsla", skriven av Jane Austen. Har 150 sidor med pyttetext kvar att läsa, roligaste fredagskvällen på länge..  Haha. Men den går an iaf, så jag gör bara en snabbvisit här på internet, sen blir det till att läsa.

Mataffären har inte hört av sig, so i'm screwed. No job for me :( Nu tycker jag inte om dom längre. Haha :P Aja, man kan ju inte få allt här i livet!

Ha en bra och roligare kväll än vad jag kommer ha!


Frida

Goddag

Här har det varit tyst ett tag nu.. känner mig tom på idéer att skriva om. Kan iaf säga att jag och Frida tog en sväng förbi Kista C och shoppade loss lite efter skolan :D Båda kom hem med ett par jeans + lite till, wohoo! Älskar att köpa jeans. Nu ska jag snart käka hamburgare, muuums, och sen läsa klart min svenskabok! Som förresten är riktigt bra, trodde den skulle vara megajobbig att läsa, men icke sa nicke. Thérèse Raquin heter den och handlar om att två älskare dödar kvinnans man.. sssspännande.

Vi hörs!
/Emelie


Nytt liv

Äntligen har Gud slutat hata mig och underlättat mitt liv lite igen! Haha det var fan på tiden alltså.
Biologiprovet blev inställt! Halv 11 kvällen innan. Om jag blev glad? Skoja inte, jag blev helt överlycklig. Hade tagit mig en liten tupplur på två timmar tidigare på kvällen och när F och E tyckte jag sovit tillräckligt väcktes jag av typ 10 sms haha. Då klickar jag in mig på mailen, fortfarande halvsovandes och möts av rubriken "Biologiprovet inställt imorgon!" Jag trodde jag drömde först! Total lycka haha. Jag som inte ens hade öppnat boken liksom! =D Sånt jäkla flyt haha.

Det flytet firade jag genom att städa mitt rum till kl 5 på morgonen haha. Jag har någon grej för att städa på nätterna. Vet inte varför, men bara då jag orkar. Tror det kan bero på att då finns det ändå inget att göra som lockar mer =p

Igår så var jag då helt ledig, sjukt skönt. Sov till runt 12, sen gick jag och Christer och favvovovven på långpromenad i det fina vårvädret. Gick ungefär 1½ timme, sen en halvtimmes lekande med Holley polly prutt. Sen bar det av till v-by och träffa Amanda. Vi gick en liten runda med hennes vovve också. Mycket motion den dagen. Jag och Amanda köpte frukt och gjorde fruktsallad. Mycket mumsigt. Vi satt i hennes kök jätte länge och pratade bara typ. Hon fyller ju år snart som sagt så vi planerade lite inför det. Hon ska med mig ut till Gustens skiva, när hon fyller på riktigt och sen ska vi ut på fredagen också. Kommer bli skit kul!

16e april så är det som sagt Gustens skiva, kommer bli så kuuul!! Vi är typ.. 8 pers från coop och så 4 från buketten som ska gå. Plus 4-5 utböldingar. Vi ska ta stället med storm! 20-tals tema är det som gäller, lite problem med kläder och så bara. Men vi har lite tid på oss iaf =)

Jag har bestämt mig för att göra några förändringar i mitt liv. Som följd av den här nyttighetsperioden. Jag köpte gymkort idag och gymmade för första gången. Jag kommer ha så ooont imorgon så jag kommer säkert ångra mig stenhårt! Men har jag skrivit det här, då jävlar ska det följas haha.
Ska gymma iaf en gång i veckan, helst fler. Beror lite på hur mitt och jimmys schema matchar. Här ska det byggas lååånga muskler ;)
Ska börja simma också, minst en gång i veckan. Funderar på att köra innan jobbet t om. Börjar jag 12 så kan jag ju simma en timme och sen göra mig iordning på badet.
Nyttighetsgrejen ska följas slaviskt i minst en vecka till, tror nog jag lägger till några veckor faktiskt. Det går så pass bra =)
Sen ska jag försöka gå hem från jobbet så ofta jag kan, om det inte regnar eller jag har bråttom någonstans. Det är inte ens långt så.
Ska även försöka göra något åt mina sovvanor. Det funkar inte att vara uppe till 5-6 på morgonen vissa dagar, och så behöva gå upp runt 7 andra. Jag måste få in lite vettiga rutiner. Så jag ska börja med att gå upp runt 9-10 varje dag, även om jag är ledig. Undantag, dagen efter haha ;)
Har insett att jag måste sluta sova bort varje dag om jag ska hinna med allt som ska göras den här månaden. Mitt teoriprov och biologiprov närmar sig obehagligt snabbt...
Hur många tror att jag kommer lyckas hålla det här?! Haha, håll tummarna för mig, det lär behövas!

Nu ska jag röja upp i köket, städa lite till i mitt rum och badrummet. Sen blir det nog sängen tidigt ikväll. Om jag kan röra mig imorgon så kanske jag går och simmar på morgonen =)

Puss! /Fanny


Jobbintervju

Jag var på jobbintervju idag, och jag tror det gick bra. Vill ju inte hoppas för mkt, men hon sa iaf att hon är jätteintresserad av mig!;)
Senast på Fredag får jag besked, Håll tummarna! :D



Frida

RSS 2.0